Advertentie
Apachegevecht

Apachegevecht

Aktie Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk vijanden neer om te overleven.
Steppenwolf 22

Steppenwolf 22

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 22 van Steppenwolf. Tijd om in actie te komen. Zorg dat je niet neergeschoten wordt!
Tijd voor een feestje

Tijd voor een feestje

Meisjes Spelletjes ? In dit leuke meisjesspel kun je zelf de kleding uitzoeken die jij het mooiste vindt. Zoek de mooiste kleuren en beste combinaties. Je maakt er vast iets moois van.
Pitch 'n golf

Pitch 'n golf

Sport Spelletjes ? Speel midgetgolf in een huis. Van keuken tot slaapkamer, overal wordt gespeeld.
Muzikale Wereldtournee

Muzikale Wereldtournee

Meisjes Spelletjes ? Ga jij mee met Panda op wereldtournee? Ga met hem mee naar zijn optredens in Parijs, Dublin, Amsterdam, Londen, New York en Rio de Janeiro. Zorg dat hij een spetterend optreden verzorgt. Hoe beter hij danst, hoe hoger je puntenaantal wordt en hoe enthousiaster het publiek op panda reageert. Kies de leukste panda om te laten dansen. Je kunt ook je eigen foto in het gezicht van de panda zetten: zo wordt het spel nog leuker! Speel voor een super highscore.
Monstergrot

Monstergrot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een bloeddorstig monster dat in een grot woont. Daar bewaar je de 'Dodelijke Doos' waar een boel mensen op azen: ze willen hem namelijk vernietigen, omdat ze jou te bedreigend vinden. Er komen constant van die irritante mannetjes je grot in om jouw schat aan te vallen. Er zit dus niets anders op: vernietig ze door vuur te spuwen, zodat je weer een tijdje rust hebt.
Prinsesje opmaken 1

Prinsesje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Kies een prachtige jurk uit voor deze pop.
Mythische verdediging

Mythische verdediging

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke verdedigingsspel en zorg dat je toren overeind blijft! Je kunt dit spel op verschillende manieren spelen: als eerste de 'Campaign'-mode, waarbij je twintig vijandige waves moet verslaan. Als tweede 'Zombie invasion', waarin je zo lang mogelijk een zombieinvasie moet zien te overleven waar geen einde aan komt. Als laatste de "Boss trials", waarin je de aanvallen van alle eindbazen af moet zien te slaan, zodat je toren onbeschadigd blijft.
Mass Mayhem 5

Mass Mayhem 5

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vijfde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten onder de zombies. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Kerstman Kleuren

Kerstman Kleuren

Kerst Spelletjes ? Kleur de kerstman en de kadootjes zo mooi mogelijk in.
Onder de rotsen

Onder de rotsen

Avontuur Spelletjes ? Opeens zit je gevangen in een grot, zonder te weten hoe je er bent beland of hoe je er weer uit kunt ontsnappen. Er zit maar één ding op: proberen en kijken wat werkt. Spring zo hoog mogelijk en bereik telkens een uitgang die je weer een stapje dichter bij de bewoonde wereld brengt!
Kaasjager

Kaasjager

Behendigheid Spelletjes ? De Kaasjager is een moedige muis die een echte lekkerbek is! Niets is hem te gek, als hij er een paar blokjes kaas mee kan verdienen. Zo moet je in het eerste level alle blokken kaas van de koelkast schieten, vanuit verschillende hoeken. De andere levels zijn minstens zo uitdagend, dus begin nu meteen met spelen!
Harry Quantum 2

Harry Quantum 2

Avontuur Spelletjes ? Ga op zoektocht met inspecteur Harry Quantum! In deze aflevering gaat Harry zijn best doen om de naam van worstelaar SuperBurro te zuiveren. Iemand heeft namelijk spullen gestolen uit het museum van Red Town en deze persoon geeft zich uit voor SuperBurro. Hij gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om bijvoorbeeld een politieagent of suppoost om de tuin te leiden.
Kung Fu Panda Cart Racing

Kung Fu Panda Cart Racing

Race Spelletjes ? Po de kung fu panda is te laat voor het toernooi. Hoe kan hij er voor zorgen dat hij alsnog op tijd komt. Misschien kunnen we iets met dit vuurwerk? Wees niet bang, om die extra snelheid te gebruiken.
Ontsnap uit het Kantoor

Ontsnap uit het Kantoor

Denk Spelletjes ? Je bent opgesloten in dit kantoor, probeer met behulp van de aanwijzingen de weg naar buiten terug te vinden.
Wall-E Kleuren

Wall-E Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur WALL-E leuk in
Maak Beyoncé op

