Advertentie
Rechterhand

Rechterhand

Aktie Spelletjes ? Met je rechterhand ga je een ravage aanrichten in deze villa, waar een hele bende jou opwacht. Schiet de bendeleden in hun hoofd en zorg dat je zelf niet wordt geraakt!
Pointer

Pointer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vierkant te brengen zonder de muren te raken.
Dodelijke doolhof

Dodelijke doolhof

Avontuur Spelletjes ? Je loopt in een labyrint maar hebt maar heel beperkt zicht. Lastig om gevaren op tijd aan te zien komen! Een grote uitdaging dus om de uitgang levend te bereiken.
Brandjes Blussen 4

Brandjes Blussen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het bos te blussen met behulp van de blushelikopter. Je moet telkens het water bijvullen in het nabijgelegen meer.
Legermode

Legermode

Meisjes Spelletjes ? Zware tijden vragen om stoere meiden. Dit meisje is op modemissie en het is aan jou om haar voor te bereiden op de strijd. In de sterren links bovenaan kan je kleding, een kapsel en accessoires voor haar uitkiezen.
Planeet Verdedigen 3

Planeet Verdedigen 3

Aktie Spelletjes ? Verdedig je planeet om een hoge score te behalen. Val asteroïden aan om bonuspunten te scoren en gebruik je punten om meer eenheden te bouwen.
Meisje Kleuren

Meisje Kleuren

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Kerstparty

Kerstparty

Kerst Spelletjes ? Hoeveel drankjes kan de Kerstman aan voordat hij omvalt?
Kroegracer

Kroegracer

Race Spelletjes ? Je bent in de kroeg en hebt te veel gedronken. En je hebt ook geen geld over om de taxi te betalen. Om dat geld te verdienen, moet je met een speelgoedautootje zo snel mogelijk een circuit rondracen. Succes!
Sleep de bal 2

Sleep de bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel de bal in het doel zonder dat je tegen de muren aanbotst.
Jacht op XY

Jacht op XY

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een behendigheidsspel waarbij precisie en geduld twee belangrijke vaardigheden zijn! Zorg dat de X-Y-coördinaten rechts bovenin het scherm overeenkomen met het punt waarop je richt, en klik om te scoren. Het is nog best lastig om dit punt precies te raken. Raak zo veel mogelijk coördinaten in de 60 seconden die je hiervoor hebt!
Hot Rod Racing

Hot Rod Racing

Race Spelletjes ? Rod is echt helemaal gek op mooie, snelle auto's. Jij ook? Race dan met hem mee in Quebec, Londen, Qatar, New York, Tokyo, Nevada of San Francisco! Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende auto's. Zo zijn er de 'Avenger', de 'Coupe de ville', de 'Stingray', de 'Monte Carlo', de 'Stallion', de 'Woodbine', de 'Bug', de 'Bullit', de 'Longanimobile', de 'Jambogini' en de 'Nuke cruiser'. Hoe beter je resultaten, hoe groter je keuze! In Rods werkplaats kun je allerlei aanpassingen doen aan je auto: zo kun je de hoogte veranderen, kiezen voor grotere of kleinere wielen, of de vering aanpassen. Ook zijn er nog andere motoren, uitlaten of wielen te koop.
Pop Opmaken 9

Pop Opmaken 9

Meisjes Spelletjes ? Je moet deze pop wat mooie kleertjes aantrekken voor je ermee kunt spelen.
Panda Bejeweled

Panda Bejeweled

Denk Spelletjes ? Behaal binnen de tijd zoveel mogelijk punten met deze leuke oerwoud-Bejeweled.
Bruid Opmaken 9

Bruid Opmaken 9

Meisjes Spelletjes ? Help deze mooie bruid om er stralend uit te zien tijdens haar trouwdag.
Ledix 2

Ledix 2

Denk Spelletjes ? In deze logische puzzel game moet je proberen om alle steentjes naar het zwarte gat te krijgen.
Tobby Trefbal

Tobby Trefbal

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je tegenstanders neer te gooien met de sneeuwballen.
Tentakelvolley

Tentakelvolley

Sport Spelletjes ? Deze twee inktvissen willen op deze zomerse dag een partijtje beachvolley spelen met de vis die ze hebben opgedoken. Zorg ervoor dat de vis in de lucht blijft door de inktvissen er op tijd onder te plaatsen.
Online kleuren Engeltje

Online kleuren Engeltje

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Sweet Ride Skate

Sweet Ride Skate

Behendigheid Spelletjes ? Blinky rijdt op zijn skateboard en moet af en toe over wat struikjes springen. Maar wat ziet hij nu in zijn linker ooghoek? Nutty de eekhoorn, die zoals gewoonlijk weer uit is op snoep, probeert op hem in te rijden om zo Blinky's ijsje af te pakken! Zorg dat hij hem zo lang mogelijk voor blijft, en blijf ook op de obstakels letten!
Het Zwarte Ding

Het Zwarte Ding

Avontuur Spelletjes ? Dit is een heel vreemd spelletje waarin je een klodder zwarte inkt door de - best wel lastige - levels heen moet loodsen. De inktvlek schiet zelf klodders inkt af om zo de wereld om hem heen zichtbaar te maken. Zorg dat je sterren verzamelt, en onderdelen voor je robot. Veel plezier!
Visje bevrijden

Visje bevrijden

Denk Spelletjes ? Schiet de ketting kapot om het visje te bevrijden! Uiteraard wordt dit steeds lastiger naarmate de levels vorderen, want er staan allerlei vervelende obstakels in de weg. Veel plezier en succes!
Bliksemse lamp

Bliksemse lamp

Denk Spelletjes ? Zorg dat de lamp gaat branden! Leid een stroompje vanaf de energiebron (bliksemschicht) naar de lamp. Hierbij gebruik je transmitters om de energie over te brengen. Zodra alle cirkels (stippellijnen) met elkaar in verbinding staan, kan de stroom van de energiebron naar de lamp komen. Houten voorwerpen kun je laten verdwijnen door erop te klikken. Metalen voorwerpen kun je niet laten verdwijnen.
Technobollen

Technobollen

Behendigheid Spelletjes ? Gebruik je blauwe energiebol om de vijandige bollen (geel, groen en rood) te verslaan! Bouw energiebruggen tussen bollen van dezelfde kleur. Wanneer je bol geladen is met energie, moet je altijd de bol raken in de kleur die jouw bol op dat moment heeft. Dus als hij geel is, mag hij alleen een gele bol raken! Kijk uit voor grote, gele 'stuiterballen' (bumpers), magneten en elektrisch geladen velden die alleen bollen van gelijke kleur doorlaten.
Bumper Cards

Bumper Cards

Denk Spelletjes ? Probeer om telkens op 21 uit te komen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd.
Ziel Zoeken

Ziel Zoeken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het eind te halen en alle hindernissen te ontwijken.
Harry Quantum 3

Harry Quantum 3

Avontuur Spelletjes ? Het is kermis in de stad, maar er verdwijnen bezoekers op een mysterieuze wijze. Harry Quantum gaat op onderzoek uit om bewijzen te verzamelen. En niet alleen bewijzen: hij moet ook op zoek naar de groene kaas waar de alien om vraagt. Harry gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om medewerkers van de kermis om de tuin te leiden. Lukt het jullie om het mysterie op te lossen?

Spelletjes - Menu Little Game