Advertentie
ThermoStorm

ThermoStorm

Aktie Spelletjes ? Dood je vijanden, verzamel de lichten om punten te verdienen en ga naar het volgende level!
Barny Biker

Barny Biker

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat Barny de motorcrosser zo veel mogelijk mooie stunts uithaalt op weg naar de finish, en sprongen maakt waarbij hij zo lang mogelijk in de lucht blijft. Ook moet je hem helpen om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Probeer een maximale score te behalen!
De grote uitbraak

De grote uitbraak

Behendigheid Spelletjes ? Tijd om te ontsnappen, en om je medegevangenen ook te bevrijden! Ga op zoek naar de sleutel waarmee je het hek kunt openmaken. Kijk je uit dat jij en je medegevangenen niet tegen een laserstraal aanlopen? Per level moet je een minimum aantal gevangenen naar de uitgang leiden.
Zuccotto maken

Zuccotto maken

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we heerlijk Italiaans gebak maken. Pak je bakspullen maar vast. Je hebt nodig: - 3 kommen - garde - spatel - plastic folie - puddingvorm (1,2 liter) - mes. Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je hiermee een fantastische Zuccotto kunt maken. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Aan het eind van het spel kun je het recept ook nog printen: handig voor in de keuken!
Getekende oorlog 3

Getekende oorlog 3

Aktie Spelletjes ? Bestuur je gevechtsvliegtuig en schiet zo veel mogelijk vijanden uit de lucht! Zodra je een vijandelijk vliegtuig hebt neergehaald, kun je de muntjes pakken. Af en toe verschijnen er ook powerups en herstelitems, waarmee je een extra leven krijgt. Dat is geen overbodige luxe, want je wordt steeds meer en steeds heftiger onder vuur genomen!
Testpop ontsnapt

Testpop ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Na weer een dag vol botstesten heeft de kleine testpop er genoeg van en hij besluit om te ontsnappen uit de fabriek. Help jij hem om langs alle obstakels te komen en de fabriek heelhuids te verlaten? Zo kan hij een nieuw leven beginnen zonder botsingen en ander geweld! Verzamel de voorwerpen die de testpop nodig heeft en gebruik deze op het juiste moment.
Bijna-mama's aankleden

Bijna-mama's aankleden

Meisjes Spelletjes ? Als je deze aanstaande moeders ziet, kun je wel zien dat ze een baby krijgen. Zoek mooie make-up en haarverzorging voor ze uit, zodat ze er verzorgd uitzien. Op de achtergrond zie je al een babykamer met een wiegje staan. Zoek jij daar nog wat leuke spulletjes bij, zoals speelgoed en allerlei lieve babykleertjes? Vertel je vrienden op Facebook over dit Primalac-spel.
Hood 2

Hood 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Hood 1. Fenrirr gaat verder met zijn spannende zoektocht naar het verdwenen meisje. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel!
Muis Slingeren

Muis Slingeren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze muis de uitgang te bereiken. Je verplaatst de muis door met de amulet te gooien.
GP Racing Madness

GP Racing Madness

Race Spelletjes ? Deze racegame bevat 6 circuits, die elk weer uit 5 segmenten bestaan. Je hebt 30 seconden voor ieder segment, dus zorg dat je snel bent en tegelijkertijd je motor perfect beheerst!
Coyote Roll

Coyote Roll

Behendigheid Spelletjes ? Coyote had net zo'n lekker stukje kauwgom op, maar toen kwam Roadrunner en verpestte alles. Nu wil hij die stomme Roadrunner vangen! Help hem, scoor ACME-dozen voor extra kauwgom, en ontwijk de raketten, springstof en andere obstakels. Veel plezier!
Sneeuwballenspel

Sneeuwballenspel

Behendigheid Spelletjes ? Van alles wat er tijdens de voorbereidingen voor Kerst mis kan gaan, moet de kerstman zich nu ook nog bezig houden met gestolen cadeaus! Help hem ze allemaal terug te krijgen, stuiter de bal terug naar boven en speel alle cadeautjes weg.
Gezichtenkwartet

