Advertentie
Frisdrank met bubbels

Frisdrank met bubbels

Meisjes Spelletjes ? Stop de luchtbellen in de flesjes van dezelfde kleur, zodat de frisdrank perfect smaakt!
Dokter Eikel en de vogels

Dokter Eikel en de vogels

Denk Spelletjes ? Ken je Dokter Eikel nog? Deze keer gaat hij de zieke vogels redden, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Help jij Dokter Eikel om medicijnen te verzamelen? Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Zorg dat Dokter Eikel niet op de scherpe pinnen belandt!
Ontsnap uit de kooi

Ontsnap uit de kooi

Avontuur Spelletjes ? Wat een mooie graphics! Je bent terechtgekomen in een verlaten villa, die ook nog eens zit opgesloten in een kooi. Verzamel spullen en voer opdrachten uit: wie weet kun je ontsnappen! Een sfeervol spel met mooie graphics.
Nullator

Nullator

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets lekker schietspelletje waarbij jij vanuit je ruimteschip schiet op alles wat je in de lucht tegenkomt. Probeer alle bonuspunten te pakken!
Kory de dief

Kory de dief

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben je Shizuka's geliefde huiskat Kory, een meesterdief. Shizuka wil dat je de negen Gamedar Diamanten uit het museum rooft. Zoek een weg door het museum en pak alle diamanten, maar wees wel voorzichtig, want dit is een museum en de beveiliging is streng. Als je een laser raakt, wordt Shizuka gearresteerd! Succes!
Nummermonster

Nummermonster

Denk Spelletjes ? Dit groene monstertje heeft honger, en hij wil maar één ding: zo veel mogelijk getallen opeten! Bereid in je keuken het getal voor waar om wordt gevraagd, door de beschikbare getallen met elkaar te vermenigvuldigen, ze door elkaar te delen, ze van elkaar af te trekken, ze bij elkaar op te tellen, of ze te combineren (bijvoorbeeld 4 en 2 wordt 42).
Platform Peril

Platform Peril

Avontuur Spelletjes ? Probeer alle levels uit te spelen met Panik.
Ashton Kutcher opmaken

Ashton Kutcher opmaken

Meisjes Spelletjes ? In dit spel ga je een beroemde acteur een makeover geven: het is Ashton Kutcher. Misschien ken je hem beter als Walden Schmidt uit de serie Two and a Half Men, of als Randy uit de film New Year's Eve? In dit spel ga je kijken welke huidskleur het beste bij hem past. Ook kun je verschillende soorten kleding in verschillende kleuren uitproberen. Bekijk het resultaat en vergelijk het het plaatje van voor de metamorfose. Veel plezier met deze makeover!
Zombies in de regen

Zombies in de regen

Aktie Spelletjes ? Anna's broer is vermist, en Anna weet zeker dat hij nog in de zombiestad is die over 15 dagen gebombardeerd gaat worden door de vijand. Ze is vastbesloten om hem te vinden, help jij haar hiermee? Ze moet hiervoor alle zombies neerknallen die op haar afkomen.
Covert Front 2

Covert Front 2

Denk Spelletjes ? Probeer in dit 2e deel weer het mysterie op te lossen.
Bloeddorstige apen

Bloeddorstige apen

Aktie Spelletjes ? In een dierentuin woont een stel bloeddorstige apen. Ze zijn eropuit op zo veel mogelijk slachtoffers te maken en jij gaat ze hierbij helpen. Zorg dat ze hun opdrachten hebben uitgevoerd voordat ze worden geraakt door pijlen met kalmerende middelen!
Follow my lead

Follow my lead

Meisjes Spelletjes ? Beest heeft jouw hulp nodig om een goede danspartner voor Belle te zijn. Help hem oefenen voor hun grote feest op het kasteel
Tankoorlog 4

Tankoorlog 4

Aktie Spelletjes ? Trek ten strijde tegen andere tanks, helikopters en soldaten!
Hersengolven

