Advertentie
Muziek Meisje opmaken

Muziek Meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Verzorg het kapsel, de kleding en de make-up van dit muziekmeisje.
Tankaanval

Tankaanval

Aktie Spelletjes ? Het is oorlog en het is jouw taak het land te verdedigen. Gelukkig zit je in een tank en kun je dus heel wat hebben. Schiet erop los, alles levert punten op. Iedere vijand die ontsnapt kost je punten, dus zorg er in ieder geval voor dat je de soldaten neermaait. Je kunt er natuurlijk ook overheen rijden, daar kunnen ze niet tegen.
Tamus en Mitta in de mijn

Tamus en Mitta in de mijn

Avontuur Spelletjes ? Ga samen met Tamus en Mitta op zoektocht naar speelgoed in de donkere mijn! Probeer alle honderd speelgoedjes te vinden die de vleermuizen daar verstopt hebben. Alleen dan zal de zon weer gaan schijnen, want sinds het speelgoed onder de grond verdwenen is, is het donker op aarde. Het is donker in de mijn, en je kunt niet verder kijken dan het schijnsel van je kaars, dus het is oppassen geblazen. Tijdens je zoektocht kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken: kaarsen om de donkere ruimte te verlichten, touwen om ergens overheen te lopen, sleutels om deuren naar platforms te openen, kogels om wanden kapot te slaan, en boortollen om zachte vloeren kapot te maken.
Opmaken straat

Opmaken straat

Meisjes Spelletjes ? Het is tijd voor een hippe stadslook voor dit meisje.
Disney Kleurplaat

Disney Kleurplaat

Meisjes Spelletjes ? Kleur Mickey Mouse en Donand Duck zo mooi mogelijk in.
Spitter

Spitter

Avontuur Spelletjes ? Een vogel poept in je koffie. Jij spuugt terug, maar raakt hem niet. Je zint op wraak! En wat er dan gebeurt... is een heel bizar avontuur waarin je allerlei vreemde opdrachten moet uitvoeren in de vorm van minigames. Vierentwintig sokken verzamelen bijvoorbeeld, of zo ver mogelijk spugen. Er zijn allemaal leuke achievements vrij te spelen, zodat jij uiteindelijk de beste spuger wordt!
Blokken 12

Blokken 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle blokken in het scherm weg te spelen. Als je op een blok klikt welke aan 1 of meerdere blokken van dezelfde kleur grenst verdwijnt die. Des te meer aangrenzende blokken, des te meer punten je krijgt.
Halloween Opmaken 7

Halloween Opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Het is bijna Halloween en deze jongen moet nog leuk aangekleed worden! Kun jij hem helpen?
Bruidstuin

Bruidstuin

Meisjes Spelletjes ? Zorg dat deze bruid er prachtig uitziet op haar trouwdag!
Felix de Geldwolf

Felix de Geldwolf

Behendigheid Spelletjes ? Help Felix om zoveel mogelijk geld te verzamelen in deze bank. Natuurlijk loopt er ook een bewaker rond, die niets liever wil dan Felix te grazen nemen! Door het kruisje aan het blauwe lint te pakken, zorg je ervoor dat de bewaker tijdelijk in slaap valt, en Felix ongestoord zijn gang kan gaan.
Dromenland

Dromenland

Avontuur Spelletjes ? Help het kleine zwarte schaap dromen verzamelen in dromenland.
Eenogig dilemma

Eenogig dilemma

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle eenogige monsters onschadelijk te maken door erop te schieten. Ze veranderen na drie keer schieten in diamanten, die je vervolgens moet verzamelen.
Meesterschutter

Meesterschutter

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle doelwitten te raken in dit mooi getekende schietspel.
Babykatapult

Babykatapult

Behendigheid Spelletjes ? Heb je de leuke Doritos-reclame wel eens gezien, waarin een baby samenspant met zijn oma, om een zak chips van zijn oma af te pakken? Dit spelletje is gemaakt naar aanleiding van die reclame, en nu ben jij de oma die de baby helpt om zo veel mogelijk chips te pakken te krijgen! Slinger de baby weg op het juiste moment, zodat de baby zo ver mogelijk wegvliegt, en zo veel mogelijk chips pakt. Hoe hoger je score, hoe meer upgrades je kunt kopen waarmee oma en baby nòg meer chips kunnen pakken!
Angelica opmaken

Angelica opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed het meisje aan in prachtige jurken, rokjes, bloesjes en bewonder haar.
Ultimate Assassin 3 Level Pack

Ultimate Assassin 3 Level Pack

Behendigheid Spelletjes ? Dit is de Level Pack van Ultimate Assassin 3. Speel het nu! Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden is gezonden. Je hebt de opdracht gekregen om bepaalde doelwitten te vermoorden. In ieder level moet je de groene man vermoorden. De tijdslimiet hangt af van de moeilijkheidsgraad van de missie. Gelukkig zijn er ook bewakers die het je wat moeilijker maken, zodat het spel uitdagend blijft. Loop zo snel mogelijk op het doelwit af. Zodra je het aanraakt, is je missie volbracht. Hierna verschijnt de uitgang, waardoor je naar het volgende level stapt.
Raketten en magneten 2