Maak Beyoncé op

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar deze prachtige plaatjes van Beyoncé. Beyoncé Giselle Knowles is op 4 september 1981 geboren en werd beroemt met de meisjes groep Destiny's Child. Gedurende haar periode met Destiny's Child en erna maakte ze ook verschillende solo singels. Haar laatste nummer 1 hits zijn "If I Were a Boy" en "Single Ladies (Put a Ring on It)". Geef haar in dit spel een hele nieuwe look. Begin met het haar en de make up. Kies daarna een aantal kledingstukken. Let op: de jurken kunnen van kleur veranderen. Kies nog een aantal leuke armbanden en kettinkjes voor haar uit en klaar is jou nieuwe Beyoncé. Je kunt haar showen in heel veel verschillende achtergronden
Snelle kleuren

Snelle kleuren

Denk Spelletjes ? In dit spel worden zowel je behendigheid als je snelheid op de proef gesteld. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd een luchtkwaliteitsgrafiek inkleurt. In het juiste vak moet je de juiste kleur invaullen, van 'gevaar' (bruin) tot 'goed' (groen).
Snow Ride

Snow Ride

Sport Spelletjes ? Je gaat van een helling af snowboarden. Ga over de stuntberg, want dan kan je veel punten verdienen met stunts!
Vind mijn vriend

Vind mijn vriend

Behendigheid Spelletjes ? Dit meisje is haar vriendje kwijt, en weet dat hij ergens in de lucht zweeft, hangend aan een ballon. Ze zweeft daarom door de lucht, hangend aan een lint dat door een duif wordt vastgehouden. Hoe meer vogels je voorttrekken, hoe hoger je vliegt. Kraaien en meeuwen kunnen je nog veel hoger meenemen het luchtruim in, dus als het je lukt om die te pakken, ben je nog sneller op de hoogte waar je naartoe moet. Op een gegeven moment kom je linten te kort om nog vogels mee te kunnen vastbinden: dan moet je er linten bij kopen. Zweef mee met dit meisje, en bekijk de wereld vanuit een ander perspectief!
Villain Face-Off

Villain Face-Off

Denk Spelletjes ? Combineer 3 of meer slechteriken in een rij en speel ze weg. Wanneer alle slechteriken weg zijn, ga je door naar het volgende level.
TD 3 op een rij

TD 3 op een rij

Aktie Spelletjes ? Dit is een leuke kruising tussen drie op een rij en Toren Verdedigen! Wanneer je drie of meer torens van dezelfde soort naast elkaar hebt staan, vormen deze samen een extra sterke toren. Bij de groene letter S komen vijanden binnen, en bij de rode letter F verdwijnen ze weer uit het veld. Neem de vijand onder vuur om ervoor te zorgen dat ij zijn bestemming niet bereikt!
Het onomkeerbare

Het onomkeerbare

Avontuur Spelletjes ? Wel eens een spel achterstevoren gespeeld? Grijp je kans en ervaar hoe het is om vanaf het einde steeds verder naar voren te gamen. Het is wel flink omschakelen: je moet eigenlijk denken en doen zoals je ook zou doen wanneer je het spel in de normale volgorde zou spelen. Spring dus niet onnodig hoog, en kijk uit voor de elektrisch geladen velden die ontstaan. Ook de reusachtige spinnen kun je beter mijden!
Dodelijke kapsalon

Dodelijke kapsalon

Aktie Spelletjes ? Het doel is simpel in deze kapsalon vol stickpoppetjes: dood iedereen onopgemerkt door in de juiste volgorde op bepaalde voorwerpen te klikken. Hierdoor ontstaan ongelukken en dat is nou precies waar je op uit bent. Een kleine hint: begin rechts bovenin bij de lamp en doe in dezelfde kamer nog iets. Daarna sla je je slag in de kamer links bovenin (de stoel is nogal wankel...) en moet je meteen verder in de kamer daaronder, voordat de kapper de föhn in zijn handen heeft. Succes!
Valdis de Viking

Valdis de Viking

Denk Spelletjes ? Valdis de dappere Viking wil de hoorn, een belangrijk familiebezit, terug zien te krijgen. De Romeinen hebben deze namelijk van zijn Vikingfamilie gestolen. Misschien kun jij hem een handje helpen? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die Valdis nodig heeft. Doe je dit wel in de juiste volgorde?
Valentijn Bejeweled

Valentijn Bejeweled

Denk Spelletjes ? Probeer steeds 3 dezelfde figuren naast elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen. Op die plek komen dan weer nieuwe figuren.
Toiletsucces 2

Toiletsucces 2

Denk Spelletjes ? Plassen voor de vrede: dat is het motto van de trollface die de dorst van zijn vijand wel op een heel bijzondere manier wil lessen. Zorg dat de vijand niet uitdroogt!
Dorpshelden

Dorpshelden

Aktie Spelletjes ? Tien leuke levels waarin jij deze superhelden moet helpen om het dorp te beschermen tegen de aliens.
Boorplatformen schieten

Boorplatformen schieten

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk bemanningsleden van deze booreilanden te schieten! Gebruik hiervoor je kanon, waarmee je verschillende soorten kanonskogels kunt wegschieten. Je snapt het al, voor de krachtige kogels zul je eerst punten moeten verdienen.

Spelletjes - Menu Little Game