Advertentie
Ben 10 vs Bakugan

Ben 10 vs Bakugan

Aktie Spelletjes ? Kies je held: Ben 10 of Bakugan en schiet dan de ander neer met pijl en boog. Goed mikken is best moeilijk. Veel plezier!
Milieugeit

Milieugeit

Behendigheid Spelletjes ? Dit geitje is gek op het milieu en op fietsen! Hij doet niets liever, en de hele dag zit het diertje op zijn fiets: hij fietst de hele wereld over. Op de wereldbol zijn ook gevaarlijke fabrieken gebouwd: spring hieroverheen, net als over de auto's en de vuilnisbakken. In de lucht zweven bonuspunten: probeer om deze al springend allemaal uit de lucht te plukken. Het recycling-icoontje is 100 punten waard, het spaarlampje zorgt ervoor dat je even onkwetsbaar bent en het groene pijltje laat de wereldbol de andere kant op draaien. Pas wel op voor de zwarte oliedruppels: deze kosten je 50 punten!
Zwarte Ridder 2

Zwarte Ridder 2

Aktie Spelletjes ? Jij bent een ridder die ervoor moet zorgen dat hij al zijn vijanden doodt.
Bescherm de Walvis

Bescherm de Walvis

Meisjes Spelletjes ? Het is een mooie dag om naar zee te gaan. Het oppervlak van het water is glad. Dit zijn de perfecte omstandigheden om een walvis safari te maken. Over het gladde water kun je speuren met je verrekijker of je de waterfontein van een walvis ziet. Een walvis moet namelijk om de zoveel tijd boven komen om adem te halen en blaast dan zijn adem in een waterfontein uit de blaasgaten op zijn kop. Die fontein kan wel 8 meter hoog zijn.Dan hapt hij nieuwe adem en duikt hij weer onder. Linda, Lola en Lydia hopen vandaag walvissen te zien. Geef ze passende kleding op hun zeesafari naar de walvissen.
Button shooter

Button shooter

Meisjes Spelletjes ? Dit is een leuk spelletje waarin je groepen van minstens drie gelijksoortige knopen moet maken om deze weg te spelen. Schiet de knopen weg, en zorg ervoor dat ze tegen eenzelfde knoop aan komen. Zorg dat de knopen de onderkant van het venster niet bereiken! Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met je level. Hoe meer knopen je wegspeelt, hoe verder de meter in het rechterveld wordt gevuld! Probeer om alle multipliers te raken: die zorgen namelijk voor een flinke bonusscore. Er zijn twee bonusopgaven waarmee je bonuspunten kunt scoren: in de eerste minigame komen er vanaf de rechterkant knopen het speelveld in gestuiterd. Probeer hier identieke knopen tegenaan te schieten voor een extra hoge score. In de tweede minigame moet je een prinses bevrijden door bommen op de omringende knopen af te schieten. Je kunt in totaal twintig uitdagende levels spelen!
Date Opmaken

Date Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Help dit meisje met de voorbereidingen voor haar eerste afspraakje!
Klaslokaal Opmaken

Klaslokaal Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Zet de meubels in het klaslokaal zo leuk mogelijk neer.
Een nacht vol sterren

Een nacht vol sterren

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een grappig en origineel spelletje met mooie graphics. Je vaart 's nachts met je bootje op zee en probeert om alle sterren te pakken om je vuurtoren te vullen. Vaar er met je bootje naartoe en schiet er met je harpoen op. Hoe meer sterren je verzamelt, hoe meer licht je vuurtoren geeft en hoe meer punten je krijgt! Deze punten kun je investeren in upgrades, in je snelheid, in je harpoen, en in de tijd die je over hebt. De zee is niet zonder gevaren: er liggen ook vijanden, zoals gemene kreeften en meeuwen, op de loer. Wanneer het 'full house' is, kun je bonussen pakken. Zorg dat je je klus klaart voordat de dag weer begint!
Klik Doolhof

Klik Doolhof

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de kleine rode bal naar de grote zonder de zwarte muren te raken.
Land van leugenaars 3

Land van leugenaars 3

Avontuur Spelletjes ? In dit spannende point&clickspel combineer je voorwerpen die je vindt met elkaar, in de hoop om weg te komen van die lugubere plek! Een hint: combineer metaal met een vuursteen, en een lap met een flesje lampolie, en daarna deze twee met elkaar. Zo heb je tenminste licht wanneer je de donkere grot in loopt, op weg naar het licht!
Land van amazones

Land van amazones

Aktie Spelletjes ? Een echte amazone wijkt voor geen enkele vijand! Plaats allerlei soorten verdedigingstorens langs de route die de vijand neemt en zorg dat hij zijn bestemming niet bereikt! Je hebt goud nodig voor torens: houd je goudvoorraad dus goed in de gaten.
Regenboog Roller

Regenboog Roller

Behendigheid Spelletjes ? Help de rollende bal telkens de vlag te bereiken. Je begeleid de bal door het tekenen van lijntjes. Probeer ondertussen ook nog zoveel mogelijk items te verzamelen.
Pimp my Ride 19

Pimp my Ride 19

Kids Spelletjes ? Pimp deze vachtwagen zodat hij er hip uit ziet.
Selena Opmaken

Selena Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak Selena mooi op voor haar volgende opnamen.
Lekker Fruittoetje

