Advertentie
Missie Naar Saturnus

Missie Naar Saturnus

Behendigheid Spelletjes ? Schiet je vijanden neer. Maar pas op, het is een rotsachtig gebied. Je moet over de rotsen moeten springen om bij je vijanden te kunnen komen
Raiden X 17

Raiden X 17

Aktie Spelletjes ? Je moet de planeet redden van de ondergang, vernietig zoveel mogelijk schepen. En verdien geld om betere wapens te kopen.
Lamp aan 2

Lamp aan 2

Denk Spelletjes ? Zorg voor een rechtstreekse verbinding tussen het lampje en de batterij! Hiervoor moet je de blokjes met de draden net zo lang draaien tot alle onderdelen met elkaar in verbinding staan en de stoom erdoorheen kan lopen.
Eilandreis

Eilandreis

Behendigheid Spelletjes ? Quozzle is een bijzonder wezentje met maar twee ledematen. Ze woont samen met haar familie en vrienden op een eiland. Op een dag komt er een schip vol indringers aangevaren. Deze ontvoeren de dorpsbewoners en steken het dorp in brand. Het lukt Quozzle om te ontsnappen, en ze besluit om naar het dorp aan de andere kant van het eiland te lopen, om van daaruit haar zussen van het schip te redden. Zonder jouw hulp gaat dit haar niet lukken omdat ze zich vrij onhandig verplaatst, dus doe je best voor haar en haar zussen!
Meisjeskamer Inrichten 2

Meisjeskamer Inrichten 2

Meisjes Spelletjes ? Vang de vallende stenen om meubeltjes te kunnen kopen voor je kamer.
Honkballen met skeletten

Honkballen met skeletten

Behendigheid Spelletjes ? Weer zo'n lekker absurde honkbalgame! Laat het groene monster zo veel mogelijk skeletten terugslaan naar hun doodskisten. Probeer hierbij zo veel mogelijk vleermuizen en spinnen te raken en de muurtjes te omzeilen! Meubelstukken zijn geen probleem: wanneer het skelet daar tegenaan komt, breken ze zo kapot en remmen ze het skelet niet echt af. Ze leveren je zelfs extra punten op. Veel plezier!
Paniek in de ruimte

Paniek in de ruimte

Avontuur Spelletjes ? Help deze Sovjet-kosmonaut om het kapotte ruimtestation te repareren en zorg dat hij weer heelhuids terugkomt op de aarde!
Blokjes Ontwijken

Blokjes Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk alle blokjes te ontwijken, zodat ze je niet het scherm uit drukken.
Op naar de wortel

Op naar de wortel

Denk Spelletjes ? Breng de konijntjes naar de wortel! Je kunt de gele konijnen van vorm laten veranderen, je kunt de blauwe laten ontploffen en de paarse laten opstijgen. Probeer om in ieder level de maximale 3 sterren te pakken.
Golf 6

Golf 6

Sport Spelletjes ? Kies 1 van de 15 golfclubs en probeer in zo weinig mogelijk beurten de bal te putten.
Katy Perry Opmaken

Katy Perry Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak Katy Perry mooi op voor haar volgende optreden.
Straatgevecht 4

Straatgevecht 4

Aktie Spelletjes ? Barry is de enige sigaretten verkoper in de stad en hij zit iedereen op te lichten. Een paar mensen hebben er genoeg van en komen in opstand.
Sterrenmaker

Sterrenmaker

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel deeltjes, zodat de Sterrenmaker de vier elementen (vuur, aarde, lucht en water) om kan zetten in sterren! Alleen wanneer de elementen zich in de middelste cirkel bevinden, kan je ze pakken. Doe je dat namelijk te vroeg, dan verlies je punten. Doe je dat te laat, dan loopt de reactor schade op.
Cube Droid in actie

Cube Droid in actie

Avontuur Spelletjes ? Het heelal is bezaaid geraakt met metalen blokken, die door een vijandig ruimteschip zijn gedumpt. Er is slechts één planeet niet bedekt geraakt met de blokken, en daar is Cube Droid, een robot met pensioen, de baas. Hij besluit om het heelal in te trekken om de blokken uit de weg te ruimen! Er zijn zes planeten, met elk zes levels. Het is de bedoeling dat je alle batterijen pakt, en dan weer in je ruimtecapsule stapt, op weg naar het volgende level of de volgende planeet. Er zijn allerlei gevaren, zoals kanonnen en lasertorens, dus denk goed na in welke volgorde je blokken verplaatst, om zo beschermd te blijven. Zo heeft ieder level zijn eigen bijzonderheden, die in het spel worden uitgelegd. Een grappig spel, waarin Cube Droid van level naar level, en van planeet naar planeet hopt zodra hij de opdrachten heeft vervuld!
Racebeer

Racebeer

Race Spelletjes ? Leg met Racebeer, een teddybeer die graag op speelgoedmotoren en -fietsen rondrijdt, allerlei verschillende parcours af in dit leuke spel!
Robotstamper

