Advertentie
Uitdaging in de ruimte

Uitdaging in de ruimte

Denk Spelletjes ? Jouw oom heeft besloten dat je maar eens aan het werk moet, in een fabriek die hij ergens in de ruimte heeft laten bouwen. Je hebt er helemaal geen zin in, maar je hebt geen keuze: je moet naar die fabriek, om er in 50 weken voor te zorgen dat het een succes wordt. Zo niet... dan word je opgegeten, volgens de familietraditie. Doe dus je best om het er levend vanaf te brengen en de eigenaar van je ooms ruimtefabriek te worden! Hiervoor zul je de instructies die hij heeft achtergelaten, nauwkeurig moeten opvolgen... Open de fabriek, ontdek alle producten, maak tenminste 1 exemplaar van alle producten en zorg dat de waarde van de fabriek voldoende stijgt. Veel plezier met dit grappige spel!
Dansmeisje opmaken

Dansmeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Deze danseres moet er goed uitzien op het podium.
Sneeuwbalflipper

Sneeuwbalflipper

Behendigheid Spelletjes ? Een hartstikke leuk flipperspel in de sneeuw waarin jij op een soort skipiste probeert om zo veel mogelijk punten te scoren door je sneeuwbal zo lang mogelijk op de piste te houden. Er zijn allerlei leuke bonussen te winnen en je hebt allerlei verschillende flippers waarmee je de sneeuwbal weer een flinke zet kunt geven. Zorg ervoor dat de sneeuwbal niet in het vuur belandt, want dan kun je wel raden wat er gebeurt. Veel plezier!
Transportinators of Doom

Transportinators of Doom

Behendigheid Spelletjes ? Ga als Phineas, Ferb, Candace of Agent P het gevecht aan tegen de gemene Dr. Doofenshmirtz!
Roei de Roden uit

Roei de Roden uit

Aktie Spelletjes ? Versla je rode vijanden door allerlei onderdelen of lichaamsdelen op je lijf te bevestigen. Een stekel bijvoorbeeld, een laserkanon of een kanon dat luchtbellen afschiet. Hou je gezondheid in de gaten en probeer zo veel mogelijk DNA-punten te verdienen: hiermee kun je namelijk upgrades kopen, zoals extra levens, grotere schade of hogere schietsnelheid. Zorg dat je al je vijanden uitschakelt!
Zoek de Weg 3

Zoek de Weg 3

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk Deel 2 en vindt de uitweg.
Bejeweled 7

Bejeweled 7

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Megaman Zero Race

Megaman Zero Race

Aktie Spelletjes ? Je moet in een zo snel mogelijke tijd de levels doorlopen. Je kunt dan ook wanden beklimmen; hoe harder je loopt, hoe sneller de tijd die je neerzet!
Verdedig je eer

Verdedig je eer

Aktie Spelletjes ? Lang, lang geleden, in een land ver van hier, besloot een jongen om op zoek te gaan naar het gouden beeldje van Koning Walrus. De koning had dit beeldje verloren in een kerker vol monsters, en wil nu dat de jongen het voor hem gaat zoeken, in ruil voor een beloning. Help deze jongen om alle monsters te verslaan zodat hij het beeldje naar de koning terug kan brengen.
Skateboard achtervolging

Skateboard achtervolging

Behendigheid Spelletjes ? Carl 2 heeft je rugzak gejat, dus spring op je skateboard en zet de achtervolging in! Je kunt dit spel als Carl of als Jamie spelen. Er zijn drie moeilijkheidsgraden: 'rookie', 'semi-pro' en 'pro'.
Vos en Bal

Vos en Bal

Denk Spelletjes ? Bal wil naar Vos toe. Help hem door op blokken te klikken en ze zo te laten verdwijnen. Let wel op dat Bal niet uit het beeld valt of tegen de zeshoekige stenen aankomt. Succes!
Straaljager kleuren

Straaljager kleuren

Kids Spelletjes ? Dit is een leuk plaatje van een straaljager. Kleur jij het mooi in?
Weerwolfracer

Weerwolfracer

Race Spelletjes ? Jij bent een weerwolf, die 's nachts, bij volle maan, niets liever doet dan op zijn trialmotor klimmen om de buurt onveilig te maken! Zorg dat hij zo ver mogelijk komt zonder over de kop te slaan.
Rennen!

Rennen!

