Advertentie
Help the Hero

Help the Hero

Aktie Spelletjes ? Een klein dorpje heeft een held nodig. Er is er maar één geschikt voor en dat ben jij niet, je bent wel zijn assistent. En zonder jou kan onze held niks beginnen. Jij moet ervoor zorgen dat hij alle wapens, munitie, verdedigingsmiddelen die hij nodig kan hebben in de strijd. Sleep ze van de lopende band naar het raster. Als het niet past, kun je ze draaien met de pijltjestoetsen, sla zoveel mogelijk in en zorg dat de held goed voorbereid op weg gaat.
Vliegende ninja 3

Vliegende ninja 3

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja rent en vliegt door het Japanse berglandschap, dat er op het eerste gezicht misschien vriendelijk uitziet, maar vol zit met ravijnen en stekels. Loods de ninja erdoorheen, door op de juiste momenten de juiste toetsencombinaties te gebruiken. Zo activeer je zijn superkracht!
MuseLock

MuseLock

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit deze kamer. Klik op objecten en vind aanwijzingen.
Popmeisje opmaken 3

Popmeisje opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft een restyling nodig. Wil jij haar helpen?
Creche Paniek!

Creche Paniek!

Kids Spelletjes ? Help je Toy Story vriendjes om uit de creche te raken!
Cubi Kill 6

Cubi Kill 6

Aktie Spelletjes ? Ook in Cubi Kill 6 gaat het weer knallen op de werkvloer! Jij bent IT'er en je hebt het helemaal gehad met je collega Dave, die niet eens in staat is om een virus van zijn eigen computer te halen, strijkt met de eer voor klussen die jij hebt gedaan, altijd het laatste kopje koffie voor zichzelf inschenkt en steevast jouw parkeerplaats inpikt! Je gaat helemaal door het lint bij het zoveelste incident. Je smijt met glasscherven, blikjes, vorken en met nog veel meer gevaarlijke voorwerpen... niets kan je meer stoppen, en wanneer je op het juiste moment op de juiste pijltjestoetsen drukt, verdien je extra geld. Sterkte!
Leave Me A Clone

Leave Me A Clone

Behendigheid Spelletjes ? Klonen kunnen je helpen, ze kunnen je leven zelfs redden! Ga op zoek naar de uitgang en verzamel hierbij alle energiebollen om je energie meter mee te vullen. Wees zuinig met je klonen: gebruik er zo weinig mogelijk! Pas op voor de scherpe, roze pinnen in de kuilen: spring hier overheen, anders wordt het een bloedbad. Soms ontkom je er niet aan om klonen te gebruiken. In die gevallen is een kloon erg handig om een kloof te overbruggen of om op een hoger gelegen plateau te springen.
Jonge Romeo op avontuur

Jonge Romeo op avontuur

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze jonge Romeo om op tijd op het afspraakje te komen dat hij met zijn vriendinnetje heeft? Hierbij zul je de nodige hindernissen moeten nemen en moet je op zoek naar een roos voor Romeo's vriendinnetje. Veel plezier met dit zoekspel!
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Polleke's Kamer 2

Polleke's Kamer 2

Denk Spelletjes ? Zoek en gebruik de objecten om uit deze kamer te ontsnappen.
Counter Strike 9

Counter Strike 9

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle kleiduiven uit de lucht te schieten. Per level is er een minimum aantal wat je moet raken om door te gaan naar de volgende level.
Nijlpaard Kleuren 2

Nijlpaard Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur dit nijlpaard leuk in.
Pakjes Schieten

Pakjes Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Sorteer alle pakketjes door ze in de juiste bak te schieten. Als je het aangegeven aantal pakketjes (of meer) in de juiste bak hebt geschoten ga je door naar de volgende level.
Huiskamer Inrichten 9

Huiskamer Inrichten 9

Meisjes Spelletjes ? Versier deze huiskamer leuk voor een verjaardagsfeest.
Wackio

Wackio

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel munten zodat je aan het einde van het level bonuspunten krijgt. Door met je linkermuisknop te klikken op de grond waar je op staat, maak je een sprong en kan je obstakels ontwijken. Meerdere vijanden staan op de loer, wees dus snel en voorzichtig!
Pico en de vleesfabriek

Pico en de vleesfabriek

Avontuur Spelletjes ? Pico is terug! Deze keer moet je al schietend op monsters een weg door een vreemd restaurant vinden. Knallen maar!
De levensbloem 1

De levensbloem 1

Avontuur Spelletjes ? Een wetenschapper heeft een geneeskrachtige bloem ontdekt. Nu ga jij op expeditie om meer van die bloemen te halen. Klik in de goede volgorde op de juiste dingen om je doel te bereiken. Succes!
Metal Slug 3

