Advertentie
Halloween Opmaken 6

Halloween Opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Het is bijna Halloween en dit meisje moet nog leuk aangekleed worden! Kun jij haar helpen?
Eco Quest

Eco Quest

Behendigheid Spelletjes ? Help Greenpeace en red de rendieren, olifanten en walvissen!
Crazy Disco

Crazy Disco

Behendigheid Spelletjes ? De Happy Tree Friends zijn deze keer in de disco, waar Lifty zich uitleeft op de dansvloer. Maar er komen allerlei discoballen uit het plafond, die Lifty moet zien te ontwijken! Wees snel en zorg dat hij ongestoord door kan blijven dansen en verzamel zoveel mogelijk lichtblauwe bolletjes, want deze zijn punten waard!
Virtual Pet Game

Virtual Pet Game

Avontuur Spelletjes ? Kies een kitten en zorg goed voor hem tot hij volwassen is.
Katie's Kapsel

Katie's Kapsel

Meisjes Spelletjes ? Katie wil er zo cool mogelijk uitzien. Kun jij daarvoor zorgen? Verander zoveel je kunt aan Katie en zorg dat ze er vet cool uit komt te zien. Als je klaar bent en tevreden met het resultaat, kun je het plaatje afdrukken, zodat je er later nog heel vaak naar kunt kijken.
Fantasiekapsels

Fantasiekapsels

Meisjes Spelletjes ? Gebruik je fantasie en vind voor dit meisje het perfecte kapsel, gecombineerd met mooie kleding en make-up!
Robots vs Drogs

Robots vs Drogs

Aktie Spelletjes ? Versla de 'Drogs' met jouw blauwe robotleger en het grote kanon! Verzamel energiekristallen en goud. Wanneer je naar een nieuw level doorgaat, neem je 50% van de punten van het voorgaande level mee.
Dodge and Dash

Dodge and Dash

Kids Spelletjes ? Haal de krant, zoek de slippers en graaf je bot op voordat Tante Sarah er is!
Vuile aardbewoners

Vuile aardbewoners

Aktie Spelletjes ? Als buitenaards wezen heb jij het op dit moment even moeilijk: je brandstof is op en daardoor is je ruimteschip neergestort. Bovendien willen de mensen je gevangennemen en schieten ze op je vanuit helikopters en andere voertuigen! Dat laat je dus niet gebeuren: zorg dat je alle menselijke aanvallen afslaat totdat andere aliens je komen ophalen. Een tip: ga met je muiscursor over de blauwe energiebollen om ze te verzamelen.
Feest Opmaken 2

Feest Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Trek wat spetterende kleding aan voor een avondje feesten!
Qubey the Cube

Qubey the Cube

Behendigheid Spelletjes ? Qubey is een kubus die heel erg hoog kan springen. Hoe hoog vraag jij je af? Nou dat ligt aan jou. Klik naar links of rechts en Qubey springt die kant op. Er staan genoeg hindernissen op de weg, dus let goed op!
Bugs Bunny's Worteljacht

Bugs Bunny's Worteljacht

Avontuur Spelletjes ? De wortelwagen heeft zijn vracht verloren! Help Bugs alle wortelen te verzamelen die van de vrachtwagen zijn gevallen. Als er vijanden verschijnen, kan je over ze heen springen, bovenop ze springen. Veel plezier!
De Grote Bazooki

De Grote Bazooki

Behendigheid Spelletjes ? De Grote Bazooki is een goochelaar en hij is ingehuurd voor een spetterend verjaardagsfeest. Hij is tot grootse trucs in staat... maar alleen met jouw hulp! Hij gooit speelkaarten naar ballons om deze te laten knappen: mik goed, zorg dat je de draaiende messen en brandende hoepels ontwijkt en maak handig gebruik van de toverhoeden! Hoe minder kaarten je gebruikt, hoe beter het is.
Veilig Dek

Veilig Dek

Behendigheid Spelletjes ? Doe je best om het dek veilig te stellen door alle mariniers op het schip te laten landen op de daarvoor aangegeven plekken. Het touw zwaait van de ene kant naar de andere, dus een goede timing is noodzakelijk voor een goede landing!
Hongerig Vogeltje

Hongerig Vogeltje

Behendigheid Spelletjes ? Dit vogeltje vliegt door de lucht, op zoek naar insecten. De gele libelles voeden hem, maar de groene zijn giftig! Pas ook op voor de kraaien.
Verdedig je oogst

Verdedig je oogst

Aktie Spelletjes ? Je hebt een legertje vogels in dienst dat jouw oogst beschermt door op de dieren te schieten die hierop azen. Hoe hoger je score aan het einde van een level, hoe sterker de vogel die je aan kunt kopen. Je kan je vogels ook doorzichtig maken met de 'visibility'-knop, als dit het spelen makkelijker maakt.
Dino's Ei

Dino's Ei

Behendigheid Spelletjes ? Dit jongetje heeft de belangrijke taak om een dinosaurusei te bewaken. Er liggen namelijk allerlei gevaren op de loer: grote, gevaarlijke kevers hebben het op het ei gemunt en je moet ervoor zorgen dat ze het ei niet bereiken! Sla met je stenen hamer op de kevers, zodat ze niet bij het ei in de buurt kunnen komen. Wanneer de babydino uit het ei is gekropen, begint er een heel ander karwei: het dier moet verzorgd worden en heeft goede voeding, drinken, vermaak en rust nodig. Zorg dat hij dit allemaal krijgt!
13 helse dagen

