Advertentie
BMX fietsen 4

BMX fietsen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je BMX-Fiets over de bergen heen te komen en backflips te maken.
Schatten in het donker

Schatten in het donker

Denk Spelletjes ? Zoek de schat op in de grot maar pas op dat je de muur niet raakt omdat het donker wordt zodra je de grot inloopt. Probeer ook om weer buiten te komen zonder de muren te raken.
Bananageddon

Bananageddon

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je toren tegen de invasie van apen en andere monsters. Probeer ze zoveel mogelijk tegen te houden door middel van het bouwen van verdedigingstorens. Je moet de torens ook repareren als ze dreigen kapot te gaan.
Rihanna Opmaken 2

Rihanna Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Maak Rihanna mooi op voor een optreden vanavond.
Mijn dino en ik

Mijn dino en ik

Avontuur Spelletjes ? Een tijdje geleden verhuisde dit jongetje naar een saaie stad. Al zijn vriendjes moest hij achterlaten, en het lukte hem niet om er nieuwe vriendjes te krijgen. Zijn ouders waren altijd druk met werk en huishouden, en het jongetje was vaak alleen. Maar daar kwam verandering in toen hij in het bos een vreemd, groen ei vond. Voordat hij nog maar thuis was, kroop er al een grote hagedis uit het ei. Het bleek geen hagedis, maar een babydinosaurus te zijn! Zijn ouders hadden zo weinig verstand van dieren dat ze het aanzagen voor een raar hondje, en hij mocht het beestje houden. Maar toen de dinosaurus groter werd, kwamen de problemen: zijn ouders, en zelfs alle inwoners van de stad, wilden de dino weg hebben. Maar dat laat het jongetje natuurlijk niet gebeuren, en hij loopt weg, samen met zijn dinosaurus. Help jij ze om te ontsnappen? Sommige deuren kunnen alleen door de dinosaurus worden geopend, dus je moet er dan voor zorgen dat hij het jochie voorgaat.
Biff en Baff

Biff en Baff

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle gele sterren maar laat de obstakels je ballon niet lekprikken!
Sushi Dash

Sushi Dash

Denk Spelletjes ? Vorm vierkantjes van dezelfde sushiblokken om ze weg te spelen.
Bewegende kleurplaten

Bewegende kleurplaten

Meisjes Spelletjes ? Kleur deze bewegende tekening zo mooi mogelijk in.
Geitjes

Geitjes

Denk Spelletjes ? Help eerst Harvey naar zijn uitgang, en gebruik hem daarna om Tina te helpen.
Helikopter besturen 2

Helikopter besturen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vlieg met de oranje helikopter naar de vlag om het level te halen. Pas op dat je onderweg niet teveel muren raakt want dan stort je neer.
Pike Club 2

Pike Club 2

Denk Spelletjes ? De Pike Club, een crimineel genootschap, is van plan om je te vermoorden aangezien je nog een schuld bij ze hebt staan. Je krijgt nog één kans van ze om je schuld in te lossen... gaat dit je lukken? In dit geheugenspel zoek je gelijke blokjes bij elkaar om geld te verdienen waarmee je je schuld kunt afbetalen. Sommige kaarten kun je maar beter niet omdraaien want dan verlies je een leven!
Gorilla Vechter

Gorilla Vechter

Aktie Spelletjes ? Op deze Gorilla zijn jarenlang experimenten gedaan. Help de Gorilla ontsnappen, en schiet alles kapot wat je op je weg tegenkomt.
Pak de sterren

Pak de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met het balletje alle muntjes en sterretjes te pakken !
Hood 1

Hood 1

Avontuur Spelletjes ? Een klein dorp wordt bedreigd door een heks, dus gaat Fenrirr de wolf op weg om te kijken of hij ze kan helpen. Eenmaal aangekomen treft hij mensen aan die hem meer over de heks kunnen vertellen. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel.
Doorgedraaid

Doorgedraaid

Behendigheid Spelletjes ? Leid het bolletje naar de draaikolk en zorg dat het geen wanden raakt! Het bolletje beweegt daarheen, waar jij klikt, maar: het blijft rondjes draaien zodra het begonnen is aan een bocht. Om dit te doorbreken, klik je op de verticale balk in het midden van het venster: dan gaat het bolletje weer rechtdoor. Een hele uitdaging om het bolletje de juiste kant op te loodsen!
Jamal in de wespenbunker

Jamal in de wespenbunker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens een spin gezien die graag fruit eet? Jamal is er zo eentje! Zorg dat hij alle vruchten verzamelt, en doorloop de levels.
Krabben en Parels

