Advertentie
Barbarian

Barbarian

Aktie Spelletjes ? Versla de duivelse Drax en bevrijd prinses Mariana.
Kit en Octopod

Kit en Octopod

Avontuur Spelletjes ? De verliefde Octopod wil terug naar zijn vriendin! De boze panda heeft de geliefden wreed van elkaar gescheiden, en nu mist dit achtpotige wezentje zijn meisje verschrikkelijk. Jij kunt hem helpen, zet hem op als een soort helm, en neem hem mee naar zijn vriendinnetje. Je kunt hem van je afgooien om knoppen om te zetten of de ridders te hinderen. Natuurlijk kun je ook gewoon de ridders verslaan, dat is veel leuker. Als je onderweg de kisten in elkaar mept, krijg je nog extra zakgeld ook. Je kunt over hindernissen heen springen, maar het is ook mogelijk om tegen een muur op te klimmen: altijd handig als je niet hoog genoeg kunt springen.
Cricket 4

Cricket 4

Sport Spelletjes ? Speel dit slagbalspelletje op straat en probeer de hoogste score te halen.
Ontsnap uit de Inrichting

Ontsnap uit de Inrichting

Avontuur Spelletjes ? Probeer met behulp van de portals langs de verschillende hindernissen te komen.
Konijn opmaken 2

Konijn opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Maak een mooie combinatie van kleding en assecoires voor Jack Konijn.
Sift Heads Cartels Act 2

Sift Heads Cartels Act 2

Aktie Spelletjes ? Shorty gaat naar een begrafenis: een begrafenis waar naast de overledene zelf, nog meer doden zullen vallen. Shorty is vastbesloten om al haar vijanden uit te roeien in het mortuarium. Zorg jij dat ze er weer levend vandaan komt in deze aflevering van Sift Heads Cartels?
Vervlogen herinneringen

Vervlogen herinneringen

Avontuur Spelletjes ? Wanneer een oude man in zijn fotoboek bladert om herinneringen op te halen, komt er opeens een windvlaag die zijn foto's meeneemt! Hij twijfelt geen seconde, pakt zijn gemotoriseerde wandelstokken en springt uit het raam, zijn herinneringen achterna. Help jij deze man om al zijn herinneringen terug te vinden zodat hij ze weer in zijn fotoboek kan plakken? Houd het brandstofpeil van de gemotoriseerde wandelstokken wel in de gaten!
Pylonenrace

Pylonenrace

Behendigheid Spelletjes ? Je moet proberen om zo snel mogelijk het einde te bereiken. Maar ontwijk telkens wel alle muren die je onderweg tegenkomt.
Apen Opmaken

Apen Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed de apen aan! Geef ze de mooiste kleding en sieraden.
Alien Blokken

Alien Blokken

Behendigheid Spelletjes ? Speel het hele veld leeg om naar de volgende level te gaan. Klik twee of meer Aliens aan van dezelfde kleur, die aan elkaar grenzen. Zo laat je ze verdwijnen.
Reuzetruck

Reuzetruck

Race Spelletjes ? Laat zien hoe goed je deze truck met oplegger kan besturen in 10 tests. Als je ze alle 10 haalt, krijg je je Reuzetruck-rijbewijs! Rij over de groene pijlen om een test af te leggen. Let op, als je een rode pylon raakt, beschadig je je truck. Wanneer je schadebalk helemaal gevuld is, is het spel over.
Steppenwolf 24

Steppenwolf 24

Avontuur Spelletjes ? Deel 24 is de allerlaatste aflevering van Steppenwolf. Hoe zal het aflopen? Speel het spel en ontdek het zelf!
Truck Bonanza

Truck Bonanza

Race Spelletjes ? Rijd je kiepauto naar de finish zonder je wagen al teveel te beschadigen.
Balletjes ontwijken

Balletjes ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle balletjes te ontwijken. Na verloop van tijd wordt dit steeds moeilijker!
Worm des doods

Worm des doods

Aktie Spelletjes ? Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende reuzenworm krijgt wat hij nodig heeft! Hij eet mensen en dieren, en laat auto's ontploffen.
Dwergen in de sneeuw

Dwergen in de sneeuw

Meisjes Spelletjes ? In dit dwergendorpje staan de huisjes half verborgen onder een dik pak sneeuw. Het is winter, en buiten is het koud en guur. Binnen maken de dwergen het gezellig met elkaar. Er zijn daar heel veel verschillende dwergen en ze vinden het reuze gezellig om bij elkaar te zijn. Zoek voor alle dwergen een stoel en zet de koekjes en de taarten maar vast klaar! Als er genoeg bedden staan in de slaapkamer, kan iedereen vanavond blijven slapen en hoeft niemand door het gure weer naar huis. Je kunt het spel bewaren door op save te drukken: zo kun je de volgende keer weer verdergaan waar je was gebleven.
Slapende doosjes 4

