Advertentie
Basketbalkanon 2

Basketbalkanon 2

Sport Spelletjes ? In dit spel basketbal je met een kanon! Zorg je dat je alle sterren meepikt, op weg naar de basket?
De pijntijger

De pijntijger

Behendigheid Spelletjes ? Wat een vreemde tijger: eentje die niets liever doet dan zichzelf pijn doen! Je weet dus wat je te doen staat: ontwijk doorns, cirkelzagen en werpsterren dan ook zeker niet!
Ga ondergronds

Ga ondergronds

Denk Spelletjes ? Loop door een wereld waarin je zowel boven als onder de grond kunt lopen! Wanneer je obstakels tegenkomt die boven de grond onoverkomelijk zijn, kun je gewoon ondergronds verder gaan en omgekeerd! Pas op voor kliffen en puntige voorwerpen en maak handig gebruik van de kisten. De blauwe cirkels zorgen ervoor dat de zwaartekracht wordt omgedraaid tijdens je sprong. Hierdoor schiet je dus omhoog of omlaag en ga je op het 'plafond' of juist op de grond weer verder. Probeer om in elk level de deur te bereiken!
Oran

Oran

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel in ieder level 10 muntjes om de deur naar het volgende te openen. Ontwijk de spijkers.
Alien zonder schip

Alien zonder schip

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen kan niets beginnen zonder zijn ruimteschip! Vlieg met hem door de lucht, op zoek naar zijn ruimteschip, en zorg dat hij niet valt. Ontwijk de raketten, anders verlies je een leven. In ieder level moet je proberen om het ruimteschip te bereiken binnen de tijd, zodat je naar een hoger level doorgaat.
Windhawk

Windhawk

Aktie Spelletjes ? Je bent aan boord van een Windhawk gevechtshelikopter. Het is jouw taak om in elke missie alle vijandelijke vliegtuigen neer te schieten. Voor elke nieuwe missie kun je upgrades kopen met het geld dat je hebt verdiend. Succes!
Ontsnapte pinguïn

Ontsnapte pinguïn

Denk Spelletjes ? Chuck de pinguïn is ontvoerd naar de tropen, en hier is hij natuurlijk helemaal niet op zijn plaats! Het zweet gutst over zijn voorhoofd bij deze temperaturen, en hij wil maar één ding: terug naar zijn koele zuidpool, waar een frisse wind waait en hij lekker kan spelen op de ijsschotsen. Jij kan Chuck helpen om zo snel mogelijk op de zuidpool te komen. Klik op drie of meer dezelfde blokjes om deze zo weg te spelen. De pinguïn zakt steeds verder naarmate je blokjes wegspeelt, en zodra hij de uitgang bereikt, is hij weg!
Striphelden en Zombies

Striphelden en Zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies komen eraan! Jij en je favoriete stripheld binden de strijd aan tegen de engerds. Iedere stripfiguur heeft zijn eigen vaardigheden. Voor sommige skills moet je een bepaald level hebben bereikt, voor andere heb je Toverkracht of Superkracht nodig.
Obnoxius

Obnoxius

Denk Spelletjes ? Bestuur tegelijk het oranje en groene blokje en breng ze naar de uitgang toe.
Ballerina opmaken 3

Ballerina opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Geef dit meisje een wonderlijke uitstraling voor haar gala.
Feest Opmaken

Feest Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies de mooiste feestkleding voor dit meisje.
Amoebegevecht

Amoebegevecht

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te overleven in deze wereld, het is eten of opgegeten worden. Eet zoveel mogelijk proteïne om te groeien zodat je je tegenstanders kan opeten.
Zwaartekracht Bal 2

Zwaartekracht Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel zoveel mogelijk kristallen om extra punten te krijgen. Je gaat door naar de volgende level als je de finish hebt gevonden, overal zitten geheime gangen verstopt dus let goed op.
Space Disposal

Space Disposal

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel kernafval, en zorg dat dit veilig wordt opgeborgen op een speciale plek. Kijk uit dat je de wanden niet raakt, want dan komt er kernafval vrij! Er zijn 16 levels in totaal: veel plezier!
Cosmo Pilot

Cosmo Pilot

Behendigheid Spelletjes ? Je zit in de ruimte. Je raket is kapot en je zit in een asteroïdenregen. Gelukkig heb je een pistool waarmee je de rondvliegende stenen kapot kunt schieten. Zoek alle losgeraakte raketonderdelen. Als je dat gedaan hebt, moet je brandstof zoeken. Als je daarmee klaar bent, start je de raket en kun je naar het volgende level verder vliegen.
Extreme deeltjes

