Advertentie
Het Boze Oog

Het Boze Oog

Aktie Spelletjes ? Jij bent een groot, rood mechanisch oog dat toezicht houdt in een onderzoekslab. Maar jouw eigenlijke bedoeling is niet het bewaken van het gebouw, maar het hacken van alle computers om uiteindelijk het mainframe te veroveren. Er lopen onderzoekers rond die dit willen verhinderen, maar ze hebben één probleem: ze zijn bang in het donker. En hier maak jij dankbaar gebruik van door, wanneer ze eraan komen, het licht uit te doen. Zo kun je ze precies daarheen leiden waar jou dat uitkomt. Ook kun je deuren openen en dichtdoen, om de onderzoekers op te sluiten. Helaas lopen er niet alleen onderzoekers rond in het gebouw: ook zijn er monteurs, die je op zich niet storen bij het hacken, maar die de lampen die jij uitdoet, weer aandoen en ook deuren kunnen openen. De robots die er rondrijden, kun je als wapens gebruiken door ze te hacken: hierna worden ze gevaarlijk voor mensen. Zorg dat je uiteindelijk de absolute heerschappij krijgt!
Panda kleuren

Panda kleuren

Kids Spelletjes ? Dit is een leuk plaatje van een pandabeer. Kleur jij dit dier mooi in?
Tankaanval 2

Tankaanval 2

Aktie Spelletjes ? Zorg ervoor dat je alle vijanden vernietigt. Je schiet met de muis en beweegt met de WASD-toetsen of de pijltjestoetsen. Wees voorzichtig met schieten, want als je kogels afketsen op een muur, kunnen ze je ook zelf raken en vernietigen.
Lunar Mouse House 1

Lunar Mouse House 1

Behendigheid Spelletjes ? Pak met je raket de balletjes en drop ze op het W-vormige platform. Pas op dat je de bal niet tegen de kant aan laat slaan, want dan gaat de bal kapot. Zorg er ook voor dat je brandstof niet op gaat.
Knabbelende varkentjes

Knabbelende varkentjes

Denk Spelletjes ? Deze twee varkentjes zijn gek op eikels! De eikels hangen alleen op de gekste plekken, die meestal slecht bereikbaar zijn. Gelukkig hebben de varkentjes een katrol die ze kunnen gebruiken om van het ene punt naar het andere te komen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die ze slim kunnen inzetten om in beweging te komen. Onderweg kunnen ze dan lekker een eikeltje opeten! Pas je wel op voor alle gevaarlijke, puntige voorwerpen die ze tegenkomen?
Ruimtekatapult

Ruimtekatapult

Behendigheid Spelletjes ? Met deze speciale, buitenaardse katapult kun jij bommen lanceren om zo een reactor te vernietigen. Raak je alle sterren, dan mag je door naar het volgende level. Uiteraard worden de levels steeds lastiger en dus uitdagender, dus er komt wel de nodige behendigheid bij kijken. Succes!
One Shot Golf

One Shot Golf

Sport Spelletjes ? Online golfen is altijd leuk! Stap de tee op en sla je slag. Voor iedere hole krijg je 1 poging. Probeer zo dicht mogelijk bij de hole te komen en wie weet zit er zelfs wel een hole-in-one in!
Wit wil groen

Wit wil groen

Denk Spelletjes ? Het witte vierkantje wil niets liever dan bij zijn groene vriendje zijn. Hiervoor moet hij soms wisselen van kleur, maar daarbij help jij hem vast!
Culmination

Culmination

Avontuur Spelletjes ? Je trekt ten strijde tegen Vandheer Lorde, die de wereld in zijn ijzige greep houdt. Ravijnen, monsters en andere gevaren zul je moeten trotseren voordat je je doel bereikt!
Niet In Mijn Kerker

Niet In Mijn Kerker

Aktie Spelletjes ? Vier vrienden gaan proberen om online de schat te vinden die wordt bewaakt door een duivels monster. Help jij het monster om alle spelers die op zijn schat azen, buiten de kerker te houden? Hij gooit allerlei ballen naar ze: houten ballen, stuiterballen en stalen ballen. Voor iedere situatie is een andere bal vereist en de spelers hebben zo ook hun eigen vaardigheden. Pas je aan en bewaak de kerker!
Mijn lieve mama

Mijn lieve mama

Meisjes Spelletjes ? Dit zijn drie vriendinnen die alle drie een baby hebben. Ze gaan met elkaar naar buiten. Zoek jij voor alle vriendinnen mooie kleding uit en geef je ze mooie make-up en kapsels? Ja, het is wel even doorwerken voordat je drie moeders en drie baby's in de kleren hebt gestoken, maar ik weet zeker dat jij dat wel kunt.
Onverwoestbare Tank AE

Onverwoestbare Tank AE

Aktie Spelletjes ? Rij door de vallende bommen en vlieg de lucht in. Probeer dan zo veel mogelijk vliegtuigen kapot te maken!
Naomi Campbell Opmaken

Naomi Campbell Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak dit wereldberoemde model zo mooi mogelijk op en kleed haar vervolgens aan.
Snacks Bedienen

Snacks Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer je klanten de goede snacks te geven terwijl ze langs de lopende band lopen.
Nul kogels

Nul kogels

Behendigheid Spelletjes ? In dit schietspelletje ben je een ruimteschip dat onder vuur ligt en moet je de raketten van je tegenstanders tegen hen gebruiken. Je schild vangt alle raketten op en als je op de linker muisknop drukt, schiet je daarmee al je tegenstanders stuk. Maar pas op dat je niet tegen je vijanden op botst, want dan ga je langzaam dood.
Sapjeskraam

