Advertentie
Lief baby'tje

Lief baby'tje

Kids Spelletjes ? Da's een lief baby'tje! Met wat leuke kleuren ziet hij er vast nog schattiger uit.
Courier Combat

Courier Combat

Aktie Spelletjes ? In dit spel ga je vechten tegen een heleboel vijanden. Zet hem op!
Zombiekooi

Zombiekooi

Aktie Spelletjes ? Jij zit in een kooi die je beschermt tegen bloeddorstige zombies. De zombies zijn eropuit om de kooi te vernielen om zo bij jou uit te komen. Schiet op ze voordat ze nog maar bij het gaas van de kooi zijn, want ze verscheuren de omheining gewoon! Je kunt dit spel in de storymode en de survival mode spelen.
Kerst bij de Dibbels

Kerst bij de Dibbels

Kerst Spelletjes ? Het is Kerst bij de Dibbels! In deze Kerstaflevering moet de Dibbelkoning van steen naar steen zien te komen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen. Misschien kunnen zijn onderdanen hem helpen om over deze hindernissen te komen? De Dibbels transformeren zichzelf in bruggen, trapjes en stapstenen. Ze voeren alle opdrachten trouw uit, zelfs als ze dit met hun leven moeten bekopen! Zorg jij ervoor dat de koning heelhuids overkomt? Vergeet ook niet dat er zo veel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Chaos op het kruispunt

Chaos op het kruispunt

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de juiste verkeersborden om het verkeer op deze kruising in goede banen te leiden. Houd je hoofd er goed bij, anders ontstaan er ongelukken!
Robot Riot

Robot Riot

Avontuur Spelletjes ? In dit leuke Phineas en Ferb-spelletje wil de gemene Dr. Doofenshmirtz de wereld veroveren met zijn leger van Normbots! Perry het vogelbekdier, alias Geheim Agent P, gaat Phineas en Ferb helpen om de aanval van Dr. Doofenshmirz te verijdelen. Kruip in de huid van Phineas en Ferb en versla de Normbots! Zorg dat geen enkele Normbot je passeert en verzamel uitrustingen om extra eenheden in te kunnen zetten. Hou je de gezondheid van je soldaten goed in de gaten? Veel plezier met Phineas en Ferb!
Binnen de grenzen 2

Binnen de grenzen 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om binnen het venster te blijven terwijl je alle obstakels omzeilt. Pak de blauwe powerups en klik om ze te activeren en een bonus te verdienen. Hoe meer kunstjes je doet, hoe meer bonuspunten je krijgt: gecombineerde kunstjes (drie achter elkaar) zijn al helemaal veel waard. Welke kunstjes dit zijn, kun je zien in de 'tricklist' in het 'instructions'-menu. Hoe langer je binnen het venster blijft, hoe hoger je score. Zet hem op!
Slapende totems

Slapende totems

Denk Spelletjes ? Gooi de totempalen wakker met kokosnoten. Hiervoor moet je samenwerken met je stamgenoten. Als je het level snel genoeg uitspeelt, verdien je een ster.
Kapitein Nutty

Kapitein Nutty

Behendigheid Spelletjes ? Met een jetpack op zijn rug vliegt Kapitein Nutty door de lucht, op jacht naar eikels en bonuspunten! Kijk uit voor de ballonnen met doodshoofden erop!
Berg Beklimmen

Berg Beklimmen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om hoog te klimmen zonder geraakt te worden door vallende objecten.
Op eierjacht

Op eierjacht

Behendigheid Spelletjes ? Laat de kip al haar eieren uitbroeden en haar kuikens veilig naar het nest brengen! Honden, koeien en andere vijanden proberen het haar moeilijk te maken. Probeer power-ups zoals bommen, 'speed up' (blauwe S) en schilden te pakken: deze vertragen de vijand, versnellen jou en beschermen je. Ook kun je nog extra levens pakken, in de vorm van pillen. Kijk uit voor de larven en de vleermuizen!
Chic Opmaken 2

Chic Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Alledaags, of iets naar de laatste mode? Welke kleren staan haar het best?
Ontsnap uit de Stad

Ontsnap uit de Stad

Denk Spelletjes ? Je wordt gezocht voor diefstal, probeer om uit de stad te ontsnappen.
Bananen Voeren

Bananen Voeren

Behendigheid Spelletjes ? Het stamhoofd heeft altijd honger, voer hem genoeg bananen om naar de volgende level te gaan.
Verdedig je Vestiging 9

