Advertentie
Kuiken en plantje

Kuiken en plantje

Avontuur Spelletjes ? Dit kuikentje is onderweg met een klein plantje, dat hij naar huis moet brengen. De glazen bol met het plantje erin zit aan hem vast met een koord. Als je langs het icoontje met een plusje komt, wordt het koord langer en als je langs het icoontje komt met een min erin, wordt het koord korter. Als je het helmpje met propellor pakt, kun je vliegen zolang je brandstof hebt. Als er sterretjes in de lucht zweven, moet je die allemaal verzamelen om het level te halen. Soms moet je op knoppen drukken om op bepaalde plekken te komen. Door konijntjes aan het schrikken te maken (door te roepen), kun je plekken bereiken waar je zelf te hoog of breed voor bent. Succes!
50 Staten

50 Staten

Denk Spelletjes ? Zoek de juiste plaats op de kaart voor alle 50 Staten van de VS!
Submachine 3

Submachine 3

Behendigheid Spelletjes ? Ontsnap uit deze oneindige reeks kamers door de puzzel op te lossen.
Verge

Verge

Avontuur Spelletjes ? Daar loop je dan, in de bergen, moederziel alleen, zonder dat je weet waar je bent of hoe je daar terecht bent gekomen. Tijd om terug te keren naar de bewoonde wereld! Spring op de rode knoppen om poorten te openen. De roze monstertjes hebben het op je gemunt: ze schieten op je, en jij kunt ze uitschakelen door erbovenop te springen. Kijk ook uit dat je ze niet raakt! Soms moet je onder de grond verder om bepaalde hindernissen te nemen. Spring op de scherpe pinnen om onder de grond verder te gaan. Ook hier liggen allerlei gevaren op de loer, ontwijk ze en probeer ze uit te schakelen! Wanneer je daar op een knop met een sleutel springt, komt je weer boven de grond.
Fruit Flop

Fruit Flop

Denk Spelletjes ? Maak rijen van 3 dezelfde fruitsoorten om ze weg te spelen van het bord.
Botsingstad

Botsingstad

Denk Spelletjes ? Welkom in Botsingstad, waar het verkeer altijd druk is en de wegen slecht. Red zo veel mogelijk levens door met jouw verkeerslichten botsingen en files te voorkomen!
Jack de zombie

Jack de zombie

Aktie Spelletjes ? Jack de zombie is eropuit om mensen neer te schieten. Hierbij moet hij wel uitkijken dat hij zijn zombievrienden niet raakt! Daarom moet hij vaak indirect te werk gaan, en dynamiet of laserstralen gebruiken. De glazen blokken weerkaatsen laserstralen, dus maak hier gebruik van!
Dubbel Kanon

Dubbel Kanon

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens de blokken weg te schieten. Je kunt de blokken alleen weg schieten met de kogels die dezelfde nummers hebben als de doos.
Zoete Gezichtjes

Zoete Gezichtjes

Meisjes Spelletjes ? Maak je eigen fruitgezichtjes!
De Familie Berenstain

De Familie Berenstain

Denk Spelletjes ? De familie Berenstain gaat picknicken. Moeder Berenstain heeft een lijstje gemaakt van alle dingen die ze mee wil nemen. Kan jij haar helpen om al het eten te vinden?
Lieve help Piraten

Lieve help Piraten

Aktie Spelletjes ? Jouw schip wordt onder de voet gelopen door piraten! Weer ze af en zorg ervoor dat je de schat als eerste bereikt. Succes!
Mass Mayhem 2

Mass Mayhem 2

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zo veel mogelijk punten te scoren!
Beaned

Beaned

Sport Spelletjes ? Probeer om je tegenstanders te verslaan in dit potje online trefbal.
Gevecht in de hamburgertent

Gevecht in de hamburgertent

Aktie Spelletjes ? Geheim agent Smith heeft een belangrijke missie te volbrengen: de eigenaar van een verdacht hamburgerrestaurant opsporen. Doordat de eigenaar van het burgerrestaurant iets in zijn hamburgers heeft gestopt, hebben al zijn klanten hun verstand verloren. Ga dus op zoek naar de eigenaar van de hamburgertent, om hem onschadelijk te maken!
Puzzeldief

Puzzeldief

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokjes zo, dat ze samen op een nieuwe plek tegen elkaar komen. Alleen dan verdwijnen ze allemaal. Het puzzeldiefje kan de blokjes alleen verschuiven wanneer hij erachter kan kruipen, dus let goed op hoe, en in welke volgorde, je de blokjes verplaatst.
Ontsnap 23

Ontsnap 23

Behendigheid Spelletjes ? Doorzoek de kamer en probeer manieren te vinden om te ontsnappen.
Mep die mug

