Advertentie
Golden Gate Drop

Golden Gate Drop

Behendigheid Spelletjes ? Gooi van de brug op de voorbijkomende mensen en auto's !
Skeletten schieten

Skeletten schieten

Behendigheid Spelletjes ? Jouw dorp ligt middenin een schimmenrijk waar de zombies de baas zijn. Een leger skeletten komt op je dorp af, met maar één doel: je verdedigingswal doorbreken en van jouw veilige, mooie dorp een troosteloos en kil zombiedorp maken. Gelukkig houd jij de wacht en kun je met je pijl en boog de skeletten die op je afkomen, neerschieten. Met een hoofdschot kun je de zombies meteen doden. Als je een andere plek in hun lichaam raakt, zijn er meerdere pijlen nodig. In de winkel kun je upgrades kopen voor je pijl en boog en voor je harnas.
De ballade van Ketinetto

De ballade van Ketinetto

Avontuur Spelletjes ? Alle dorpsbewoners zijn ontvoerd door een stel gemaskerde demonen van Totem Island. Help Ketinetto bij zijn zoektocht om een boot te vinden en zeil naar Totem Island.
Virusreactie 2

Virusreactie 2

Denk Spelletjes ? Probeer om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. De rondjes brengen elkaar in beweging wanneer de blauwe lijntjes elkaar raken.
Surfen 3

Surfen 3

Sport Spelletjes ? Stap op je surfplank en doe de mooiste stunts op de golven!
Dragon Defense

Dragon Defense

Aktie Spelletjes ? Jij bent een jong draakje dat als doel heeft om zijn dikke, luie vader te beschermen tegen de vijanden die hem aan willen vallen. Verzamel voorwerpen en gooi ze een eind weg. Je kunt alles pakken, behalve 'bazen'. Probeer om zo veel mogelijk geld te verzamelen! Je kunt huursoldaten inzetten om het smerige werk voor je op te knappen, en deze huursoldaten kun je ook trainen. Ook het draakje kun je upgraden, met behulp van de icoontjes met een drakenpoot erop.
Pompoenhoofd

Pompoenhoofd

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent pompoenhoofd, en op je pompoenmotor scheur jij door het spookachtige Halloweenlandschap. Verzamel onderweg zo veel mogelijk snoep voor een maximale score!
Dating Machine

Dating Machine

Denk Spelletjes ? Match de koppels met de rode hartjes met elkaar door de pijplijn te verbinden.
Meisje opmaken 15

Meisje opmaken 15

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Bottenverzamelaar

Bottenverzamelaar

Avontuur Spelletjes ? Help het oermannetje om alle botten te verzamelen voordat hij de grot binnengaat! Obstakels kun je in stukken snijden: ze kunnen nuttig zijn om over afgronden te lopen, en soms moet je ze ook gewoon uit de weg ruimen. Kijk uit voor de dinosauriërs!
Donald de Dino 2

Donald de Dino 2

Avontuur Spelletjes ? Donald de dinosaurus is inmiddels geen babydino meer, maar een uit de kluiten gewassen dinosaurus! Help jij Donald om zijn vriendin te redden uit handen van de boosaardige holbewoner? Zorg dat hij alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn vriendinnetje gevangen wordt gehouden. Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
Voetballen 8

Voetballen 8

Sport Spelletjes ? Probeer om van je tegenstander te winnen in dit voetbalspelletje.
Shift 2

Shift 2

Avontuur Spelletjes ? Probeer telkens de deur te bereiken.
Gans Kleuren 2

Gans Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur deze ganzen mooi in.
Basketbal 11

Basketbal 11

Sport Spelletjes ? Speel 2 tegen 2 basketbal tegen de computer, en probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket te gooien om te winnen.
Red de gewonden

Red de gewonden

Behendigheid Spelletjes ? Red de gewonde soldaten en breng ze terug naar het kamp. Je kan maar één soldaat per keer dragen. Ontwijk bommen, of schiet ze zelf af om punten te verdienen.
Ionic

Ionic

Aktie Spelletjes ? Ionic is een verdedigingsspel met een extra uitdaging. De Ionic is een oud ruimteschip, en wordt steeds aangevallen. Bescherm de kern van het schip door machinegeweren en lasers op strategische plekken te plaatsen en schilden voor hen op te stellen. Wees erop bedacht dat de aanvallers niet alleen van een kant komen! Veel plezier!
Upgrade voltooid 2

Upgrade voltooid 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door op tijd alles te upgraden wat er maar te upgraden valt, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen.
Spring door het spectrum

Spring door het spectrum

Behendigheid Spelletjes ? Je poppetje rent en moet van het ene gebouw naar het andere springen. Ieder dak van zo'n gebouw heeft een andere kleur, en soms hebben de muren ook kleuren. Zorg dat hij de kleur van het gebouw heeft waar hij op landt, of van de muur waar hij doorheen moet breken! Verzamel vijf verschillende kleuren om in de 'combomodus' te komen. Wanneer je in de combomodus zit, mag je 1 kleur missen zonder dat daarbij het spel stopt. In sommige kamers zit een schat verstopt: verzamel deze schatten voor een extra hoge score.
The Contraptor

The Contraptor

Denk Spelletjes ? Help Conan de juiste spullen te vinden om zijn plannetjes uit te kunnen voeren.
Koekjes Verplaatsen

Koekjes Verplaatsen

Kids Spelletjes ? Verplaats de koekjes van de tafel naar de doos zonder geraakt te worden door de muis.
Lucht vol bellen

Lucht vol bellen

Behendigheid Spelletjes ? De lucht hangt vol met gekleurde bubbels! Schiet luchtbellen van dezelfde kleur af op een groep en je zult zien dat, wanneer het er genoeg zijn, de bubbels allemaal kapot knappen. Soms kun je er bommen op afvuren: die ontploffen hoe dan ook, waar ze ook naast hangen. Probeer om de hele groep bellen kapot te krijgen voordat deze onderaan het scherm is!
Parachute Missie

Parachute Missie

Kids Spelletjes ? Stuur Oso door de lucht en zorg dat hij precies op het speciale doelwit landt!
Ontsnap uit de kamer 9

Ontsnap uit de kamer 9

Denk Spelletjes ? Probeer om de pakketten te vinden en het spel uit te spelen.
Red Sprookjesland

Red Sprookjesland

Avontuur Spelletjes ? Dit meisje wil Sprookjesland redden. In ieder plaatje zoekt ze voorwerpen, die ze met elkaar combineert. Zorg jij ervoor dat dit sprookje een vrolijk einde krijgt?
Dubbel Ontwijken

Dubbel Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk de blokken te ontwijken aan beide kanten van het spel. Vang de rode power-up maar ontwijk de andere blokken.
Modemeisje Opmaken 7

Modemeisje Opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje aan volgens de laatste mode.
Dienstmeisje Opmaken

Dienstmeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Je hebt net een dienstmeisje aangenomen. Geef haar wat kleding zodat ze aan het werk kan gaan.
Meisje Opmaken 25

Meisje Opmaken 25

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit lieve meisje leuk aan voor een dagje uit.
Babytijger Aankleden

Babytijger Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze baby tijger leuk aan, zodat hij er lief uitziet.
Piratenmeisje Opmaken

Piratenmeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak van dit meisje een echte piraat!

Spelletjes - Menu Little Game