Advertentie
Atomen

Atomen

Behendigheid Spelletjes ? Splits met jouw atoomontploffing de gevraagde hoeveelheid atomen!
Polleke's Kamer

Polleke's Kamer

Denk Spelletjes ? Zoek en gebruik de objecten om uit deze kamer te ontsnappen.
Sinterklaas Kleuren 2

Sinterklaas Kleuren 2

Sinterklaas Spelletjes ? Kleur deze sinterklaas kleurplaat mooi in.
Suikermuizen

Suikermuizen

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling dat deze muizen suikerklontjes verzamelen om in de thee te doen. Het bovenste muisje stoot de klontjes omlaag, en het onderste muisje vangt ze op. Klik boven de muizen om een niveau omhoog te gaan, en onder de muizen om omlaag te gaan. Kijk je uit voor het rattengif dat is gestrooid? Dat zijn de groene, stuiterende bolletjes.
Crazy Hoops

Crazy Hoops

Sport Spelletjes ? Schiet de bal in de baskets om punten te scoren.
Het elfde uur

Het elfde uur

Aktie Spelletjes ? Samen met wat dorpsgenoten en soldaten zit je in een bunker. Daar kom je tot de ontdekking dat je dochter is gevangengenomen door de vijand, en je zet alles op alles om haar te bevrijden. Je krijgt 60 seconden om haar uit handen van de vijand te redden; gaat dit je lukken? Onderweg kom je allerlei hints tegen, die je kunt gebruiken tijdens je zoektocht. Wees snel, anders word je gepakt door de enge zombies die overal rondlopen!
Schieten en Ontwijken 4

Schieten en Ontwijken 4

Behendigheid Spelletjes ? Split alle grote ballen totdat het kleine balletjes zijn en ze aan je vliegtuig blijven plakken, zodat je die balletjes ook kan gebruiken om mee te schieten.
Golf Club

Golf Club

Sport Spelletjes ? Probeer genoeg ballen binnen de tijd op de green te slaan om door te gaan naar de volgende level.
B Force

B Force

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijanden afschiet en edelstenen verzamelt. Verzamel power-ups om je schietkracht te vergroten en verzamel bommen om deze daarna te kunnen werpen.
Gridlock

Gridlock

Denk Spelletjes ? Probeer met de blokken een bepaalde vorm te krijgen. Sommige kan je alleen verticaal of horizontaal bewegen.
Nick Jonas Puzzel

Nick Jonas Puzzel

Denk Spelletjes ? In dit spel vind je 7 fantastische afbeeldingen van Nick Jonas. Nick is de jongste van de populaire popgroep The Jonas Brothers. The Jonas Brothers zijn bekend over de hele wereld en heel veel meisjes zijn dol op deze jongens. Er zijn zelfs een paar films waarin ze de hoofdrol spelen en ze hebben ook hun eigen tv serie. Kies een van de plaatjes en maak er een mooie puzzel mee. Je kunt 7 verschillende puzzels maken.
Virusreactie 1

Virusreactie 1

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Mary's Zoektocht

Mary's Zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel dat zich afspeelt in het bezette koninkrijk Algoria. Anne, de prinses van Algoria, verschuilt zich in Camp Patterson. Ze heeft haar leven te danken aan Mary Reed, die haar in het verleden heeft gered. Deze dappere Mary krijgt op een dag een brief van Anne, met daarin het verzoek om naar Camp Patterson af te reizen. Dit doet ze, maar onderweg ontvangt ze het verschrikkelijke nieuws dat de prinses door de bezetter is gevangengenomen. Er staat haar dus maar één ding te doen: Prinses Anne's leven opnieuw redden! Ga op avontuur met Mary en zorg dat je alle zeven 'letterdruppels' vindt, om het einde van het spel een andere wending te geven! Het is soms even zoeken naar oplossingen in de plaatjes, maar dat maakt het spel juist uitdagend.
Muizendoolhof

Muizendoolhof

Behendigheid Spelletjes ? In deze grappige retrogame ben jij een muisje. Ga op zoek naar kaas en probeer deze zo snel mogelijk te vinden!
Heerlijk Huisje

Heerlijk Huisje

Meisjes Spelletjes ? Kijk eens wat een schattig huisje! Daar zou jij ook wel een poosje in willen wonen, denk ik! Wat een prachtige omgeving, het lijkt wel een huisje uit een sprookje. Tessa logeert een weekend in dit mooie boerderijtje. Hoe zou het er van binnen uitzien? Wat zou er in de tuin staan? Het is jouw taak om het zo mooi mogelijk in te richten. Zo kan Tessa nog meer genieten van haar weekend in dit mooi ingerichte huisje! In dit spel kun je de gemaakte decoraties opslaan, zodat je telkens weer nieuwe dingen kunt toevoegen aan Tessa's boerderijtje.
Schiet op, Bob 2

