Advertentie
Steekspel in Eremon

Steekspel in Eremon

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er hard aan toe tijdens de steekspelen in het koninkrijk Eremon. Ridders zijn bereid om elkaars rivalen af te slachten en deinzen nergens voor terug. Ben jij klaar voor de strijd? Kies je ridder en de kleur van je paard en ga het slagveld op...
Cattlepult

Cattlepult

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de stier alles kapot te maken !
Mode voor het najaar

Mode voor het najaar

Meisjes Spelletjes ? De bladeren verkleuren aan de bomen en de zomerkleren kunnen weer opgeborgen worden. Maar het is nog heerlijk buiten. Af en toe zie je een klein zonnetje. Kleed deze drie meisjes aan: rokjes, jasjes, broeken, laarzen, schoenen, hoedjes en nog veel meer. Wat een keus!
Snoepwereld

Snoepwereld

Avontuur Spelletjes ? Verzamel allerlei zoetigheid en ontwijk de vijanden. Je kunt de vijanden eventueel ook bestrijden met een spuitbus.
Pointer 2

Pointer 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de muis aanwijzer telkens van de S naar de E ta gaan zonder muren of obstakels aan te raken.
Rommel Ontwijken

Rommel Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zolang mogelijk alle rommel die in de zee ligt te ontwijken.
Steppenwolf 20

Steppenwolf 20

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 20 van Steppenwolf. Steppenwolf en Meg moeten het jongetje beschermen tegen het kwaad.
Pizzeria Aankleedspel

Pizzeria Aankleedspel

Meisjes Spelletjes ? In dit leuke meisjesspel kun je zelf de kleding en het interieur uitzoeken die jij het mooiste vindt. Zoek de mooiste kleuren en beste combinaties. Je maakt er vast iets moois van.
Bunch

Bunch

Denk Spelletjes ? Probeer steed rijtjes van 3 dezelfde kleuren te maken. Als dat je vaak lukt krijg je een flinke bonus!
Xiao Xiao 7

Xiao Xiao 7

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen vijanden, maar pas op voor tanks. Die knallen je zo neer. Pak items om sterker te worden, zoals het geweer.
Lumpy Artist

Lumpy Artist

Behendigheid Spelletjes ? Lumpy loopt op een koord en probeert in evenwicht te blijven. Het wordt steeds lastiger voor hem, omdat er allerlei voorwerpen op de stok worden geplaatst waarmee hij zich in evenwicht moet houden. Klik links en rechts om deze stok zo horizontaal mogelijk te houden: Lumpy zal je er dankbaar voor zijn!
Stijgend water

Stijgend water

Denk Spelletjes ? Red dit mannetje, zodat hij niet verdrinkt in het steeds sneller stijgende water! Plaats blokken, reddingsboeien e.d. op de juiste plaats, zodat het mannetje snel naar de oppervlakte kan zwemmen.
Buitenaardse dief

Buitenaardse dief

Behendigheid Spelletjes ? Dit leuke spel met aliens en koeien bevat 10 levels. Vanuit de ruimte is een ruimteschip naar de aarde afgereisd, om daar koeien te verzamelen. De aliens hebben namelijk melk nodig om hun buitenaardse baby's te voeden. Zorg dat het ruimteschip zo veel mogelijk koeien voorwerpen optilt, om ze mee te nemen naar zijn thuisplaneet. Plaats ze op een speciaal platform, vanwaar ze automatisch naar een andere planeet worden gezonden. Verzamel ook zo veel mogelijk sterren, maar kijk uit voor de stekelige bollen die ook in de lucht zweven: als je die raakt, ontploft je schip!
Duveltje in doosje

Duveltje in doosje

Avontuur Spelletjes ? Help jij dit springende narretje om weer terug in zijn doosje te komen? Er zijn wel allerlei gevaren, dus wees voorzichtig! Op een gegeven moment moet je zelfs twee narretjes tegelijk verplaatsen, dat wordt lastig!
Halloween Pop Opmaken

Halloween Pop Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Je snoep of je leven! Geef deze pop een eng kostuum.
Superkikker

Superkikker

Avontuur Spelletjes ? Superkikker houdt van springen, het liefst zo ver en hoog mogelijk. Ook hapt hij graag libellen uit de lucht, het liefst nog tijdens zijn sprong. Help jij hem om al springend zijn maag te vullen, zonder dat hij op de gevaarlijke, houten pinnen terechtkomt?
Haarlarische Problemen

Haarlarische Problemen

Kids Spelletjes ? Help onze dappere held Flynn om te ontsnappen van de bewakers!
Solar Wind

Solar Wind

Behendigheid Spelletjes ? Zweef door de ruimte heen maar pas op voor de sterren en andere objecten.
Action Man Kleuren

Action Man Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur Actionman mooi in.
Diepzeeduiker 2

Diepzeeduiker 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens in elke level de luchtbuis te bereiken. Dit doe je door over alle ravijnen heen te springen, en geen dingen aan te raken die je pijn kunnen doen!
Moederdag Picknick

Moederdag Picknick

Meisjes Spelletjes ? Je gaat samen met je vader en moeder op Moederdag samen picknicken. Kleed iedereen leuk aan zodat je er een mooie dag van kunt maken.
Driftkampioen

Driftkampioen

Race Spelletjes ? Dit is een racespelletje waarin het draait om één ding: driften. Ben jij een echte driftkampioen? Laat zien wat je kunt en glijd door de bochten om zo veel mogelijk 'drift points' te halen en je tegenstanders in te halen. Zorg dat je het vereiste minimum aantal punten haalt en dat je op de eerste of tweede plaats eindigt!
Supervriendin

Supervriendin

Meisjes Spelletjes ? Dit is een vriendin om van te dromen! Ze ziet er leuk uit en houdt van zingen en dansen. Volgens mij ben jij daar ook dol op. Zorg jij ervoor dat ze een geweldig optreden gaat geven?
Picknicktuin ontwerpen

Picknicktuin ontwerpen

Kids Spelletjes ? Ontwerp een mooie picknicktuin voor deze kinderen.
Risicorijder 3

Risicorijder 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit leuke motorracespel om het gevaarlijke parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Valor

Valor

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat een stickpoppetje zijn vijanden te lijf met een zwaard en andere aanvalstechnieken. Zorg jij ervoor dat hij in leven blijft en dat hij al zijn vijanden uitschakelt?
Meisje Spiegel opmaken 5

Meisje Spiegel opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Kies de mooiste kleding uit voor dit prinsesje.
Vishoofd Puzzel

Vishoofd Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Probeer om telkens met het vishoofd mannetje de deur te bereiken. Je kunt vliegen doormiddel van de scheten die je laat.
Hannah Montana Opmaken 2

Hannah Montana Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kleed Hannah Montana leuk aan voor een dagje uit.
Meisje opmaken 13

Meisje opmaken 13

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Super Ninja Strike

Super Ninja Strike

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze superfighter ninja alle tegenstander te vernietigen.
Sling Junior

Sling Junior

Behendigheid Spelletjes ? Ga langs alle steentjes totdat ze groen zijn om de uitgang te openen.

Spelletjes - Menu Little Game