Advertentie
Monsters en dozen

Monsters en dozen

Denk Spelletjes ? Als je het spelletje Monsters in dozen leuk vindt om te spelen, is dit ook een perfect behendigheidsspelletje voor jou! Schiet de gekleurde monstertjes vanuit het kanon naar het doosje waar ze thuishoren. Wanneer er een monster in de kartonnen doos zit, gaat deze dicht en past er niet nog een monstertje in. Veel plezier!
Marine vs leger

Marine vs leger

Aktie Spelletjes ? Wil jij als marinier of als soldaat vechten? Kies je team en ga de strijd aan tegen het leger of tegen de marine! Gooi granaten naar je tegenstanders en probeer ze in zo min mogelijk pogingen uit te schakelen.
Dart Kamp

Dart Kamp

Kids Spelletjes ? Start je piratentraining op het piratenschip van Kapitein Haak!
Moederdag Aankleden

Moederdag Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Kleed je moeder bijzonder aan zodat ze er stralend uit ziet met Moederdag.
Diamantengrot

Diamantengrot

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel diamanten, schiet op je vijanden, speel achievements vrij en probeer om al klimmend uit deze enorme grot te ontsnappen!
Stoere ninja

Stoere ninja

Aktie Spelletjes ? Jij bent een stoere ninja, die tien verschillende missies moet voltooien in dit leuke behendigheidsspelletje!
Virtual Police 2

Virtual Police 2

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben het vliegveld bezet, probeer de toeristen te redden!
Bobteds

Bobteds

Denk Spelletjes ? Zet je bal in de juiste positie om alle Bobteds om te gooien.
Bloementuin ontwerpen

Bloementuin ontwerpen

Kids Spelletjes ? Ontwerp de mooiste tuin die je kan bedenken.
Rons Freefall

Rons Freefall

Meisjes Spelletjes ? Verzamel al je pagina's en hou Rufus goed vast in je vrije val met parachute!
Beertje Kleuren

Beertje Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze kleurplaten zo mooi mogelijk in en print ze uit.
Rift

Rift

Behendigheid Spelletjes ? De Robotic Intelligent Food Transporter is een robot die werd gebouwd om zijn meester voedsel te brengen. Help de robot om bij de taart te kunnen en deze naar zijn mester te brengen. Veel plezier!
Anime Puzzel

Anime Puzzel

Kids Spelletjes ? Kies een puzzel uit en probeer deze binnen de tijd af te maken. Puzzelstukjes kunnen ook op de kop liggen.
Basketbal 14

Basketbal 14

Sport Spelletjes ? Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket te gooien.
Mickey's wintersport

Mickey's wintersport

Sport Spelletjes ? Mickey Mouse is op wintersport, en hij heeft besloten om deze keer te gaan snowboarden. De piste bevat allerlei uitdagingen en obstakels, die jij samen met hem zult ontdekken wanneer jullie de helling afdalen. Zorg dat Mickey zoveel mogelijk tricks uitvoert, en zo min mogelijk obstakels raakt!
Barbiepuzzel

Barbiepuzzel

Meisjes Spelletjes ? Je kan drie niveaus kiezen. Daarna ga je puzzels maken van Barbie en Ken.
Renga Samoerai

Renga Samoerai

Denk Spelletjes ? Welkom, leerling-samoerai. Dit is je laatste les. Nu je alle skills hebt verworven, is er nog maar één ding waar je aan zult moeten werken: je IQ! Speel daarom dit stenenspel om je hersenen te trainen en zo je IQ te verhogen. In ieder level krijg je een steen. Deze steen moet je in de vorm aan rechterkant zien te krijgen. De steen is meestal niet passend, dus je zult hem moeten draaien, of in meerdere stukken moeten snijden. Het aantal keren dat je stenen mag splijten, is beperkt.
Een held met een opdracht

Een held met een opdracht

Aktie Spelletjes ? In dit Toren Verdedigen-spel kruip je in de huid van strateeg Rico, strijder Forte of monnik Sabio. Je krijgt als opdracht om een handelsroute te verdedigen, waarop bandieten telkens handelskaravanen aanvallen. Plaats je soldaten strategisch en voed ze op tijd. Wanneer je een level voltooit of opdrachten vervult, verdien je goudstaven. In het kasteel kun je je soldaten en je skills upgraden. Wanneer je begint te spelen, krijg je een uitgebreide tutorial met instructies.
Moordrobots 2