Schiet op, Bob 2

Behendigheid Spelletjes ? Bob is een archeoloog. Bij het onderzoeken van grotten, werd hij afgeleid door een stralend licht. Hij wilde weten wat het was en trok aan de rots waar het licht achter zat. Deze rots blokkeerde een lavastroom en nu de rots weg is, kan de lava vrij stromen. Bob zit nu diep in de problemen, want de lava blijft maar stijgen. Zorg ervoor dat Bob de lava voor blijft door op de verschillende uitsteeksels te springen. Ook als er enge dingen (slangen, mummies) op het uitsteeksel zitten. Als je op de spatiebalk drukt, haalt Bob zijn mes tevoorschijn en steekt ze dood.
Goooaaal! EK 2012

Goooaaal! EK 2012

Sport Spelletjes ? Doe het EK 2012 nog eens dunnetjes over op je eigen manier, en kijk of jij met de beker aan de haal kunt gaan! Hiervoor moet je wel alle wedstrijden winnen: zelfs gelijkspel is geen optie, dus doe je best en zorg dat je scoort!
Meisje opmaken 14

Meisje opmaken 14

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Twee buizen

Twee buizen

Denk Spelletjes ? In een gangenstelsel met allerlei gekleurde barrières loopt een klein wezentje dat van kleur kan veranderen. Hij kan alleen door de barrières lopen of vallen die dezelfde kleur hebben als hijzelf. Zijn doel is telkens om een pijp te bereiken, waar hij in verdwijnt, op weg naar het volgende level. Zoals in de meeste denk- en behendigheidsspelletjes wordt het geleidelijk steeds moeilijker, dus denk goed na voordat je van kleur verandert!
Teken Stuntbike 2

Teken Stuntbike 2

Behendigheid Spelletjes ? Teken een schans voor deze motorrijder en zorg ervoor dat hij telkens veilig een landing maakt. Per level moet je een verschillende opdracht uitvoeren om het level te halen.
Varkentje Tikken

Varkentje Tikken

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit leuke Boer zoekt Vrouw-spel! Jij bent een varkentje en je grootste doel is om uit handen van de tikkers te blijven. Zin in een hoge score? Zorg dan dat je veel truffels pakt en dat je level vijf bereikt!
Taz's eilandavontuur

Taz's eilandavontuur

Avontuur Spelletjes ? De Tasmanian Devil is gestrand op een tropisch eiland. Help hem om uit de handen van de inboorlingen te blijven, voedsel te zoeken en uiteindelijk van het eiland af te komen. Hiervoor moet je alle stenen beelden eerst vernietigd hebben.
Pool deluxe

Pool deluxe

Sport Spelletjes ? Pocket alle biljartballen in de goede volgorde.
Funky Hairstyles

Funky Hairstyles

Meisjes Spelletjes ? Meet hoe cool je kunt zijn. Verander zoveel mogelijk aan het haar, de ogen, de mond, de kleren, enz. Des te meer je verandert des te cooler word je. En als je dan tevreden bent, kun je het afdrukken om later nog eens naar te kijken.
Jungle Bounce

Jungle Bounce

Avontuur Spelletjes ? Probeer om het konijntje zo lang mogelijk in de lucht te laten!
Chuck het schaap

Chuck het schaap

Aktie Spelletjes ? Op een warme zomerdag besluit de boer om zijn schapen te scheren. Eén schaap heeft hier helemaal geen zin in, en hij probeert te ontsnappen, weg van die stomme tondeuse! Chuck bouwt een soort raket, waarmee hij zo ver mogelijk van de boerderij weg probeert te vliegen. Onderweg in de lucht komt hij van alles tegen: stekelige, rode mijnen, vogels, hoepels, regendruppels... De mijnen moet hij ontwijken, de vogels moet hij juist raken, en als hij een opdracht uitvoert, krijg je een extra XP! Hoe meer punten je scoort, hoe beter je Chucks vliegtuigje kunt uitrusten met wielen, vleugels, brandstoftanks, en ga zo maar door.
Alle monsters weg

Alle monsters weg

Aktie Spelletjes ? Laat alle monsters verdwijnen door met je kanon granaten op ze af te vuren. Deze ontploffen hierna en als je het goed doet, kun je het monster in één klap laten verdwijnen.
Teken Game 5

Teken Game 5

Behendigheid Spelletjes ? Teken het figuur zo goed mogelijk na of bedenk zelf een tekening.
Blokken 19

Blokken 19

Denk Spelletjes ? Speel alle bubbels weg. Je kunt alle bubbels aanklikken die grenzen met een bubbel van dezelfde kleur.

Spelletjes - Menu Little Game