Advertentie
Stippen Jerry

Stippen Jerry

Kids Spelletjes ? Kies je favoriete kleur(en) en teken in de juiste volgorde een lijn tussen de stippen. Wees precies, want alle stippen zijn genummerd en als je er een mist, verlies je een leven. Succes!
Gekleurd ruimtegevecht

Gekleurd ruimtegevecht

Aktie Spelletjes ? Ga het gevecht aan met alle vijandige ruimteschepen die je tegenkomt. Je hebt onbeperkt munitie, dus je kunt blijven doorgaan met schieten zonder dat je kogels op raken. Probeer om alle ruimteschepen te laten ontploffen en verzamel punten! Kijk wel uit dat je niet wordt geraakt door kogels, of door de ruimteschepen zelf.
Turbotruck

Turbotruck

Aktie Spelletjes ? Wat zit jij achter het stuur van een snelle vrachtwagen! Je vervoert een belangrijke lading, en je zult allerlei gevaren moeten trotseren. Hiervoor heb je gelukkig wel wapens tot je beschikking. Kijk je wel uit dat je geen voetgangers raakt en dat je niet zonder brandstof komt te zitten?
Tokyo Straatrally

Tokyo Straatrally

Race Spelletjes ? Kies je auto en rijd de straatrace van je leven, op acht verschillende internationale parcours in een ontzettend realistische racegame! Zorg dat je langs alle checkpoints rijdt, en kijk uit dat je niet crasht. Op de weg staan pijlen aangegeven: deze kun je volgen, maar je kunt ook het kleine kaartje (druk hiervoor op M) in de gaten houden om te zien waar je bent en waar je heen moet.
Wereld in scherven

Wereld in scherven

Denk Spelletjes ? Breng dit jongetje naar zijn moeder, die hij al een hele tijd niet meer heeft gezien. Hij loopt in een wereld van scherven, die als een puzzel in elkaar passen - maar hoe? De puzzelstukken zijn niet in elkaar te passen, maar je kunt het jongetje wel van het ene deel naar het andere laten lopen. Wanneer hij onderaan uit beeld verdwijnt, is de kans groot dat hij bovenaan weer op een andere plek verschijnt. Sommige fragmenten staan op de kop, wat het nog verwarrender maakt. Kien dit goed uit en zorg dat hij zijn moeder in zo min mogelijk zetten bereikt, waarna alle fragmenten weer in elkaar vallen!
Massa's zombies

Massa's zombies

Behendigheid Spelletjes ? Op de begraafplaats is een halloweenfeestje aan de gang: perfect voor jou, als zombie, om wat mensenvlees te happen en een legertje zombies om je heen te verzamelen!
GatherX

GatherX

Denk Spelletjes ? Ken jij het verhaal van Sjaak en de bonenstaak? Dit spel is het vervolg erop. Sjaak heeft vanuit de wereld van de reuzen goudstukken, een kip met gouden eieren en een harp meegenomen en alles leek weer rustig toen hij de bonenstaak had doorgehakt. Maar de reuzen hebben de magische boon te pakken gekregen. Ze hebben hem vanaf hun wereld in de wolken naar de aarde gegooid. De boon kwam in de grond terecht en begon te groeien. Er groeide een reusachtige bonenplant uit, die op weg ging naar de hemel. De zoon van Sjaak ziet dit en er zit nu maar één ding op: de bonenplant omhakken, voordat de reuzen naar beneden kunnen klimmen en de arde veroveren. Hak met de bijl, zoek naar erts en ga vissen. Je kunt de grondstoffen die je wint verkopen om beter gereedschap te kopen.
Bruid Opmaken 10

Bruid Opmaken 10

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft je hulp nodig met het uitzoeken van haar trouwjurk.
Zombies zagen

Zombies zagen

Aktie Spelletjes ? Dood de zombies met de cirkelzaag! Hoe ga je te werk? Verwijder de beige blokken in de juiste volgorde, zodat de cirkelzaag naar de zombie toe rolt of valt.
Gevangen 2

