Advertentie
Futulady

Futulady

Denk Spelletjes ? Neem een kijkje in de toekomst in dit point&clickspel waarin Futulady de hoofdrol speelt. Iedere ochtend gaat ze trouw naar haar werk maar ze heeft moeite om niet te laat te komen. Misschien kun jij er wel voor zorgen dat het haar lukt om op tijd op haar werk te verschijnen - of in ieder geval zonder dat haar baas haar opmerkt? Zoek alle voorwerpen die Futulady nodig heeft en doe dit in de juiste volgorde.
Blok 0815

Blok 0815

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Blok 0815 en je wordt gebruikt in een experiment. Probeer om in iedere kamer de uitgang te bereiken zonder in de afgrond te storten!
Kleine Verdedigers

Kleine Verdedigers

Aktie Spelletjes ? De Kleine Planeet is al heel lang bezet door wrede reuzen. Maar daar gaat het Kleine Volkje verandering in brengen: ze zijn het zat en willen de reuzen verslaan! Help jij ze om alle monsters neer te knallen?
Bejeweled 26

Bejeweled 26

Denk Spelletjes ? Probeer binnen de tijd het speelveld leeg te spelen. Als je 3 of meer dezelfde items wegspeelt verdien je extra tijd.
Ashley Opmaken

Ashley Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak Ashley mooi op voor een dag uit in de stad.
Online Halloween Kleuren 4

Online Halloween Kleuren 4

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Winterliefde

Winterliefde

Meisjes Spelletjes ? Dit is een spel over liefde. Maar weet je, het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms ben je gewoon kwaad op elkaar. De jongen en het meisje spelen in dit spel tegen elkaar. Het is winter, dus hoe kun je je liefje laten zien dat je kwaad bent? Juist door eens even flink met sneeuwballen te gooien. Je gooit de sneeuwballen naar elkaar, maar zelfs dat valt niet mee. Een koude wind probeert jouw sneeuwbal weg te blazen. Wat zal er gebeuren in de sneeuw, zullen ze het goed maken of blijven ze kwaad?
Stadsbezorger

Stadsbezorger

Race Spelletjes ? Je bent een bezorger die in deze grote stad alle spullen zo snel mogelijk moet oppikken en afleveren. In de garage kun je je wagen laten uitbreiden, of om een compleet nieuwe te kopen.
Quadrobarrel

Quadrobarrel

Aktie Spelletjes ? Neem de leiding over 4 verschillende torens en overleef 30 aanvalsgolven.
Fruitgrijper

Fruitgrijper

Behendigheid Spelletjes ? Bovenaan het scherm zie je een grijparm. Hiermee moet je zo veel mogelijk fruit te pakken krijgen en als het even kan, dit fruit op het karretje van de apen leggen.
Lijntjes Trekken

Lijntjes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de rode lijnen over de bolletjes te laten lopen, zodat deze oplichten.
Zoek de blauwdruk

Zoek de blauwdruk

Denk Spelletjes ? Een leuke game waarin je op zoek gaat naar blauwdrukken, waarvan de elementen in 3D door de lucht lijken te zweven. Je kunt alleen vanuit een bepaalde hoek de blauwprint in zijn geheel bekijken. Hiervoor moet je de tekening in precies de juiste hoek houden, erg leuk om te doen! Je kunt dit spel in de 'relaxte' en 'moeilijke' modus spelen.
Bunny Holes

Bunny Holes

Denk Spelletjes ? Help het konijntje om de uitgang van dit doolhof te vinden.
Angst in het bos

Angst in het bos

Avontuur Spelletjes ? Jij en je broertje zijn verdwaald. Op een gegeven moment belanden jullie op een plek die lijkt op een kerkhof. En wat er dan gebeurt... jullie veranderen in zombies. Je broertje verdwijnt, en zijn laatste woorden zijn de boodschap dat hij op zoek gaat naar de weg naar huis. Jij wilt natuurlijk niets anders dan ook naar huis, dus je gaat op zoek in deze plaats vol onheil waar grote spinnen je op staan te wachten! Zorg dat ze je niet te pakken krijgen, want dan wikkelen ze je in een cocon en verlies je een leven. Veel plezier met dit spannende avonturenspel!
Kalkoen Gooien

Kalkoen Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle kalkoenen op de doelen te laten landen zonder het hek te raken.
Waar is 2014?

Waar is 2014?

