Advertentie
Spring in het veld

Spring in het veld

Behendigheid Spelletjes ? Speel alle sterren en plateaus weg door er het aangegeven aantal keren op te springen. Zorg dat je smiley niet in het gras belandt, want dan is het spel voorbij.
Koffie Tycoon

Koffie Tycoon

Denk Spelletjes ? Run je eigen koffiehuis en maak er een goedlopende zaak van. Hoe meer geld je verdient, hoe meer koffiehuizen je kunt aankopen, enzovoorts, tot jij als koffiemagnaat een heel koffie-imperium hebt opgebouwd!
Vlooien 2

Vlooien 2

Behendigheid Spelletjes ? Help de kleine vlo de deur te bereiken. Verzamel munten voor extra punten, en pas op dat je niet doodgaat aan doorns, brandende blokken en laserstralen, want dat kost je punten.
Ice Slide

Ice Slide

Behendigheid Spelletjes ? Cro Marmot, de prehistorische marmot uit Happy Tree Friends, zit opgesloten in een reuzenijsblok. Het is de bedoeling dat jij hem zo ver mogelijk over de ijsbaan laat schuiven. Er lopen alleen wel allerlei Happy Tree Friends op de ijsbaan, dus kijk goed uit! Als je bomen met sneeuw erop raakt, krijg je meer energie, maar probeer de randen van de baan niet te raken: daardoor ga je juist langzamer.
Binga 3

Binga 3

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Volg alle aanwijzingen, let op de hints en los alle puzzels op in dit grappige puzzelspel!
Rij voor je leven 2

Rij voor je leven 2

Aktie Spelletjes ? Je helikopter begeeft het midden in de woestijn, uitgerekend in een gebied waar het stikt van de zombies. Je besluit om je reis per auto voort te zetten, al weet je dat dat een riskante onderneming wordt: in de woestijn word je omgeven door zombies. In het begin van je reis heb je nog niet zo veel mogelijkheden, maar hoe beter je je best doet, hoe meer benzine, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je auto. Zo kom je weer een stukje dichter bij je bestemming!
Dodelijk gif SA

Dodelijk gif SA

Aktie Spelletjes ? Speel nu dit bijzondere deel uit de 'Dodelijk gif'-serie! De multinational Dynasty Industries is jouw planeet langzaam aan het vergiftigen. Nadat je hun laboratoria hebt vernietigd, ben je terechtgekomen in een ondergronds gangenstelsel waarvan je geen flauw idee hebt waar het heen leidt. Nu is er geen weg meer terug! Je bent niet alleen in dit ondergrondse gangenstelsel: er zijn ook bewakers. Houd deze bewakers goed in de gaten: als ze met hun rug naar je toe staan, kun je je verplaatsen, anders niet. Val ze van achteren aan door op ze te klikken en vervolgens op de gele hand boven hen te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer de bewaker zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Kind Kleuren

Kind Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur dit plaatje zo mooi mogelijk in.
Zoek de sleutel 3

Zoek de sleutel 3

Denk Spelletjes ? Heb je het spelletje 'Zoek de sleutel' wel eens gespeeld? Na het vervolg is er nog een derde deel gemaakt. Ook dit bestaat weer uit allerlei leuke minigames waarin je de sleutel te pakken moet zien te krijgen.
Rockers

Rockers

Behendigheid Spelletjes ? Druk op het goede moment de juiste toets in om deze band te laten rocken.
Waar is mijn baard?

Waar is mijn baard?

Denk Spelletjes ? Breng de bebaarde figuurtjes en het baardloze blokje bij elkaar zodat het blokje ook een baard krijgt! Baarden zijn besmettelijk: wanneer een blokje met baard een ander blokje raakt, krijgt dit baardloze blokje ook een baard.
Pasen Kleuren 2

Pasen Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur deze Paas eieren zo mooi mogelijk in.
Zoek de Verschillen 11

Zoek de Verschillen 11

Denk Spelletjes ? Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Blokken 17

Blokken 17

Denk Spelletjes ? Speel alle blokken weg om naar het volgende level te gaan. Blokken in groepen van 2 of meer kunnen weg gespeeld worden. Je kan ook gebruik maken van extra's om zo alles toch nog weg te spelen.
Hersenen slurpen

Hersenen slurpen

Aktie Spelletjes ? Jij als zombie eet natuurlijk niets liever dan de verse inhoud van een hersenpan! Om middernacht is het weer zover, en jij gaat de straat op om zo veel mogelijk hersenen te verorberen. Eet smakelijk!
Een kruispunt vol bussen

Een kruispunt vol bussen

Behendigheid Spelletjes ? Als buschauffeur moet je ervoor zorgen dat jouw passagiers veilig in- en uit kunnen stappen bij de bushalte. Zorg jij ervoor dat de bussen naar de juiste halte rijden zonder dat er botsingen ontstaan? Wanneer je een uitroepteken ziet verschijnen, weet je dat er een voertuig aankomt.
Valentijn Vinden

Valentijn Vinden

Meisjes Spelletjes ? Probeer met behulp van alle aanwijzingen te ontsnappen uit deze kamer en je valentijn te vinden.
Bloed en geweren

Bloed en geweren

Aktie Spelletjes ? Het is schieten of beschoten worden in dit reactiespel: zorg dat jij de eerste bent die schiet: dan maak je kans om dit duel te overleven.
Toiletsucces 3

