Advertentie
2018 Voetbalcupgevoel

2018 Voetbalcupgevoel

Sport Spelletjes 5,5 Sluit je aan bij je favoriete nationale elftal in de strijd om faam in dit beurtgebaseerde voetbalspel. Haal jij de top van de toernooiranglijst? Dat hangt er helemaal vanaf of je al je zetten goed hebt gepland. Kan jij tientallen goals scoren voordat het laatste fluitje klinkt en die felbegeerde beker mee naar huis nemen?
Raft Wars

Raft Wars

Aktie Spelletjes 5,5 Wanneer driejarige Simon diamanten vindt op het strand vlakbij zijn huis, komen er al gauw piraten op af. Simon en zijn broertje zijn vastberaden om hun schat te bewaken. Help jij ze mee?
Bomberman 4

Bomberman 4

Multiplayer Spelletjes 5,5 Blaas je tegenstander op met bommen. Een mooie Bomberman game met random levels!
Neon Rijder

Neon Rijder

Race Spelletjes 5,5 Jij bent de Neon Rijder! Rijd zo snel je kunt naar de finish en behaal een tijdbonus. Maar wees wel voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen, want anders val je door de weg heen te pletter. Succes!
Zoek het snoep: winter

Zoek het snoep: winter

Denk Spelletjes 5,5 Hou je van snoep en ben je dol op puzzelspelletjes? Dan is dit spel echt iets voor jou!
Zombiemissie 4

Zombiemissie 4

Avontuur Spelletjes 5,4 Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Paintball Racers

Paintball Racers

Race Spelletjes 5,4 Scheur met je miniautootje over het aanrecht, spring over de spatels en gebruik de broodplank als helling! Je kunt allerlei paintballkogels op je concurrenten afschieten: bevriezingskogels (vertragen), elektrische kogels (verlammen), oliekogels (maken voertuig stuurloos) en vuurkogels (verbranden het voertuig). Eerst zul je deze kogels wel moeten verzamelen! Je kunt ook leuke stunts uitvoeren: op je achterwiel rijden, vliegen en salto's doen. Ook zijn er allerlei 'boosters' die je munitie, turbo, aantal levens of snelheid verdubbelen. Zorg dat je je tegenstander voor blijft en uitschakelt!

Spelletjes - Menu Little Game