Denk Spelletjes ? Waar zit 2014 toch verstopt? Ga op zoek in dit bijzonder mooi getekende point & clickspel. Combineer de voorwerpen die je vindt met elkaar om zo de oplossing van het mysterie te vinden. Weer een leuk spel van Mateusz Skutnik, de ontwikkelaar van bijvoorbeeld Stiekeme Dief en Cat en de Dagmerrie!
Deuren 2

Deuren 2

Behendigheid Spelletjes ? Een mooi vervolg op het leuke spel 'Deuren'! Dave heeft een nieuwe baan: hij werkt nu in de bouw. Ook hier wemelt het weer van de deuren waarachter verrassingen zich schuilhouden. Probeer alle deuren en zie waar je uitkomt!
Alleen maar knoppen

Alleen maar knoppen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de teleportatieknop aan het einde van het level ongezien - en ongedeerd! - te bereiken. Hiervoor zul je je omgeving soms moeten aanpassen: bijvoorbeeld door scherpe punten tijdelijk te laten verdwijnen of door camera's in blokjes om te toveren.
Giraffe Kleuren

Giraffe Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur de Giraffe zo mooi mogelijk in.
Maak Katy Perry Op

Maak Katy Perry Op

Meisjes Spelletjes ? Katy is een bekende popster met veel prachtige jurken. Geef haar in dit spel een hele nieuwe look. Begin met het haar en de make up. Kies daarna een aantal kledingstukken. Let op: je kunt de jurken van kleur laten veranderen. Kies nog een aantal leuke armbanden en kettinkjes voor haar uit en klaar is jouw nieuwe Katy Perry. Je kunt haar showen in heel veel verschillende achtergronden. Veel plezier!
Trefbal 3

Trefbal 3

Sport Spelletjes ? Je gaat proberen de tegenstanders met een bal af te gooien. Als je de tegenstanders hard raakt, moeten ze het veld uit. Gooi ze allemaal af om te winnen!
Overleven

Overleven

Aktie Spelletjes ? Je bent soldaat en je bataljon is bezig een straat te veroveren. Jij stormt vooraan. Schiet de vijandige soldaten neer en ontwijk de inslaande bommen. Voorwaarts mars!
Haas en schildpad

Haas en schildpad

Behendigheid Spelletjes ? In dit uitdagende spel moet je een bepaald aantal wortels pakken voor je door mag naar het volgende level. Als je een hindernis raakt, zoals de bloemen, de autobanden of de schildpad, raak je een leven kwijt. Daarbovenop is er ook nog een vrij krappe tijdlimiet. Succes!
Billy's Moordpartij

Billy's Moordpartij

Aktie Spelletjes ? Billy leidt een rustig leventje totdat zijn stad op een dag wordt overspoeld door zombies. Billy wil een kijkje nemen bij zijn vriendin Farah, pakt zijn gitaar en begint te lopen. Raak alle zombies die je tegenkomt. Als je een vraagteken ziet, zoek en vind spullen die nuttig kunnen zijn. Succes!
Dynamiet hooghouden

Dynamiet hooghouden

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een staaf dynamiet in de kamer gegooid waar een groep dieren juist een feestje viert. Probeer op de staaf in de lucht te houden door erop te klikken voordat deze de grond bereikt, want anders komt het feestje op een wrede manier aan zijn einde!
Jerry's Nachtelijke snack

Jerry's Nachtelijke snack

Denk Spelletjes ? Het muisje Jerry is aan het slaapwandelen. Stuur jij hem de goede kant op, door zijn route voor te bereiden met pijlen van kaas? Groene pijlen verdwijnen wanneer Jerry eroverheen is gelopen, gele niet. Het is de bedoeling dat je Jerry naar de sleutel leidt, waarmee hij het deurtje kan openen. Als Jerry een muur raakt, keert hij bij het raken van de muur gewoon om en loopt hij verder. Door een springveer op Jerry's pad te plaatsen, zorg je dat hij over de daaropvolgende pijl heen springt. Helaas zit de ruimte waarin Jerry loopt vol gevaren: gaten in de vloer en draaiende ventilatoren. Als hij één van deze dingen raakt, verliest hij één van zijn vijf levens. Gelukkig zijn er ook positieve dingen: de stukken oranje kaas leveren bonuspunten op als Jerry ze pakt. Ook de lichtblauwe spiralen, de zogeheten 'teleporters', hebben een bijzondere functie: ze zuigen Jerry op, en blazen hem ergens anders in het vertrek weer uit. Als je de pijltjes goed hebt gelegd, klik je op de groene Startknop. Als je nog iets wilt wijzigen, klik je op de rode Resetknop.
Sprookjeskapsels

Sprookjeskapsels

Meisjes Spelletjes ? Maak jezelf zo mooi en cool mogelijk. Kies je eigen haar, kleur ogen, kleding, enz. Des te meer je verandert des te cooler wordt je. Als je helemaal tevreden bent kun je het resultaat afdrukken, dan kun je er nog vaak naar kijken.
Lucky Tower 2

Lucky Tower 2

Avontuur Spelletjes ? Na het populaire spel Lucky Tower is er nu ook Lucky Tower 2: weer zo'n waanzinnig grappig ridderspel! Je bent een ridder die van de koning de opdracht krijgt om een vriend van hem vanuit het dorp veilig naar het kasteel te brengen. Onderweg naar het dorp zul je rovers en trollen moeten verslaan, en in het dorp zelf moet je ook allerlei opdrachten uitvoeren voordat je Anton mee kunt nemen naar het kasteel. Eén tip: een goed gebit zorgt voor een goede gezondheid, dus probeer om gaatjes zo snel mogelijk op te vullen met nieuwe tanden. Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!

Spelletjes - Menu Little Game