Advertentie
Draaiend Buffet

Draaiend Buffet

Meisjes Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk dit draaiende buffet te vullen met voedsel.
Hamster Supersterren

Hamster Supersterren

Behendigheid Spelletjes ? Vind jij hamsters leuk? In dit spel rennen er een boel rond. Gelukkig wil Dunffy ze met zijn magische paraplu naar de buis brengen waardoor ze terug naar hun plek komen. Help Dunffy bij zijn klus, want als er een hamster op de grond valt, loopt-ie weg. Succes!
Picnic Panic

Picnic Panic

Aktie Spelletjes ? Gebruik 4 magische items en versla de insecten die je picnick willen opeten.
Verwoestbare tank

Verwoestbare tank

Aktie Spelletjes ? Bestuur deze tank, die niet zo onverwoestbaar is als hij lijkt. Er komen constant auto's op je af, en als je die niet kapotschiet voor ze bij je zijn, beschadigen ze je tank stukje bij beetje, tot deze van ellende uit elkaar valt. Da's natuurlijk niet de bedoeling, dus doe je best! Er zijn in totaal twaalf levels.
Terroristen arrestatieteam

Terroristen arrestatieteam

Aktie Spelletjes ? Je bent lid van een arrestatieteam en er zijn vreselijk veel terroristen in de stad. Je moet zoveel mogelijk terroristen uitschakelen, maar daarbij niet de burgers verwonden. Zij zitten vaak ergens te schuilen en je kunt ze verdoven, zodat ze niet in de weg van je schoten komen. Als er teveel terroristen zijn, kun je gelukkig ook granaten gooien. Tenminste, als je eerst een kistje granaten hebt gevonden. Als je de muis in de muur beweegt, dan schuil je en wordt je niet geraakt. Hou je wapen altijd geladen zodat je veel terroristen kunt uitschakelen.
Kindercreche Opmaken

Kindercreche Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Richt de baby speelkamer in zoals jij wilt.
Sneeuwbal Arkanoid

Sneeuwbal Arkanoid

Behendigheid Spelletjes ? Proberen alle cadeautjes te raken met de sneeuwbal!
Modemeisje Opmaken 5

Modemeisje Opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Help dit meisje om te kiezen tussen de mooie witte of zwarte kleding.
Zoek de generator

Zoek de generator

Denk Spelletjes ? Breng weer leven in de wereld waarin de robots leven! Ga hiervoor op zoek naar de stroomgenerator en zet deze weer aan.
Lente Kleuren

Lente Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze meisje leuk in.
Breakout 3

Breakout 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen voordat de tijd om is.
Ninja Plus

Ninja Plus

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle munten met deze ninja om door te gaan naar de volgende level. Je kunt tegen muren aan springen of gebruik maken van je lasso om omhoog te klimmen.
Humaliens Battle

Humaliens Battle

Aktie Spelletjes ? In deze side-scrolling strategiegame is het de bedoeling dat je je eenheden zo veel mogelijk uitbreidt, en zo veel mogelijk vijandige eenheden uitschakelt. Probeer om de basis van je vijand te vernietigen, voordat hij de jouwe uitschakelt! Voordat je begint te spelen, kies je of je als mens of als alien de strijd wilt aangaan. Dan kies je je het soort gevecht. Modus 1 = vooral land, modus 2 = vooral water, modus 3 = vooral lucht, modus 4 = zowel land, water als lucht. Er zijn verschillende upgrades mogelijk: je kunt je skills, je level en je basis upgraden. Veel plezier en succes!
Mechanism 2

Mechanism 2

Denk Spelletjes ? Mechanism 2 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Youda Fairy

Youda Fairy

Behendigheid Spelletjes ? De bostovenaar heeft een opvolger nodig. Leer zijn bosmagie en creëer de feeën die je verder helpen je weg te vinden door bos.
Oostenrijkse Sue

Oostenrijkse Sue

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we naar de Oostenrijkse sneeuw! In de winter zijn de bergen van dit land wit van de sneeuw. Het land heeft dan ook heel wat verschillende skigebieden. Hier kun je op een snowboard of op ski's lekker van de heuvel af racen. Dat is geweldig! Sue is er ook helemaal klaar voor. Zoek een paar ski's of een mooi snowboard en ga met haar de sneeuw in. Je kunt ook nog een sneeuwpop maken, er is sneeuw genoeg! Als je het echt te koud vindt, ga je lekker in een restaurantje zitten met warme chocolademelk. Maak Sue op en zoek mooie kleding voor haar en maak een foto van het mooiste tafereel.
Spoor des doods 3