Lekker Fruittoetje

Meisjes Spelletjes ? Maak de lekkerste fruitsorbets om buiten in zon lekker op te eten.
Flippy Attack

Flippy Attack

Behendigheid Spelletjes ? Een valse jager staat bovenaan een afgrond en probeert een konijn dood te schieten. Help dit konijn om de kogels zo lang mogelijk te ontwijken en kijk wat er dan met de jager gebeurt!
Moby dick

Moby dick

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Moby Dick, een witte, hongerige potvis. Eet alles wat voorbij komt: vissen, vogels, en vooral mensen. Je hebt het ook gemunt op de schepen van de walvisvaarders: probeer ze allemaal tot zinken te brengen! Af en toe moet je naar boven om lucht te happen: doe dit wel op tijd anders wordt het je ondergang! Kijk uit voor de netten, harpoenen en kanonskogels die op je afkomen. Kortom: zorg dat je genoeg eet, genoeg lucht krijgt en niet gewond raakt!
Fanatieke Generaal

Fanatieke Generaal

Aktie Spelletjes ? Plaats verdedigingstorens om je gebied te beschermen tegen vijandige aanvallen! Rechts kun je torens kopen, verkopen, beheren en upgraden.
Laatste overlevende

Laatste overlevende

Avontuur Spelletjes ? Jij bent de laatste overlevende van je soort. Ze hebben nog geprobeerd je te redden door je DNA door elkaar te husselen, maar daarbij is iets misgegaan. Hierdoor ben je veranderd in een groen blokje: niet meer en niet minder. Je gaat op weg naar de DNA-transformator, in de hoop je oude gedaante weer terug te krijgen. De weg hiernaartoe is niet zonder gevaren, maar je bent moedig en sterk, en vastbesloten ze allemaal te trotseren!
Charlie de Tovenaar

Charlie de Tovenaar

Avontuur Spelletjes ? Charlie krijgt van zijn Meester te horen dat hij uitverkoren is voor een bijzondere missie. Maar voor hij hem nog een keer om uitleg kan vragen, is de Meester al vermoord. Tot overmaat van ramp krijgt Charlie hier de schuld van omdat hij een leerling van hem was. De dorpelingen geven hem 15 dagen om zijn onschuld te bewijzen, anders sluiten ze hem voorgoed op. Charlie gaat dus op zoek naar de moordenaar van de man, waar hij zo veel van geleerd heeft. De geest van de Meester wijst hem hierbij de weg: het blijkt Marguen te zijn, een oud-leerling die alleen maar uit was op macht. Hij dreigt het hele dorp te verwoesten en Charlie gaat op weg om het dorp en zijn inwoners te redden.
4 Balls

4 Balls

Denk Spelletjes ? Dit is een leuke versie van Vier op een Rij. Zet vier balletjes van dezelfde kleur op een rij.
Laatste mode opmaken

Laatste mode opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef dit meisje een hippe en trendy look.
Zangeres opmaken 1

Zangeres opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje wil popster worden. Help haar met het bepalen van de juiste look.
Telepathie RPG 2

Telepathie RPG 2

Aktie Spelletjes ? Speel deze RPG game en probeer om je tegenstanders te verslaan.
Centraal Bureau voor Aliens

Centraal Bureau voor Aliens

Aktie Spelletjes ? Ze komen met steeds meer op je af: buitenaardse wezens die nog het meeste weg hebben van een geit of een os. Schiet op ze, om ervoor te zorgen dat ze niet aan je beginnen te knagen. Vergeet je niet om je geweer op tijd te herladen? Anders kun je schieten wat je wilt, er komt dan geen kogel uit je geweer. Hou je haaks!
Leraar Opmaken

Leraar Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Verander je saaie leraar in het stuk van de stad!
Vanuit het niets

Vanuit het niets

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens het gevoel gehad dat je een geest was in je eigen leven; doorzichtig, als een onzichtbare toeschouwer? In dit spel krijg je dat gevoel ook. Bij vlagen ben je onzichtbaar, en tijdens je sprongen is dat soms best lastig, aangezien je niet precies ziet waar je zweeft. In de donkere ruimte waar je je bevindt, staan woorden geschreven; sommige zijn statisch, andere bewegen constant. Sommige kun je gebruiken om op te springen, door andere val je zo heen. Denk goed na en probeer dingen uit om telkens weer een stapje dichter bij je bestemming te komen!
Kerstman Balanceren

Kerstman Balanceren

Kerst Spelletjes ? Houd de kestman in balans en lever de pakketjes af.
25 Steden Frankrijk

25 Steden Frankrijk

Denk Spelletjes ? Weet jij alle 25 steden in Frankrijk te vinden?
Xonicz

Xonicz

Behendigheid Spelletjes ? Knip onder tijdsdruk zo snel mogelijk grote stukken uit het speelveld!
Strandcafé

Strandcafé

Behendigheid Spelletjes ? Neem de bestellingen op van de mensen die in het strandcafé komen. Maak de bestellingen klaar en bedien de klanten zo snel mogelijk.
Zwaartekracht Blokken

Zwaartekracht Blokken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer bij deze blokken variant telkens 3 dezelfde blokken op 1 rij te krijgen. Elke keer als je een blok plaats draait alles 90 graden. Denk dus goed na hoe je de blokken plaatst om zoveel mogelijk punten te scoren.

Spelletjes - Menu Little Game