Advertentie
Mass Mayhem 3

Mass Mayhem 3

Aktie Spelletjes ? Dit is het derde deel van het populaire spel Mass Mayhem. Ook hier ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Touwtje Springen 2

Touwtje Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? 2 meisjes hebben jou uitgedaagd om zo vaak mogelijk over het touw te springen. Laat ze zien dat jongens het net zo goed kunnen als meisjes.
Tafelvoetbal 2

Tafelvoetbal 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer als eerste 3 doelpunten te maken met dit tafelvoetbal spel.
Hollywood Hall of Fame Deel 1

Hollywood Hall of Fame Deel 1

Meisjes Spelletjes ? Geef Justin Timberlake, Katy Perry en Vanessa Hudgens een glamour outfit. Kies hun kleren en make-up. Nodig je vrienden uit dit spel ook te spelen.
Jamble Legends

Jamble Legends

Behendigheid Spelletjes ? In Jamble Legends kan je 4 spellen kiezen: Jamble Jewels, Juicy Jamble, Classic Jamble en Cryptic Jamble. Maak series van 3 identieke voorwerpen, zodat ze uit het veld verdwijnen.
Piraten en edelstenen

Piraten en edelstenen

Denk Spelletjes ? Maak series van 3 of meer gelijksoortige stenen om ze weg te spelen. Je verwisselt twee edelstenen door op beide te klikken.
Carmageddon 2

Carmageddon 2

Race Spelletjes ? Dit is een bloederig autospel. Probeer om zo veel mogelijk mensen die de straat oversteken te overrijden.
Vier Seconden

Vier Seconden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer al deze spelletjes binnen 4 seconden te halen, elke keer als je niet slaagt voor de missie van een spelletje verlies je een leven.
Mooie Kristen Stewart

Mooie Kristen Stewart

Meisjes Spelletjes ? Kristen Stewart speelt de hoofdrol in dit aankleedspel. Zoek leuke make-up en kleding uit voor deze beroemde Twilight-actrice. Er is genoeg keuze, dus je kunt variëren en experimenteren zoveel je wilt. Je kunt de kapsels, jurken en schoenen die je voor haar uitzoekt zelfs van kleur veranderen! Vergeet niet een leuke foto van je creatie te maken.
Cricket 2

Cricket 2

Sport Spelletjes ? Positioneer je veldspelers, controleer de slagman of werper en scoor punten!
Ontwijk de pijlen

Ontwijk de pijlen

Behendigheid Spelletjes ? Er vallen allerlei pijlen uit het dak, deze moet je ontwijken!
Raketgiraffe

Raketgiraffe

Behendigheid Spelletjes ? Wat die Sovjetsoldaten nu toch weer hebben bedacht... ze willen een giraffe de lucht in schieten! Het dier heeft zo'n lange nek, dat alleen het hoofd gelanceerd hoeft te worden, het lijf blijft op de aarde. Het arme beest heeft daar natuurlijk geen zin in, maar het heeft weinig keus. Help jij de giraffe om (zo lang mogelijk) te overleven en zo ver mogelijk te komen?
Opmaken in badkamer

Opmaken in badkamer

Meisjes Spelletjes ? Beautytijd! Tijd voor een gezichtsmaskertje en leuke slaapkleding.
Explosieve Inktvis

Explosieve Inktvis

Behendigheid Spelletjes ? Het is druk onder water! Er zwemmen vissen, inktvissen, onderzeeërs en zelfs ijskristallen. In dit spel hebben ze allemaal een functie en kunnen ze je veel punten opleveren! In ieder level is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk onderwaterschepsels laat verdwijnen. Klik naast de bommen om een explosie te veroorzaken, en hiermee een kettingreactie. Er zijn verschillende soorten bommen, die nòg heftiger explosies veroorzaken. De oranje inktvis maakt inktmijnen, waarmee je een nog grotere kettingreactie krijgt. Verzamel visjes door de inktvis eroverheen te bewegen en vernietig onderzeeërs om extra minigames te kunnen spelen, binnen het spel. De schatkisten bevatten diamanten, die je ontzettend veel geld kunnen opleveren: dit kun je weer gebruiken om bommen te kopen. Speel alle achttien levels uit!
Vuurvanger

Vuurvanger

Avontuur Spelletjes ? Gewapend met een bijl daal jij, een brandweerman, af de diepte in om de stad te redden van de verwoestende brand. Uit de waterleidingen lekt kostbaar water, maar er zijn ook vaten met explosieven. Probeer om alle schatkistjes te pakken. Laat het vuur niet de overhand nemen maar zorg dat het blussende water alle brandjes bereikt!
Dragons of Atlantis

Dragons of Atlantis

Multiplayer Spelletjes ? Zet de kracht van de draken in en eis de ultieme macht in het rijk op! Atlantis is het duistere verlaten gebied, waar de vier overblijvende stammen van de wereld in oorlog zijn om zichzelf en de wereld te redden van de ultieme ondergang. Bouw een rijk uit door de wijsheid en de mysterieuze krachten van de Ouden in te zetten. Versla je vijanden en neem de macht over het gebied over. Het geluk is met de dapperen, en je zult heel moedig moeten zijn om in deze verloren wereld te overleven. Doe mee en gooi je draken in de strijd!
Imperial Battle Tactics

Imperial Battle Tactics

Avontuur Spelletjes ? Regel je troepen, versla andere clans en verover land!
Licht Robot

