Advertentie
TNT Zombies Level Pack

TNT Zombies Level Pack

Aktie Spelletjes ? Dit is de level pack van het grappige spelletje TNT zombies! Plaats dynamietstaven op de juiste plek, zodat de stenen ontploffen en de zombies gedood worden.
Hond in bad

Hond in bad

Denk Spelletjes ? Hondje Tony is ontzettend vies geworden toen hij een bot opgroef. Daarom wil zijn baasje Ashik hem en zijn vriendje een wasbeurt geven, en wel een heel grondige : met een tuinslang! Tony en de andere hond hebben hier niet zo'n zin in en ze verstoppen zich op allerlei plekken; ze gebruiken zelfs paraplu's om zich tegen het water te beschermen. Help jij Ashik om ze te slim af te zijn? Je kunt de lift gebruiken om hem op de juiste hoogte te plaatsen. Je zult zien dat er allerlei beweegbare obstakels zijn die je eerst moet verplaatsen met je waterstraal. Verspil niet te veel kostbaar water want je kunt het maar één keer gebruiken om de hondjes schoon te krijgen. Pas wanneer ze allebei weer lekker fris en schoon zijn, mag je door naar het volgende level!
Buitenaardse besmetting

Buitenaardse besmetting

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een buitenaards virus en jij hebt twee doelen: jouw hoeveelheid slijm vergroten en ervoor zorgen dat 100% van de cellen van deze mens besmet raken. Spuug slijm over de cel, wacht tot de cel groeit en je hoeveelheid slijm ook, en zorg dat je daarna het slijm weer terugkrijgt. Je kunt alleen cellen besmetten die kleiner zijn dan jijzelf.
Dansende Simone

Dansende Simone

Denk Spelletjes ? Kijk hoe Simone danst en klik in de juiste volgorde op de goede knoppen.
Hood 4

Hood 4

Avontuur Spelletjes ? In deel 4 van Hood, gaat Fenrirr door met zijn zoektocht naar het meisje met de rode cape. Hij gaat hiervoor een andere wereld binnen, waar alle mysteries hopelijk worden opgelost! Praat met wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken.
Blije stapel

Blije stapel

Denk Spelletjes ? Stapel blije blokjes, driehoekjes en andere vormpjes op en zorg dat de wind de stapel niet omblaast. Ook moeten ze natuurlijk niet vanzelf wegrollen of omvallen!
Riddergevecht 3

Riddergevecht 3

Aktie Spelletjes ? Je bent een klein poppetje en je moet je als ridder staande houden in de zware wereld.
Vallende Rode Ster

Vallende Rode Ster

Denk Spelletjes ? Probeer de rode ster op het platform te laten landen, door alle blokken waar hij op staat weg te klikken.
Squashen

Squashen

Sport Spelletjes ? Je gaat squashen tegen de computer. Je speelt naar een muur en moet ervoor zorgen dat de bal bij de computer achter de lijn terechtkomt, maar natuurlijk niet bij jou!
Springend oogje

Springend oogje

Denk Spelletjes ? Leid het springende oogje naar de rode stip, over alle zwarte blokjes heen. Kies de juiste weg, anders komt hij er niet!
Stad in gevecht

Stad in gevecht

Aktie Spelletjes ? Je bent een speciaal agent en in jouw district is een huis overvallen door een groep gewapende mannen, die nu een vrouw gijzelen. Jij moet het huis terugveroveren en de vrouw ontzetten. Mik goed, want je hebt maar weinig munitie. Succes!
Golf Hole In One

Golf Hole In One

Sport Spelletjes ? Probeer de golf bal elke keer in 1 keer in de hole te krijgen.
Halloween kleuren

Halloween kleuren

Kids Spelletjes ? Het is weer tijd voor Halloween! Kleur deze Halloween-kleurplaat mooi in.
Feestelijke handen

