Advertentie
Street Fighter 15

Street Fighter 15

Aktie Spelletjes ? Ga op zoek naar de eindbaas en versla iedereen die je onderweg tegen komt.
Ontsnap uit het Kantoor 2

Ontsnap uit het Kantoor 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit het kantoor zonder dat je gezien wordt.
Xenospace Colony

Xenospace Colony

Aktie Spelletjes ? In deze versie van Xenospace moet je proberen zo lang mogelijk te overleven. Versla de horden vijanden die op je afkomen, en haal zo de hoogste score! In dit spel kan je geschutskoepels en automatische lanceerinrichtingen plaatsen. Let goed op de power-ups, waarmee je de tijd kan vertragen, onaantastbaar wordt, of zelf heel veel schade kunt aanrichten! De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Indiana Jones 2

Indiana Jones 2

Avontuur Spelletjes ? Baan je een weg door alle levels!
Mini Golf 8

Mini Golf 8

Sport Spelletjes ? Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Aanval van de bonenmannen

Aanval van de bonenmannen

Aktie Spelletjes ? Mannetjes in de vorm van bruine bonen vallen jouw kasteel aan! Ze komen van alle kanten en je moet ze twee keer raken met je pijl en boog om ze uit te schakelen. Als je je kasteeltoren bereiken, beuken ze ertegenaan en zakt deze iets verder de grond in. Zorg dat ze van je toren afblijven!
Security

Security

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen aan de beveiliging.
Flaming Zombooka 3

Flaming Zombooka 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel uit deze leuke zombie-spellenserie! Barry Zooka is weer op zombiejacht, en wordt hierbij geholpen door een aantal medewerkers van het circus dat zijn tenten heeft opgezet in deze spookstad vol zombies. Probeer in alle veertig levels de zombies uit te schakelen!
De Wok

De Wok

Avontuur Spelletjes ? In dit leuke point&click-spelletje ga jij samen met een buitenaards wezentje op zoek naar de Heilige Wok. Deze wok is ooit vanuit de ruimte op zijn planeet terechtgekomen, en sindsdien vereert het hele buitenaardse volkje het voorwerp dat bijzondere krachten schijnt te hebben. Boosaardige aliens hebben de speciale wok ook ontdekt, en meegenomen naar een onbekend oord. Tijd om hem terug te vinden!
Een dozijn zombies

Een dozijn zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies blijven maar komen! Het is geen dozijn, maar het zijn er tientallen, misschien zelfs honderden en jij moet ze allemaal tegenhouden. Knal ze neer en zorg dat ze niet binnendringen in jouw vesting.
Magneetkat

Magneetkat

Avontuur Spelletjes ? Dit is de magneetkat. Wat kan hij allemaal, en hoe doet hij dat? Om over gevaarlijke obstakels te komen, laat hij magnetische velden ontstaan: zo klemt hij zich vast aan het plafond en keert hij de zwaartekracht als het ware even om. Zo komt hij veilig over de scherpe punten. Hij heeft hierbij jouw hulp wel nodig. Ga jij de uitdaging aan?
Cowboyschool

Cowboyschool

Aktie Spelletjes ? Probeer om alles zo snel mogelijk neer te schieten.
Krankzinnige zombies

Krankzinnige zombies

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer waarmee je ze van je af kunt houden. Het worden er steeds meer, dus schiet snel en precies! Je kunt het spel in de 'career'- en 'survival'-modus spelen. Je hebt de moeilijkheidsgraden normaal, moeilijk en krankzinnig.
Popmeisje opmaken 5

Popmeisje opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Kies wat hippe gekke kleding voor dit meisje.
Bediening 14

Bediening 14

Denk Spelletjes ? Bied je gasten een plaats aan de tafel aan en vraag wat ze te eten willen. Laat vervolgens je moeder de bestelling maken en bedien de gasten met het eten.
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spelletjes ? Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Pwong

Pwong

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk ballen langs de tegenstander heen te schieten. Pak de bonusballen om het jezelf makkelijker te maken.
Hannah Montana The Movie

Hannah Montana The Movie

Meisjes Spelletjes ? Speel dit online kleurspel met drie prachtige kleurplaten van Hannah Montana: The Movie. Hannah is een heel gewoon meisje maar ze is ook een superster. Je kunt haar op heel veel verschillende manieren kleuren. Veel plezier met deze online kleurplaten van Hannah Montana.
Xenospace Survivor

Xenospace Survivor

Aktie Spelletjes ? In dit spel moet je de wetenschappers redden door ze naar één van de dichtstbijzijnde tunnels te brengen. Houd je scherm goed in de gaten om te kijken hoeveel wetenschappers je nog moet redden. Wees snel, anders worden ze door de schepsels gedood. Vergeet niet om de levensbalk van de wetenschappers goed in de gaten te houden. De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
De Rivaal

