Advertentie
Verdwaald in Dovenland

Verdwaald in Dovenland

Behendigheid Spelletjes ? Je bent de weg kwijt toen je doofland aan het verkennen was. Probeer de weg terug naar huis te vinden.
Ben 10 Cavern Run

Ben 10 Cavern Run

Behendigheid Spelletjes ? Teken een lijn naar de uitgang waar Ben over heen kan lopen. Pak powerups om zo door muren te lopen of om stenen weg te slaan.
Pimp My Ride 23

Pimp My Ride 23

Kids Spelletjes ? Ontwerp je favoriete Jeep en maak er vervolgens een ritje op!
Neonlichten

Neonlichten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met zo min mogelijk ballen alle ringen te activeren.
Vuurbal

Vuurbal

Behendigheid Spelletjes ? Deze gigantische vuurbal zit je op de hielen. Probeer met je raket uit het vuur te blijven maar pas op dat je niet het beeld uitvliegt.
Dronken beroemdheden

Dronken beroemdheden

Behendigheid Spelletjes ? Kies de beroemdheid die jij het leukst vindt, en zie hoe ze door de politie word gestopt om een alcoholtest te doen. Nu moet hij of zij recht op een lijn lopen. Jouw taak is deze beroemdheid in balans te houden zolang je kunt. Lachen maar!
Princess Dora

Princess Dora

Meisjes Spelletjes ? Dora is een prinsesje. Ze wil graag naar buiten, maar ze wil er natuurlijk wel als een echt prinsesje uit blijven zien. Daarom wacht ze tot jij haar prachtig aankleedt. Je kunt kiezen uit verschillende jurkjes, schoenen en kroontjes. Ga dan naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit bij Dora het prinsesje. Zoek daar ook bijpassende decoraties bij uit. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken, en je kunt ze neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Afdingen

Afdingen

Behendigheid Spelletjes ? Beweeg je ninja na de ingang van de hotels. De ninja mag niet buiten het beeld raken!
Woestijnstenen

Woestijnstenen

Denk Spelletjes ? Klik alle stenen weg. Als er 3 bij elkaar liggen kun je ze wegklikken, ze schuiven dan weer aan voor de andere kleuren. Denk er wel aan dat je van iedere kleur minstens 3 stenen overhoudt die je weg kunt klikken, anders is het game over!
Duivelse blokjes

Duivelse blokjes

Denk Spelletjes ? Vanuit een pentagram schiet jij kikkervisjes naar rode, duivelse blokjes en bolletjes. Het doel is om deze figuren van hun platform te laten vallen. Er zijn sterretjes te verzamelen: pak deze allemaal! Hoe meer kikkervisjes je 'gebruikt', hoe meer punten het je kost. Je hoeft trouwens niet alle duiveltjes te laten verdwijnen om naar het volgende level door te gaan: zodra het doel is bereikt, kun je door.
Knettergekke kubus

Knettergekke kubus

Denk Spelletjes ? Je werkt aan de lopende band in een dozenfabriek en dag in dag uit vouw jij dozen in elkaar. Iets om knettergek van te worden, zeker wanneer op een gegeven moment de lopende band op hol slaat en steeds sneller begint te lopen! Iets knapt in je en het wordt je zwart voor ogen. Het moment daarop kom je weer bij positieven in een kubusachtige wereld: het lijkt wel een doos. De kubus kan alle kanten op draaien. Probeer die wereld uit te komen door naar de uitgang (rood-geel gestreepte deur) te komen. Hierbij zul je wel de nodige hindernissen moeten nemen en kun je ook mooie edelstenen verzamelen.
Reuzenkanon

Reuzenkanon

Aktie Spelletjes ? Blijf schieten om de hordes vijanden te doden die op je afkomen. Ieder level heeft 5 waves. Je kunt ook aardbevingen en drones inzetten! Schiet de parachutes uit de lucht: deze hebben bonussen bij zich!
Brand Redder

Brand Redder

Denk Spelletjes ? Jouw huis staat in brand en je heb 3 minuten om je familie te redden!
Tricky Rick 2

Tricky Rick 2

Avontuur Spelletjes ? Een nieuw avontuur met Rick de ruimterobot! Rick is op een planeet neergestort en heeft niet meer genoeg energie om een SOS-signaal uit te zenden. Help jij hem om alle energieballen te verzamelen, zodat hij een SOS naar een reddingsschip kan sturen? Rick heeft allerlei wapens tot zijn beschikking: zelfs zijn eigen hoofd kan hij gebruiken om robots knock-out te gooien.
Konijnen en Eieren

Konijnen en Eieren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle schattige konijntjes veilig naar de overkant te leiden!
Moerasmonsters

Moerasmonsters

Aktie Spelletjes ? Roze monsters zijn er met jouw kippen vandoor gegaan. Richt een ware slachting aan door alle moerasmonsters neer te maaien. Pak de hartjes voor extra levens!
Luchtpiraat