Extreme deeltjes

Aktie Spelletjes ? Nadat je door het meteorietenveld bent gekomen, stuit je op een groot vijandelijk ruimteschip. Schiet op alles en overleef!
IJsrijder

IJsrijder

Race Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de besneeuwde heuvels en probeer zo snel mogelijk bij de finish te komen. Kijk wel uit voor de ravijnen, en zorg dat je zo veel mogelijk ijskristallen verzamelt!
Georg het spook

Georg het spook

Denk Spelletjes ? Het spookje Georg zit opgesloten in een eng kasteel. Help jij hem om te ontsnappen? Kijk wel uit dat Georg geen spiegels en camera's tegenkomt, want daar kunnen spoken natuurlijk niet tegen. Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Georg weer een stapje verder helpen richting uitgang.
Flagstaff deel 4

Flagstaff deel 4

Aktie Spelletjes ? Alle bewakers in het kasteel zijn gek geworden. Blijkt dat het enige medicijn het drinken van de melk van de anti-geit is. Die anti-geit woont op de Berg der Gekte. Onderweg naar de berg, komt ons gezelschap in een bos terecht. Hier worden ze tegengehouden door de koningin van het bos. Zij weet de weg naar de Berg der Gekte, maar die weg loopt door haar koninkrijk. Om door het bos te mogen reizen, moet er tol worden betaald. Niemand heeft echter geld bij zich, maar toch moeten ze door het bos. De koningin is hier wel blij mee, nu hebben ze weer iets om op te jagen. Help onze koning en zijn gezellen veilig door het bos, zodat ze het medicijn kunnen halen. Dan kunnen ze tenminste weer naar huis.
Visgevecht

Visgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Navigeer je visje door de zee en schiet op alle vijandige vissen.
Zombieren

Zombieren

Aktie Spelletjes ? Ren zo ver mogelijk door de met zombies gevulde straten en dood zo veel mogelijk levende doden! Ontwijk de obstakels en de zombies en pak zo veel mogelijk goudstukken. Verzamel ook de powerups! Na ieder level kun je mooie upgrades uitvoeren.
Smileys Springen 2

Smileys Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring op de smileys om zo hoog mogelijk te komen.
Pyjamasprong

Pyjamasprong

Sport Spelletjes ? Daar sta je dan, in je pyjama in de sneeuw. Ach, wat maakt het uit: als je de finish, het rode vlak, maar niet als laatste haalt!
Emmer Schieten 2

Emmer Schieten 2

Denk Spelletjes ? Probeer de bal steeds zo snel mogelijk in de rode emmer te krijgen en probeer onderweg sterren te verzamelen.
Raiden X 12

Raiden X 12

Aktie Spelletjes ? Schiet zoveel mogelijk vijanden neer zodat je verder kan varen. Pas op dat je zelf niet geraakt wordt!
Presentatrice opmaken

Presentatrice opmaken

Meisjes Spelletjes ? Sandy moet vrij onverwachts een programma presenteren, maar ze is nog niet opgemaakt. Kun jij haar leuk opmaken zodat ze er goed uit ziet op televisie?
Buitenaardse wagen

Buitenaardse wagen

Race Spelletjes ? Jij bestuurt op een andere planeet een vrachtwagen vol buitenaards gesteente. De route die je moet nemen is rotsachtig en zit dus vol hobbels, dus doe je best om het gesteente niet te verliezen. Rij voorzichtig, maar toch snel genoeg, want je tijd wordt geteld!
Dit is fictie

Dit is fictie

Denk Spelletjes ? Dit is een game met daarin vijf verschillende minigames waarin je goed moet nadenken. In iedere minigame vind je onderin beknopte instructies. Zo is het in 'rotary' de bedoeling dat je zorgt dat ieder figuur uit één kleur komt te bestaan. In 'route' moet je alle rondjes verzamelen zonder dat je zelf klem komt te zitten. Veel (denk)plezier!
Power Fox 4

Power Fox 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent Powerfox, en je komt de maharadja van Jaipur te hulp. Hij wordt door de goden aangevallen en heeft zelf geen tijd om terug te vechten. Werp jezelf in de strijd, vernietig bommen, boor stenen kapot en open pakketten om er nuttige spullen uit te halen! Een heel leuk, druk spelletje met grappige graphics.
Help Smithy

Help Smithy

Avontuur Spelletjes ? In dit leuke spel ga je Smithy helpen. Je begint bij zijn huis, en daarna kun je de wijde wereld in. Probeer om opdrachten te krijgen door gesprekken te starten met mensen.

Spelletjes - Menu Little Game