Gezichtenkwartet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een gezicht samen te stellen door de puzzelstukjes naar de juiste plek te slepen. Wanneer je tijd om is, of je een stukje naar een bezette plek hebt gesleept, verlies je een leven. Hoe vollediger het gezicht, hoe hoger je score. Als je een volledig veld leegspeelt, krijg je een extra leven.
Defendery 3k

Defendery 3k

Aktie Spelletjes ? Welk level behaal jij? Maak gebruik van de muis om torens en kanonnen te plaatsen om zo het opkomende geweld tegen te gaan. Upgrade je torens voor meer effect.
Rode TrialBike

Rode TrialBike

Race Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk met je motor over het parcours te gaan !
Popmeisje opmaken 2

Popmeisje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft een restyling nodig. Wil jij haar helpen?
Helse pompoen 2

Helse pompoen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vond je het ook zo leuk om het spel 'Helse pompoen' te spelen? Dan vind je het vervolg hierop minstens even leuk! Ook dit is namelijk een mooi getekend Halloweenspel dat ook in een andere tijd van het jaar leuk blijft om te spelen. Ga op avontuur met deze dappere pompoen, en trotseer alle gevaren die er zijn in deze helse grot!
Bubbelvrienden

Bubbelvrienden

Denk Spelletjes ? Zet luchtbellen in om de vissen weer in het water te krijgen en de krabben weer op het strand. Je kunt ook allerlei voorwerpen weghalen om je doel te bereiken. Wanneer de vis op het droge komt, of de krab in de zee, zijn de gevolgen fataal...
Pizza & Hamburgertent Inrichten

Pizza & Hamburgertent Inrichten

Meisjes Spelletjes ? Versier dit pizza restaurant met de gegeven meubels en spulletjes.
Ontsnap uit de Kamer 4

Ontsnap uit de Kamer 4

Denk Spelletjes ? Kijk rond in de kamer, verzamel spullen en los de puzzels op.
Wipe out

Wipe out

Kids Spelletjes ? Lekker surfen op de grolven met die gekke Goofy!
Ninjaland

Ninjaland

Avontuur Spelletjes ? Red de prinses uit handen van de valse ninja's! Onderweg zul je ninja's, sumoworstelaars en nog veel meer gevaren tegenkomen: klik op het juiste moment op de juiste plaats om overal veilig doorheen of langs te komen.
Dokter Joe

Dokter Joe

Kids Spelletjes ? Gebruik je thermometer en stethoscoop om deze dieren te onderzoeken.
Tricky Rick

Tricky Rick

Avontuur Spelletjes ? Een slechterik heeft alle brandstof uit Ricks raket gepompt. Help Rick om alle gestolen brandstof weer naar zijn ruimteschip terug te brengen, zodat hij kan opstijgen! Zorg dat de vijandelijke robots hem niet zien.
Bomtoons' wondergrot

Bomtoons' wondergrot

Avontuur Spelletjes ? Een grappig behendigheidsspel waarin jij als Bomtoons allerlei opdrachten moet vervullen. Zo kom je in het eerste level een kleine tiran tegen, die je in drie rondes moet verslaan. Veel plezier met uitvinden wat daarna komt!
Gekke vingergolf

Gekke vingergolf

Sport Spelletjes ? Dit is een echt gek golfspelletje! In plaats van een club moet je het hier doen met een vinger. Put de golfbal door hem zo snel je kunt met je vinger naar de vlag te schieten. Lachen maar!
Blue Archer 2

Blue Archer 2

Behendigheid Spelletjes ? Waan jezelf in de Middeleeuwen in dit uitdagende boogschietspel van 10 levels! Je moet allerlei voorwerpen zien te raken met je pijl en boog: schietschijven, appels, hooibalen, vuur, peren, enzovoorts. Voor ieder voorwerp is het vereiste aantal 'hits', rake schoten dus, verschillend.
Hersenmachine

Hersenmachine

Denk Spelletjes ? Kies de getallen uit uit het veld om zo een goede rekensom te vormen.

Spelletjes - Menu Little Game