Advertentie
Insecten op zoektocht

Insecten op zoektocht

Denk Spelletjes ? Een kakkerlak, een sprinkhaan en een wesp hebben een onverzadigbare honger. In hun eentje werken ze zo een hamburger, kip of tomaat weg. Jouw hulp hebben ze hierbij wel nodig, want anders kunnen ze nooit over kloven of andere obstakels komen. Laat verschillende voorwerpen in de juiste volgorde, op het juiste moment en op de juiste plaats vallen. Plet hierbij geen insecten!
Helikopterspel 6

Helikopterspel 6

Aktie Spelletjes ? Versla de vijand door hun fabriek en krachtcentrales op te blazen. Zijn je bommen op keer dan terug naar het schip om te herladen.
Wereld in Vuur

Wereld in Vuur

Denk Spelletjes ? De wereld wordt aangevallen door vuur wezens en jij moet de aarde beschermen! Zoek 2 dezelfde tekens om meer toverkracht te krijgen, zodat je je vijanden kan uitschakelen!
Sluip over Straat

Sluip over Straat

Behendigheid Spelletjes ? Dit mannetje is vanochtend vergeten zijn broek aan te trekken, en kwam daar pas vlakbij zijn werk achter. Nu is hij weer op weg naar huis om zijn broek aan te trekken. Hij wil natuurlijk niet dat de mensen hem alleen in zijn onderbroek zien lopen, dus sluipt hij over straat. Help jij hem om thuis te komen zonder dat hij wordt opgemerkt?
Verdedig je Vestiging 2

Verdedig je Vestiging 2

Aktie Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vijanden!
Bloeddorstig bezoek

Bloeddorstig bezoek

Denk Spelletjes ? Dit is een point & click-game waarin een wormvormige alien een waar bloedbad aanricht op aarde. Op een heel geniepige manier belaagt hij levende wezens, om ze vervolgens aan te vreten en zo hun eigenschappen over te nemen. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, zodat de buitenaardse worm zijn slag kan slaan. Dit is nog niet zo makkelijk, dus veel succes met zoeken! Uiteindelijk zijn er 6 verschillende aflopen mogelijk, probeer ze allemaal.
Kerstkalkoen maken

Kerstkalkoen maken

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we feestelijke kerstkalkoen maken. Pak je bakspullen maar vast. Je hebt nodig: - Cocktailprikker - Keukenmachine - Aluminiumfolie - Braadslede - Pan Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je hiermee een fantastische kerstkalkoen kunt bereiden. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Aan het eind van het spel kun je ook nog het recept uitprinten. Eet smakelijk!
Bandiet op de vlucht

Bandiet op de vlucht

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Een andere outlaw, El Muerto, zit achter je aan. Lukt het jou om hem te doden? Je kunt twee spelmodi kiezen: 'long ride' en 'fast way'. 'Long ride' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Fast way' is een soort paardenrace.
Schutter in het bos

Schutter in het bos

Aktie Spelletjes ? Je loopt door het bos, waar allerlei gevaren op de loer liggen. Monsters zweven door de lucht en hebben maar één doel: jou te pakken krijgen. Schiet ze neer voordat ze je kunnen aanvallen en spring op tijd over het water en andere obstakels heen. Zorg dat je niet al te veel levens verliest. Veel plezier met deze leuke retrogame!
Laatste Missie

Laatste Missie

Behendigheid Spelletjes ? Manouvreer je vliegtuig en red alle mensen die wachten op jouw hulp!
Splitsman 2

Splitsman 2

Denk Spelletjes ? Normaal moet je in platformspelletjes juist uitkijken voor messen en scherpe pinnen, maar in het spelletje 'Splitsman' is het omgekeerde juist het geval. Wanneer het rode mannetje in een draaiend mes terechtkomt, splitst hij zich juist in tweeën en gaat hij samen met zijn kloon verder. Het mannetje en zijn kloon kunnen elkaar helpen, bijvoorbeeld door bovenop elkaar te klimmen om hoger te kunnen komen. Wanneer één van de klonen is doodgegaan, kan de andere kloon hem zelfs als opstapje gebruiken, bijvoorbeeld om over de scherpe pinnen te kunnen lopen. Kijk uit voor elektrisch geladen velden en voor de pinnen: deze zijn dodelijk! Zorg dat het rode mannetje in ieder level de deur naar het volgende level kan openen.
IJskraam Opmaken

