Advertentie
Tovenaars vs Vikings

Tovenaars vs Vikings

Aktie Spelletjes ? Versla de Vikings op allerlei manieren en zorg dat ze hun bestemming niet bereiken! Zorg dat je series van twee of meer gelijksoortige tovenaars wegklikt: hiermee verdien je combo's die je aanvalskracht versterken. Wanneer je drie waves hebt verslagen, breekt een nieuwe dag aan.
Dino-destructor 3

Dino-destructor 3

Denk Spelletjes ? Sla de gemene dinosauruseieren stuk! Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Voorkom de Aanval

Voorkom de Aanval

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de vijandige vliegtuigen neer voordat je zelf wordt neergeschoten!
Krokodilavontuur

Krokodilavontuur

Avontuur Spelletjes ? Kovu wordt aangevallen door een krokodil. Spring met Kiara over andere krokodillen heen om Kovu te redden.
Cheney valt aan

Cheney valt aan

Aktie Spelletjes ? Help Cheney om de macht in de hel over te nemen!
Vliegtuigje Gooien

Vliegtuigje Gooien

Sport Spelletjes ? Probeer om je vliegtuigje zo goed in elkaar te zetten dat het heel ver vliegt!
B29 Assault

B29 Assault

Aktie Spelletjes ? Probeer om alles wat op je pad komt te vernietigen!
Mode voor Sue

Mode voor Sue

Meisjes Spelletjes ? De vriendin van Sue weet dat het buiten koud is. Het gaat misschien zelfs sneeuwen! Daarom wacht ze tot jij haar warm aankleedt. Je kunt kiezen uit verschillende jasjes en broeken, schoenen en laarzen. Ga naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit voor de vriendin van Sue. Kies ook wat mooie, bijpassende winterdecoraties om het geheel nog completer te maken. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken en neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Vliegende ridders

Vliegende ridders

Avontuur Spelletjes ? Beleger samen met je ridders een kasteel, dat verdedigd wordt door vijandige ridders. Kies een ridder in de 'inventory', en zet hem neer op het vertrekpunt. Vanaf daar gaat hij lopen, en kun je hem lanceren in de richting van de vijand. Vuur je ridder af op vijanden om ze uit te schakelen, en zorg dat hij tijdens zijn vlucht ook zakjes met goud meepikt! Wanneer de ridder aan het einde van het pad komt, gaat zijn parachute open en vliegt hij weg. In de winkel kun je allerlei spullen kopen waarmee je de strijd wat gemakkelijker maakt voor je ridder.
Bad inkleuren

Bad inkleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur dit grappige plaatje zo mooi mogelijk in.
Opmaken bal

Opmaken bal

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat naar haar eerste gala. Kies een mooie jurk voor haar.
Chakra's en energie

Chakra's en energie

Denk Spelletjes ? Wow, dit is wel een heel rustgevend en meditatief spel. Vul je chakra's met de energie van de gekleurde lotusbloemen. De ogen kunnen energie doorgeven: plaats ze zo, dat ze de straal kunnen afbuigen in de richting van de chakra's. Groene chakra's moet je vullen met groene energie, rode met rode energie, enzovoorts. Je kunt kleuren combineren: geel met blauw is groen. De witte stippen 'teleporteren' de energie: ze hoeven niet rechtstreeks in verbinding te staan met een energiebron, maar krijgen hun energie van een andere witte stip die wel in verbinding staat met een energiebron. Dit kan erg handig zijn. Veel plezier met dit uitdagende denkspelletje!
Sterke tentakels

Sterke tentakels

Avontuur Spelletjes ? Squidy de kleine inktvis wil naar de verjaardag van zijn oma. Hij moet hiervoor wel allerlei gevaren trotseren. Zijn sterke tentakels helpen hem hierbij: hij kan zich vastklemmen aan stenen om zo omhoog te klimmen. Kijk je uit voor de scherpe, houten pinnen? Als hij daarop terechtkomt, gaat hij dood! Zorg dat Squidy alle sterren heeft gepakt voordat hij in de badkuip springt om naar het volgende level door te gaan.
Island Tour

