Advertentie
Raiden X 26

Raiden X 26

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig alle machines en vijanden in dit mooie bos. Maar pas op dat ze jou niet raken.
Dromenjager

Dromenjager

Behendigheid Spelletjes ? Deze eenhoorn jaagt jouw dromen na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle dromen!
Justin Bieber-puzzel

Justin Bieber-puzzel

Kids Spelletjes ? Justin Bieber, wie kent deze beroemde Canadese zanger niet? Tijd om een leuk puzzelspel met hem te gaan maken! In dit spel zie je verschillende Justin Bieber-afbeeldingen. Gaat het jou lukken om uit al die losse stukjes weer een compleet plaatje tevoorschijn te toveren?
Ridder Gilberd

Ridder Gilberd

Avontuur Spelletjes ? Help ridder Gilberd bij zijn Middeleeuwse zoektocht naar zijn geliefde! In ieder plaatje zitten voorwerpen verstopt die nuttig kunnen zijn voor onze kleine ridder. Zoek en combineer voorwerpen en zorgt dat hij zo zijn doel bereikt!
Poom

Poom

Behendigheid Spelletjes ? Houd de bal zo lang mogelijk in de lucht!
Rij voor je leven

Rij voor je leven

Behendigheid Spelletjes ? In de woestijn word je omgeven door zombies. Ze stevenen af op de uitkijktoren waar jij je schuilhoudt. Nu wordt het echt tijd om te ontsnappen, anders zul je die toren nooit meer levend kunnen verlaten. Hee, wat zie je daar in de verte? Een helikopter! Komt dat even mooi uit! De helikopter staat alleen te ver weg om ernaartoe te kunnen lopen: je zult één van de roestige auto's moeten gebruiken die onder jouw toren geparkeerd staan. Hopelijk krijg je ze nog aan de praat... In het begin heb je nog niet zo veel mogelijkheden, maar hoe beter je je best doet, hoe meer benzine, wapens en technische snufjes je kunt aanschaffen voor je auto. Zo kom je weer een stukje dichter bij die felbegeerde helikopter!
Gala Meisje opmaken

Gala Meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat naar een gala. Kies de mooiste haarstijl, make-up en kleding.
Pimp My Ride 28

Pimp My Ride 28

Kids Spelletjes ? Pimp je auto's voor de eerst volgende autoshow.
Mickey's Strandfeest

Mickey's Strandfeest

Denk Spelletjes ? Laat de met water gevulde bellen knappen, zodat deze ook de andere bellen in het speelveld laten knappen. Ga net zo lang door tot je het hele veld hebt leeggespeeld.
AltShift

AltShift

Behendigheid Spelletjes ? Je maatje is ontvoerd door een boze wetenschapper. Bevrijd je vriendje, ren en spring over hindernissen of draai het beeld gewoon om en vind de uitgang in elk level. Succes!
Spring Bokje Spring

Spring Bokje Spring

Avontuur Spelletjes ? Bobo is een blije bok. Hij woont hoog in de bergen. Elke dag maakt hij malle bokkensprongen. Hij springt om eten te vinden, hij springt op zoek naar andere geiten en hij springt... tja, gewoon omdat een bok nu eenmaal graag springt. Op een dag ontdekt Bobo dat er meer is in het leven dan alleen maar wat rondspringen. Hij ontdekt dat je, als je je best doet, de top kunt bereiken: de top van de berg waar Bobo woont. En dat betekent ook dat je de wolken aan kunt raken. Bobo probeert elke dag opnieuw de top te bereiken, maar hij slaagt er nog niet in. Kun jij hem een beetje helpen? Vast wel. Dit is een highscore-spel. Doe dus goed je best, zodat je hoog eindigt in de highscore!
Loondon

Loondon

Avontuur Spelletjes ? Jonah met de bochel leeft in een circus, maar hij heeft het er niet naar zijn zin. Als hij een poster van Loondon ziet, gaat hij op weg ernaartoe. Ga samen met Jonah op weg naar Loondon en help onderweg allerlei mensen.
Volle maan bubbels

Volle maan bubbels

Denk Spelletjes ? Schiet vonken naar één of meerdere vonken van dezelfde kleur. Wanneer je series van drie of meer hebt gemaakt, verdwijnen deze. Als je slim schiet, kan je een kettingreactie veroorzaken waardoor er in één keer heel veel vonken verdwijnen!
Click the Frog

Click the Frog

Behendigheid Spelletjes ? Hier kun je je snelheid testen. Hoe snel kun jij op je muisknop klikken? Maar er zijn nog meer haakjes en oogjes aan dit spelletje... Soms moet je ook nog rekenen of begrijpen wat er staat. Maar het belangrijkste is dat als je het antwoord weet, je zo snel mogelijk klikt. Veel plezier!
Dragon Age Legends