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt hij veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om te komen waar je wilt zijn.
Trouwzaal versieren

Trouwzaal versieren

Meisjes Spelletjes ? Ben jij ook zo dol op trouwerijen? Een bruid in een mooie jurk en een bruidegom in een deftig pak, dat blijft mooi om naar te kijken. Vandaag mag je aan de slag met de inrichting van een complete trouwdag. Je gaat de inrichting regelen van het stadhuis, de receptie en nog veel meer. Zoek meubilair, planten, bloemen en ballonnen uit. Zelfs de gasten en de bediening kun je uitzoeken! Tenslotte kies je een mooie bruid en bruidegom. In dit romantische spel kun je je fantasie wel kwijt, denk je ook niet? Veel plezier.
Popjurk opmaken

Popjurk opmaken

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop de mooiste jurk aan die je kan vinden.
Getekende ontsnapping

Getekende ontsnapping

Avontuur Spelletjes ? Dit vosachtige meisje kan iets heel bijzonders: dingen laten verschijnen of laten verdwijnen. Zo kan ze bijvoorbeeld bruggen bouwen om over afgronden te lopen. Blauwe bouwwerken moeten ergens op rusten om op hun plaats te kunnen blijven, rode bouwwerken blijven ook op hun plaats wanneer ze nergens op rusten. Ga met het vossenmeisje op avontuur en verzamel zo veel mogelijk hartjes en muntjes.
Bandieten schieten

Bandieten schieten

Aktie Spelletjes ? Schiet met je pistool alle bandieten van de platforms af en probeer alle gouden munten en zakken met geld te pakken! Gele stenen kun je kapot schieten, blauwe niet. Ook het dynamiet kan je helpen om je klus snel te klaren en de hele bende uit te schakelen!
Mysterieuze Ringen

Mysterieuze Ringen

Denk Spelletjes ? Door de ring over alle platformen te schuiven ga je door naar het volgende level.
Balletje Balletje 3

Balletje Balletje 3

Denk Spelletjes ? Het balletje is verstopt onder de schelpen. Probeer de juiste schelp te kiezen wanneer de schelpen van plaats zijn verwisseld.
Blockz

Blockz

Denk Spelletjes ? Speel de classic of extention mode in deze versie van tetris. Je heb ook nog de keuze uit 3 verschillende speelvelden.
IJskraam

IJskraam

Behendigheid Spelletjes ? Geef de kinderen de ijsjes die ze willen, zo snel mogelijk om zoveel mogelijk punten te halen.
Fire it Up

Fire it Up

Sport Spelletjes ? Probeer in deze basketbalgame naar de cirkel te rennen en de bal in de basket te gooien!
Torens beschieten

Torens beschieten

Aktie Spelletjes ? Denk goed na, en laat de gebouwen zo instorten dat je alle vijandige soldaten uitschakelt. Wanneer er geen enkele meer over is, ga je door naar het volgende level. Je kunt in deze game ook je eigen kastelen bouwen!
Normaal Opmaken

Normaal Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Help dit meisje om een hippe outfit bij elkaar te zoeken.
Taco Fu

Taco Fu

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze vechtgame alle tegenstanders uit te schakelen.
Uit vrije wil

Uit vrije wil

Avontuur Spelletjes ? Accepteer je de opdrachten die verschijnen op het scherm in de mysterieuze ruimte die je bent binnengestapt? Je moet een goedje injecteren in een doos in één van de magazijnen van VeriTech. Hiervoor moet je eerst op zoek naar een toegangspasje en een injectiespuit. Hierna ga je op pad in de lege bedrijfsruimte, waar je stap voor stap dichter bij je doel komt. Verzamel alle spullen die je kunt pakken, en gebruik ze op het juiste moment om bijvoorbeeld toegangsdeuren te kunnen openen. Veel plezier met dit uitdagende point & clickspel!
Eenzame Ontsnapping 2

Eenzame Ontsnapping 2

Aktie Spelletjes ? In het tweede deel van dit spel ben je weer Bonic en moet je achterhalen wie je bent en waar je vandaan komt.
Jongen opmaken 5

Jongen opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Geef deze jongen een nieuw uiterlijk.
Hype cart

Hype cart

Meisjes Spelletjes ? Austin is hard op weg om een ster te worden, maar kan nog wat hulp gebruiken van zijn vrienden!

Spelletjes - Menu Little Game