Advertentie
Speelse konijnen

Speelse konijnen

Behendigheid Spelletjes ? In dit zes levels tellende spel moet je de konijntjes één voor één verplaatsen om de wortels te verzamelen en de wortelmand te bereiken. Pas op voor de vallen!
Carmageddon 1

Carmageddon 1

Race Spelletjes ? Dit is een bloederig autospel. Probeer om zo veel mogelijk mensen die de straat oversteken te overrijden.
Vliegensvlug visje

Vliegensvlug visje

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse visje is nogal een ongeleid projectiel. Hij zweeft nu in de lucht, maar voelt zich het beste thuis in een plas roze, fluorescerend water. Leid hem daarnaartoe, zonder dat hij de muren of stekelige bollen raakt. Dit is best lastig, want hij schiet soms een andere kant op dan jij zou willen.
Red Storm

Red Storm

Aktie Spelletjes ? Mars, het jaar 2189: jij landt met je speciale eenheid op deze planeet, met als missie het opsporen en vernietigen van een gevaarlijke, geheime basis. Je kunt vechten als Revenant, Thunder of Fury. Er zijn allerlei wapens te koop in de shop, en die zul je zeker nodig hebben want je wordt van alle kanten beschoten!
Rock Rush 2

Rock Rush 2

Denk Spelletjes ? Weer zo'n leuke retrogame! In dit spel baan je je een weg door de aarde, op zoek naar alle groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen!
Spioneren

Spioneren

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een spion en moet zorgen dat je ongezien het gebouw binnenkomt.
Risicorijder 4

Risicorijder 4

Behendigheid Spelletjes ? Leg het lastige parcours af zonder te vallen! Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer upgraden.
De-Grade

De-Grade

Aktie Spelletjes ? Wanneer je even niet zit op te letten achter de stuurknuppel van je ruimteschip, raakt deze plotseling stuurloos en strandt deze op een planeet. Daar wacht je geen warm welkom: vijandige wezens staan je al op te wachten, met maar één doel: je aanvallen. Verdedig je zo goed als je kunt! Het lastige hierbij is dat je geen upgrades kunt uitvoeren: het tegenovergestelde is het geval: in ieder level raak je een wapen kwijt, dus je zult het uiteindelijk helemaal op eigen krachten moeten doen!
Heilig duiveltje

Heilig duiveltje

Denk Spelletjes ? Je wist het misschien niet, maar er bestaan ook goede duivels! Help jij dit heilige duiveltje om de straten van deze grote stad veilig te houden? De politie laat zich hier niet meer zien, dus zal hij het in zijn eentje moeten doen. Of gaan jullie de klus met zijn tweeën klaren? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die het duiveltje nodig heeft. Doe dit wel in de juiste volgorde!
Zwingo

Zwingo

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de zwarte bal binnen de lijntjes te houden door erop te schieten.
Verdwenen catacomben

Verdwenen catacomben

Avontuur Spelletjes ? Ga de verdwenen catacomben binnen en probeer om nog meer graven toegangelijk te maken door edelstenen te verzamelen. Ga op schakelaars staan om deuren te openen; de ronde schakelaars gaan meteen weer omhoog zodra je eraf stapt, dus hier moet je een ander voorwerp op plaatsen. Bij de gekleurde, ronde schakelaars moet dit een voorwerp in dezelfde kleur zijn.
Vissen Vangen 3

Vissen Vangen 3

Behendigheid Spelletjes ? Maak de waterzakken waar de vissen in zitten kapot met de viskom en vang ze op.
Bom Tetris

Bom Tetris

Denk Spelletjes ? Zorg dat je zoveel mogelijk kistjes van dezelfde kleur naast elkaar neerzet. Je laat de kistjes verdwijnen met behulp van een bom die dezelfde kleur heeft als de kistjes.
Oorlog in Beneril

Oorlog in Beneril

Aktie Spelletjes ? De inwoners van Beneril maken zich klaar voor de strijd, om zich te verdedigen tegen de demonen. Zorg dat je al je soldaten naar de overkant van het slagveld krijgt en houd de vijand tegen! Alleen wanneer de pijl geel of blauw is, kan je een soldaat naar het slagveld verplaatsen. Voor iedere man die je naar de overkant loodst, verplaatst de balk bovenin naar rechts. Je kunt kiezen of je als mens, als elf, als Ork uit het Zuiden, als boself, als Ork uit het Noorden, als zombie, als Westerling, of als bergtrol wilt vechten. Na ieder level kun je je leger uitbreiden. Maak je keuze en laat het gevecht beginnen!
Rihanna Opmaken

Rihanna Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Probeer deze zangeres zo mooi mogelijk op te maken en aan te kleden.
Mooie bloemen

Mooie bloemen

Meisjes Spelletjes ? Hou jij ook zo van tomaten, aarbeien en sla? In dit spel kun je planten kweken in je eigen tuintje. Zoek een zaadje uit en plant dat in 1 van de bloempotten. Geef water en voeg mestkorrels toe, zodat er een prachtige plant gaat groeien.
Monsterrace 3D