Sapjeskraam

Behendigheid Spelletjes ? Maak het sapje waar je klanten om vragen voor de tijd om is. Sleep de glazen naar de fruitschalen, vul ze en breng ze naar de klanten. En vergeet de rietjes en parapluutjes niet; zorg ervoor dat je klanten de kleuren krijgen waarom ze vragen.
Tom steekt over

Tom steekt over

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Tom om de rivier over te steken? Voordat hij bij de rivier is, moet hij ook nog een ontzettend drukke weg oversteken, waar auto's, scooters en vrachtwagens voorbij scheuren. Het is dus oppassen geblazen. Tom kan van de ene boot naar de andere springen om zo veilig over te steken. Hoe sneller hij dit doet, hoe meer punten je verdient.
Vogelhuisje

Vogelhuisje

Meisjes Spelletjes ? Thuis heb ik een echte vogel waar ik voor zorg, maar de vogeltjes in dit spel hebben een veel mooier verblijf! Net als bij een echte vogel moet je in dit spel goed voor de diertjes zorgen. Eten en drinken geven, de kooi schoonmaken, zorgen dat ze wat te doen hebben... Wat zijn de vogels uit dit spel mooi en wat lijken ze echt! Je speelt dit spel in verschillende levels. In elk level moet je proberen al de verzorgingsmetertjes op groen te spelen. Als dat lukt, ga je door naar het volgende level.
Huiskamer Inrichten 5

Huiskamer Inrichten 5

Meisjes Spelletjes ? Verplaats de meubels en accessoires waar jij ze wilt hebben.
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze flink wat energie verbruiken!
Kebab bereiden

Kebab bereiden

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we heerlijke Turkse kebab maken. Pak je bakspullen maar vast. Je hebt nodig: - 2 kommen - lange satéprikkers - grill. Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je hiermee fantastische Kebab Adana kunt maken. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Afiyet olsun! Aan het einde van het spel kun je het recept ook nog printen.
Hot Dog

Hot Dog

Meisjes Spelletjes ? Help Mittens de hotdogs van het kraampje naar haar karretje te verplaatsen.
Aqua Boy

Aqua Boy

Avontuur Spelletjes ? Albert de aap heeft jouw onderzeeër gesaboteerd, je uitrusting verborgen en de helm van Pathandor te pakken gekregen. Gelukkig heeft hij jouw duikpak en het pistool, dat je nog in je zak hield, niet te pakken gekregen. Je gaat onder water op zoek naar de helm. Onderweg kom je allerlei gevaren, zoals inktvissen en zee-egels tegen, die je gezondheid aantasten. Raken ze je een aantal keer, dan ben je al je gezondheid kwijt en moet je weer opnieuw beginnen. Neem een duik en kijk wat deze avontuurlijke onderwaterwereld je brengt!
Torens en Tovenaars

Torens en Tovenaars

Aktie Spelletjes ? Bouw verdedigingstorens (in de vorm van een soort tovenaars) en zorg ervoor dat je vijanden het einde van de weg niet halen. Iedere tovenaar heeft andere krachten en een ander bereik. De witte tovenaar vuurt snel achter elkaar, de rode tovenaar roeit een heel gebied met vijanden uit, de ijsblauwe tovenaar vertraagt je vijanden en de groene tovenaar vergiftigt zijn vijanden.
Giftige aarde

Giftige aarde

Aktie Spelletjes ? De aarde is niet meer wat ze ooit was. Na een invasie vanuit de ruimte hebben de aliens een waar bloedbad aangericht en de lucht compleet vergiftigd. Alleen diegenen die op tijd een schuilplaats hebben kunnen vinden, hebben de invasie overleefd. Jij bent één van hen! Je gaat op zoek naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Zoek naar overlevenden om ze te redden: ze zullen met je meevechten wanneer ze zijn opgeknapt. Als je je het kunt veroorloven, geef de 'herstelpakketten' dan ook aan hen: zo zijn ze er sneller bovenop en kunnen ze je sneller helpen.
Hawkeye Gamer

Hawkeye Gamer

Denk Spelletjes ? Dit spel verzamelt vele leuke spellen die je al eerder op onze site hebt gespeeld. Komen de spellen je bekend voor? Hoe meer vragen je goed beantwoordt, hoe meer punten je verdient!
Draak Gevecht

Draak Gevecht

Behendigheid Spelletjes ? Hoe meer draken je dood met vuur hoe meer punten je krijgt. Elke keer als je een level haalt komt er een extra draak bij.
Bevroren Tuin

Bevroren Tuin

Avontuur Spelletjes ? Versla je vijanden door ze te bekogelen met sneeuw. Als je genoeg sneeuw op ze hebt gegooid worden ze een sneeuwbal, schop deze sneeuwbal vervolgens weg om de vijand te laten verdwijnen. Als je met de sneeuwbal andere vijanden raakt, verdwijnen die ook meteen.
Ratatouille Kleuren

Ratatouille Kleuren

Kids Spelletjes ? Geef deze schattige ratten een leuk kleurtje.
blokken 22

blokken 22

Denk Spelletjes ? Probeer om binnen 25 muisklikken het hele speelveld weg te spelen. Kies telkens bovenin 1 van de 6 kleuren waarin de bollen moeten veranderen, zorg er op die manier voor dat je met de door jouw gekozen kleur steeds een groter oppervlak krijgt.
Appelseizoen

Appelseizoen

Behendigheid Spelletjes ? De zomer is voorbij, en het is weer tijd om appels te oogsten! Ze vallen bij bosjes uit de boom, zorg dat je snel genoeg bent om ze in je mand op te vangen.
Arcane TSC 7

Arcane TSC 7

Avontuur Spelletjes ? Deel 7: Los de puzzel op in de mysterieuze tuin.

Spelletjes - Menu Little Game