Moordrobots 2

Aktie Spelletjes ? Jaren nadat je de moordrobots hebt uitgeschakeld in het gelijknamige spel, zijn de moordlustige robots weer terug, onder leiding van BossBot. Ga de robotfabriek binnen en zoek de 10 pasjes die toegang geven tot de verschillende ruimtes. Daarna ga je de BossBot proberen te verslaan!
Kanon Schieter 3

Kanon Schieter 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de poppetjes het doel te raken om naar het volgende level te gaan.
Scholier Opmaken

Scholier Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Probeer je date voor het eindejaarsbal zo mooi mogelijk op te maken, zodat jullie een erg leuk koppel worden!
Anski en Blip

Anski en Blip

Behendigheid Spelletjes ? Anski en Blip zijn twee buitenaardse wezens. Ze zijn elkaars beste vrienden, en wijken niet van elkaars zijde. Ze vullen elkaar perfect aan en hebben elkaar constant nodig, ook wanneer ze door het bos lopen, op zoek naar hun dieren. Roofvogel Massi wil namelijk wel eens ondeugende dingen doen: hij pakt hun diertjes af en verstopt ze in het bos, waar Anski en Blip ze moeten opzoeken. De diertjes kunnen niet tegen water, maar als Blip ze draagt, gaat het goed. Slakken en vlinders kunnen lastig, maar ook nuttig zijn. Wanneer Anski en Blip vast komen te zitten bij een obstakel, kunnen ze elkaar niet meer achternalopen. Soms kan dit erg handig zijn. Wanneer je het spelletje start, krijg je uitgebreide instructies over de besturing en over de mogelijkheden van Anski en Blip. Veel plezier!
Exorbis

Exorbis

Denk Spelletjes ? Probeer de bal op de juiste kleur te leggen om zo naar de volgende level te gaan. Verplaats de bal door de rijen te verschuiven.
Genenoorlog

Genenoorlog

Aktie Spelletjes ? Een verrader is op aarde geland, en heeft de complete toekomstige genenbank bij zich. Zijn doel is om de heerschappij te krijgen over alle mensen, en zo de hele wereld te overheersen. Help jij Ken om deze verrader gevangen te nemen?
Maskers schieten

Maskers schieten

Denk Spelletjes ? Vind de maskers van de verscheidene stammen en schiet ze weg.
Gogo Toothy

Gogo Toothy

Behendigheid Spelletjes ? Nog zo'n bloederig Happy Tree Friends-spelletje! Toothy heeft een haak in zijn oog en hij probeert omhoog te klimmen. Help hij hem door op zijn buik te klikken? Kijk uit dat hij niet weer naar beneden valt, want wat er dan gebeurt is nogal pijnlijk.
Apenstreken

Apenstreken

Aktie Spelletjes ? Dit is een nogal gewelddadig aapje, dat zich uitleeft in de lucht, zittend op zijn vliegende kettingzaag. Hij probeert om zo veel mogelijk ezels te raken, maar moet zelf wel binnen het venster blijven, en de spoken ontwijken.
Superkluns

Superkluns

Behendigheid Spelletjes ? Het kleine stadje Miniopolis wordt bedreigd door de SBB, de Superboevenbrigade. Alle grote superhelden als Superman en Batman zijn in de grote steden aan het werk, en er zit niets anders op dan dat ze de hulp inroepen van Superkluns, ook wel bekend als Super Zero. Het is maar te hopen dat Superkluns tijdens het vechten tegen de SBB wat sterker wordt en zijn vechttechnieken verbetert, anders ziet het er niet zo goed uit voor Miniopolis!
Afersus

Afersus

Behendigheid Spelletjes ? Beweeg het blauwe vakje met je muis naar het eindpunt toe in spiegelbeeld!
Panik In Suburbia

Panik In Suburbia

Aktie Spelletjes ? Dit is een leuk platformspelletje met poopa scoopa.
Vijandige Linies

Vijandige Linies

Aktie Spelletjes ? Probeer om al je tegenstanders van de baan te schieten.
Zeilmeisje opmaken

Zeilmeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Trek deze meisjes matroos wat leuke kleren aan.

Spelletjes - Menu Little Game