Advertentie
Moby Dick 2

Moby Dick 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spelletje Moby Dick ben jij een witte, hongerige potvis. Je hebt zo'n honger, dat je alles eet wat voorbij komt: vissen, vogels, en vooral mensen. Ook de schepen van de walvisvaarders moeten het ontgelden: probeer de schepen tot zinken te brengen die kleiner zijn dan jijzelf! Hoe groter je wordt, hoe groter de schepen die je tot zinken kunt brengen. Je moet wel af en toe naar boven om lucht te happen: zorg dat je dit op tijd doet, anders ga je dood. Kijk uit voor de harpoenen, kanonskogels en netten die je vijanden op je afschieten. Je kunt verschillende upgrades verzamelen, die je het leven in de oceaan stukken makkelijker maken. Kijk in het 'upgrades'-menu welke dit zijn!
A.R.C.S

A.R.C.S

Aktie Spelletjes ? Er is een intergalactische oorlog gaande tussen Megacorps, buitenaardse wezens, robots, mutanten en andere fanatiekelingen. Al deze partijen willen maar één ding: de macht over de grondstoffen. Ook de mensen proberen zich hiertussen nog te handhaven, maar hun basis genaamd A.R.C.S. wordt continu aangevallen vanuit de ruimte. Vecht met ze mee en zorg dat zij dit ruimtegevecht winnen!
Robot Hondjes Aanval

Robot Hondjes Aanval

Meisjes Spelletjes ? Vernietig de robothondjes en de gemene handlangers van Mojo Jojo.
Operatie Storm 3

Operatie Storm 3

Aktie Spelletjes ? Operatie Storm 3 speelt zich af in de middeleeuwen. Je kasteel wordt belegerd en je zult het 25 dagen uit moeten houden tot er versterking komt. Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit met je kruisboog, en zorg dat je kasteel niet vernietigd wordt!
Fotopuzzel

Fotopuzzel

Denk Spelletjes ? Prachtige foto's, uitdagende puzzels... in iedere foto moet je rondjes, vierkanten of driehoeken zo verschuiven of draaien dat ze precies in de foto passen en opgaan in het geheel. Wanneer alle onderdelen op de juiste plek staan, mag je door naar de volgende foto!
Babyspin

Babyspin

Avontuur Spelletjes ? Wakker worden spinnetje, het is tijd om je nest te verlaten! Gebruik je web om voorwerpen mee te nemen of vast te leggen; zo kun je bijvoorbeeld een grote steen op de helling vastleggen en hem als opstapje gebruiken. Wanneer je een nieuw web uitwerpt, verlies je automatisch de dingen die je in je andere web vasthield. Pas op: als er te veel spanning op een web staat, knapt het.
Verzamelen en Ontwijken 3

Verzamelen en Ontwijken 3

Behendigheid Spelletjes ? Ga over alle blokken heen om zo het vermelde karakter te vormen. Let erop dat je de driehoekjes ontwijkt anders ben je Game Over.
Klaarover

Klaarover

Kids Spelletjes ? Jij bent de klaarover en moet ervoor zorgen dat alle kinderen veilig op school komen. Laat de kinderen niet te lang wachten met oversteken want dan lopen ze boos weg.
Springende Jeeps

Springende Jeeps

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sterren te pakken door de auto's ertegenaan te laten stuiteren. Kijk uit voor de barrières!
Reemus Reizen 2

Reemus Reizen 2

Denk Spelletjes ? Help Reemus en Liam het koninkrijk van Darnicus te bereiken! In elk level moeten Reemus en Liam een probleem oplossen om verder te kunnen. Jij kunt hen helpen door de voorwerpen die ze nodig hebben te vinden en ze steeds in de juiste volgorde aan te klikken. Veel puzzelplezier!
Laby

Laby

Behendigheid Spelletjes ? Laat de bal over alle vlakjes rollen zodat alle groene vlakken oranje worden.
Zelfmoordkantoor 2

Zelfmoordkantoor 2

Aktie Spelletjes ? Dit is een nieuwe versie van het spel Zelfmoordkantoor. Ook hier ziet een werknemer het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij voert allerlei kamikazeacties uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat dit hem gaat lukken?
Vrienden

Vrienden

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat je 3 dezelfde mannetjes op een rij krijgt!
Ruimtepunker

Ruimtepunker

Race Spelletjes ? Deze punker gaat naar de ruimterace-academie, omdat hij zijn racevaardigheden nog verder wil uitbreiden. Hij is al behoorlijk ver gevorderd met zijn opleiding, en het laatste wat hem nog rest, is een race-examen. Help jij hem om dit te halen? Hij moet een race rijden, waarbij hij allerlei voorwerpen moet verzamelen. Alleen dan krijgt hij de felbegeerde licentie, waarmee hij in de hele melkweg mag deelnemen aan ruimteraces!
Karten 5