Raketten en magneten 2

Aktie Spelletjes ? Verjaag de menselijke indringers van je planeet! In elk level heb je een beperkt aantal raketten en magneten tot je beschikking om de mensen van je planeet te verdrijven. Ook kun je explosieven of spanningsvelden gebruiken om de indringers uit te schakelen. De magneten gebruik je om de baan van je raket te veranderen. De blauwe magneet trekt aan, de rode stoot juist af. Maak je planeet mensenvrij met de mogelijkheden die je hebt!
Supercar Road Trip

Supercar Road Trip

Race Spelletjes ? Alsof je op de echte weg rijdt, zo realistisch is dit spel: en dat is nou precies de kracht! Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: zo kun je steeds mooiere auto's kopen!
Vlag Bereiken

Vlag Bereiken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de bal naar de vlag te brengen door het tekenen van figuren.
Dertig

Dertig

Avontuur Spelletjes ? Probeer in elke level de uitgang te bereiken. Je moet alle levels binnen 30 minuten halen om het spel uit te spelen.
Ballon in de woestenij

Ballon in de woestenij

Aktie Spelletjes ? Je heteluchtballon is neergestort in een verwoest landschap. Nu moet jij jezelf verdedigen tegen hordes enge, vijandige wezens terwijl je je ballon repareert. Voor elk wezen dat je doodschiet krijg je geld, waarmee je extra hulpmiddelen kopen kunt in de rijdende winkel, die regelmatig langskomt.
Dodge

Dodge

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blauwe balletje naar het blauwe blokje te brengen, maar pas op de rode bolletjes !
Rijden als een gek

Rijden als een gek

Behendigheid Spelletjes ? Je bent op de vlucht en moet nog maar 42 mijl naar de grens met Mexico. Daar ben je veilig. De bedoeling is dat je dit zo snel mogelijk doet met zo weinig mogelijk schade en zoveel mogelijk geld. Geen geringe opgave! De politie achtervolgt je al en krijgt er ook steeds meer dingen bij om je te laten stoppen. Dan moet je ook nog allerlei obstakels ontwijken en letten op je snelheid als je je daaraan wilt houden. Lifters mag je niet oppikken, die gaan maar lekker lopen. Pas op de olie, die laat je slippen. Als je door het water rijdt wordt de olie weer van je wielen gewassen. Nou ik geef het je te doen. Ben jij sneller dan alle anderen?
Fixation

Fixation

Denk Spelletjes ? Dit beetje vreemde, maar ontzettend uitdagende puzzel-platformspel gaat over Kathryn, een verstokte rookster die nogal wat last heeft van stress. De rook die ze uitblaast, kan ze gebruiken om schakelaars over te halen en om laserstralen te blokkeren in het huis waar ze rondloopt. Kathryn heeft de hulp van de andere personages in de game hard nodig: zorg dus dat ze er mee samenwerkt!
Ikcibod

Ikcibod

Avontuur Spelletjes ? Speel dit platform spelletje in Halloween look en feel.
Starcraft

Starcraft

Aktie Spelletjes ? Voer de verschillende missies uit in dit prachtige Starcraft spel.
Red je schuilplaats

Red je schuilplaats

Aktie Spelletjes ? Verdien goudstukken om je schuilplaats te kunnen repareren. Je kunt wel door gele lijnen heen, maar niet door rode. Tijdens het lopen kun je je vijanden aanvallen. Zorg dat je je bestemming bereikt binnen het aantal pogingen dat je links bovenaan ziet, en dat je alle vijanden uitschakelt!
Shustryak

Shustryak

Behendigheid Spelletjes ? Een....minuutje....pauze...maar....kan...niet....ophouden...met...Shustryak. Oké deze game is wel heel verslavend. Zie je die dikke lijnen af en toe. Klik als je daar op staat. Waarom? Je wilt toch punten verdienen of niet dan?
Nooit Meer

Nooit Meer

Avontuur Spelletjes ? Verzamel de muntjes en loop de levels door. Pas op dat je niet in het ravijn valt!
De Eenzame Ninja

De Eenzame Ninja

Aktie Spelletjes ? Loop de levels door en versla alle andere ninjas. Pas op dat de ninja's jou niet verslaan.
Air Hockey 11

Air Hockey 11

Sport Spelletjes ? Speel online een potje Air Hockey. Probeer om meer punten te halen dan je tegenstander om naar de volgende level te gaan.
Het laatste gevecht 2

Het laatste gevecht 2

Aktie Spelletjes ? De hel is losgebarsten en nu moet je in een laatste gevecht je ruimte verdedigen tegen de hordes gespuis die je in de nacht aanvallen. Schiet ze 's nachts allemaal neer en gebruik de dag om je omgeving te verkennen en wapens te zoeken of vallen te stellen die je door de volgende nacht helpen. Succes!

Spelletjes - Menu Little Game