Toiletsucces 3

Denk Spelletjes ? Ook geeks en nerds moeten wel eens naar de wc! Ze hebben jouw hulp hierbij nodig. Geef ze in de juiste volgorde en op het juiste moment het zetje dat ze nodig hebben.
Boksen 6

Boksen 6

Sport Spelletjes ? Versla je tegenstander door hem het eerst KO te slaan. Toets telkens de goede pijltjestoetsen in, als je een verkeerde pijltjestoets indrukt moet je weer opnieuw beginnen met intoetsen.
Basketbal 13

Basketbal 13

Sport Spelletjes ? Probeer zo vaak mogelijk te scoren binnen de tijd.
Highhat

Highhat

Denk Spelletjes ? Je berekent de waarde van een hand van drie kaarten door de totale waarde te nemen van de kaarten in een willekeurige kleur. Dus als je drie kaarten van dezelfde kleur hebt, kan je de waarden hiervan bij elkaar optellen. Zijn er slechts twee kaarten van dezelfde kleur, dan kan je die toevoegen. Je kan dan ook de waarde van de afwijkende kaart gebruiken als deze hoger is dan het totaal van de andere twee. Als je drie verschillende kleuren hebt, is de waarde van je hand de waarde van de hoogste kaart. De maximale handwaarde is 31: de aas en twee kaarten van tien punten van dezelfde kleur. De 'Bee's Knees' is een hand van 31. De aas is 11 punten waard, de koningen, dames en boeren zijn 10 punten waard, en voor alle andere kaarten geldt hun eigen waarde. Je score wordt berekend aan het einde van elke ronde. Hierbij wordt het hoogste aantal punten van je hand opgeteld bij dat van de voorgaande rondes.
Turbo cyborg ninja x

Turbo cyborg ninja x

Avontuur Spelletjes ? Deze onsterfelijke cyborg-Ninja kan door de levels heen geteleporteerd worden. Help hem om de valstrikken te ontwijken en alle levels te voltooien!
Roodsloper

Roodsloper

Denk Spelletjes ? De rode blokken zijn vervelend. Klik op ze om ze weg te halen of laat ze uit het scherm vallen. De groene blokken zijn leuk, zij mogen niet uit het scherm vallen. En de blauwe blokken zijn neutraal, het maakt niet uit of je ze weghaalt of laat staan. Veel plezier!
Opmaken voor de Zomer 3

Opmaken voor de Zomer 3

Meisjes Spelletjes ? Bepaal welke kleren het beste bij dit meisje passen.
Vectorstunt

Vectorstunt

Behendigheid Spelletjes ? Voer zo veel mogelijk spectaculaire stunts uit terwijl je springt! Wanneer je op de vangrail springt, telt dit niet als stunt, behalve wanneer je hierbovenop springt vanaf een springplank. Als je meer dan één keer op de vangrail terechtkomt, verlies je je multiplier. De oranje vierkantjes zijn 500 punten waard, de gele zijn 750 punten waard en de witte zijn 100 punten waard. Als je een rood vierkantje raakt, verdien je 10.000 punten! Deze rode vierkantjes kun je alleen raken vanaf de rode springplanken.
Minute Hardcore

Minute Hardcore

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je gekleurde ruimteschip en schiet zo veel mogelijk vijandige ruimteschepen kapot binnen de tijd die je hebt. Schepen die dezelfde kleur hebben als jij, kun je niet raken: wissel in dat geval van kleur om ook die ruimteschepen te vernietigen. Kijk goed uit, ze schieten ook op jou! Wanneer je een level hebt afgerond, kun je kiezen uit twee opties: een upgrade van je ruimteschip, of extra tijd.
Meisje Spiegel opmaken 1

Meisje Spiegel opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Kijk in de spiegel en kies mooie make-up en een nieuw kapsel.
Sift Heads Assault 2

Sift Heads Assault 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee uit de spannende Sift Heads Assault-serie. Help jij Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen? Knal ze neer of sla ze tegen de grond en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden Vinnie uit de weg ruimt, hoe meer geld hij verdient om zijn wapenverzameling uit te breiden. Wanneer je het spel start, staat Vinnie in een houten huisje. Klik op de deuropening om het spel te beginnen.
Crowd Surfen

Crowd Surfen

Behendigheid Spelletjes ? Werp de gitarist het publiek in en laat hem zo ver mogelijk crowd surfen!
Las Vegas Sue

Las Vegas Sue

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we samen met Sue een kijkje nemen in Las Vegas. We gaan naar een geweldige show met vuurwerk en danseressen. Overdag gaan we zwemmen en kijken bij de Hoover Dam. 's Avonds trekken we Sue een mooi jurkje aan waarmee ze uitgaat in de stad. Dat vindt Sue leuk, en jij vast ook!
Monty's maan

Monty's maan

Behendigheid Spelletjes ? Monty de aap is verdrietig: hij wil ook een vriendinnetje! Op aarde lijken ze niet meer te vinden: dan maar op de maan. Hij laat zich lanceren en moet onderweg zo veel mogelijk bananen pakken: deze kan hij inruilen tegen upgrades, zoals een jetpack.

Spelletjes - Menu Little Game