Advertentie
Racer in pak

Racer in pak

Race Spelletjes ? In het eerste level is het vooral belangrijk dat je punten verzamelt om een tutorial te kunnen kopen en naar het volgende level door te gaan. Wanneer je in de lucht zweeft, kan je de speciale toetsen gebruiken om de mooiste stunts uit te voeren!
Scherpschutterjacht

Scherpschutterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een scherpschutter in de stad. Vind alle andere scherpschutters en schiet ze af.
Mogo Mogo

Mogo Mogo

Avontuur Spelletjes ? De Mogo moeten elke dag ploeteren voor hun eten. Bogo, een van hen, wil hun leven vergemakkelijken door een uitvinding te maken. Op een dag krijgt Bogo een droom, waarin hij allerlei puzzels moet oplossen. Help Bogo zijn doel te bereiken!
Duoblaster

Duoblaster

Aktie Spelletjes ? Dit is een schietspel dat je reactievermogen op de proef stelt! Hoe vaker je geraakt wordt, hoe meer kracht je schild verliest. Als je schild al zijn kracht kwijt is, verlies je een leven. Wanneer je door al je levens heen bent, is het spel voorbij. Verzamel powerups voor extra snelheid en kracht, en voor het upgraden van je wapens. Ook het doden van vijanden verhoogt je score en je level. Dit level bepaalt hoeveel powerups je behoudt nadat je een leven bent kwijtgeraakt. Bovenaan het scherm staat een meter die steeds verder gevuld raakt: wanneer deze vol is, kun je op de spatiebalk drukken om de superbom te gebruiken. Trotseer de negen vijandige aanvallen, en versla alle vijf de eindbazen. Je kunt dit spel in je eentje, of met zijn tweeën spelen. Als je met zijn tweeën speelt, bestuurt de ene speler het hoofdruimteschip, en heeft de andere speler de controle over het aanvallende ruimteschip.
Hardcourt Basketbal

Hardcourt Basketbal

Sport Spelletjes ? Speel een potje basketbal tegen de andere tegenstander en probeer hem te verslaan.
Vuurvliegje heeft pech

Vuurvliegje heeft pech

Avontuur Spelletjes ? Help het vuurvliegje naar de uitgang! Het beestje kan wel tegen vuur, maar zodra het in contact komt met water, betekent dat zijn einde. Het vuurvliegje loopt over blokken: wanneer deze verbranden, vallen ze uit elkaar, dus wees snel! De diertjes die hij onderweg tegenkomt kunnen hem verder helpen. Zorg dat hij zo veel mogelijk lekkere jellybeans verzamelt, op weg naar de uitgang!
Opmaken Disco

Opmaken Disco

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat naar de disco. Kies mooie kleren voor haar.
Zombies in je achtertuin

Zombies in je achtertuin

Aktie Spelletjes ? Hee, wat moeten die snelle, springende zombies in je achtertuin? Ze hebben het niet op je planten gemunt maar op jou, dus grijp je wapen en schiet ze terug naar waar ze vandaan komen!
Van schots naar schip

Van schots naar schip

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat alle Vikingen die in het ijs zitten opgesloten, op hun schip komen. Hiervoor moet je de ijspegels waar ze in vastzitten, lossnijden van de rest van het ijs. Het wordt steeds ingewikkelder doordat de ijsblokken over het ijs moeten schuiven: daar kunnen ze achter allerlei obstakels blijven haken. Vul deze op met ander ijs, of snijd ze weg. Hoe minder sneden je maakt, hoe beter dit is voor je score!
Risicorijder 6

Risicorijder 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen.
Opmaken in kantoor 2

Opmaken in kantoor 2

Meisjes Spelletjes ? Wat zal dit meisje aandoen tijdens een dag op kantoor?
Rudolf konijn

Rudolf konijn

Denk Spelletjes ? Rudolf konijn is uitgenodigd op het verjaardagsfeest van de eekhoorn. Hij heeft er enorm veel zin in om al zijn dierenvrienden uit het bos weer te zien. Rudolf ziet er alleen wel tegenop om de reis door het bos te moeten maken: deze is vol hindernissen en gevaren. Misschien kun jij hem een handje helpen? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die Rudolf nodig heeft. Doe dit wel in de juiste volgorde!
Nog 10 kogels

