Advertentie
Tech War

Tech War

Aktie Spelletjes ? Een Russische commandant heeft 15 geniesoldaten gevangengenomen en heeft plannen om jouw grondgebied te veroveren. Dwarsboom zijn plannen en bevrijd de 15 mannen! Je eerste missie: een gebouw vol militaire voorraden zoeken in sector P-25.
Autoweg 2

Autoweg 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de gele auto van de parkeerplaats af te rijden.
Dozenman

Dozenman

Behendigheid Spelletjes ? In dit dertien levels tellende spel is het de bedoeling dat je met je 'dozenman' de draaiende doos aan de andere kant van het veld te pakken krijgt. Dat lijkt simpel, maar het wordt knap lastig in de latere levels!
Petunia Balance

Petunia Balance

Behendigheid Spelletjes ? Petunia, het blauwe beertje uit Happy Tree Friends, drijft op de golven, samen met haar badeend. Zorg dat ze rechtop blijft, want zo blijft ze drijven. Zodra ze omvalt, verschijnt de haai die maar één ding wil: haar opeten!
Verjaag de Orcs

Verjaag de Orcs

Avontuur Spelletjes ? Het land Gekindar wordt bedreigd door Orcs, die steeds verder optrekken vanuit het veroverde gebied. Alleen het zuidoosten is nog in bezit van de mensen. Help de inwoners van Gekindar om hun land weer te heroveren op die meedogenloze Orcs! In deze strategiegame ga je op verschillende plekken vechten, en krijg je telkens een andere missie die je moet volbrengen. Ga voor een overwinning!
Fabriek in de ruimte

Fabriek in de ruimte

Aktie Spelletjes ? In deze fabriek in de ruimte worden onderdelen gemaakt waarmee je torens kunt bouwen. Je kunt zelf kiezen welke onderdelen je wilt laten maken. Verdedig je fabriek door torens te plaatsen, om zo de vijand op afstand te houden!
Wagen vol rotsen

Wagen vol rotsen

Race Spelletjes ? In jouw vrachtwagen vervoer jij stukken rots door een heuvelachtig landschap met hobbelige wegen. Doe je best om je stenen niet te verliezen en om met zo veel mogelijk lading aan te komen op je plek van bestemming!
De wraak van Rodriguez

De wraak van Rodriguez

Aktie Spelletjes ? Robot Rodriguez is kwaad en zint op wraak. Dat ga je meemaken wanneer hij tegen andere robots vecht!
Red het hart

Red het hart

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat het hartje uit handen van de vijandige monsters blijft: haal het eerst op, en houd het daarna bij je. Spring van platform naar platform en blijf de monsters ontwijken!
Leuk meisje opmaken 2

Leuk meisje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Geef dit verlegen meisje een nieuwe look.
Troglodytes 2

Troglodytes 2

Denk Spelletjes ? Een leuk, uitdagend spelletje met een soort paarse oermonstertjes die wel iets weg hebben van Gizmo. Naast de paarse wezentjes zijn er ook nog andere monstertjes die aan de overkant willen komen. Ze steken allemaal tegelijk over, en wie het eerst aan de overkant is, heeft gewonnen. De monstertjes vermeerderen zich wanneer je ze een steen vooruit verplaatst. Denk goed na welke monstertjes je als eerst verplaatst, en waar ze naartoe kunnen. Wanneer ze op een vijandig monstertje terechtkomen, doden ze het. Kijk uit voor de zwart-rode lavastenen! Deze doden het poppetje dat erop terechtkomt, maar veranderen dan wel in een normale steen voor de monstertjes die er daarna eventueel nog overheen moeten. Probeer het gewoon, en je zult zien dat je er niet genoeg van krijgt!
Verpletterende blokken

Verpletterende blokken

Denk Spelletjes ? Het kwaad hangt deze poppetjes als het zwaard van Damocles boven het hoofd. De woorden rivaliteit, valse vrienden, onwetendheid en nog veel meer slechte eigenschappen staan geschreven in blokken die jij op hun hoofden moet laten vallen. Hierbij moet je soms gebruik maken van grijze blokken, die je kunt laten verdwijnen. Een goede timing is superbelangrijk: denk vooral ook goed na over de volgorde waarin je dingen doet!
Granaat Honkbal

Granaat Honkbal

Behendigheid Spelletjes ? Mep de granaat zover mogelijk.
Hoe slim ben jij?

Hoe slim ben jij?

Denk Spelletjes ? Je bent een alien, geland op de aarde. Ga de piramide binnen en probeer zo veel mogelijk informatie te verzamelen over deze vreemde, oude beschaving. Hoe meer oplossingen je vindt, hoe hoger je IQ wordt!
Wegwerprobot

Wegwerprobot

Denk Spelletjes ? Dokter Nemesis heeft je ontvoerd naar zijn laboratorium. Je moet wapens voor hem gaan testen, of laten we het anders gaan formuleren: hij gaat zijn wapens op jou testen! Wanneer je doodgaat, neemt één van je klonen het gewoon over, tot je erin slaagt om de buis aan de andere kant van het level te bereiken. Veel plezier met dit 21 levels tellende behendigheidsspel!
Camera op zoektocht

Camera op zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Help jij het wandelende fototoestel om naar de stad te komen? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Aap Springen

Aap Springen

Avontuur Spelletjes ? Probeer elke level naar boven te klimmen om de uitgang te bereiken. Je klimt omhoog via een draaiende balk. Maar pas op want je kunt ook omlaag vallen via een draaiende balk!
Ketting Maken