Gevangen 2

Avontuur Spelletjes ? Zoek de weg uit deze doolhof door de puzzels op te lossen en de hints te volgen.
Modemeisje Opmaken 8

Modemeisje Opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje aan volgens de laatste mode zodat zij mee kan doen aan de miss verkiezing.
Heuvels Racer 4

Heuvels Racer 4

Race Spelletjes ? Stap op je motor en rijd door de bergen. Kijk uit dat je niet crasht! Je racet over bergen en door dalen en soms moet je over een kuil heen springen.
Sift Heads Act 5

Sift Heads Act 5

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 5, An Exotic Job, gaan Kiro, Vinnie en Shorty op jungle-expeditie, diep in het regenwoud van Amazonië, waar een heel bijzondere en exotische schat op ze wacht. Maar ze zijn niet de enigen die een slaatje denken te slaan uit dit voorwerp: een stel plaatselijke boeven heeft hier ook wel interesse in, en zal de expeditie behoorlijk verstoren. Dit wordt dus een moeilijker missie dan Kiro, Vinnie en Shorty aanvankelijk dachten, maar met jouw hulp slagen ze er vast in!
Vampierkunsten

Vampierkunsten

Denk Spelletjes ? Als vampier heb je allerlei krachten. Je kunt jezelf veranderen in een vleermuis, maar je kunt ook vrouwen verliefd op je laten worden zodat ze alles voor je doen. Ook kun je voorwerpen op afstand bewegen, of dieren controleren. Als vampier kun je ook hele zware dingen verplaatsen. Nu gaat het er hier om dat je de juiste kracht gebruikt voor het juiste probleem. Help onze vampier door het duistere rijk en leid hem naar de schone vrouw zodat hij haar bloed kan drinken.
Molenspel

Molenspel

Denk Spelletjes ? Breng de molens aan het draaien door ondergrondse radertjes met elkaar in verbinding te brengen. Denk goed na welke radertjes je waar plaatst, want niet alle combinaties en posities zijn mogelijk!
Goblins Hart

Goblins Hart

Avontuur Spelletjes ? Je bent een ridder en je moet je tegenstanders die op je pad komen verslaan !
Puppy Curling

Puppy Curling

Sport Spelletjes ? Probeer de puppy telkens in het midden van de cirkel te krijgen. Om het spel te winnen, moet je meer puppys in de cirkel hebben dan je tegenstander. Je kunt je tegenstander ook wegstoten.
Verpletterende blokken 2

Verpletterende blokken 2

Denk Spelletjes ? In dit spel neem jij het recht in eigen hand: je straft poppetjes voor hun lichtzinnigheid, onvoorwaardelijke geloof, hunkeren naar goedkeuring en nog veel meer eigenschappen die staan geschreven in blokken. Deze blokken moet jij op hun hoofden laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!
Een ziel, twee lichamen

Een ziel, twee lichamen

Denk Spelletjes ? Breng beide geliefden samen in dit landschap vol gevaren. Soms moet je het jongetje verplaatsen, soms het meisje. Kijk uit dat ze niet van te hoog springen, want dan gaan ze dood. De volgorde waarin je ze blokken laat verschuiven, is daarom heel belangrijk. Voor scherpe pinnen moet je ook uitkijken. Zorg dat hun liefde in ieder level kan opbloeien!
Luchtrenner

Luchtrenner

Avontuur Spelletjes ? Bouw al rennend je eigen wolkenkrabber! Achter je verdwijnen de stenen, voor je komen er nieuwe stenen bij. Vermijd rode blokken (en de daaruit komende laserstralen) en ravijnen en pak de groene blokken en paarse bollen waarmee je hoogte wint. Naarmate je vordert, wordt het spel lastiger en uitdagender. Succes!
Bowja de Ninja

Bowja de Ninja

Avontuur Spelletjes ? Je vaart naar een eiland toe om een robot van de vijand te vernietigen. Loop door de level heen door telkens op de juiste plekken te klikken.
Turbo Spirit 4

