Advertentie
Zombotron

Zombotron

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot die ongeschonden door een grot vol zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels biedt dit spel je: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Mayagod

Mayagod

Avontuur Spelletjes ? Een mooi point&click-spel waarin je in het rijk der Maya's op zoek gaat naar een nieuw thuis. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, en word een Mayagod!
Meisje opmaken 16

Meisje opmaken 16

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Racen in Florida

Racen in Florida

Race Spelletjes ? Wat rijden er een mooie oldtimers rond in Amerika, en wat kun je daar een leuke dingen mee doen! Stap in je Buick, Chevrolet of Cadillac en rijd over het parcours, waar je bonussen kunt verzamelen en leuke stunts kunt uitvoeren. Raak de wieltjes met daarin rode edelstenen en je verdient 100000 punten extra! Als je over de kop gaat en weer verder rijdt, verdien je 5000 punten extra.
De kracht van woorden

De kracht van woorden

Denk Spelletjes ? Ren in een wereld vol letters en woorden, spring over letters heen of duw ze vooruit wanneer het er 1 of 2 zijn en je een opstapje nodig hebt. Let op de woorden: wanneer losse letters bij een woord horen, zoals 'er' bij 'ladd' om 'ladder' te vormen, kan de vorm van dat woord opeens veranderen, waardoor je bijvoorbeeld een verdieping hoger komt. De meeste woorden doen (of laten je doen) waar hun naam voor staat: fall, ladder, stepladder, enzovoorts.
Politie Toren

Politie Toren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om een zo hoog mogelijke toren te bouwen van agenten. Zodra alle blokken in de straal staan en groen zijn ga je naar het volgende level.
Dieren Verzorgen 2

Dieren Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes ? Verzorg de katten en honden die binnen komen. Wacht niet te lang met het verzorgen van de katten en honden want dan lopen ze weer weg.
Bittere Pil

Bittere Pil

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je een weg te banen door het lichaam met een pil en versla alle bacteriën.
Bill vermoorden

Bill vermoorden

Denk Spelletjes ? De altijd chagrijnige Bill is Bored Bob's grootste vijand. Jij gaat Bob helpen en met het kanon bommen naar Bill schieten om hem op te blazen. Met de timer links onder in de hoek kun je instellen hoe snel de bommen moeten exploderen.
Dubbelbot

Dubbelbot

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een speciale robot die met een druk op de knop van type kan veranderen. Afhankelijk van welk type je kiest, kun je al dan niet springen of schieten. Haal alle munten of schiet alle tegenstanders dood om door te mogen naar het volgende level. Boven aan het scherm zie je hoe veel er nog van elk zijn. Veel plezier!
Larry en de aardmannen

Larry en de aardmannen

Aktie Spelletjes ? De aardmannen rukken op richting Karryon. Help Larry om alle vredelievende schepsels in dit land te beschermen tegen de griezels! Houd Larry's gezondheid goed in de gaten: dit kun je zien aan de rode balk. Als deze leeg raakt, moet je je level opnieuw beginnen. Telkens wanneer Larry ergens schade aanricht, wordt zijn oranje 'woedemeter' gevuld. Als hij genoeg woede heeft opgespaard, kan hij deze uiten als je op W drukt. Wanneer vijanden doodgaan, laten ze hun wapens vallen. Deze kan Larry mooi hergebruiken! Onderweg komt Larry allerlei obstakels tegen, zoals cactussen die hij moet zien te ontwijken. Om de zoveel levels, moet Larry tegen een baas vechten. Voor iedere baas is weer een andere strategie nodig. Succes!
Where is my Cow

Where is my Cow

Denk Spelletjes ? In dit leuke spel moet je het veld ronddraaien om alle munten te verzamelen. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score wordt. Zodra de boer de koe bereikt, ga je door naar het volgende level. Veel plezier met dit spel!
Earthbound

Earthbound

Denk Spelletjes ? Dertig landjes hebben jouw hulp nodig! De grond ligt er braak en is helemaal onbegroeid. Maak jij er weer kleine paradijsjes vol bloemen en planten van? Als een vierkantje eenmaal begroeid is, kun je niet meer terug. Er zijn vierkantjes waar je twee keer overheen moet, om ze volledig te vullen met begroeiing. Deze vierkantjes zijn donkerder gekleurd, dus je weet vanaf het begin dat je hiermee rekening moet houden. Veel plezier met dit leuke denkspelletje!
Broer Beer

Broer Beer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle blokjes weg te werken in deze arkanoid game.
Leuk meisje opmaken 1

Leuk meisje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Nog een prachtig Roiworld Makeover spel.
Saloon des doods