Metal Slug 3

Aktie Spelletjes ? Je bent in de woestijn. Dood alle vijandelijke soldaten voor ze jou te pakken krijgen!
Zombies in de nacht

Zombies in de nacht

Aktie Spelletjes ? Je krijgt autopech, midden in de nacht in een bos vol zombies. Niet echt het scenario waar je op zit te wachten, of niet? Probeer het er levend vanaf te brengen door zo veel mogelijk zombies neer te knallen! Ga de uitdagingen aan voor extra punten. Voor ieder voltooid level krijg je 2 skillpoints, waar je skills mee kunt kopen waar je iets aan hebt. Ook kun je verschillende wapens kopen, die je kunnen helpen om levend uit het zombiebos te komen.
Youda Fisherman

Youda Fisherman

Denk Spelletjes ? Beheer je eigen haven, verzamel goederen, bouw schepen en creëer hiermee een vloot die je zelf kan commanderen.
Jong meisje opmaken

Jong meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje is haar saaie look zat.
Dierenkantoor

Dierenkantoor

Avontuur Spelletjes ? In het dierenkantoor gebeuren vreemde dingen. Misschien wel vreemder dan in een kantoor vol mensen. Een egel moet door alle vertrekken van het kantoorgebouw zien te komen, en hiervoor moeten er allerlei opdrachten worden gevoerd. Klik in de juiste volgorde op de voorwerpen en je zult zien dat er dingen gebeuren waardoor het egeltje weer verder kan met zijn zoektocht.
Dance it up

Dance it up

Meisjes Spelletjes ? Oefen alle Shake It Up moves en los de puzzels op met Cece en Rocky!
Winters Opmaken 9

Winters Opmaken 9

Meisjes Spelletjes ? Kies winterse kleding, accessoires en make up voor dit meisje.
Puppy Deltavliegen

Puppy Deltavliegen

Sport Spelletjes ? Stuur deze puppy en zijn kite langs alle gevaarlijke voorwerpen.
Prehistorische haai

Prehistorische haai

Aktie Spelletjes ? De haai uit 'Haai des doods' is nu in de Oertijd beland. Zijn bloeddorst is nog groter geworden dan eerst. Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende haai krijgt wat hij nodig heeft! Als je een supersprong wilt uitvoeren, moet je eerst naar onderen duiken, om daarna vaart te kunnen maken omhoog.
Ontsnap uit de Kamer 10

Ontsnap uit de Kamer 10

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit deze kamer met gebruik van de items die je vindt.
Surf Up Soccer

Surf Up Soccer

Behendigheid Spelletjes ? Blijf doorsurfen zolang je kunt! Het team van de tegenstander zal proberen om je van je plank te gooien zodra ze de kans schoon zien.
Winterbruid

Winterbruid

Meisjes Spelletjes ? Deze twee knappe verloofden staan op het punt om met elkaar te trouwen. Het feest is al een hele tijd geleden georganiseerd, maar nu komt het belangrijkste: de bruidskleding! Help jij deze bruid met het kiezen van de mooiste jurk, kapsel en accessoires, zodat ze er op haar allermooist uitziet? Het is per slot van rekening de meest romantische dag van haar leven... Met de pijltjes rechts onderaan in het roze hart kan je voor- of achteruit bladeren in de uitgebreide collectie jurken, kapsels, boeketten, accessoires en zelfs huisdieren!
Koning Cliffy's Land

Koning Cliffy's Land

Aktie Spelletjes ? Het land Macrodobia werd vroeger geregeerd door koning Cliffy, een populair heerser. Een vijandig leger, onder leiding van Generaal Tzin, viel het land echter binnen en sindsdien wordt het bezet door de vijand. Voor zijn overlijden sprak koning Cliffy een laatste wens uit, namelijk die, dat Generaal Potts het land terug zou veroveren. Eén dorp is nooit door Generaal Tzin veroverd, en vanaf daar willen Generaal Potts en zijn manschappen beginnen met hun poging om het land weer terug te winnen. Op de kaart kun je zien in welke gebieden de meeste vijanden aanwezig zijn. Begin daar waar je de minste weerstand verwacht. Om beurten vallen jij en de vijand gebieden aan. Hoe meer gebieden je hebt veroverd, hoe meer geld je verdient om nieuwe missies te financieren.
Rattendoolhof

Rattendoolhof

Denk Spelletjes ? In deze grappige retrogame ben jij een ratje. Ga op zoek naar kaas en probeer deze zo snel mogelijk te vinden!
Gasten Tribune

Gasten Tribune

Behendigheid Spelletjes ? Probeer veilig benden te komen door over alle obstakels heen te springen.

Spelletjes - Menu Little Game