13 helse dagen

Aktie Spelletjes ? Hoe je in dit inferno bent beland, is een mysterie, maar één ding is zeker: je moet hier levend uit zien te komen! Kijk uit voor de gemaskerde zombies, want als je niet uitkijkt, doden ze jou ook. Zorg dat je ze dus zelf als eerste te pakken krijgt!
Hertenbrug

Hertenbrug

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze hertjes om het ravijn over te steken? Vorm een soort brug van boomstammen, waar de herten bovenop kunnen springen. Vang de bloemen op die naar beneden vallen: deze zijn bonuspunten waard. De oranje bolletjes rechts bovenaan geven aan hoeveel levens je nog hebt, en de oranjeroze balk geeft aan hoe lang de rode boomstam nog stil blijft staan.
Zoek de chocolademuffin

Zoek de chocolademuffin

Avontuur Spelletjes ? De kleine onderzoeker genaamd Red is op pad. Maar wat knort zijn maag: hij heeft namelijk niet ontbeten. Gelukkig ziet hij dat er ergens een chocolademuffin te krijgen is. Alleen hoe kan hij bij die muffin komen? Zoek voorwerpen waar hij wat aan heeft tijdens zijn zoektocht en voer opdrachten uit, zodat hij zijn honger eindelijk kan stillen!
Clix

Clix

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het vakje te vullen met de tetrisblokjes.
Blij in de lucht

Blij in de lucht

Denk Spelletjes ? Help de gele poppetjes om in de lucht te blijven zweven en zorg dat de grijze poppetjes vallen. Dit doe je door lijnen te trekken, en daarna op 'go' te klikken. Zorg dat in ieder level de ster(ren) wordt/worden geraakt!
Destructodog 2

Destructodog 2

Aktie Spelletjes ? Het zal je maar overkomen: als hond belanden in een stad vol gewapende katten. Eentje kan je nog wel aan, maar honderden? Gelukkig ben je gewapend en heb je allerlei technische snufjes, zoals een jetpack, tot je beschikking. Baan je al vechtend een weg door deze kattenstad waar het niet pluis is voor een hond als jij!
Robots op grote hoogte

Robots op grote hoogte

Denk Spelletjes ? Welkom in de toekomst! In de bouw werken geen bouwvakkers meer, maar robots, die foutloos en efficiënt werken. Wel hebben ze een nadeel: ze hebben geen hoogtevrees en kunnen dus zo de diepte in storten. Daarom stuur je wat oudere robots de hoogte in, om de zaak wat veiliger te maken en moeren te verzamelen. Ze kunnen zich van platform naar platform verplaatsen met een soort oranje stralen, die je kunt weghalen om ze op een andere plek weer te plaatsen. De robot slaat deze stralen op in zijn batterij maar er is slechts beperkt plaats in deze batterij. Je kunt dus geen oneindig aantal stralen meenemen. Zorg dat je stralen meeneemt in de lengtes die je ook nog nodig zult hebben.
Kleurenpret 2

Kleurenpret 2

Denk Spelletjes ? Haal lichtblauwe blokken weg in de juiste volgorde, zodat de gekleurde vormen naar de draaikolk worden verplaatst. Verzamel hierbij zo veel mogelijk sterren!
Lijn Bewegen

Lijn Bewegen

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij je concentratie vasthouden wanneer het hele speelveld begint te bewegen? Het is de bedoeling om de lijn van het start punt naar het eind punt te krijgen.
Blobink

Blobink

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur de inktbal tijdens zijn reis om de wereld weer kleur te geven en Pinki te redden! Rol tegen objecten, gebouwen en andere dingen aan om ze kleur te geven.
Daphne Opmaken

Daphne Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed Daphne mooi aan zodat ze naar haar balletles kan gaan.
Kat en meloen

Kat en meloen

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel moet je om beurten katten en meloenen op zo'n manier stapelen, dat de toren die zo ontstaat, niet omvalt. Let goed op hoe de kat of het stuk meloen neerkomt, want dat bepaalt met welke hoek je ze kan plaatsen en hoe stabiel je toren wordt.
Rood Racekonijn

Rood Racekonijn

Aktie Spelletjes ? De uitvinder heeft een onverwoestbare auto gemaakt. Deze auto is niet kapot te krijgen - of misschien toch? Het racekonijn mag hem testen. Als hij het voor elkaar krijgt de auto total loss te rijden, krijgt hij een kusje van het konijnenmeisje waar hij verliefd op is.
Volt Connect 2

Volt Connect 2

Behendigheid Spelletjes ? In dit grappige vervolg op Volt Connect ga je ervoor zorgen dat het poppetje genaamd 'Volt' een verbinding kan maken met zijn andere elektrische vriendjes. Dit doe je door tussen hem en zijn vriendje andere voltpoppetjes te plaatsen, net zolang tot alle poppetjes met elkaar in verbinding staan. Kijk je wel uit dat er geen voltpoppetjes in het water vallen? Daar kunnen ze namelijk niet tegen! Ook moet je zorgen dat je snel genoeg bent: de poppetjes blijven namelijk in beweging en je moet ze dus wel op tijd met elkaar verbinden. Er zijn ook 'Sunny Volt'-poppetjes. Deze kunnen vliegen, en ze kunnen 2 voltpoppetjes meenemen tijdens hun vlucht. In ieder level heb je een bepaald aantal poppetjes tot je beschikking: dit aantal zie je rechts onderaan. Veel plezier!

Spelletjes - Menu Little Game