Slapende doosjes 4

Denk Spelletjes ? Dit is alweer het vierde spelletje uit de serie 'Slapende doosjes'. Ook hier is het de bedoeling dat je slapende doosjes wakker maakt. Ditmaal doe je dit door figuren te tekenen, die vervolgens veranderen in blokjes hout. Zorg ervoor dat de stukjes hout de doosjes direct of indirect aan het wankelen brengen. De doosjes vallen zo om en worden wakker. Combineer de houten figuren handig met elkaar, om het doosje in zo weinig mogelijk pogingen wakker te schudden. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!
Brunette opmaken

Brunette opmaken

Meisjes Spelletjes ? Wordt een echte styliste en geef dit meisje een geheel nieuwe look.
Leuke mode

Leuke mode

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje houdt net zoveel van mode als jij.
Rollen Rollen Rollen

Rollen Rollen Rollen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om op de balk te blijven en zo na de finish te rollen.
Zoek de verschillen 8

Zoek de verschillen 8

Kids Spelletjes ? Probeer in elk plaatje de 10 verschillen te vinden voor je tijd op is.
Rollende Knikker 3

Rollende Knikker 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de blauwe bal in het gat te krijgen. Soms moet je eerst de sleutels pakken waarmee je de deuren kan openen.
Verdedig je Vestiging 8

Verdedig je Vestiging 8

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vijanden die je tegen komt.
Miley Cyrus Opmaken 2

Miley Cyrus Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kleed Miley Cyrus leuk aan voor haar volgende optreden als Hannah Montana.
Racer VXR

Racer VXR

Race Spelletjes ? Op dit circuit wordt het een 1 tegen 1-racewedstrijd. In het begin zijn het makkelijke parcours, maar later niet meer...
Skyscraper Parkour

Skyscraper Parkour

Behendigheid Spelletjes ? Spring van dak naar dak op de wolkenkrabbers in de grote stad. Hoe langer je rent, hoe harder je gaat en hoe verder je springt, totdat je zelfs over hele gebouwen heen kunt springen. Alleen als je ergens tegenaan rent word je even langzamer. Veel plezier!
Zombies lokken

Zombies lokken

Denk Spelletjes ? De zombies op deze begraafplaats zijn dol op hersenen! Jij wilt juist zo veel mogelijk zombies uitschakelen, dus wat is er beter lokaas dan een vers stel hersenen? Plaats ze op een strategische plaats, zodat de zombie in de val loopt.
Aanval uit de Ruimte

Aanval uit de Ruimte

Aktie Spelletjes ? Jij bent een premiejager, die door de Verenigde Ruimtenaties is ingehuurd om voortvluchtige criminelen op te sporen. Je volgende klus is in een afgelegen zonnestelsel genaamd Menoetius. Hier moeten jij en je huurlingen op vijf verschillende planeten op zoek naar intergalactische boeven. Het doel van het spel is simpel: de boeven en hun handlangers uitschakelen zonder zelf gewond te raken of zelfs gedood te worden. De manier waarop je dit doel bereikt, is alleen een stuk minder makkelijk... Probeer om zo veel mogelijk punten te behouden: degene die als eerste op nul staat, verliest. Plaats je eenheden door ze vanuit de linker benedenhoek naar jouw deel van het slagveld te slepen (binnen de witte stippellijnen). Als je alle eenheden strategisch hebt geplaatst, klik je op de groene 'End Turn'-knop. Kies de knoppen bovenaan of onderaan het slagveld om de richting te bepalen waarin je eenheden lopen. Iedere ronde duurt 10 seconden: hierna kun je weer nieuwe eenheden plaatsen, waarna je weer op End Turn klikt. Veel plezier in dit turn-based verdedigingsspel!
Vakantie Kleurboek

Vakantie Kleurboek

Meisjes Spelletjes ? Kies een vakantietekening en kleur hem in.
Vissen 3

Vissen 3

Sport Spelletjes ? Vang binnen de tijd zoveel mogelijk vissen.
Counter Terror

Counter Terror

Aktie Spelletjes ? Een tactisch actiespel waarin je in een gebouw met meerdere verdiepingen vecht tegen domme maar gevaarlijke vijanden. Het principe is simpel: schiet, maar zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Wanneer je gehurkt zit, kan de vijand je niet zien en ben je veilig. Schiet omhoog, omlaag, opzij of werp granaten om iedereen die jou in de weg loopt, uit te schakelen! Je kunt het spel in je eentje spelen of met twee spelers, in verschillende moeilijkheidsgraden.

Spelletjes - Menu Little Game