Luchtpiraat

Behendigheid Spelletjes ? Het luchtschip is neergestort dankzij een gemene piraat. Het is aan jouw om alle tandwielen te verzamelen om zo het schip weer vliegende te krijgen.
Wandelende Insecten

Wandelende Insecten

Behendigheid Spelletjes ? Stuur alle insecten de juiste kant om ze zo voor te bereiden op de winter. Er staat per gat aangegeven welk insect er naar binnen moet.
Monsters en draaikolken

Monsters en draaikolken

Denk Spelletjes ? Klik in de juiste volgorde op de zwarte balkjes of bolletjes om de vriendelijke monstertjes, die in verschillende kleuren en vormen verschijnen, naar de rode draaikolkjes te verplaatsen. De boosaardige monstertjes, die je herkent aan een kwade blik op hun gezicht, mogen juist niet in de draaikolk terechtkomen.
Boze Olifant

Boze Olifant

Avontuur Spelletjes ? Help deze blauwe olifant bij zijn zoektocht naar Wooly, de dikke, paarse olifant die zijn hoed heeft gestolen. Hij wil hem dit koste wat kost betaald zetten! Hiervoor moet hij in ieder level op zoek gaan naar sleutels, waarmee hij deuren kan openen naar het volgende level. Eerst gaat hij op zoek naar een gele sleutel, dan naar een groene, en vervolgens naar vier blauwe sleutels. Alleen op die manier kan hij bij Wooly komen om tegen hem te vechten! Overal liggen gevaren op de loer, dus het is belangrijk dat je op tijd de wapens gebruikt die je tot je beschikking hebt. Schiet op de rode monstertjes voordat ze tegen jou aanlopen!
Dinner Danger

Dinner Danger

Behendigheid Spelletjes ? Als mr. X moet je optijd alle ingredienten voor het avond eten verzamelen!
Blije Bouwer

Blije Bouwer

Denk Spelletjes ? In dit grappige spelletje bestuur je een katrol met daaraan een haak. Pak de verschillende onderdelen op, en probeer ze beneden op de juiste plek te plaatsen. Dit lijkt makkelijker dan het is, want de voorwerpen schommelen nogal heen en weer. Succes!
Vakantiemeisje Opmaken 2

Vakantiemeisje Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Probeer dit meisje zo mooi mogelijk op te maken.
Epic Mickey

Epic Mickey

Meisjes Spelletjes ? Help Mickey met behulp van een magische verf kwast om te ontsnappen!
Button Bubbles Highscore

Button Bubbles Highscore

Meisjes Spelletjes ? Dit is een leuk spelletje waarin je groepen van minstens drie gelijksoortige knopen moet maken om deze weg te spelen. Schiet de knopen weg, en zorg ervoor dat ze tegen eenzelfde knoop aan komen. Zorg dat de knopen de onderkant van het venster niet bereiken! Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met je level. Hoe meer knopen je wegspeelt, hoe verder de meter in het rechterveld wordt gevuld! Probeer om alle multipliers te raken: die zorgen namelijk voor een flinke bonusscore. Er zijn twee bonusopgaven waarmee je bonuspunten kunt scoren: in de eerste minigame komen er vanaf de rechterkant knopen het speelveld in gestuiterd. Probeer hier identieke knopen tegenaan te schieten voor een extra hoge score. In de tweede minigame moet je een prinses bevrijden door bommen op de omringende knopen af te schieten. Je kunt in totaal twintig uitdagende levels spelen!
Ongeluksrad

Ongeluksrad

Aktie Spelletjes ? Gooi voorwerpen naar het draaiende rad, maar probeer je assistent niet te raken.
Agent Woef

Agent Woef

Denk Spelletjes ? Agent Woef, het is weer eens zover: de Kattige Kat is van plan om ergens een bom te plaatsen. Maak de bom onklaar maar zorg dat niemand erachter komt! Dit is een point&clickspel, wat betekent dat je allerlei nuttige voorwerpen moet zoeken. Doe dit wel in de juiste volgorde, anders komt Agent Woef in de problemen!
Zombies lokken 2

Zombies lokken 2

Aktie Spelletjes ? Speel het vervolg op 'Zombies lokken'! De zombies in deze stad zijn dol op hersenen! Ze leven in het riool maar komen af en toe boven de grond. Jij wilt zo veel mogelijk zombies uitschakelen, dus wat is er beter lokaas dan een vers stel hersenen? Plaats ze op een strategische plaats, zodat de zombie in de val loopt.
Rode strijder

Rode strijder

Denk Spelletjes ? Rode strijder, ga op pad om de onschuldige blokjes te bevrijden! Onderweg moet je alle sterren en diamanten proberen te pakken voor een maximale score. Je moet de wereld vaak in spiegelbeeld weergeven om je doel te bereiken.
Nieuwsgierig

Nieuwsgierig

Denk Spelletjes ? Open de deur naar het land van onbegrensde mogelijkheden.

Spelletjes - Menu Little Game