Advertentie
Stermeisje opmaken 2

Stermeisje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Geef deze beroemdheid een mooi laagje make up.
Verdedig je Vestiging 6

Verdedig je Vestiging 6

Aktie Spelletjes ? Er worden steeds aanvallen uitgevoerd op je kanon. Probeer om ze allemaal af te slaan!
Verdedig je Vestiging 7

Verdedig je Vestiging 7

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig de stad door de raketten te laten ontploffen voordat ze de grond raken.
Sift Heads Cartels Act 3

Sift Heads Cartels Act 3

Aktie Spelletjes ? Vinnie en zijn team worden achternagezeten door inspecteur Sam Lawrence. Dan keren de rollen zich om: niet Sam Lawrence, maar Vinnie en de zijnen beginnen een klopjacht. Tijdens deze klopjacht worden ze achternagezeten door een wraakzuchtige clan en lopen de dingen anders dan gepland... Help Vinnie om het er levend vanaf te brengen! In deze Sift Heads-aflevering zitten nieuwe wapens en vechttechnieken!
Sprookjesmeisje Opmaken

Sprookjesmeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Verkleed dit meisje als een prinsesje of een heksje!
Eendentriathlon 2

Eendentriathlon 2

Sport Spelletjes ? Jouw eendje heeft een bijzonder talent, namelijk voor klimmen, hardlopen, vliegen en zwemmen. Met talent alleen wint hij de wedstrijd niet: hij zal alle talenten ook moeten ontwikkelen door te trainen! Het energiepeil van je eendje stijgt wanneer je hem graan voert. Doe dit dus regelmatig! In de eerste aflevering van Eendentriathlon waren er nog drie sporten, maar er is een extra sport bij gekomen: klimmen. Spring over rollende hindernissen heen, probeer om alle muntjes te verzamelen en zorg dat je binnen het beeldscherm blijft.
Taartpiraten

Taartpiraten

Aktie Spelletjes ? De taartpiraten hebben al je kostbare taart gestolen! Het is dus hoog tijd om een verdedigingslinie van geschutskoepels te bouwen om ze uit de buurt te houden van je taartfabriek. Verbeter je torens en zoek naar nieuwe door ingrediënten te verzamelen waarmee je je torens sterker en groter maakt. Doe je best om deze taartpiraten te weren!
Gevecht in de hel

Gevecht in de hel

Aktie Spelletjes ? Dean en Sam zijn twee broers. Hun vader is een moedige held, die in de hel is afgedaald om de duivel voor eens en voor altijd te verslaan. De hulp van zijn zoons zal hij vast niet afslaan! Daal af richting hel en vecht tegen de monsters om je vader te redden!
Feestje opmaken 1

Feestje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat naar een feestje. Kies passende kleding voor haar.
Schwarzwälder Kirschtorte maken

Schwarzwälder Kirschtorte maken

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we een heerlijke taart maken: een Schwarzwälder Kirschtorte! Haal je bakspullen maar vast te voorschijn. Je hebt nodig: een oven, een mixer, een schaal, een springvorm, lepels en een mes. Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je een fantastische Schwarzwälder kersentaart kunt maken. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Aan het eind van het spel kun je het recept ook nog printen.
Panda op koekjesjacht

Panda op koekjesjacht

Behendigheid Spelletjes ? Jij woont als panda in Koekjesland. De heerschappij van Koekhoofd begint je steeds meer tegen te staan en je droomt ervan om een nieuw bestaan op te bouwen in de Verenigde Koekjesstaten. Maar hoe kom je daar? Je laat je lanceren vanuit een kanon en probeert onderweg zo veel mogelijk dieren en grote koeken te raken: deze leveren je namelijk koekjes op, waarmee je upgrades kunt kopen.
Oranje zwaartekracht

Oranje zwaartekracht

Denk Spelletjes ? Een grappig denk- en behendigheidsspel waarin een sinaasappel alle citroenen moet opeten voordat hij naar de uitgang mag (een grijs rondje, wordt groen zodra alle citroenen op zijn). Hij heeft hierbij je hulp nodig: jij kunt het touw waaraan hij hangt, doorsnijden, zodat hij omlaag valt of omhoog vliegt. Soms is het slimmer om het sinaasappeltje op een andere manier te laten bewegen: bijvoorbeeld door het roze rondje te verplaatsen of door de hendel die aan het groene rondje zit, rond te draaien, waardoor het een soort katrol wordt. Zo kun je het touw langer of korter maken. Je kunt het touw verbinden met groene rondjes waarin pijltjes staan. Deze pijltjes geven de richting aan die de sinaasappel op gaat zodra het touw wordt doorgesneden. Zorg dat de sinaasappel alle citroenen opeet zonder dat hij tegen de scherpe punten aan komt!
Ren voor je Leven 2

Ren voor je Leven 2

Behendigheid Spelletjes ? Blijf zo lang mogelijk in leven door op de juiste planken te springen.
Gezichtjes Ontwijken

Gezichtjes Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de steeds grotere en steeds meer komende rode gezichtjes te ontwijken!
Raketdiertjes