Dragon Age Legends

Aktie Spelletjes ? Help Ravi om het kwaad te verslaan en om de stad Kaiten van de ondergang te redden! Hij gaat op zoek naar voorwerpen die zijn toverkracht kunnen vergroten. Alleen dan kan hij het kwaad uitroeien! Je kunt dit spel in vier moeilijheidsgraden spelen.
Bezopen zombies 2

Bezopen zombies 2

Aktie Spelletjes ? Hier is het langverwachte vervolg op 'Bezopen zombies'! Dit spel speelt zich af aan de Mexicaanse grens. Een hele zombie-invasie steekt de grens over, en er zijn nog maar weinig mensen over die de strijd durven aan te gaan. Jaqueline en Miguel zijn twee dappere bestrijders van het zombiekwaad dat zich door het hele gebied heeft verspreid. Kies je personage en ga de strijd aan met de meedogenloze zombies! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.
Koalaspel

Koalaspel

Denk Spelletjes ? Laat de koala van een steen naar de volgende springen zodat de stenen zinken. Denk goed na over de volgorde, want de koala moet wel weer terug naar de beginsteen. Op de donkere stenen kun je twee of zelfs drie keer springen en in de hoek links boven vind je een aanwijzing voor de richting. Laat de koala niet in het water plonzen, want dan moet je opnieuw beginnen!
Albatros

Albatros

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zover mogelijk te vliegen. Door vis te eten krijg je weer energie, maar pas op voor de haaien en vissersnetten.
Mythische oorlog

Mythische oorlog

Aktie Spelletjes ? Een vechtspel van 30 levels. Kies aan welke kant je wilt vechten: Duisternis (Dark Ages) of Middeleeuwen (Medieval Ages). Zorg dat je zo veel mogelijk vijandig gebied verovert, over land, lucht of zee. Je kunt vier verschillende strategieën kiezen: Defend, Full Defend, Attack en Full Attack.
Boom Specialist

Boom Specialist

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk bomen te laten groeien voordat de tijd voorbij is. Klik op het plantje welke je wilt laten uitgroeien tot een grote boom!
Jenga 4

Jenga 4

Behendigheid Spelletjes ? Sla binnen de tijd alle blokjes onder de voeten weg. Maar pas op dat de persoon die op de blokjes staat niet zijn of haar evenwicht verliest.
Cute's raadselspel

Cute's raadselspel

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je een aantal raadsels oplossen door op het pictogram te klikken dat het antwoord uitdrukt. Alle vragen worden in het Engels gesteld.
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? De missie is mislukt al je collega's zijn gevangen of gedood. Jij leeft nog en kunt ontsnappen, maar dan moet je wel alle schurken neerschieten. En natuurlijk zelf gezond blijven. Onderweg kom je onschuldige burgers tegen die je kunt redden en misschien ook wel soldaten van een ander regiment die ook vastzitten. Help ze zoveel mogelijk samen met jou weg te komen uit deze doolhof van straatjes en huizen vol met vijanden.
Aapjes Eiland Springen

Aapjes Eiland Springen

Behendigheid Spelletjes ? Laat je aapje naar elk stukje van het eiland springen en zorg dat hij onderweg de voorwerpen oppikt.
Survivosaurus

Survivosaurus

Aktie Spelletjes ? Deze alles overlevende dinosaurus loopt over een wereldbolletje, en probeert zo veel mogelijk punten te verzamelen. Uit de lucht komen kometen, meteorieten en ruimteschepen. Verzamel punten en ontwijk de schadelijke voorwerpen die vanuit de ruimte op je af komen!
Laat Paris ontsnappen

Laat Paris ontsnappen

Behendigheid Spelletjes ? Help Paris Hilton om te ontsnappen uit de gevangenis.
Kikker met hoed kleuren

Kikker met hoed kleuren

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Moonhex

Moonhex

Aktie Spelletjes ? Jij gaat op weg naar het oosten om een schat te vinden die vrede en welvaart brengt in jouw land. Velen voor jou hebben dit al geprobeerd, maar niemand is ooit levend teruggekeerd... Onderweg moet je vechten tegen oude goden. Sommigen kun je met je zwaard de baas, anderen zul je moeten doden door erbovenop te springen. Hou je mana goed in de gaten!
Snel Snookeren

Snel Snookeren

Sport Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de aangegeven ballen in de buckets te schieten. Zorg ervoor dat je dit binnen de gegeven tijd doet.

Spelletjes - Menu Little Game