Advertentie
Cowabunga Candace

Cowabunga Candace

Meisjes Spelletjes ? Surf met Candace door de achtertuin van Phineas en Ferb!
Van bacterie naar mens

Van bacterie naar mens

Denk Spelletjes ? Van bacterie naar mens... er zitten heel wat stappen in deze evolutie en het zou wel eens kunnen zijn dat de bacterie het zonder jouw hulp niet redt! Ook de hulp van de piramidebouwende aliens zou hij wel eens goed kunnen gebruiken. Zoek alle voorwerpen die de bacterie nodig heeft: doe dit wel in de juiste volgorde, anders komt de evolutie stil te staan.
Snoepjes en koekjes

Snoepjes en koekjes

Meisjes Spelletjes ? Heb je altijd al willen slapen in een bed van cupcakes of willen zitten op een stoel gemaakt van lolly's? In dit spel kan het allemaal. Ga snel aan de slag en maak een heerlijk, zoet snoephuisje. Mmm, dat ziet eruit om op te eten!
Dupligon

Dupligon

Kids Spelletjes ? Er wordt telkens een figuur weergeven voor een paar seconden. En het is aan jou om dit figuur vervolgens zo goed mogelijk na te tekenen. Hiervoor krijg je een beoordeling van A tot F. Hierbij is A+ het hoogste wat je kunt halen.
Droomvelden

Droomvelden

Multiplayer Spelletjes ? De dromenwereld wacht op jou! Met varkens, draken en beren die jam eten! Je wildste fantasieën kunnen werkelijkheid worden! Droomvelden is het ultieme sociale farmspel. In een dromenwereld waarin elke droom uniek is, kun je van de ene naar de andere droom zweven. Beleef een dromerige mix van fantasie en farmen. Het is een wereld in 3D, die volledig uit jouw dromen is opgebouwd. Gebruik je verbeelding en je vaardigheden om de Droommeester(-es) te worden. Bezoek de dromen van je vrienden en laat je fantasie de vrije loop! Tijdens dagelijkse opdrachten stuit je op mysteries, en met de hulp van een echte bar kun je schattige dieren bezitten! Om je te helpen bij het verwezenlijken van je dromen, zijn beren ideaal! Vergeet hen wel niet te voeren. Je pluizige vrienden hebben elke dag wat jam nodig! Hoogtepunten: - Een droomwereld in 3D om in te spelen, met schattige personages, behulpzame beren en vele andere dieren. - Dagelijkse opdrachten, wekelijkse updates, alles om je fantastie aan de gang te houden. - Speel met je vrienden, verken hun dromen en vind inspiratie; - Lol gegarandeerd! Begin er meteen aan!
Valentijn Puzzel

Valentijn Puzzel

Denk Spelletjes ? Schuif de puzzelstukjes op de goede plaats totdat de puzzel compleet is.
Girafheld

Girafheld

Behendigheid Spelletjes ? Wanneer een giraf te horen krijgt dat een schurk onschuldige dieren gevangen houdt, komt hij in actie. Bevrijd alle dieren door stenen tegen hun kooien te gooien en vind de verborgen sterren. Je hebt in ieder level een beperkt aantal stenen, dus ga hier zuinig mee om. Probeer om telkens de maximale score van drie sterren te halen!
Gem Mania

Gem Mania

Denk Spelletjes ? Probeer om alle edelstenen op het treintje te laden. Kijk je wel uit dat je niet tegen je eigen trein aan botst?
Maar één level

Maar één level

Avontuur Spelletjes ? Dit platformspel heeft maar één level, tenminste, dat lijkt zo. Dit ene level bestaat namelijk wel uit verschillende sublevels, waar telkens weer iets bijzonders mee is: links en rechts zijn omgewisseld, of je moet de uitgang met je muis aanklikken, en ga zo maar door. Soms is de uitgang geblokkeerd: je moet dan eerst op het rode kussen springen om deze blokkade op te heffen. Zoek het allemaal uit in dit grappige spelletje! Probeer je olifant door de sublevels te loodsen zonder levens te verliezen!
Meisje opmaken 12

Meisje opmaken 12

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Flash Cub

Flash Cub

Denk Spelletjes ? Klik op groepen blokken van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen.
Zomer op Hawaii

Zomer op Hawaii

Meisjes Spelletjes ? Zon en strand, daar dromen veel mensen van. Het is nu zomer en deze drie vriendinnen gaan naar het zonnige strand van Hawaii. Wat een droombestemming! Ga met ze mee en wandel met ze over het strand. Zoek modieuze, luchtige kledingcombinaties voor ze uit. Laat je vrienden via Facebook weten dat je dit leuke modespel speelt!
Dodelijke piranha: Kerst

Dodelijke piranha: Kerst

Kerst Spelletjes ? Het is Kerst en de dodelijke piranha is op zoek naar slachtoffers. Zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild kun jij door naar het volgende level!
Prinsesje's Hond

Prinsesje's Hond

Meisjes Spelletjes ? Dit is het tweede spel met de kleine prinses. De kleine prinses woont in een land waar de zon altijd schijnt. Ze is gelukkig, en ook haar kleine hond is blij. De kleine prinses houdt heel veel van hem en wil hem graag mooi maken, zodat ze met hem kan gaan wandelen.
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spelletjes ? Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Kickflip

Kickflip

Sport Spelletjes ? Probeer 500 punten te behalen met allerlei vette stunts en trucjes.
Waterballon Trefbal

Waterballon Trefbal

Sport Spelletjes ? Je gaat proberen om je tegenstanders met een bal af te gooien. Als je de tegenstanders hard raakt, moeten ze het veld uit. Gooi ze allemaal af om te winnen!
Spring Jim Spring!