Raketdiertjes

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer de diertjes en zorg dat ze zo ver mogelijk komen! Wanneer ze gelanceerd zijn, kun je een jetpack gebruiken om ze nog verder te laten vliegen. Kijk uit voor scherpe punten en voor vijandige raketten! Ook moet je oppassen dat de jetpack niet oververhit raakt. Verzamel daarom jetpack-muntjes en upgrade je jetpack in de winkel. Kies telkens weer een andere bestemming en probeer ook daar weer een mooie score te halen!
Valentijn Kleuren

Valentijn Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur dit Valentijn hartje zo mooi mogelijk in.
Hond Opmaken 4

Hond Opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze honden zo mooi mogelijk aan. Sommige honden moet je eerst wassen voordat je ze aan kunt kleden!
Jack IJs

Jack IJs

Avontuur Spelletjes ? Versla je tegenstanders door ze in te vriezen. Wanneer je iedereen verslagen hebt mag je door naar de volgende level.
Bumper Gevecht

Bumper Gevecht

Aktie Spelletjes ? Stoot de tegenstander tegen gevaarlijke randen waardoor hun voertuig schade oploopt. Je wint als je alle voertuigen van de tegenstander hebt vernietigd.
Veeleisende badgasten

Veeleisende badgasten

Meisjes Spelletjes ? Probeer de gasten zo goed mogelijk te bedienen zodat ze een heerlijke dag tegemoet gaan op het strand. Boven hun hoofd verschijnt een rondje met daarin het voorwerp dat ze nodig hebben. In de balk onderin klik je op dit voorwerp, om vervolgens op de badgasten te klikken die daarom hebben gevraagd.
Slide Racen

Slide Racen

Race Spelletjes ? Dit is een lekker moeilijk racespelletje. Coureur Blue Willy leert zijn zoon Almond racen. Zorg ervoor dat je bij elk circuit een goede score haalt, want alleen zo mag je door naar het volgende circuit. Je mag elk circuit vaker spelen om een betere score te halen.
Cupido hartenjager

Cupido hartenjager

Behendigheid Spelletjes ? Schiet Cupido's af op de hartjes, en probeer deze allemaal te raken!
Battle Slam

Battle Slam

Denk Spelletjes ? Maak snel horizontale en verticale rijen van drie of meer gelijke stenen. Speel zo veel mogelijk stenen weg voor de tijd om is, zodat je door mag naar het volgende level.
Fling Flang

Fling Flang

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de smileys naar de gekleurde blokjes te verplaatsen in zo min mogelijk klikken. Dit doe je door het oogje tegen de smileys aan te laten botsen, om ze de juiste richting op te sturen. Je aantal muisklikken is beperkt, dus ga handig en bedachtzaam te werk!
Para Jumper

Para Jumper

Sport Spelletjes ? Probeer om midden op de circkel te landen met je parachute.
Romantiek in de ruimte

Romantiek in de ruimte

Behendigheid Spelletjes ? Na een romantisch etentje stappen twee geliefden op hun raket voor een reisje richting ruimte. Ze weten op dat moment nog niet dat ze een groots avontuur gaan beleven. Verzamel harten voor extra leven, power-ups in de vorm van sterren, en schiet op de aliens die voorbijvliegen.
Dodelijk gif 3

Dodelijk gif 3

Aktie Spelletjes ? Speel nu het derde deel van de 'Dodelijk gif'-serie! Je bent binnengedrongen in het lab van de vijand en ziet dat deze een dodelijke mutant aan het ontwikkelen is. Net op het moment waarop je bij de mutant staat, komt de bewaker binnen. Snel, verstop je en hou de bewaker goed in de gaten: als hij met zijn rug naar je toe staat, kun je je verplaatsen, anders niet. Val hem van achteren aan door op hem te klikken en vervolgens op de gele hand boven hem te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer hij zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Laat me met rust

Laat me met rust

Aktie Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door nerds en breedgeschouderde honkballers. Jij wilt maar één ding: rust! Schud ze van je af, en schiet ze neer zodat ze je met rust laten. Verzamel bonussen, zodat je je wapen sneller kunt laden, meer munitie hebt of meer schade kunt aanrichten met je wapens.
Het hart van de samoerai 2

Het hart van de samoerai 2

Aktie Spelletjes ? Deze samoerai is op weg, maar hij komt allerlei gevaren en vijanden tegen. Zorg dat hij op tijd de juiste aanvals- of verdedigingstechniek gebruikt, zodat hij zijn bestemming veilig kan bereiken.
Gezicht opmaken in de zomer

Gezicht opmaken in de zomer

Meisjes Spelletjes ? De winter is nu definitief voorbij. Je kunt je gezicht niet meer verstoppen achter een sjaal of je statische haar onder een muts stoppen. Tijd dus voor een bezoekje aan de schoonheidssalon! Laat je gezicht maar eens lekker verwennen. De puistjes en rode vlekjes zullen verdwijnen en dan ben je helemaal klaar voor een heerlijk lange zomer. Lekker op een terrasje zitten en kijken naar al die leuke jongens die voorbij komen, bijvoorbeeld!
De Nacht Ervoor

De Nacht Ervoor

Denk Spelletjes ? Probeer in dit spelletje de uitgang van de bar te vinden door allemaal raadsels op te lossen.

Spelletjes - Menu Little Game