Verdedig je Vestiging 9

Aktie Spelletjes ? Verdediging je vestiging tegen de vijand en zorg dat je basis niet vernietigd wordt.
Girl Space 1

Girl Space 1

Avontuur Spelletjes ? Dit meisje gaat een gebied binnen waar alleen jongens mogen komen. Van shampoo word je beter maar van vuile sokken niet!
Mesiria 1

Mesiria 1

Avontuur Spelletjes ? Na je opleiding ga je de wereld verkennen en raak je verzeild in spannende avonturen!
Xnake

Xnake

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
De reis van Bugzy

De reis van Bugzy

Avontuur Spelletjes ? Bugzy is meegenomen door een storm. Hij wil graag terug naar zijn familie, maar heeft geen vervoer. Bijna alles onderweg is te gebruiken om te schuilen, zweven, rijden en jezelf te beschermen. Zorg dat je de juiste dingen pakt in de juiste volgorde en dan maakt Bugzy wat hij nodig heeft om naar het volgende level te komen. Maar wees voorzichtig in deze onbekende wereld, niet alles en iedereen is ongevaarlijk.
Ondergrondse ontsnapping

Ondergrondse ontsnapping

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit je cel met behulp van een magisch geweer, dat openingen in muren maakt. Daar waar een groen vlakje met een pijl staat, word je de kant op gelanceerd waar de pijl naartoe wijst wanneer je op die plek de muur binnengaat. Je kunt zowel boven als onder de grond lopen. Wissel beide kanten handig af, om zo verder te komen: soms kom je boven de grond vast te zitten, en kun je toch onder de grond nog verder komen.
Meisje Spiegel opmaken 2

Meisje Spiegel opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kijk in de spiegel en kies mooie make-up en een nieuw kapsel.
Meisjes Team

Meisjes Team

Meisjes Spelletjes ? Probeer om de poppetjes naar de wolk te brengen !
Warme Winterkleding

Warme Winterkleding

Meisjes Spelletjes ? In de winter is het mooi wit buiten, maar het is ook koud. Zoek warme kleding uit voor dit meisje, zodat zij comfortabel de sneeuw en de kou in kan! Je kunt kiezen uit verschillende jasjes en broeken, schoenen en laarzen. Ga naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit. Waar laat je het meisje heen gaan, naar het vliegveld of naar de stad? Zoek bijpassende winterdecoraties uit. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken en neerzetten waar jij dat leuk vindt.
LenteMeisje opmaken 4

LenteMeisje opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Kies de allermooiste kleding uit de lentecollectie voor dit meisje.
Sketch

Sketch

Kids Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen om de tekening zo goed mogelijk na te tekenen. Als hulp kun je een paar prikkers plaatsen.
Sluipmoordenaar

Sluipmoordenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent een huurmoordenaar die vanuit de toekomst naar het heden wordt gezonden. Dood je doelwit en zorg dat je op tijd de uitgang bereikt! Daarna volgt een nieuwe opdracht. Je geheime missies worden steeds ingewikkelder!
Ontsnap bij het Nablijven

Ontsnap bij het Nablijven

Behendigheid Spelletjes ? Help dit meisje om te ontsnappen bij het nablijfuurtje. Je kunt ontsnappen met behulp van allerlei voorwerpen die je op kunt pakken. Voorwerpen kun je ook weer onderling met elkaar combineren, succes!
Katachtige kleding

Katachtige kleding

Meisjes Spelletjes ? In de jungle kan een katachtige look goed van pas komen. Kies voor dit meisje een mooie combinatie van jurkjes, truitjes, rokjes en/of broeken en pas daarna haar kapsel en accessoires aan.
Flying High

Flying High

Behendigheid Spelletjes ? Toothy heeft in het spel Gogo Toothy zijn lesje nog niet geleerd. Hij is weer van een tak gevallen en zijn oogzenuw zit nog vast aan de tak. Probeer om Toothy zo hoog mogelijk terug te schieten.
Rebound

Rebound

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat met een balletje proberen roze dingetjes te pakken. Als je dat hebt gedaan moet je het balletje naar de finish rollen en je hebt de level gehaalt.
Alice's Droom

Alice's Droom

Meisjes Spelletjes ? Alice gaat naar het feestje van de hartenkoningin. Zoek jij mooie kleding voor haar uit? Je kunt haar ook opmaken. Niet alleen Alice, maar ook het witte konijn is op dit feestje uitgenodigd. Hij heeft altijd haast en is bang om te laat te komen. Help jij hem met het zoeken naar een passende outfit?

Spelletjes - Menu Little Game