Advertentie
Dodelijke robot

Dodelijke robot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot in de vorm van een mens, en je wordt ingezet als moordwapen. Je krijgt van je makers allerlei verschillende opdrachten, die je level na level zo goed mogelijk moet proberen uit te voeren.
One soldier

One soldier

Aktie Spelletjes ? Je bent als enige soldaat overgebleven en je moet ervoor zorgen dat je de tegenstanders uitschakelt.
Transsylvanië

Transsylvanië

Avontuur Spelletjes ? De aardappelman moet naar huis. Hij heeft zijn vrouw beloofd dat hij snel thuis zal zijn. Onderweg loopt er van alles mis en moet hij goed nadenken. Overal loeren de monsters en duiveltjes op hem. Als hij de juiste dingen doet en deze monsters uitschakelt kan hij verder lopen naar zijn huis en vrouw. Maar het kost wel veel moeite, dat denken en dat voor een aardappel. Kun jij hem helpen en sloten openen en hekken laten verdwijnen zodat hij gauw thuis is?
Redneck en de zombies

Redneck en de zombies

Aktie Spelletjes ? Vier verschillende missies wachten op je in deze zombieshooter. Klim in je helikopter en schiet zo veel mogelijk zombies neer!
Anne Hathaway opmaken

Anne Hathaway opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit is een leuk opmaakspel met actrice Anne Hathaway. Maak haar op en kies kleding voor haar uit. Lijkt ze nog steeds op zichzelf, of is het iemand anders geworden? Anne is een Amerikaanse actrice, bekend van films zoals Brokeback Mountain. Het is een actrice met een klassieke uitstraling. Haar voorbeelden zijn Judy Garland en Meryl Streep. Veel plezier met dit beroemdheden-spel!
Neuronenstrijd

Neuronenstrijd

Behendigheid Spelletjes ? Maak je neuron zo lang mogelijk door van de ene proteïne naar de andere te gaan. Verbind zo veel mogelijk proteïnen met elkaar en kijk hierbij uit voor vijandige neuronen, die ook op proteïnen uit zijn. In het spel zijn ook speciale proteïnen: sommige vergroten de straal waarbinnen je proteïnen kunt pakken, andere verhogen je snelheid tijdelijk, nog weer andere zorgen ervoor dat je langer kunt profiteren van een groter bereik of dat vijandige neuronen tijdelijk worden bevroren. Succes!
Pompoenmonster

Pompoenmonster

Aktie Spelletjes ? Het is Halloween: als monster verstop jij je in pompoenen of andere Halloweenfiguren, om onschuldige voorbijgangers aan te vallen. Pak al het snoep dat ze laten vallen! Er zijn allerlei mooie upgrades mogelijk: bijvoorbeeld vleugels, extra snelheid, een hardere schil of meer uithoudingsvermogen.
Universum Zoeken

Universum Zoeken

Denk Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk naar het eind te vliegen. Je kan alleen recht door.
Tropische bruiloft en mode

Tropische bruiloft en mode

Meisjes Spelletjes ? Voor deze twee stellen is het vandaag een heel belangrijke dag: ze gaan trouwen! Maak jij er voor deze twee stellen een dag van om nooit te vergeten? Eerst ga je hun gezichten en haar opmaken en stylen. Zoek een perfecte make-up en kapsels voor de huwelijksdag. Hierna is de bruidskleding aan de beurt. In dit trouwspel zijn er lange, witte jurken en kanten sluiers genoeg om aan alle wensen van de bruidjes te voldoen! Voor de bruidegom is er een ruime keuze aan prachtige trouwpakken. Als laatste ga je aan de slag om de trouwlocatie in te richten. Tafels, stoelen, taarten en slingers, bloemen, auto's en duiven... het is er allemaal! Zo wordt het een droombruiloft om nooit te vergeten.
Speed Racer

Speed Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten op dit parcours.
Drakenuniversiteit

Drakenuniversiteit

Denk Spelletjes ? Welkom bij de drakenuniversiteit. Probeer om aan de overkant te komen door op de correct gespelde woorden springen.
Voetballen 11

Voetballen 11

Sport Spelletjes ? Speel alle spellers voorbij en probeer zoveel mogelijk goals te maken.
Nieuwjaars Rush

Nieuwjaars Rush

Denk Spelletjes ? Plaats de platforms op de juiste plaats om zo de deur te bereiken. Zorg er echter wel voor dat je onderweg ook de sleutel pakt omdat je anders niet door de deur kan.
Heuvels Racer 13