Spring Jim Spring!

Behendigheid Spelletjes ? Jims baas is zijn moersleutel vergeten, en Jim moet hem zo snel mogelijk brengen, helemaal naar de bovenste verdieping van de wolkenkrabber. Verzamel onderweg gouden moersleutels en helmen om in leven te blijven en kijk uit voor spijkers, chihuahua's, vallen en boze aliens, want daarvan gaat Jim dood. Succes!
Jumping Nutty

Jumping Nutty

Behendigheid Spelletjes ? Nutty de eekhoorn is gek op snoep. Laat hem van vogel naar vogel springen, zodat deze ontploffen. Op deze manier kan Nutty het snoep dat ze in hun snavel hebben, te pakken krijgen. Het is de bedoeling dat je zo hoog mogelijk komt!
Manifold

Manifold

Behendigheid Spelletjes ? Help Manifold naar de uitgang door stromingsvelden neer te leggen.
Terug naar het nest

Terug naar het nest

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de groene eieren terug naar hun nest en zorg dat ze zo veel mogelijk gouden eieren raken. Laat ze niet vallen of beschadigen! Je kunt hierbij ook gebruik maken van teleportatie: in dat geval schiet je een ei naar een 'zwart gat' en komt het ei via een ander zwart gat weer naar buiten. Ook kun je kussens gebruiken om het ei in de goede richting te laten stuiteren. Zorg dat de eieren niet tegen het ijs aan komen, want dan bevriezen ze!
Magische tekening

Magische tekening

Kids Spelletjes ? Online tekeningen maken en uitprinten met Mickey Mouse!
Grijp een kat

Grijp een kat

Behendigheid Spelletjes ? Bevrijd de katten uit hun kooitjes! Je kunt alle katten, behalve de gekooide, verslepen om zo een toren of rij van drie of meer dezelfde katten te maken. Deze verdwijnen, waardoor de katjes die vastzitten, uiteindelijk ook bevrijd worden. Wanneer je de eerste vijf levels hebt voltooid, kun je het spel ook in de endless mode spelen. Hierin gaat het erom dat je een zo hoog mogelijke score haalt. Zorg dat je klus geklaard is voordat het hele veld gevuld is met katten!
Jong Meisje Opmaken

Jong Meisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit jonge meisje leuk aan zodat ze klaar is om naar school te gaan.
Trial 12

Trial 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je quad of crossmotor het einde van de level te bereiken. Rij onderweg over alle obstakels heen en pas op dat je niet over de kop slaat.
Baby Bubbels

Baby Bubbels

Kids Spelletjes ? Dit schattige kleine meisje wil graag met haar knuffeldieren spelen. Klik op de bubbels en geef haar het speelgoed waar zij om vraagt.
Papierkanon

Papierkanon

Behendigheid Spelletjes ? Twintig leuke levels wachten op je in dit kanonnenspel! Het principe is simpel, maar de uitvoering is soms best lastig, en hoe verder je komt, hoe uitdagender het wordt! Konijntjes met maar één oog verstoppen zich in allerlei bouwsels. Jij wilt die konijntjes raken met je kanonskogels, maar de beestjes zijn niet altijd even makkelijk te bereiken! Je kanon staat buiten die bouwwerken, en de ingang is lastig te bereiken. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt mikken en dat je timing perfect is!
Beach Baseball

Beach Baseball

Sport Spelletjes ? In dit honkbalspel gaat het om precisie. Eerst moet je goed mikken, zodat je de bal niet te hoog of te laag raakt. Dan moet je ervoor zorgen, dat de bal in de ronde zone terecht komt en dat je de bal zo wegslaat, dat hij ook ver genoeg vliegt. Kun jij deze uitdaging aan?
IJsmachine

IJsmachine

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze ijsmachine de sorbets te maken die rechts bovenaan worden weergegeven!
Buitenaardse kidnappers

Buitenaardse kidnappers

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een kleine alien die rondvliegt in een klein ruimteschip dat met een lichtstraal is uitgerust. Met deze straal kun je allerlei voorwerpen optillen en meenemen: iglo's, rotsen, tanks, maar ook mensen! Verzamel zo veel mogelijk mensen, totdat je 'mensenteller' vol is. Let goed op je energiemeter: het gebruiken van je lichtstraal kost energie, en wanneer de meter leeg is, laat je straal alle voorwerpen vallen die je op dat moment had opgetild. Er lopen geheime agenten rond, die foto's van je proberen te maken. Probeer uit hun bereik te blijven, en als het ze toch lukt om een foto te maken, probeer dan een voorwerp op ze te laten vallen zodat de foto's verdwijnen. Je zult ook andere vijandige voorwerpen tegenkomen: helikopters, ruimteschepen en duivels. De paarse bolletjes openen extra content. Je kunt ze ook als wapens gebruiken door ze op je vijanden te laten vallen.

Spelletjes - Menu Little Game