Karten 5

Race Spelletjes ? Stap in je kart en race zo snel mogelijk over het circuit in deze coole kartgame!
Harry Potter Bubbels

Harry Potter Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Schiet 3 edelstenen van dezelfde kleur bij elkaar om ze te laten verdwijnen.
Muzaïek

Muzaïek

Denk Spelletjes ? Creëer je eigen muzikale mozaïek in dit mooie en uitdagende muziekspel. Hoe ga je te werk? Zorg dat alle blokjes zo gerangschikt worden, dat de oorspronkelijke melodie hoorbaar wordt. Je kunt een stukje van het lied horen door op de afspeelknop te klikken. Dit kun je doen vanaf ieder punt in de puzzel. Ieder tekentje staat voor een ander muziekinstrument. In iedere kolom mag maar één steen met dezelfde kleur voorkomen.
Unagi 16

Unagi 16

Denk Spelletjes ? Dit is een heel leuk puzzelspel, waarin je in ieder level bijzondere raadsels moet oplossen. Kijk goed naar de plaatjes en probeer te bedenken wat er van je wordt verwacht. Soms zit het antwoord in een onverwachte hoek!
Cosmische schat

Cosmische schat

Denk Spelletjes ? Astronaut Bruno is op verkenning op een vreemde planeet. Er wonen allerlei buitenaardse wezens en volgens zijn droom ligt er op de planeet een cosmische schat verborgen. Zou dat waar zijn? Ga met hem schatzoeken en kijk of jullie de schat kunnen vinden! Dit is een point&clickspel, wat betekent dat je allerlei nuttige voorwerpen moet zoeken. Doe dit wel in de juiste volgorde, anders moet Bruno zonder schat naar huis.
Twizzed Firefarta

Twizzed Firefarta

Behendigheid Spelletjes ? Schitterend en lachwekkend, dit spel waarin een eend zich al schetend een weg door de levels baant. Bonen vullen zijn 'gasmeter' behoorlijk, en bij het tankstation kun je zijn hoeveelheid darmgas ook nog eens lekker aanvullen! Springen is ten strengste verboden, maar met een flinke wind blaast de eend zichzelf omhoog. Kijk uit voor de scherpe pinnen en de vallende olifanten!
Magneto

Magneto

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal naar het gat te rollen, zonder dat de zwaartekracht je wegduwt.
Turbo Spirit 3

Turbo Spirit 3

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de eindstreep te komen. Als je bij alle wedstrijden eerste bent geworden, wordt de laatste wedstrijd ook unlocked.
Toiletsucces

Toiletsucces

Denk Spelletjes ? Ook een trollface moet wel eens naar de wc! Help hem om op tijd het toilet te bereiken, anders poept hij in zijn broek. Let goed op de hints in de tekst!
Ontsnap uit de Kamer 13

Ontsnap uit de Kamer 13

Denk Spelletjes ? Ben je op zoek naar een kort en gemakkelijk ontsnappingsspel?
Brandjes Blussen 3

Brandjes Blussen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om als brandweerman de stad te redden tegen de brand! Blus elk vuur op tijd voordat het gebouw instort.
Terrafyme

Terrafyme

Behendigheid Spelletjes ? Help dit kleine zwarte wezen de deur te vinden. Verplaats de blokken zodat je hindernissen kunt overwinnen, maar denk goed na over hoe je de blokken verplaatst, want anders zit je vast!
Samensmelten

Samensmelten

Denk Spelletjes ? Probeer de driehoekjes weg te spelen door de cirkel te vormen die aan de linkerkant staat aangegeven.
Penalty's Schieten 12

Penalty's Schieten 12

Sport Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goals te maken. Als je er 5 achter elkaar mist heb je verloren.
Rollende Knikker 7

Rollende Knikker 7

Behendigheid Spelletjes ? Alleen de bal besturen is niet genoeg. Je moet je één voelen met de bal! Probeer zo snel mogelijk bij de eindstreep te komen.
Strijd om de Ligstoel

Strijd om de Ligstoel

Aktie Spelletjes ? Alle mensen in dit vakantiepark willen een plekje in de zon. Maar... ze willen op jouw ligstoel gaan liggen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Verdedig je ligstoel zo goed mogelijk, door de zwemmers met een waterstraal op afstand te houden!

Spelletjes - Menu Little Game