Island Tour

Meisjes Spelletjes ? Help Stitch zo ver mogelijk te zweven!
Strijd in je lichaam

Strijd in je lichaam

Aktie Spelletjes ? Er woedt een hevige strijd in je lichaam. Bacteriën proberen de baas te worden over je lijf, maar gelukkig beschik je over antistoffen, vitaminen, medicijnen en allerlei andere middelen om ze te bestrijden. In dit turn-based strategiespel verplaats je telkens verdedigingstroepen naar strategische punten. Het aantal eenheden dat er op dat moment op zo'n punt aanwezig is, staat erboven vermeld. Zodra je eenheden verplaatst, veranderen deze nummers. Zorg dat je de vijand voor bent en neem al zijn vestingen, zodat je lichaam weer een gezond en fit lijf wordt!
Trouwerij met Kerst

Trouwerij met Kerst

Meisjes Spelletjes ? Trouwen met kerst is dubbel zo wit. Een witte trouwjurk en buiten een witte wereld met sneeuw op de straten en de daken. De kerstboom en kaarsen flonkeren met kleine lichtjes. De ogen van de bruidjes stralen: dit is hun grote dag.
Opstand in Solandia

Opstand in Solandia

Aktie Spelletjes ? Het koninkrijk Solandia wordt overheerst door een tiran. Stoot hem van de troon en bevrijd de inwoners van dit ooit zo vredige landje! Bevrijd dorp na dorp door je manschappen (zwaardvechters en boogschutters) op de vijanden af te sturen. Hoe meer overwinningen je behaalt, hoe meer upgrades je kunt kopen voor je troepen en je toverkrachten.
Super Plant 2

Super Plant 2

Behendigheid Spelletjes ? De heer twister is vergeten zijn medicijnen in te nemen en is veranderd in een plant. Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!
Dieren Redden 2

Dieren Redden 2

Denk Spelletjes ? Een tijger, koe en schaap zijn ontsnapt uit een kooi en zijn daarna vast te komen zitten op een eiland. Red de dieren en breng ze terug naar huis.
Bruid Opmaken 16

Bruid Opmaken 16

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje is een echte perfectionist. Kijk hoeveel prachtige bruidsjurken en accessoires ze heeft verzameld voor haar grote dag! Ze vindt het moeilijk om te kiezen tussen de trouwjurk of de baljurk. Kun jij haar helpen?
Steile Uitdaging

Steile Uitdaging

Race Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de steile heuvels. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door stunts uit te voeren.
Sleeën met dieren

Sleeën met dieren

Behendigheid Spelletjes ? Help deze leuke dieren om zoveel mogelijk cadeautjes te verzamelen, maar ontwijk de rotsen. Als je die raakt, verlies je energie. En wanneer je door al je energie heen bent, is het spel voorbij.
Flash Craft

Flash Craft

Aktie Spelletjes ? Flash Craft is een strategiespelletje waarin je jouw eigen kastelen moet verdedigen tegen indringers. Dit doe je door verdedigingswerken op te bouwen op de wegen die leiden naar de kastelen.
Online kleuren Tweeling

Online kleuren Tweeling

Kids Spelletjes ? Kleur deze tweeling leuk in zodat het een mooi plaatje wordt!
Kikkerrace

Kikkerrace

Behendigheid Spelletjes ? Spring over de obstakels en kom als eerste over de finishlijn.
Race tegen de draak

Race tegen de draak

Race Spelletjes ? Race zo snel mogelijk rond het circuit en zorg dat de draak je niet opeet!
Skeletten schieten 2

Skeletten schieten 2

Aktie Spelletjes ? Een eenvoudig schietspelletje waarin je skeletten neer moet schieten met je kanon. Zorg ervoor dat ze het einde van de doolhof niet bereiken! Houd er bij het schieten rekening mee dat je kanonskogel nog even onderweg is voor hij een skelet kan raken.
Strand Feest

Strand Feest

Sport Spelletjes ? Kies 1 van de 3 strand spellen om te spelen met James de Zebra. Je kunt kiezen uit Volleybal, Surfen of graven.
Hood 3

Hood 3

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op Hood 2 gaat onze held Fenrirr de strijd aan met demonen en met heks Marian Windlethorpe. Praat met mensen/wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken!
Kikker Dag

Kikker Dag

Denk Spelletjes ? Passeer alle witte blokjes maar 1 keer. Klaar elk level met een score van 100%.

Spelletjes - Menu Little Game