Saloon des doods

Aktie Spelletjes ? Het spookt in de saloon: cowboys beschieten elkaar en het is aan jou om er levend uit te komen. Zorg dat je zo veel mogelijk boeven neerschiet!
Zeedieren Kleuren

Zeedieren Kleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur deze tekening van de zee zo mooi mogelijk in.
Pompoenen Gooien

Pompoenen Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Gooi de pompoenen naar de geesten en zorg dat ze afschrikken.
Dr. Lee

Dr. Lee

Behendigheid Spelletjes ? Dr. Lee is een avontuurlijke professor. Hij heeft een raket gebouwd waarmee hij zo ver mogelijk gelanceerd wil worden. Jouw hulp kan hij hierbij goed gebruiken! Lanceer hem op het juiste moment en stuur hem bij wanneer hij in de lucht vliegt: zo kan hij zo veel mogelijk bonussen pakken waarmee jullie daarna weer upgrades kunnen kopen. Zo kun je explosieven kopen, of de mogelijkheid om weer omhoog te stuiteren wanneer hij op de grond terechtkomt. Ook kun je de uitstoot van uitlaatgassen bijvoorbeeld verminderen met de munten die je verzamelt. Alles heeft zo zijn prijs, dus doe je best om zo veel mogelijk geld te verdienen tijdens Dr. Lee's raketvluchten!
Dodelijke piranha

Dodelijke piranha

Aktie Spelletjes ? Een zichzelf respecterende piranha drinkt elke dag een flinke portie mensenbloed. Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Met bloed kun je upgrades kopen en je zult zien dat je steeds meer liters moet verzamelen om door te kunnen gaan naar een volgend level!
Vliegtuigjes Gooien

Vliegtuigjes Gooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het vliegtuigje zo te vouwen en te gooien dat hij het kruis op het bord raakt, zodat je naar de volgende klas kan.
Kuikenachtig leuk

Kuikenachtig leuk

Behendigheid Spelletjes ? Probeer nog een ei in het nest te leggen. Eieren zijn natuurlijk erg breekbaar, dus als je iets raakt, mag je opnieuw beginnen. Veel plezier!
Klimmende Ninja

Klimmende Ninja

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk naar boven te klimmen en verzamel ondertussen zoveel mogelijk munten. Je gaat door naar de volgende level als je aan het gestelde limiet hebt voldaan.
Weg Aanleggen 4

Weg Aanleggen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk auto's naar de hartjes te begeleiden voordat de tijd op is. Als je voldoende auto's naar de overkant hebt gekregen ga je door naar de volgende level.
Taz Halfpipe

Taz Halfpipe

Behendigheid Spelletjes ? Taz gaat skaten! Maak vette grips en kicks in de halfpipe!
Sitch in Time 5

Sitch in Time 5

Avontuur Spelletjes ? In dit Sitch in Time-spel moet je met behulp van een schijfje een balletje in de goal proberen te krijgen. Je speelt tegen een tegenstander. Er zijn ook speciale dingen die je kunt pakken als je blokjes kapotmaakt: een schijfvergroter of -verkleiner bijvoorbeeld, of de optie om de bal als raket af te schieten, enz. Als je drie goals scoort, ben je door, maar als je tegenstander drie keer scoort, is het spel voorbij.
Bumper Craft

Bumper Craft

Behendigheid Spelletjes ? Race met je boot zo snel mogelijk naar het eindpunt!
Rock Rush Classic 2

Rock Rush Classic 2

Denk Spelletjes ? In dit leuke retrospel ga je op zoek naar groene diamanten. Zodra je iets wegneemt of verplaatst, zakt alles naar onderen. Kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder de stenen! Pas op voor de bewegende blauwe blokjes: zodra je die raakt, ben je er geweest.
Hooghouden 2

Hooghouden 2

Sport Spelletjes ? Houd de bal zo lang mogelijk in de lucht door middel van gave moves.
Als ratten in de val

Als ratten in de val

Behendigheid Spelletjes ? Lok de gemene ratten met een geurige kaas, en zorg dat de vriendelijke ratten in leven blijven! Je zult hiervoor dus goed na moeten denken, omdat vriendelijke en gemene ratten samenleven in dit riool.
Yepi's zoektocht

Yepi's zoektocht

Avontuur Spelletjes ? De planeet waarop Yepi woont is rustig en vredig. Helaas wordt deze rust wreed verstoord door buitenaardse indringers, die zijn vriendinnetje ook nog eens ontvoeren. Help jij Yepi om haar terug te vinden? In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Yepi verder kunnen helpen. Succes!
Puzzelen met gif

Puzzelen met gif

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg gif in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid gif in het bakje te krijgen en geen gif het milieu in te laten lekken. Succes!

Spelletjes - Menu Little Game