Advertentie
Tasha

Tasha

Avontuur Spelletjes ? Je vrienden zijn gevangen! Jij en je magische kat moeten ze bevrijden.
Fantasie Opmaken 1

Fantasie Opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit schattige MixMix personage leuk aan.
Kreeften slaan

Kreeften slaan

Behendigheid Spelletjes ? Help Jack om de kreeften uit te schakelen die het op de kapitein gemunt hebben! Wanneer de kreeften ineenduiken, kan je ze niet slaan, dus let goed op!
Verdedigingsspellen Verzamelaar

Verdedigingsspellen Verzamelaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel vind je acht verschillende versies van een schietspel. Er zijn veel opties, en mag je zelf kiezen in welke omgeving je vecht en hoe je vijanden eruit zien, bijvoorbeeld of je ninja's wilt of Pac-spoken. Schiet ze allemaal aan stukjes en verzamel zo punten om extra verstevigingen te kopen. Succes!
Momentumz Wolken

Momentumz Wolken

Behendigheid Spelletjes ? In dit grappige spel bestuur je een kanon. Schep de bal op en schiet ermee op de sleutel om de deur te openen en schiet daarna de bal door de deur naar het volgende level. Als je de sterretjes raakt, krijg je extra punten. Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet: er zijn ook nog wolken, die de bal kaatsen. Mik dus goed en kijk of hij door de deur stuitert.
Gekke karateman

Gekke karateman

Aktie Spelletjes ? Dit is het perfecte afreageerspel na een baaldag op kantoor. Deze gekke man heeft zijn karatepak aangegooid en rent nu door de straten om zakenmannen flink te schoppen. Probeer de zakenman steeds te pakken als de meter in de groene zone is om meer tijd te krijgen om hem te slaan. Als je terug op de straat komt, probeer de zakenman zo ver mogelijk te trappen om meer Mad Points te verdienen. Die kun je dan gebruiken om upgrades te kopen. Veel plezier!
Vrienden Achtervolging

Vrienden Achtervolging

Behendigheid Spelletjes ? Pak alleen de mannetjes die dezelfde kleur als jouw hebben. Maar pas op dat je de andere mannetjes niet raakt!
Opmaken in kantoor

Opmaken in kantoor

Meisjes Spelletjes ? Kies een passende kantoor-outfit, haarstijl en accesoires voor dit meisje.
Jailbirdman

Jailbirdman

Behendigheid Spelletjes ? Zoek de sleutel, maar zorg dat de bewakers je niet zien!
Knikker Schieten

Knikker Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om telkens de knikker op het vierkant met de ster te krijgen. Linksonderaan in beeld staat hoeveel discs je nog mag afschieten.
Alien UFO

Alien UFO

Avontuur Spelletjes ? Probeer om alle aliens te vervoeren naar het verzamel punt. Pas onderweg op dat je geen muren, vijanden of andere objecten raakt.
Mooi Meisje Opmaken 2

Mooi Meisje Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit mooie meisje leuk aan voor een dagje naar het strand.
Stenen Omgooien 2

Stenen Omgooien 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen om te gooien met de bal om naar de volgende level te gaan. Je krijgt per level 2 ballen.
Een berg blokken

Een berg blokken

Denk Spelletjes ? In dit Mahjong-achtige denkspelletje maak je paren van blokjes met hetzelfde patroon. Deze blokjes mogen naast elkaar staan, maar ook schuin boven elkaar of zelfs veel verder uit elkaar, zolang er maar geen blokjes tussen staan. Wanneer alle blokjes zijn weggespeeld, mag je door naar het volgende level!
Verdedig de bomen

Verdedig de bomen

Aktie Spelletjes ? De golems willen de heilige bomen aanvallen. Steek jij hier een stokje voor door ze een kopje kleiner te maken voordat ze de boom bereiken? Er zijn vijf leuke levels in totaal.
Plettende pers

Plettende pers

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een machine die zijn liefde voor mensen op een nogal vreemde manier uit: je plet ze wanneer ze onder je door lopen. Hiermee maak je je natuurlijk niet populair, maar die mannetjes blijven het steeds weer proberen. Je weet wat je te doen staat... Je kunt dit spel in de story mode en in de survival mode spelen. Voor deze laatste spelmodus moet je eerst de story mode hebben afgerond.
Opstopping 2

