Advertentie
Bandencentrale

Bandencentrale

Kids Spelletjes ? Help Luigi alle banden op te stapelen!
Ik zag haar ook, met lasers

Ik zag haar ook, met lasers

Denk Spelletjes ? Laserstralen en hologrammen leiden twee verliefde poppetjes door het laboratorium. De poppetjes willen maar één ding: elkaar vinden. Activeer op het juiste moment de laserstralen en hologrammen en zorg dat beide geliefden niet door de platforms heen vallen!
Donald Duck Kleuren

Donald Duck Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur Donald Duck zo mooi mogelijk in.
Kleurplaat taartje

Kleurplaat taartje

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Deus Racer

Deus Racer

Aktie Spelletjes ? Je wordt de toekomst in geschoten en belandt in het jaar 2525. De ontwikkeling van de technologie heeft niet stilgestaan en er is een systeem van implantaten ontwikkeld. Deze implantaten zorgen ervoor dat robots menselijke eigenschappen krijgen, sterker nog: ze overtreffen de mensen op vele fronten. Een bug in de programmatuur van deze implantaten zorgt er alleen voor dat deze superrobots langzaam hun eigen wil beginnen kwijt te raken. Hierdoor worden het marionetten zonder ziel. Maar niet iedereen is vatbaar voor deze fout in het systeem: Amadeus bijvoorbeeld blijft gewoon zichzelf. Daarom heeft iedereen zijn zinnen op hem gezet, want hij is natuurlijk een nuttig testobject. Gelukkig staat Amadeus niet alleen: de topwetenschapper Dr. Sobek, een oude vriend van hem, kan hem via de satelliet besturen. Help jij Dr. Sobek om Amadeus uit deze beangstigende wereld te laten ontsnappen, zodat hij een nieuw leven op kan bouwen? Succes!
Vette hap

Vette hap

Behendigheid Spelletjes ? Deze dikkerd rent rond in een stadion, in de hoop er zo veel mogelijk ongezond eten op te kunnen vangen. Appels en andere gezonde dingen vindt hij natuurlijk smerig, dus die kun je gewoon laten vallen. Niet iedereen is even blij met zijn aanwezigheid: er zijn mannen die zijn eten vernietigen, of op hemzelf schieten. Maar daar probeer jij natuurlijk een stokje voor te steken!
Codenaam Indigo

Codenaam Indigo

Aktie Spelletjes ? Je majoor heeft je opgedragen om een gevaarlijk kopstuk van de vijandige troepen op te sporen. Het is je tot nu toe altijd gelukt om zulk soort missies te volbrengen, dus vol vertrouwen ga je ook deze keer weer de woestijn in. Gaat het je lukken om het er zelf levend vanaf te brengen in dit vuurgevecht?
Atomicmeisje opmaken

Atomicmeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een wilde look voor deze meid.
Dibbels in de woestijn

Dibbels in de woestijn

Avontuur Spelletjes ? De Dibbels zijn er weer! Deze keer in de woestijn, bij de piramides en farao's. De koning van de Dibbels moet in deze aflevering van piramide naar piramide zien te komen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? De Dibbels bouwen bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat de koning heelhuids overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Apocalyptische rit

Apocalyptische rit

Aktie Spelletjes ? Het einde van de wereld dreigt, en het is aan jou om hier een stokje voor te steken! Rijd in je Chevrolet zo snel mogelijk naar Huntsville, vernietig zo veel mogelijk 'apocalyptische' voorwerpen (gloeiende lava bijvoorbeeld) en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door rondslingerend puin, want dat kost je benzine!
Basketbalhelden

Basketbalhelden

Sport Spelletjes ? Een basketbalspelletje waarbij je behendigheid en precisie erg belangrijk zijn. Kies je team: VS, Spanje, Argentinië, Groot-Brittannië, Duitsland, Rusland, Turkije, Frankrijk, Brazilië of Australië en probeer om alle wedstrijden te winnen door zo veel mogelijk ballen in de basket te gooien!
Voetbal Kleuren 2

Voetbal Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur donald leuk in.
Herfstcollectie 2009

Herfstcollectie 2009

Meisjes Spelletjes ? Grote merken als Valentino, Ralph Lauren en Chanel hebben hun nieuwe herfstcollecties voor 2009 al geshowd. Stijlen als Rock 'n Roll, jaren '80-stijl schoudervulling en Rococo zijn weer helemaal terug dit seizoen. Zwart, goud en glitter zijn nog steeds de kleuren van deze herfst. Jasper, Sophine en Mary zijn drie knappe mannequins die zojuist een contract hebben getekend om vanavond als model de herfstcollectie van 2009 te showen. Achter de schermen zijn er zoveel hippe kleren dat ze niet weten wat ze moeten kiezen. Wat ze nodig hebben is een slim en modebewust meisje zoals jij, om de juiste kleding voor ze uit te kiezen! Zorg ervoor dat ze er vanavond alle drie prachtig uitzien op de catwalk... veel plezier!
Thing Thing

Thing Thing

Aktie Spelletjes ? Je gaat op een dak van een huis tegen allemaal vijanden vechten. Jij hebt het voordeel dat je een wapen hebt, de tegenstanders alleen hun vuisten.
Sogoban

Sogoban

Denk Spelletjes ? Zet de kisten op de roodgemerkte plekken en ga naar het volgende level!
Dwergenschat

Dwergenschat

Avontuur Spelletjes ? Een dwergenkoning is van plan om zijn dochters uit te huwelijken. Iedere huwelijkskandidaat moet een cadeau meebrengen. Jij bent één van die huwelijkskandidaten, en je besluit om op de Gloomy-berg op zoek te gaan naar edelstenen, om indruk te maken op de koning en zijn dochters. Succes!
Motorbaby

