Advertentie
Bejeweled 1

Bejeweled 1

Denk Spelletjes 5,8 Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken. Als je dat vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Algerijns Patience

Algerijns Patience

Denk Spelletjes 5,7 Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!
Kris Mahjong

Kris Mahjong

Denk Spelletjes 5,7 Zo heb je nog nooit Mahjong gespeeld! Kris Mahjong stelt je vaardigheden echt op de proef wanneer jij wilt bewijzen dat je de beste bent in dit waanzinnige browserspel dat je gratis kunt spelen.
8 Ball Billiards Classic

8 Ball Billiards Classic

Sport Spelletjes 5,3 Kom jij vast te zitten achter de 8-ball in deze online versie van het klassieke biljartspel? Je kan een vriend uitdagen of het tegen de computer opnemen. Plan zorgvuldig elke stoot en probeer vooral geen fouten te maken.
De laatste overlevenden

De laatste overlevenden

Avontuur Spelletjes 5,3 Dit dappere duo probeert zich een weg te banen door een stad vol op hol geslagen zombies. Kun jij ervoor zorgen dat ze in elk level heelhuids de uitgang bereiken in dit zenuwslopende strategische actiespel? Laat ze samenwerken om aan de hordes ondoden te kunnen ontsnappen.
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spelletjes 5,2 Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
Gummieblokken

Gummieblokken

Denk Spelletjes 5,0 Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!
Solitaire 5

Solitaire 5

Denk Spelletjes 4,9 Probeer in deze variant van Solitaire de 2 kastelen vrij te spelen. Dit doe je door alle kaarten weg te spelen die op het speelveld liggen.
Schaken 1

Schaken 1

Denk Spelletjes 4,9 Probeer de computer te verslaan met dit potje schaken.
Goud schieten

Goud schieten

Behendigheid Spelletjes 4,7 Schiet de haak weg om zo de klompjes goud te verzamelen!

Spelletjes - Menu Little Game