Opstopping 2

Denk Spelletjes ? In dit spelletje is het de bedoeling dat je alle gekleurde (rode, groene en blauwe) blokken wegspeelt. Dit kun je op twee manieren doen. Je kunt ze laten landen op een doorzichtig blokje van dezelfde kleur. Hier moet dan wel een zwart of grijs veld onder staan, anders zakt het gekleurde blokje naar onderen en is je poging mislukt. Je kunt het gekleurde blokje ook naar een oranje sterretje verplaatsen, om het zo te laten verdwijnen in het niets. De grijze blokken kun je verplaatsen zoals je wilt, om zo de gekleurde blokken te ondersteunen.
Small Arms War

Small Arms War

Aktie Spelletjes ? Loop met het poppetje door het level heen en schiet elke vijand neer die je tegen komt.
Slapende doosjes 2

Slapende doosjes 2

Denk Spelletjes ? Weer zo'n leuk spelletje van 30 levels waarin je dozen wakker moet proberen te maken! Plaats de stukjes hout zo, dat de voorwerpen in beweging komen, vallen, draaien, rollen of schuiven en er uiteindelijk tegen de doos aan komen. Deze verliest hierdoor zijn evenwicht, valt om en wordt wakker. Zodra hout in contact komt met zwarte voorwerpen, verdwijnt het. Je kunt hout niet combineren met metaal of met bakstenen. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!
Bevrijd de Hamburger

Bevrijd de Hamburger

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de machines goed werken en maak hamburgers.
Elfsjurk maken

Elfsjurk maken

Meisjes Spelletjes ? Deze toverfee wil er ook graag mooi uitzien.
Cat en de Dagmerrie

Cat en de Dagmerrie

Avontuur Spelletjes ? Dit is een heel leuk en origineel platform- en avonturenspel in zwart-witte tekenstijl waarin jij samen met 'Cat', een meisje, op zoek gaat naar de uitgang. Onderweg verzamel je voorwerpen, zoals sleutels, die ervoor zorgen dat je verder kunt naar nieuwe, nog mysterieuzere ruimtes. Het is de bedoeling dat je vijf platen verzamelt en deze op vijf verschillende platenspelers afspeelt. Samen vormen ze één nummer: 'Better', van de band Cat and the Menagerie. Supermooie graphics, echt een plezier om naar te kijken!
Ontsnap uit het Crematorium

Ontsnap uit het Crematorium

Denk Spelletjes ? Doorzoek de kamer en probeer je weg uit het griezelige crematorium te vinden.
Klein schaapje

Klein schaapje

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sterren en bonussen en ontwijk de vijanden in verschillende levels.
Hoe durf je

Hoe durf je

Behendigheid Spelletjes ? Een ninja-ram gaat in gevecht met een soort alien en laat zich zo ver mogelijk lanceren. Spring op de gele bloedzuigertjes en kijk uit dat je de rode duiveltjes en cirkelzagen niet raakt! Er zijn verschillende powerups te verzamelen: pak er zo veel mogelijk! Kies je upgrades zorgvuldig en probeer in iedere volgende ronde zo ver mogelijk te komen.
Tinysasters

Tinysasters

Denk Spelletjes ? Kleine rampen is een leuk bouwspel. Bescherm jouw kleine wereld tegen natuurrampen, zoals aardbevingen en blikseminslagen! Bouw werkplaatsen op de juiste plek om grondstoffen, zoals hout, water, voedsel en steen te delven. Bouw steden om ambachten en technieken te verzamelen. Bouw tempels om mana te verzamelen: afhankelijk van de plek waar je de tempel bouwt, krijg je een bepaald soort mana. Tempels kunnen bovendien rampen voorkomen!
Umbross

Umbross

Behendigheid Spelletjes ? Help Umbross, het nichtje van Mos om door dit dolhof te komen, zodat ze naar huis kan. Verzamel de zwarte bolletjes om de tijd terug te draaien.
Domino Ridder

Domino Ridder

Denk Spelletjes ? Probeer in elke level alle munten te verzamelen. Als je alle munten hebt verzameld moet je naar de zandloper toe om naar de volgende level te gaan. Per level wordt het moeilijker om alle munten te verzamelen, dus zet je hersens aan het werk en kijk hoe ver je komt.

Spelletjes - Menu Little Game