Monsterrace 3D

Race Spelletjes ? Kruip achter het stuur van je monstertruck en doe mee aan een fantastische race over het strand! Maak spectaculaire sprongen voor extra punten en zorg dat je je tegenstanders voor blijft!
Bewaak je werelden

Bewaak je werelden

Aktie Spelletjes ? Vier verschillende werelden moet jij bewaken in dit Toren Verdedigen-achtige spel. Plaats je wapens zo, dat je de vijanden uitschakelt voordat ze de uitgang bereiken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer verschillende wapens je kunt plaatsen om je kansen te vergroten. Hou je geld en je levens in de gaten!
Relive Your Life

Relive Your Life

Avontuur Spelletjes ? Vraag jij je ook wel eens af hoe je leven eruit zou hebben gezien als je in het verleden andere keuzes had gemaakt? Nou, dit grappige spel biedt je volop mogelijkheden om je leven nog eens opnieuw te leven, andere keuzes te maken en te kijken waar het allemaal eindigt. Je begint als een eicel, en je doorloopt allerlei minigames die naadloos in elkaar overlopen. Ze beïnvloeden allemaal je levensloop. Je kunt eindigen als een nudist, maar ook als een golddigger, als Dr. Who, als een travestiet, of je sterft door een schorpioenenbeet. Het ene einde is nog verrassender en onwaarschijnlijker dan het andere, dus kijk maar eens of je alle 29 levens kunt leven!
Magneto 3

Magneto 3

Behendigheid Spelletjes ? Leid je magnetische bal naar de uitgang
Pimp My Ride 27

Pimp My Ride 27

Kids Spelletjes ? Pimp deze Ferrari F430 voor de volgende autoshow.
Zomermeisje Opmaken 11

Zomermeisje Opmaken 11

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje zomers aan voor haar vakantie naar Italië.
Steppenwolf 21

Steppenwolf 21

Avontuur Spelletjes ? In deel 21 van Steppenwolf ga jij ervoor zorgen dat je niet betrapt wordt!
Overlevend ei

Overlevend ei

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk te overleven in dit gekke spel! Spring over alle obstakels en verzamel eieren om meer punten te krijgen. In de gouden eieren zitten verrassingen die je met spatie kunt activeren. Veel plezier!
Pol

Pol

Behendigheid Spelletjes ? Dit is dikke Pol. Hij is ontsnapt en probeert om de ballonnen al rollend te onwijken. Hij komt ook veel mijnen tegen, hier moet hij overheen springen. In level 2 moet Pol ook oppassen voor soldaten.
Padvindergevecht

Padvindergevecht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een zombieridder die in een bos woont, en die er niet van houdt om gestoord te worden. Opeens komt er een hele horde padvinders het bos in, en het lijkt wel of ze op zoek zijn naar jou! Je bent niet gediend van dit onverwachte en ongewenste bezoek, en besluit om tot de aanval over te gaan! Na ieder level kun je je wapens en uitrusting upgraden.
Onder de golven

Onder de golven

Avontuur Spelletjes ? Onder water spelen zich heel wat dingen af waar de bovenwaterwereld geen weet van heeft. Dit mannetje gaat op avontuur en jij gaat hem helpen om allerlei voorwerpen van de bodem van de oceaan op te vissen om ze aan land te brengen. Dit gaat helaas niet altijd even makkelijk, dus doe je best!
Trolleez

Trolleez

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt in een goudmijn in Californië, en het is jouw taak om goud te vervoeren in een karretje. Natuurlijk zit je route vol hobbels, dus je moet je best doen om je goud niet te verliezen en om met de vereiste hoeveelheid goud op je bestemming aan te komen. Hiermee kun je een sneller karretje kopen, waarmee je dus nog meer goud kunt vervoeren om geld te verdienen. Ook krijg je hiermee toegang tot de volgende, moeilijker levels. Er zijn er zeven in totaal!
Brandweerman

Brandweerman

Denk Spelletjes ? Help de brandweerman door een waterleiding aan te leggen, voordat het huis in de fik vliegt !
Race around the loop

Race around the loop

Kids Spelletjes ? Het is tijd om te racen met jouw favoriete Jungle Junction vriendje!
Wereld aan diggelen

Wereld aan diggelen

Behendigheid Spelletjes ? Sinds de wereld in twee delen is opgesplitst, is alle hoop gevestigd op de Chroma. Nu gaan de Chroma op zoek naar de bron van de opsplitsing. Wanneer de bron eenmaal bekend is, kan deze worden vernietigd zodat de wereld weer in zijn oude vorm hersteld kan worden. Help jij de kleine riddertjes bij hun gevaarlijke zoektocht? Je kunt wisselen tussen een zwarte en een witte wereld, afhankelijk van de obstakels die jou op dat moment de doorgang versperren. Druk op Esc als je het hele intro over wilt slaan.

Spelletjes - Menu Little Game