Licht Robot

Denk Spelletjes ? Zorg met de robots dat je alle blauwe vlakken verlicht. Dit doe je door er op te staan en je lampje aan te zetten. Om de level te halen moet je alle blauwe vlakken verlichten.. je bestuurt de robots door alle acties die hij uit moet voeren in de vierkantjes te slepen.
Drakenrenner

Drakenrenner

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen aan de draak. Spring onderweg over allerlei hindernissen en versla de vijanden die je tegenkomt.
Boom Beschermen

Boom Beschermen

Aktie Spelletjes ? Verdedig deze boom tegen aanvallen uit de stad. Maak de geweren telkens onschadelijk en probeer ondertussen ook om de stad te vernietigen.
Lief meisje opmaken 11

Lief meisje opmaken 11

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan voor een wandeling over het strand.
Smoelen schieten

Smoelen schieten

Aktie Spelletjes ? De bloeddorstige zombies zijn los! Verdedig jezelf en schiet alle zombies door het hoofd. In hogere levels krijg je ook wapens waarmee je ze met een schot in het lijf kunt doden, maar die hebben maar weinig munitie. Schiet op verbandtrommels en munitieclips om ze op te halen.
Inktbal

Inktbal

Denk Spelletjes ? Het doel van dit leuke spelletje is als volgt: probeer om acht inktdruppels in het daarvoor bestemde inktpotje terecht te laten komen. Dit doe je door balkjes te plaatsen, waar de druppels op terechtkomen. Je hebt zwarte balkjes en doorzichtige balkjes. Deze laatste zijn 'elastisch': de druppels die erop terechtkomen stuiteren omhoog of opzij, afhankelijk van de stand van het balkje. Je kunt deze balkjes namelijk draaien door er een cirkel omheen te plaatsen en deze cirkel te vergroten of te verkleinen. Zodra er acht druppels in het potje zijn beland, ga je naar het volgende level.
Vlucht voor de aliens

Vlucht voor de aliens

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door aliens. Ren voor je leven en verzamel power-ups tijdens je vlucht!
Help de ziektekiem

Help de ziektekiem

Avontuur Spelletjes ? De wereld wordt bedreigd, er is maar één oplossing, één van de soorten moet verdwijnen. Dat is niet zo makkelijk, in plaats van te vechten proberen jullie het op een andere manier. Met biologische oorlogsvoering. Er gaan ziektekiemen naar de vijand om ze allemaal te laten sterven. Die ziektekiemen komen er helaas niet zomaar. Je moet ze helpen een heel parcours af te leggen voordat ze bij de vijand kunnen binnendringen. Help de ziektekiem om zo snel mogelijk zijn werk te kunnen doen.
Een nieuwe wereld

Een nieuwe wereld

Avontuur Spelletjes ? In dit spel beheer jij je eigen planeet, kweek je eieren op tot boerderijdieren en zaden tot bomen. De planeet waarop de dieren en bomen leven, is in sectoren verdeeld. Iedere sector heeft twee eigenschappen die je in de gaten moet houden: temperatuur en vruchtbaarheid. De dieren kunnen alleen bij bepaalde temperaturen leven, in een gebied waar voldoende voedsel is. En wat de vruchtbaarheid betreft: bomen kunnen alleen op vruchtbare grond groeien. Per sector kunnen maximaal 6 dieren en 6 bomen leven. Door de grond van een sector te veranderen, verander je de geschiktheid om er dieren of bomen op te laten leven. Dieren leggen eieren, waar wormen uitkomen die weer evolueren in boerderijdieren, als je tenminste geluk hebt. Ook kun je bomen zaaien. Deze verlagen de vruchtbaarheid van de grond wel langzaam, maar de mest van de dieren verhoogt deze weer, dus alles kan in evenwicht blijven, zolang jij maar goed oplet. Probeer om het hele ecosysteem in evenwicht te houden!
Katten en aliens

Katten en aliens

Aktie Spelletjes ? Er zijn buitenaardse wezens geland op de aarde! Menselijke wapens kunnen hier niets tegen verrichten, maar gek genoeg is één tik van een kattenpootje al voldoende om een alien knock-out te slaan. De katten gaan dus de wereld redden! Help jij ze een handje? Hoe minder pogingen je hoeft te doen om het scherm alienvrij te maken, hoe meer punten je krijgt.
Eigen Gezicht Opmaken 6

Eigen Gezicht Opmaken 6

Webcam Games ? Teken allerlei versieringen op je eigen gezicht.
Mr Walters

Mr Walters

Avontuur Spelletjes ? Probeer om telkens alle wortelen te verzamelen en vervolgens de lift op te zoeken naar de volgende level.
Klunzige inbreker

Klunzige inbreker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens gehoord van een inbreker die een diamant terugsteelt van een mafiabaas om deze terug te brengen naar het museum? In dit zoekspel ontdek je hoe hij dit doet - uiteraard met jouw hulp!
Fuzzmon 3

Fuzzmon 3

Aktie Spelletjes ? Er staat deze robotachtige wezens weer nieuwe arenagevechten te wachten. Help ze om krachtiger te worden te midden van het puin door ze upgrades te geven. Hoe lang overleef je elk intens toernooi in dit online vechtspel?
Supermeisje Opmaken

Supermeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak van dit normale meisje een supermeisje door haar aan te kleden als een beroemde superheld.

Spelletjes - Menu Little Game