Hersengolven

Denk Spelletjes ? Train je reflexen, geheugen, logica en rekenkundig inzicht in dit spel. Doe vervolgens de test om te kijken wat voor score je behaalt.
Tiener Opmaken

Tiener Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit tiener meisje leuk aan voor een dagje uit in onze hoofdstad.
Lucifer

Lucifer

Behendigheid Spelletjes ? Volg met de lucifer het parcour. Let erop dat je de muren niet aanraakt, dan verlies je een leven. Verderop in de levels zijn er geen muren meer om het parcour, pas dan op dat je niet in de afgrond valt!
Eierkanon

Eierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle munten door een ei de boom in te schieten. Dit ei valt weer naar beneden, dus vang het op anders valt het op de grond uit elkaar.
Flying Gonzo

Flying Gonzo

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat Gonzo proberen via een kanon in een bak water te stopppen. Doe de goede power en richting om dat voor elkaar te krijgen.
Planetengolf

Planetengolf

Sport Spelletjes ? Je gaat golfen in de ruimte, dus je moet rekening houden met de zwaartekracht.
Hoed is foetsie

Hoed is foetsie

Behendigheid Spelletjes ? Dit poppetje is niets zonder zijn toverhoed, maar telkens waait hij af en moet hij weer allerlei toeren uithalen om het hoedje terug op te kunnen zetten. Hij heeft het er zelfs voor over om ledematen af te bijten, zodat hij knoppen kan activeren of door smalle openingen kan rollen! Alles om zijn paarse toverhoed weer terug te vinden. Help jij hem hierbij?
Winters opmaken 11

Winters opmaken 11

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Wreckreation Rift

Wreckreation Rift

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuke Kick Buttowski-game waarin Kick en Gunther verschillende derbyraces gaan rijden in een stadion. Kruip in de huid van Kick of Gunther en doe mee aan vijf spannende evenementen. Dat wordt botsen en knallen, daar in dat stadion!
Tegels stapelen

Tegels stapelen

Denk Spelletjes ? Stapel alle tegeltjes zo op dat er één (hoge) stapel ontstaat. Hoe ga je te werk in dit uitdagende denkspelletje? Klik op een vlak waaraan twee tegeltjes grenzen om zo alle aangrenzende tegeltjes naar het vlak te verplaatsen. Probeer om te eindigen op het gele vakje met daarop een ster, voor een bonus!
Doyu verschillen 1

Doyu verschillen 1

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Cowgirl Opmaken

Cowgirl Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak deze cowgirl leuk op zodat ze erop uit kan met haar paard.
Steppenwolf 17

Steppenwolf 17

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 17 van Steppenwolf. Je staat aan de start van een nieuw avontuur in een tropisch land!
Warrige werkvloer

Warrige werkvloer

Aktie Spelletjes ? Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je collega's zo productief mogelijk blijven. Dit doe je door op alle bronnen van afleiding te schieten, zonder dat je je collega's en de baas raakt.
Sterren vangen 2

Sterren vangen 2

Denk Spelletjes ? Probeer alle gele sterren te verzamelen door de bal in de juiste richting te schieten. In ieder level gebeurt dit weer op een andere manier, zie hiervoor de instructies binnen de game.
Balletje laaghouden

Balletje laaghouden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om steeds verder naar onderen te komen door het balletje door de gaatjes te laten rollen.
Slingermannetje

Slingermannetje

Behendigheid Spelletjes ? Dit mannetje hangt aan een touw, dat aan het plafond is bevestigd. Hij wil al slingerend van links naar rechts komen, en doet dit door van rotsblok naar rotsblok te springen. Daarna haakt hij zich weer vast aan het plafond, maakt vaart door te slingeren, en springt zo op het volgende rotsblok. Help jij hem hierbij? Kijk uit dat hij niet neerstort tussen de rotsblokken, en dat hij niet tegen het plafond aan knalt!

Spelletjes - Menu Little Game