Turbo Spirit 4

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de eindstreep te komen maar pas op je heb maar een bepaalde tijd om bij het volgende controle punt te komen.
Stuiter Beestje

Stuiter Beestje

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met het lieveheersbeestje zover mogelijk te stuiteren voor zoveel mogelijk punten. Stuiter op bijen en bloemen voor extra bonuspunten.
Ninja's schieten

Ninja's schieten

Denk Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk Ninja's neer in zo min mogelijk tijd.
Laatste commando

Laatste commando

Aktie Spelletjes ? De buitenaardse invasie is begonnen en jouw eenheid is de laatste die nog leeft. Schiet zo veel aliens af als je kunt, zo mogelijk met een schot door het hoofd, en verdien goud om upgrades te kopen. Spaar de burgers en zorg ervoor dat ze veilig naar je basis komen, want ze zijn veel geld waard. Succes!
Laser Training

Laser Training

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk bijen te raken met je futuristische lasergun, maar pas op: je laserstralen kunnen ook schadelijk voor jezelf zijn!
Cirkel Game 2

Cirkel Game 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een uitgebreide versie van de Cirkel Game. Probeer om het stipje door de tunnel te leiden zonder dat het de wanden raakt. Kijk ook uit voor de obstakels!
Slimme Ziggy

Slimme Ziggy

Avontuur Spelletjes ? Jij bent Ziggy de Fraudeur. Eerst probeer je een diamant te roven, maar daarbij word je gesnapt door een politieagent. Deze gooit je in de gevangenis, maar je zou slimme Ziggy niet zijn als je niet zou ontsnappen! Spring met allerlei slimme trucs van platform naar platform in dit haast Middeleeuwse gevangeniscomplex, en probeer om helemaal tot het einde te komen! Slimme Ziggy wint altijd!
Draka

Draka

Denk Spelletjes ? Het is volle maan, en deze kruising tussen een spin en een vampier heeft wel zin in wat mensenbloed! Hij spint een web, om zo steeds dichter bij zijn prooien te komen. Hierbij kan hij zich alleen vasthechten aan punten binnen de groene cirkel. Per level heeft de spin een maximum aantal draden dat hij kan spannen. Ook zijn er allerlei andere voorwerpen die hij slim kan inzetten om in beweging te komen: een ballonnetje bijvoorbeeld, waarmee hij om het huis heen kan vliegen. Knip het web op het juiste moment en de juiste plaats door om het spinnetje bovenop zijn prooi te laten vallen!
Dino-kameleon

Dino-kameleon

Behendigheid Spelletjes ? Help de kleine, kameleonachtige dino om de uitgang te bereiken. Hiervoor moet je in ieder level wel een minimum aantal blokken verzamelen voordat hij bij de uitgang komt. Deze blokken hebben drie verschillende kleuren: roze, groen en blauw. Alleen wanneer de dinosaurus de kleur van het blokje heeft aangenomen, kan hij dit oppakken. Dit vergt wel het nodige van je reactievermogen. Succes!
Superboef

Superboef

Aktie Spelletjes ? Van alle boeven is Superboef toch wel de sterkste en moedigste! Niet iedereen denkt er echter zo over en van alle kanten wordt hij aangevallen door inktvissen. Sleep jij hem door de strijd? Ontwijk de inktvissen en ook de inkt die ze naar je toe spugen. Hoe meer inktvissen je neerschiet, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Symbiose: Groenland

Symbiose: Groenland

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke vervolg op het spel Symbiose! Op Groenland verstopt zich nog een buitenaards, paars kristal! De strijd tussen planten en kristallen is beslissend voor het lot van de mensheid. Kies partij voor de planten! Je planten kunnen zich in drie verschillende staten bevinden: groei, aanval en verdediging. Iedere fase heeft zijn eigen voor- en nadelen en iedere situatie vraagt weer om een andere staat.

Spelletjes - Menu Little Game