Spoor des doods 3

Behendigheid Spelletjes ? Hier is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Spoor des doods'! Je rijdt in een karretje over het spoor in een goudmijn. Pak alle goudklompjes en diamanten die je te pakken kunt krijgen: deze kun je gebruiken voor upgrades. De stukken rots die je op het spoor tegenkomt, moet je juist ontwijken door eroverheen te springen en ook de karretjes met dynamiet kun je beter ontwijken. Vleermuizen moet je doodschieten. Je kunt verschillende dingen upgraden: je snelheid, je aantal levens, je munitie en je sprongkracht. Om over bepaalde ravijnen heen te springen heb je namelijk een minimale sprongkracht en snelheid nodig, anders val je te pletter. Veel succes op dit spoor vol gevaren en uitdagingen!
Black

Black

Aktie Spelletjes ? Probeer om het einde te halen doormiddel van het neerschieten van andere poppetjes.
Vervloekte prinses

Vervloekte prinses

Denk Spelletjes ? Help jij de vervloekte prinses om een leger van vampiers te vormen? De vloek wordt verspreid door een beet in de nek, dus je kunt wel raden wat je te doen staat... Dit is een zoekspel, wat betekent dat je allerlei nuttige voorwerpen moet zoeken. Doe dit wel in de juiste volgorde, anders lukt het deze vampierprinses nooit om een leger te vormen.
Ratatouillerecept

Ratatouillerecept

Meisjes Spelletjes ? Volg de instructies in het spel en leer hoe je een Franse ratatouille maakt. Nadat je het spel hebt gespeeld, kun je het recept meenemen naar de keuken en een echte ratatouille gaan maken. Dat lijkt me lekker!
Super Marco

Super Marco

Avontuur Spelletjes ? Help Marco met het veroveren van de wereldbeker!
Neushaar Gevecht

Neushaar Gevecht

Aktie Spelletjes ? Sla al je tegenstanders neer met je neusharen! En probeer zo bij de eindbaas te komen om hem te verslaan.
Lilou Aankleden

Lilou Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Kleed Lilou leuk aan voordat ze de stad in gaat.
WRAX

WRAX

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke Katra's te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Hoe meer Katra's je verwijdert, hoe meer punten je verdient.
Arcane TSC 8

Arcane TSC 8

Avontuur Spelletjes ? Deel 8: Dit is het laatste deel van de Arcane-reeks. Hoe zal het aflopen?
FoodCourt

FoodCourt

Meisjes Spelletjes ? Bouw eetgelegenheden voor de mensen die langskomen en verdien een boel geld. Upgrade je eetgelegenheden om meer geld te verdienen en pas de omgeving aan zodat er meer klanten komen. Beheer je geld goed, want één van de doelen van het spel is het verdienen van een bepaald bedrag.
Operatie Storm

Operatie Storm

Aktie Spelletjes ? Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit, en zorg dat je basis niet vernietigd wordt! Als je 25 aanvallen achter elkaar kunt afslaan, krijg je een medaille. Sommige wapens reageren sneller dan andere!
Weg uit het gekkenhuis

Weg uit het gekkenhuis

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze psychopaat om te ontsnappen uit het gekkenhuis waar hij is opgesloten? Hij zit niet alleen opgesloten tussen vier muren, maar ook nog eens in een dwangbuis. Toch wil hij graag weer de wijde wereld in om het daglicht weer eens te zien. De sleutels waarmee hij deuren kan openen hangen duidelijk zichtbaar in de kamers, maar ze zijn steeds lastiger te pakken te krijgen, naarmate hij verder komt!
Sterren Verzamelen 2

Sterren Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de sterren door van platform naar platform te springen. Veel plezier!
Kullors

Kullors

Denk Spelletjes ? Klik op 2 dezelfde kleuren om ze weg te spelen. Heb je niet genoeg kleuren moet je kleuren maken door 2 verschillende kleuren samen te voegen.
Britney Opmaken

Britney Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef Britney wat hippe kleding zodat zij kan optreden.
Pimp My Ride 21

Pimp My Ride 21

Kids Spelletjes ? Verander het uiterlijk van deze Camero.

Spelletjes - Menu Little Game