Mep die mug

Avontuur Spelletjes ? Dit is echt een ontzettend geinig spelletje waarin jij als mug moet proberen om zo veel mogelijk mensen te bijten. Vul je bloedvoorraad zo snel mogelijk aan en kijk uit dat de mensen je niet platslaan terwijl jij bloed aan het zuigen bent! Verzamel ook alle sterren die in de lucht zweven, voor bonuspunten.
Nucleaire ontsnapping

Nucleaire ontsnapping

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire aanval treft jouw land en er zijn al miljoenen slachtoffers gevallen. Eén stad lijkt de dans nog te ontspringen, maar niet voor lang meer: er zijn al kernwapens vanuit de lucht op weg om ook jouw stad te verwoesten. Je hebt twintig monstertrucks, waarmee mensen kunnen ontsnappen. Hoeveel kun je er op tijd uit de stad laten ontsnappen? Je kunt kiezen voor de 'autodrive' of de 'manual' optie. De eerste is makkelijker, de tweede voegt een extra uitdaging toe aan het spel.
Piraten op de noordpool

Piraten op de noordpool

Denk Spelletjes ? Laat de schatkistjes in het ijzige water van de noordpool vallen, zodat de piraten ze op kunnen pikken. De kistjes moet je in beweging brengen door bijvoorbeeld kettingen door te snijden. Ook kun je er andere voorwerpen tegenaan laten rollen en zelfs bommen laten ontploffen, zodat deze de schatkist in het water duwen. Ijsschotsen kun je trouwens ook laten verdwijnen door erop te klikken.
Hondjes kleurenwereld

Hondjes kleurenwereld

Meisjes Spelletjes ? In dit spel zitten de honden al op je te wachten. Ze willen graag spelen. Zoek een leuk speeltje voor ze uit en kleur het in. Ook het hondenhok kan wel een vrolijk tintje gebruiken. Er is keuze uit heel veel verschillende honden en achtergronden. De kwasten en kleurpotloden liggen al voor je klaar. Je kunt kiezen uit wel 100 kleuren. Wil je wat aanpassen, dan is dat geen probleem. De online gum tovert de kleuren zo weer weg. Stuur je vrienden je mooiste kunstwerk of maak er een afdruk van en hang hem op je kamer!
Quad Racer 7

Quad Racer 7

Race Spelletjes ? Probeer als eerste te eindigen in deze quadrace, maar let erop dat je benzine niet op raakt!
Blokken 16

Blokken 16

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel per level telkens alle munten en ga vervolgens na het groene vak. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door bewegende blokken, rondjes of andere figuren.
Uitgaan Opmaken 2

Uitgaan Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Probeer dit meisje zo mooi mogelijk aan te kleden voor haar avondje uit!
Kinderen Opmaken

Kinderen Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze kinderen aan om te gaan spelen! Zorg ervoor dat hun kleren passen bij het weer en de speelplek.
Batman Kleuren

Batman Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur Batman leuk in.
Steppenwolf 19

Steppenwolf 19

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 19 van Steppenwolf. De boef is erin geslaagd om te ontkomen en is op de vlucht geslagen. Laat hem niet ontstappen!
Super Baseball

Super Baseball

Sport Spelletjes ? Speel dit leuke honkbalspel! Jij bepaalt steeds wanneer de bal gegooid wordt. Probeer alle ballen te raken en behaal een super score!
Ontsnap 3

Ontsnap 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de producten te stelen en zorg dat de camera's je niet zien!
Dodelijk gif 2

Dodelijk gif 2

Aktie Spelletjes ? Op de aarde is een alleenheerschappij ontstaan van een op geld beluste onderneming die alle bronnen van energie en grondstoffen in handen heeft gekregen. In het begin ging dit heel geleidelijk, maar naarmate het succes vorderde, veranderde alles steeds sneller. De verzwakte concurrenten van dit meedogenloze bedrijf, besluiten om hun krachten te bundelen. Ze vragen jou om binnen te dringen in de geheime basis van de vijand, ver van de bewoonde wereld. Je bent vastbesloten om deze missie te volbrengen, want zo kan het niet langer doorgaan! Volg de instructies binnen in de game om te kijken hoe je je doel kunt bereiken.
Wereldmode

Wereldmode

Meisjes Spelletjes ? Reis de wereld over, en kleed meisjes aan in allerlei verschillende landen, en in allerlei kledingstijlen en klederdrachten: Groot-Brittannië, Turkije, India, Japan en Mexico. Zo kom je nog eens ergens!
LenteMeisje opmaken 2

LenteMeisje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? De lente komt eraan, met een nieuwe modecollectie!

Spelletjes - Menu Little Game