De Rivaal

Behendigheid Spelletjes ? Een vijandig schip probeert in je basis binnen te dringen. Teken manschappen om je gebied te verdedigen. Probeer alle levens van het vijandige schip weg te spelen.
Kiddy Rush

Kiddy Rush

Meisjes Spelletjes ? Zorg dat de schattige kindjes er precies zo uit komen te zien als in het plaatje dat je kort daarvoor te zien hebt gekregen. Wees alert, want je krijgt zo'n plaatje maar even te zien. Succes!
Toxers

Toxers

Avontuur Spelletjes ? Jij bindt de strijd aan tegen gemuteerde insecten in Metropolis, een stad die op een eilandje in zee is gebouwd. Je uiteindelijke doel is om de stad uit te komen, over de enige brug die naar het vasteland leidt. Deze brug wordt bewaakt door Bugzilla, die je zult moeten verslaan. Maar voordat je de strijd met haar aan kunt gaan, zul je eerst de andere vijftien opdrachten uit moeten voeren. De stad bestaat uit verschillende wijken, en in iedere wijk krijg je weer een andere missie. Iedere wijk zul je moeten verkennen, en de tijd die je hiervoor hebt, is niet oneindig. Als je aan het einde van de dag je doel niet hebt bereikt, moet je weer opnieuw beginnen. Toxers is een lang, maar erg leuk spel!
iStunt 2

iStunt 2

Sport Spelletjes ? Jij bent een snowboarder die nergens bang voor is! Voer de coolste stunts en sprongen uit en zorg dat je niet over de kop slaat. Verzamel sterren en zorg dat je alle rode vlaggen raakt.
Ashley de existentialist

Ashley de existentialist

Denk Spelletjes ? Ashley vraagt zich af wat de zin van het leven is. Ze besluit op ruimtereis te gaan om te kijken of ze daar een antwoord kan vinden op haar vragen. Hiervoor moet ze wel eerst de nodige voorwerpen verzamelen en deze in de juiste volgorde gebruiken. Help haar om de zin van het leven te ontdekken in deze point & click-game!
Vuurvliegje heeft pech 2

Vuurvliegje heeft pech 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is het tweede deel van het leuke spelletje 'Vuurvliegje heeft pech'. Ook in dit deel ga je het vuurvliegje helpen om de uitgang te bereiken. Het beestje kan wel tegen vuur, maar zodra het in contact komt met water, gaat hij dood. Het vuurvliegje loopt over blokken: wanneer deze verbranden, vallen ze uit elkaar, dus wees snel! De wezentjes die hij onderweg tegenkomt kunnen hem verder helpen. Zorg dat hij zo veel mogelijk lekkere jellybeans verzamelt, op weg naar de uitgang!
Xtreem Vissen

Xtreem Vissen

Sport Spelletjes ? In dit leuke visspel werp je je lokaas zo ver mogelijk in de zee, om zo veel mogelijk vissen te vangen. Eerst moet je in de lucht zo veel mogelijk vogeltjes zien te raken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer je je aas kunt upgraden. Hiermee wordt het aantal vissen dat je kunt vangen weer groter. Sommige vissen kun namelijk je alleen met speciaal aas vangen, waarvoor een upgrade nodig is. Probeer dus alleen de vissen te vangen waar je het geschikte aas voor hebt!
Micro Racer 2

Micro Racer 2

Race Spelletjes ? Probeer om met je racewagentje zo snel mogelijk het parcours af te leggen !
Xantsu

Xantsu

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen neer te slaan !
Vrijheidstoren: de invasie

Vrijheidstoren: de invasie

Aktie Spelletjes ? Zorg ervoor dat de mensen je land niet kunnen binnendringen om je energie te stelen! Een tip: verzamel energieballen door er met je muiscursor overheen te gaan. Je kunt na elk level allerlei upgrades uitvoeren in ruil voor energieballen. Hoe meer energie je te besteden hebt, hoe beter je kansen in de volgende gevechtsronde!
In de kaasschuur

In de kaasschuur

Denk Spelletjes ? Welke muis zou nou niet rond willen lopen in een schuur waar kazen liggen opgeslagen? Het muisje in dit denkspel heeft er in elk geval de tijd van zijn leven. Het lukt hem alleen niet zo makkelijk om de kazen te bereiken, maar daar weet jij vast wel raad mee. Help jij hem om zijn buikje rond - of eigenlijk vierkant - te eten? Pas op voor de muizenvallen!
Zack en May Opmaken

Zack en May Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Deze jonge mensen hebben wat leuke kleding nodig, kun jij ze helpen?

Spelletjes - Menu Little Game