Feestelijke handen

Meisjes Spelletjes ? Deze twee vriendinnen hebben een uitnodiging voor een feestje ontvangen. Kleding hebben ze al maar hun handen zijn nog niet mooi en feestelijk genoeg. Samen zoeken ze in een boek naar leuke ideeën. Kijk maar of je ze hierbij kan helpen! Wil je lange nagels of juist niet, nagels met felle kleuren of juist van die romantische nagels in pastel met pareltjes? Nu nog wat vrolijke armbandjes erbij en de handen zien er al een stuk leuker uit. Als je genoeg kleuren hebt geprobeerd, kan het feest beginnen! Dit spel heeft 2 mogelijkheden, een 'free model' en een 'challenge model'. Veel plezier met dit modespel!
Pizza Truck

Pizza Truck

Race Spelletjes ? Jij bestuurt een vrachtwagen vol pizza's, blikjes cola en andere snacks. Deze moet je door de stad vervoeren, naar de hongerige klanten die op hun bestellingen zitten te wachten. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus doe je best om je lading niet te verliezen. In ieder level moet je een minimum aantal dingen bezorgen. Rij voorzichtig, maar toch snel genoeg, want je tijd wordt geteld! Er zijn in totaal acht uitdagende levels te spelen.
Hollywood Opmaken

Hollywood Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies je favoriete beroemdheid en kies mooie kleren voor hem of haar.
LenteMeisje opmaken 3

LenteMeisje opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? De nieuwe lente mode is uit. Kleedt dit meisje in de juiste look.
Bounzy 2

Bounzy 2

Behendigheid Spelletjes ? Knal alle zombies neer in deze zombie shooter. Een 'headshot' levert je meer punten op, dus richt altijd op die enge zombiehoofden! Naarmate je vordert, worden de levels steeds interessanter en uitdagen. Het gaat er dan om dat je de zombies via allerlei omwegen raakt: hierbij wordt dus niet alleen je behendigheid, maar ook je vindingrijkheid op de proef gesteld!
Zomermeisje Opmaken 2

Zomermeisje Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Geef dit meisje een luchtige zomerlook.
Honing Puzzel

Honing Puzzel

Kids Spelletjes ? Verbind zoveel mogelijk lijnen met elkaar in de honingraat om punten en honing te verzamelen met Poeh!
Ontsnap uit het gekkenhuis

Ontsnap uit het gekkenhuis

Avontuur Spelletjes ? Op de gesloten afdeling van het psychiatrische ziekenhuis is het geen lolletje. Zorg dat je er zo snel mogelijk vandaan komt: het liefst nog voor middernacht, want daarna is het er echt helemaal niet meer pluis!
Sushi Bedienen

Sushi Bedienen

Behendigheid Spelletjes ? Maak de bestellingen die op de plaatjes voorbij komen.
Dots Opmaken

Dots Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies een nieuw kapsel voor dit meisje en kleed haar mooi aan.
Stelende robots

Stelende robots

Avontuur Spelletjes ? Zet de robots voor je aan het werk door ze alle munten te laten stelen! Doorloop het level zo snel mogelijk voor een maximale score (drie sterren).
Puzzel Jongen

Puzzel Jongen

Denk Spelletjes ? Probeer door het schuiven van blokken en het roteren van deuren de uitgang te bereiken.
Vliegende talisman

Vliegende talisman

Aktie Spelletjes ? Er zijn vampiers gesignaleerd in het oerwoud naast de stad. Ruim ze allemaal uit de weg met je talisman en zorg dat ze de bel niet bereiken! In ieder level kun je powerups pakken.
Roddels Verzamelen

Roddels Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg van het gesprek op te vangen zodat je het hele gesprek kan volgen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt. Zodra er een ! boven hun hoofd komt wordt het gevaarlijk.
Cheerleader Opmaken

Cheerleader Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak deze cheerleaders mooi op zodat het publiek uit zijn dak gaat. Beantwoord de vragen goed en je krijgt extra punten.
Kirby's Sterrenverzamelaar

Kirby's Sterrenverzamelaar

Behendigheid Spelletjes ? Level 1: verzamel de sterren die in groepen op je af komen, en kijk uit voor de vijanden. De hoeden helpen je een eindje verder. Level 2: verzamel sterren en schiet vijanden neer. Zorg dat je sterrental boven de 0 blijft, en hou de eindbaas goed in de gaten!

Spelletjes - Menu Little Game