Ketting Maken

Meisjes Spelletjes ? Kies een stijl, bepaal de grootte en sleep vervolgens de letters en de kralen naar de armband toe om een mooie vriendschapsketting te maken.
Pissebeddenrace

Pissebeddenrace

Denk Spelletjes ? De twee pissebedden Rory en Polly zijn verliefd op elkaar. Help hen om bij elkaar te komen, bouw met de blokken die je rechts ziet snel een weg voor Rory, zodat hij bij Polly kan komen. Maar kijk uit voor spiezen en spinnen, want dan moet je opnieuw beginnen. Succes!
Held van het Kasteel

Held van het Kasteel

Aktie Spelletjes ? Jij bent een dappere strijder die zich door allerlei verschillende geschiedenisperiodes heen vecht. Je hebt drie verschillende wapens tot je beschikking: een grote steen, pijl en boog en een mitrailleur. Ook kun je toverspreuken gebruiken, die in iedere periode weer anders zijn. Er zijn een boel verschillende historische periodes die je zult doorlopen, veel plezier!
Ooievaargevecht

Ooievaargevecht

Aktie Spelletjes ? Er is een gevecht gaande in de lucht, tussen ooievaars die samenwerken met haaien, en een vliegende ninja. Schiet van je af en probeer om in leven te blijven!
Cubium

Cubium

Denk Spelletjes ? Probeer in zo min mogelijk pogingen zo veel mogelijk groene kubusjes van het platform af te schieten, tot je het benodigde puntenaantal hebt bereikt. Je kunt er ballen in allerlei formaten op afschieten, maar ook bommen. Groene kubusjes leveren punten op, maar rode, vijandige kubjes verlagen je score juist. De blauwe kubusjes zijn neutraal.
Mesthopen

Mesthopen

Behendigheid Spelletjes ? Als vlieg ben je nu eenmaal gek op mest. Niet alleen ben je er gek op, je hebt het gewoon nodig om te eten. Vlieg naar alle mesthopen om de vlieg te voeden, maar let op de spinnen en andere monsterinsecten. Als je die raakt, eten ze jou op. Een bommetje, bliksemschicht en klokje zijn juist weer goed om op te vliegen, dan krijg je extra tijd zonder die vervelende andere beesten. Haal het meeste aantal punten van al je vrienden en familie.
Rock Rush Classic 3

Rock Rush Classic 3

Denk Spelletjes ? Wat een leuk retrospel! Baan je een weg door de aarde en ga op zoek naar alle groene diamanten. Alles zakt naar onderen zodra je iets wegneemt of verplaatst; kijk dus uit dat je niet bedolven raakt onder het puin!
Boze groenten

Boze groenten

Avontuur Spelletjes ? In de ooit zo rustige groentetuin is onrust ontstaan: er is een fruitinvasie gaande! De groenten pikken het niet dat het fruit ook een stukje vruchtbare grond wil gebruiken, en daarom besluiten ze om tot aktie over te gaan. Probeer in dit Angry Birds-achtige spel om de vruchten te raken met behulp van de 'boze' groenten, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Deze worden uitgebreid uitgelegd in het spel zelf. Schiet ze allemaal in de richting van het fruit, om dit uit te schakelen. Kijk je wel uit voor de scherpe pinnen? Veel plezier met het spelen van dit uitdagende en verslavende spelletje!
Find your inner ant

Find your inner ant

Meisjes Spelletjes ? Wat is jouw innerlijke ANT? Speel alle spelletjes en kom erachter!
Made In Mafia

Made In Mafia

Aktie Spelletjes ? Verenigde Staten, jaren 20. De Italiaanse mafia heeft zijn tentakels ook over Amerika uitgespreid en jij bent één van de 'mobsters' die vuile klussen opknappen, in de hoop om te stijgen in de rangorde. Ga je alle uitdagingen aan? Een goede rijvaardigheid is hierbij een vereiste, dus zorg dat je je auto helemaal onder controle hebt!
Sift Renegade 3 Defiance

Sift Renegade 3 Defiance

Aktie Spelletjes ? In deze bloederige Siftheads-game gaan we terug naar het verleden van Kiro, voordat hij Vinnie en Shorty nog maar kende. Zijn broer Keinji was toen nog in leven, en samen streden ze met hun katanas en andere traditionele, Japanse wapens, tegen vijandige clans. Verzamel geld om upgrades uit te kunnen voeren: hier zul je in verdere levels veel aan hebben!
Kikker in het zwembad

Kikker in het zwembad

Race Spelletjes ? Als kikker ben jij natuurlijk in je element in een zwembad. Stap in je zwemband en suis van de glijbaan af. Pak tijdens je afdaling alle bonussen die er maar te halen zijn, zodat je na het level upgrades kunt uitvoeren om nog betere resultaten te behalen. Ook kun je met bepaalde upgrades bijzondere kunstjes uitvoeren (bijvoorbeeld een platte duik of een handstand)!
Smikkelnoten 2

Smikkelnoten 2

Behendigheid Spelletjes ? Help de eekhoorn om noten te verzamelen voor zijn baby! Snij het koord op de juiste plek(ken) door, zodat hij in zijn val of duikvlucht alle nootjes raakt.
Ridder Kleuren

Ridder Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze ridder zo mooi mogelijk in.
Dubbel Tetris

Dubbel Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Speel tetris op 2 schermen tegelijk. Zorg ervoor dat je op beide schermen zoveel mogelijk rijen maakt.

Spelletjes - Menu Little Game