Robotstamper

Behendigheid Spelletjes ? Je moet hard lopen en springen om de robot voor te blijven. En dat moet wel, want als hij bij je is stampt hij je helemaal tot moes. Spring over rotsen en andere obstakels heen en hou de afstand tussen jou en de robot zo groot mogelijk. Als je over een bom springt dan zal hij ontploffen bij de robot, zodat hij even vertraagd wordt. Zie zo ver mogelijk te komen.
Bruiloftstaart maken

Bruiloftstaart maken

Meisjes Spelletjes ? Versier de trouwtaart met rozen, bellen en kaarsjes!
Prinsesje opmaken 2

Prinsesje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Maak dit princesje zo mooi mogelijk op.
Legende van Pandora

Legende van Pandora

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een jongen die samen met zijn opa in de bergen woont, ver van de bewoonde wereld. Op een dag moet je de stad in om een krant te gaan halen, en deze tocht naar de stad is er één vol gevaren en gevechten. Vecht tegen de monsters en zorg dat je weer heelhuids thuiskomt!
Weg vol zombies

Weg vol zombies

Aktie Spelletjes ? Rijd door de donkere nacht over een weg vol bloeddorstige zombies. Gelukkig heb je een stevige wagen die tegen een stootje kan: knal tegen de zombies aan om ze uit de weg te ruimen en verzamel zo veel mogelijk brandstof, geld en reparaties. Kijk uit voor de obstakels, want deze kunnen je auto zodanig beschadigen, dat je niet meer vooruit komt!
V-Man en de monsters

V-Man en de monsters

Behendigheid Spelletjes ? V-Man heeft kracht en wapens nodig om het monster te verslaan. Jij kunt deze wapens voor hem verdienen door series van 3, 4 of 5 gelijke doosjes te maken. Succes!
Opvuller

Opvuller

Behendigheid Spelletjes ? Vul 2/3 van het scherm terwijl je de twee kleine balletjes ontwijkt!
Een aardige ridder

Een aardige ridder

Avontuur Spelletjes ? Een ridder is op weg om de prinses te redden uit de handen van de boze tovenaar. Help jij de ridder tijdens zijn tocht door het middeleeuwse landschap? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Geen licht geen leven

Geen licht geen leven

Avontuur Spelletjes ? Geen licht, geen leven in de wereld waar jij leeft. Maar wat te doen wanneer het licht uit je wereld verdwijnt? Juist, je gaat op zoek naar ingrediënten om een lichtdrank te brouwen. Dit zijn: runen, edelstenen, sterrenstof, wortels, glimbloemen en vuurvliegjes. Kijk uit voor vleesetende planten en andere monsters. Vind alle ingrediënten en gooi ze in de ketel!
Vampire Fever

Vampire Fever

Behendigheid Spelletjes ? Het lijkt misschien eenvoudig: vampiers uitschakelen door er een poppetje tegenaan te schieten. Maar er komt meer bij kijken: biljartskills bijvoorbeeld, waarmee je kunt uitkienen wat de beste hoek is om het poppetje te schieten. Als twee gedode vampiers elkaar raken, komen ze tot leven. Speel dus slim anders blijf je aan de gang!
Sprookjeskatten

Sprookjeskatten

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze katten aan met kleding die uit een sprookje komt. Als alle kledingstukken uit hetzelfde sprookje komen krijg je een gelukkig einde.
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Biscuits Vangen

Biscuits Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk biscuits te vangen binnen de tijd.
Boterhammen Voeren

Boterhammen Voeren

Behendigheid Spelletjes ? De kleine visjes kunnen zelf nog niet aan voedsel komen. Help Lilo en Stitch om de kleine visjes wat boterhammen met pindakaas te voeren, maar pas op dat de andere vissen het niet opeten.
Superster Serie 5

Superster Serie 5

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige zangeres. Haar naam is Fergie en ze is de zangeres van de popgroep The Black Eyed Peas. The Black Eyed Peas zijn wereldberoemd. Hun laatste hits waren: "I gotta feeling" en "Boom Boom Pow". Fergie heeft ook een eigen solocarrière. Ze had een wereldwijde nummer 1-hit met het liedje "Big girls don't cry". Maak deze geweldige zangeres nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Fergie!
Narcolyxii

Narcolyxii

Aktie Spelletjes ? De Narcolyxii zijn een vervelende buitenaardse soort die een krachtig gif gebruiken zodat iedereen in diepe slaap verkeert en zijn nachtmerries oneindig herbeleeft. Nu moet jij je in je droom verdedigen en proberen wakker te worden. Schiet ook op de glitterende fragmenten om wakker te kunnen worden. Voor elke nachtmerrie die je te boven komt verdien je geld om upgrades te kopen. Succes!

Spelletjes - Menu Little Game