Motorbaby

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze motorcrossende baby zo veel mogelijk mooie stunts uithaalt op weg naar de finish. Ook moet je hem helpen om zo veel mogelijk snoepjes te verzamelen. Het gaat er niet om dat hij zo hard mogelijk over de trialbaan scheurt, maar dat hij tijdens zijn rit zo veel mogelijk tricks laat zien en snoepjes pakt om een topscore te behalen.
Xenosquad

Xenosquad

Aktie Spelletjes ? Xenosquad is een turn-based vechtspel waarin robots vechten tegen allerlei buitenaardse monsters. Ieder monster heeft zijn eigen krachten en zwakheden, maak hier gebruik van! Op de groene vlakken kun je je robot verplaatsen. Op de gele vlakken kun je een aanval uitvoeren. De vijanden die op een rood vlak staan, kun je aanvallen door erop te klikken. Sommige kisten bevatten punten, waarmee je tussen de levels in je wapens kunt upgraden. Andere kisten vullen je munitie weer volledig aan tijdens het gevecht. Houd goed in de gaten of alle waarden van je robots nog op peil zijn in de statusbalken rechts onderaan!
Bugs Bunny Horden

Bugs Bunny Horden

Sport Spelletjes ? Help Bugs Bunny om over de hordes te lopen en Cecil te verslaan.
IJzeren Jet

IJzeren Jet

Behendigheid Spelletjes ? Stuur dit ruimteschip door het doolhof heen en pas op de valkuilen.
Ode aan de pixels

Ode aan de pixels

Avontuur Spelletjes ? Hans heeft een oogje op een knappe cheerleader. Zij ziet hem alleen niet staan, omdat hij nogal lelijk is. Verdrietig gaat hij op zoek naar de ideale vrouw, maar hij beseft niet dat de weg die naar haar toe leidt, er eentje is vol dodelijke gevaren! Loods jij hem door het kasteel vol monstertjes, ijsdruppels en ander kwaad?
Iromeku

Iromeku

Denk Spelletjes ? In het denkspelletje Iromeku moet je ervoor zorgen dat de gekleurde blokjes in het grote veld er precies zo uit komen te zien als de blokjes links onderaan. Dit doe je door kleine blokjes te verplaatsen naar de grote blokjes. Wanneer een klein blokje een grote raakt, ontstaat er een kleurverandering. Er zijn allerlei combinaties en veranderingen mogelijk: probeer alles uit en denk goed na, zodat je de juiste kleurencombinatie krijgt! De 'color guide' kan je wat hints geven over de kleuren: misschien de moeite waard! Wanneer je de juiste kleuren hebt, klik je op 'Submit'. Succes!
Tanks en torens 2

Tanks en torens 2

Aktie Spelletjes ? Plaats strategische torencombinaties in het veld om je vijanden op afstand te houden. Verzamel punten om je verdedigingstorens te kunnen upgraden!
Kerkerwereld

Kerkerwereld

Avontuur Spelletjes ? Ontsnap uit de kerker en zorg dat je de roofdieren die het op jou gemunt hebben, uitschakelt!
Transmyter

Transmyter

Avontuur Spelletjes ? Na een ongeluk in de ruimte stort de vliegende schotel van twee kleine aliens neer. Het vrouwtje wordt ontvoerd, het mannetje blijft ontredderd achter. Wat nu? Jij weet vast wel raad! Om zich te verstoppen voor gevaren kan het buitenaardse wezen veranderen in allerlei voorwerpen, die jij zelf kunt uitkiezen. Ook kan hij hiermee langs obstakels komen. De gedaanteverwisseling duurt alleen niet erg lang, dus time deze goed!
Zombieparadijs 3

Zombieparadijs 3

Aktie Spelletjes ? Nadat je stad is verwoest door een technische ramp, ben jij op de vlucht geslagen en heb je geprobeerd om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Dit is gelukt, en nu ga je proberen om alle overlevenden veilig naar hun toevluchtsoord te brengen. Ze worden vervoerd per ambulance en jij moet deze ambulance beschermen. Schiet op iedereen die het op jullie gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Klik Doolhof 2

Klik Doolhof 2

Behendigheid Spelletjes ? Breng de rode kleine bal naar de grote rode bal zonder de zwarte muren te raken.
Mijnenveger 4

Mijnenveger 4

Denk Spelletjes ? Probeer alle mijnen op te ruimen zonder ze te laten ontploffen. Blokjes waarvan je vermoedt dat er een mijn onderzit kun je onschadelijk maken door er een vlag op te zetten.
Verzamelen en Ontwijken 4

Verzamelen en Ontwijken 4

Behendigheid Spelletjes ? De kangoeroe en de koala beer moeten samen werken om zoveel mogelijk bladeren te verzamelen. De koala verzamelt de bladeren en de kangoeroe moet lopen (en rotsen ontwijken).
Open Deuren 2

Open Deuren 2

Denk Spelletjes ? Probeer met het vierkantje het kruisje te bereiken. Om het kruisje te bereiken moet je door verschillende deuren heen die maar op 1 manier open kunnen, het is aan jou om door middel van puzzelen het kruisje alsnog te bereiken.
Pyro

Pyro

Behendigheid Spelletjes ? Vind je het leuk om met vuur te spelen? Nu kun je dat doen zonder dat er mensen gewond raken. Probeer met zo min mogelijk vuurballen alle fakkels aan te steken.

Spelletjes - Menu Little Game