Nog 10 kogels

Aktie Spelletjes ? Vanaf de grond schiet jij op alles wat er in de lucht maar beweegt. Wees zuinig met je munitie, want deze is niet onbeperkt. Na ieder level kun je handige upgrades uitvoeren!
Monsters' wheels

Monsters' wheels

Race Spelletjes ? Ben je klaar om de kampioen uit te dagen in deze monstertruck-race? Verzamel munten, maak salto's en zorg dat je als eerste over de eindstreep rijdt!
De weg naar Honingland

De weg naar Honingland

Avontuur Spelletjes ? Robbie de bij wil graag naar Honingland maar hij weet de weg niet. Help andere dieren om zo de weg naar Honingland te vinden! Ieder level bevat weer een andere, leuke opdracht.
Valencia Opmaken

Valencia Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Valencia gaat trouwen. Kleed haar mooi aan voor haar belangrijkste dag van haar leven.
Tekengame 8

Tekengame 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de vlag te bereiken door er een lijn naar toe te tekenen (waar je vervolgens dan overheen loopt). Maar pas op dat je niet geraakt wordt door bommen, geweren, lasers, stekels of andere wapens.
Stenen Omgooien

Stenen Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan.
Impact Poolen

Impact Poolen

Sport Spelletjes ? Probeer om alle ballen in de goede gaten te brengen.
Wolfenstein 3D

Wolfenstein 3D

Aktie Spelletjes ? Wolfenstein is terug! Zoek je weg door de bunker en schiet al die foute nazi's en hun lelijke beesten dood. Er tegenaan!
Prumpa heeft honger

Prumpa heeft honger

Denk Spelletjes ? Prumpa is een olifantje dat altijd zin heeft in lekkers. Boft hij even: in de lucht hangen lekkere koekjes en ander eten, alleen hij kan er niet bij. Help jij hem?
Cub Shoot 3

Cub Shoot 3

Behendigheid Spelletjes ? Net als in Cub Shoot, probeert de jager ook hier weer om Cub weg te schieten wanneer deze uit de boom valt. Hij heeft deze keer wat grover geschut ingezet: een bommenwerper. Probeer om Cub zo ver mogelijk te lanceren.
Spinnenplaneet

Spinnenplaneet

Aktie Spelletjes ? Oeps, de invasie van planeet X is mislukt! Daar sta je dan, wachtend op het ruimteschip dat je komt halen. De wezens op planeet X beginnen er steeds dreigender uit te zien, en er is maar één manier om hier levend vandaan te komen: vluchten of schieten, of misschien wel een combinatie van beide!
Chucky

Chucky

Behendigheid Spelletjes ? Help Chucky om de rivier over te steken zonder te vallen.
Bruiloft opzetten

Bruiloft opzetten

Meisjes Spelletjes ? Richt deze tuin mooi in, want er gaat een bruiloft plaatsvinden!
Verzamel de dieren

Verzamel de dieren

Behendigheid Spelletjes ? Help de clown om alle dieren te verzamelen binnen de tijd.
3D Neonrace 2

3D Neonrace 2

Race Spelletjes ? Race met je motor door een blauw verlichte tunnel en probeer als eerste van de hele groep motorrijders over de finish te komen!
Bouw een Beest

Bouw een Beest

Kids Spelletjes ? Maak je eigen fantasiedier!
Strollin

Strollin

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel, waarin zowel een stickpoppetje als trollfaces de hoofdrol spelen, is het de bedoeling dat je zo ver mogelijk rent en springt zonder dat je links of rechts uit het venster verdwijnt. Hoe verder je rent, hoe meer geld je verdient: dit kunt je uitgeven aan upgrades!
Tiana en de Tiara

Tiana en de Tiara

Kids Spelletjes ? Help de prinsess om haar prachtige tiara te zoeken!
Mex

Mex

Denk Spelletjes ? Help je team van robots om het gevecht met de vijand te winnen.
Dora's tijgerlodge

Dora's tijgerlodge

Meisjes Spelletjes ? Midden in de wildernis staat het oerwoudhotel van Dora. Er lopen allerlei dieren die je kunt bestuderen. Zwarte panters, slangen en krokodillen... of komt er bij jou een gorilla op bezoek? In dit spel bepaal jij zelf hoe alles eruit gaat zien.

Spelletjes - Menu Little Game