Heuvels Racer 13

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de Hummer (of andere gekozen auto) over de bergen te rijden naar de finishvlag. Ondertussen kun je klokjes pakken voor extra tijd. Als je over de kop slaat moet je terug naar het laatst gepasseerde stoplicht.
Lieve Baby Jongetjes

Lieve Baby Jongetjes

Meisjes Spelletjes ? In dit spel ga je voor een lief, klein jongetje zorgen. Het jongetje speelt in de tuin. Laat het ventje met een hondje spelen, laat hem slapen als hij moe is, geef hem eten als hij honger heeft, doe hem onder de douche als hij vies is, etc. Als je op het jongetje klikt, kun je zien of hij gezond en gelukkig is. Je kunt geld verdienen door goed voor hem te zorgen. Met het geld kun je nieuwe dingen voor hem kopen. Zo maak je van jouw baby het gelukkigste babyjongetje ter wereld. Er zijn drie levels in dit spel. In level twee en verder zijn er meer babyjongetjes te verzorgen, maar ik weet zeker dat je dat ook kan.
Superster Serie 6

Superster Serie 6

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige actrice. Haar naam is Keira Knightly. Ze is geboren in Londen en is heel bekend door haar rol als Elizabeth Swann in de film Pirates of the Caribbean. Ze heeft ook gespeeld in Love Actually en speelt Eliza Doolittle in de film My Fair Lady, die dit jaar uitkomt. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Keira!
Zoek de gouden bijl

Zoek de gouden bijl

Denk Spelletjes ? Zoek binnen 10 minuten alle voorwerpen die in dit plaatje verstopt zitten. Klik op deze voorwerpen om punten te verdienen. Voor iedere foute keuze, verlies je punten.
Rocket Bike

Rocket Bike

Sport Spelletjes ? Kies een maffe motorracer, "koop" wat handigheidjes voor de race en RACE!
Dansmeisje Opmaken

Dansmeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Deze jonge ster heeft modieuze kleding nodig!
Priester vs Zombies

Priester vs Zombies

Aktie Spelletjes ? Als priester heb jij een belangrijke missie: zombies uitschakelen! Hoe meer zombies je doodt, hoe meer wapens je kunt gebruiken. Sla van je af met je honkbalknuppel of schiet in het rond met je revolver. Pas op: wanneer je te vaak gebeten wordt door de zombies, is het voorbij!
Safari Fotograaf

Safari Fotograaf

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de perfecte foto te maken van de dieren die hier rond lopen. Hoe beter de foto hoe meer punten je krijgt. Je kan de foto aan het einde van het spel ook afdrukken.
Windmolenspel

Windmolenspel

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je schone energie opwekt en verkoopt door een windmolenpark te bouwen. Je kan op een winstgevende manier schone energie opwekken door op de juiste plek windmolens neer te zetten. Je hebt 3 jaar om je target te halen.
Snoep Missie

Snoep Missie

Avontuur Spelletjes ? Schakel de beestjes uit die in de weg lopen. En pak de snoepjes die je onderweg tegenkomt.
Kittenwaterval

Kittenwaterval

Behendigheid Spelletjes ? Help deze lieve kittens om de waterval over te steken met behulp van de boomstam. Door een donkergroene bol op te vangen, kan je de boomstam langer maken en met de lichtgroene bollen wordt deze korter. Als je de rode knop raakt, verdien je bonuspunten en met de blauwe verdien je een extra leven.
Gateway 1

Gateway 1

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat de robot in elk level de uitweg weet te vinden. Dit kan alleen met jouw hulp!
Robot op monsterjacht

Robot op monsterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, en wordt op weg gestuurd om het monster, dat in zijn hol verscholen zit, te verslaan. Er zijn vier verschillende wapens waaruit je kunt kiezen. Zorg dat je de juiste keuze maakt, en schakel het monster ermee uit!
Gunny Bunny 2

Gunny Bunny 2

Aktie Spelletjes ? Alweer het tweede deel van gunny bunny, schiet alle gevaarlijke robots neer!
Ninja met een Missie

Ninja met een Missie

Denk Spelletjes ? Jij bent een ninja die een pakketje moet bezorgen bij je Meester, die in een dorpje verderop woont in het huis met de gele lantaarn. Wees slim en zorg dat de samoeraïs je niet te pakken krijgen!
Winterhuis Kleuren

Winterhuis Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur dit huis in deze winterse omgeving zo mooi mogelijk in.
De labmuis ontsnapt

De labmuis ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Help jij het laboratoriummuisje om te ontsnappen, voordat de laboranten hem te pakken krijgen en allerlei wrede dierproeven op hem uitvoeren! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die de muis kunnen helpen en probeer zo snel mogelijk te zijn.

Spelletjes - Menu Little Game