Krabben en Parels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de parelketting weg te spelen voordat de eerste parel bij de schelp is. Je speelt parels weg door 3 parels van dezelfde kleur achter elkaar te krijgen.
3 Pinatas op een rij

3 Pinatas op een rij

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 of meer dezelfde piñata-snoepjes op een rij te krijgen om ze vervolgens weg te spelen. De snoepjes wisselen van plaats wanneer je op twee aangrenzende snoepjes klikt.
De laatste verdediging

De laatste verdediging

Aktie Spelletjes ? In dit schietspelletje moet je een aanval op je ruimtebasis afslaan door op de aanvallers te schieten. Na elke ronde mag je in de winkel versterkingen kopen.
Bekers schieten

Bekers schieten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ballen in de bekers die dezelfde kleur hebben als de balletjes.
Zombielimousine

Zombielimousine

Aktie Spelletjes ? Samen met Rambo rijd jij in een limousine door een spookstad vol zombies. Deze zombies willen mee, en proberen op de auto te springen. Daar komt natuurlijk niets van in! Jullie proberen ze af te schudden en jij gebruikt je wapen en je blote handen om de zombies uit te schakelen.
Drakojan Skies Final

Drakojan Skies Final

Aktie Spelletjes ? De vijanden hebben je draak vermoord! Ga een luchtgevecht met ze aan, waarin je raketten kunt afvuren, maar ook kogels. In deel drie kun je de raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, waardoor het spel steeds moeilijker en uitdagender wordt.
Supuzzel

Supuzzel

Denk Spelletjes ? Elk huis wil gas, licht en water. En laat het nou net jouw taak zijn om dat te regelen, zonder de lijntjes te laten kruisen, natuurlijk. Net echt.
Kruistocht 2

Kruistocht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle levels te halen door met je kanon op de verschillende bouwwerken te schieten!
Kleurencellen

Kleurencellen

Denk Spelletjes ? Help je vrienden ontsnappen uit dit cellenblok. Het blok wordt bewaakt door een robot, zolang zijn hok dicht is, kan jij proberen je vrienden te helpen. Als je de blokken aanraakt die verbonden zijn met het hok van de robot zie je een flits, laat ze dan met rust en zorg dat je met een andere kleur doorgaat. Zorg ervoor dat je alle uitgangen weer dichtmaakt voor de robot erbij kan.
Lunar Mouse House 2

Lunar Mouse House 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak met je raket de balletjes en drop ze op het W-vormige platform. Pas op dat je de bal niet tegen de kant aan laat slaan, want dan gaat de bal kapot. Zorg er ook voor dat je brandstof niet op gaat.
Kotsmonstertje

Kotsmonstertje

Behendigheid Spelletjes ? Wat is dit een nuttig, maar tegelijkertijd smerig monstertje! Je vraagt je misschien af waarom: hij verzamelt kots. Hij schuimt te straten af op zoek naar braaksel en zodra hij iets tegenkomt, slurpt hij het naar binnen. Wanneer het monstertje in een benarde situatie belandt, bijvoorbeeld in een put waar hij niet uit kan springen, spuugt hij een grote hoeveelheid groen braaksel uit, waarin hij naar boven zwemt. En die kots gaat niet verloren, nee: hij slurpt het weer net zo naar binnen, om het een volgende keer weer te kunnen gebruiken. Wie wat bewaart, heeft wat! Ga jij met hem op avontuur?
Popmeisje opmaken 1

Popmeisje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft een restyling nodig. Wil jij haar helpen?
Opa's stuntmotor

Opa's stuntmotor

Race Spelletjes ? Opa zit popcorn te eten voor de TV wanneer hij een filmpje ziet over een stuntman op een motor. Herinneringen aan vroeger komen boven en hij besluit om zijn motor weer van stal te halen. Helm op en opa is klaar voor een nieuw avontuur! Help jij hem om spectaculaire resultaten te behalen op de steile hellingen van het parcours? Verzamel banden voor een extra hoge score.
Schutter op het dak 3

Schutter op het dak 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter die altijd bereid is om opdrachten uit te voeren voor geld. Vanaf het dak of vanaf andere plaatsen richt jij je vizier op de door je opdrachtgevers aangewezen slachtoffers. Wanneer het raak is, mag je door naar het volgende level; zo niet, dan moet je nog een keer proberen om raak te schieten!

Spelletjes - Menu Little Game