IJskraam Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Help deze twee lieve meisjes om hun ijssalon zo mooi mogelijk in te richten.
Nuke Defense

Nuke Defense

Aktie Spelletjes ? Het kasteel van je vijand wordt groter en groter en zijn soldaten staan al bijna aan de poorten van jouw vesting! Bouw daarom torens om de vijandige soldaten op afstand te houden, zodat jouw burcht een veilige plek blijft. Je kunt verschillende skills inzetten: de 'fire splash', die vuurballen op vijanden afschiet, de 'magic link' die magische energie van de vijand steelt en de 'turret' (geschuttoren), die zes kogels tegelijk afvuurt. Er zijn dus volop mogelijkheden in deze leuke Toren Verdedigen-game!
Bijzondere zwaartekracht

Bijzondere zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? De vrouw van dit vriendelijke blokje is gekidnapt! Hij wil haar bevrijden en gaat op zoek. De zwaartekracht is heel bijzonder in dit spel, dat zul je wel merken!
Crash TV

Crash TV

Behendigheid Spelletjes ? Een televisie op pootjes, een doolhof vol gevaren en een hele serie upgrades... dit zijn de ingrediënten voor het leuke spel Crash TV! Telkens wanneer je op een metalen plaat belandt, kun je een upgrade uitvoeren. Ga op zoek naar het luik waardoor je kunt verdwijnen naar het volgende level: je ziet vanzelf een bordje verschijnen met daarop S / pijltje omlaag. Zorg dat je dubbele sprongen maakt, anders beland je geheid op de scherpe pinnen. Ook het touw waaraan je van het ene punt naar het andere kunt slingeren, is onmisbaar!
Rokerig Strand

Rokerig Strand

Behendigheid Spelletjes ? Help Winston om zijn flessen rum terug te vinden, en om op tijd thuis te komen voor de thee... Je moet alle flessen rum verzamelen om een level uit te spelen. Dan krijg je het wachtwoord waarmee je de deur naar het volgende level kan openen. Pas op voor schurken en electriciteit, want die kosten je energie.
Orbox B

Orbox B

Denk Spelletjes ? Orbox B is een spel waarin je jezelf naar het eindpunt moet puzzelen door de juiste combinaties te maken.
Pepper speelt frisbee

Pepper speelt frisbee

Denk Spelletjes ? Gooi de frisbee zo, dat hij bij het hondje Pepper komt. Als je de snoepjes raakt, verdien je extra punten.
Zware vlucht

Zware vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Een komeet dreigt de wereld te vernietigen. Probeer in elke ronde met je raket steeds zo hoog mogelijk te vliegen, totdat je de komeet bereikt. Verzamel onderweg diamanten en bots tegen helikopters en andere dingen om meer punten voor upgrades te scoren.
Licht aan licht uit

Licht aan licht uit

Denk Spelletjes ? Zorg dat de gele gloeilamp de grijze lamp bereikt. Dit doe je door op de lichtgrijze gloeilampen te klikken die je wilt laten verdwijnen. Hierdoor wordt de gele lamp verplaatst. De blauwe lampen kan je gebruiken om de gele lamp een eindje verder te laten stuiteren in de goede richting. Zodra de gele en grijze gloeilamp elkaar raken, verdwijnen ze.
Mesiria 2

Mesiria 2

Avontuur Spelletjes ? Vervolg de reis van Gustave nadat hij overleefde in het vorige deel.
Pendulumeca

Pendulumeca

Behendigheid Spelletjes ? Slinger van balk naar balk en breek een nieuw record!
Gestolen genen

Gestolen genen

Aktie Spelletjes ? Schiet op de vijandige genen die op jouw celkern afkomen. Zorg dat ze hem niet raken, en probeer bonussen te bemachtigen!
Cijferweg

Cijferweg

Denk Spelletjes ? Vind het juiste pad van de nummers. De aanwijzingen staan aan de linkerkant.
Katten voor een prinses

Katten voor een prinses

Meisjes Spelletjes ? Deze prinses heet Assepoester. Voordat ze prinses werd, was ze een arm meisje. Haar stiefmoeder had een hekel aan haar, maar alle dieren hielden van haar. Verzorg de katten samen met deze lieve prinses. Welke kleur ogen krijgen ze? Maak je ze mooi of hip, met lang haar of met krullen?
Zos

Zos

Avontuur Spelletjes ? Een mooi actiespel met held Zos in de hoofdrol, die op weg gaat om het monster genaamd X'o'chthu te verslaan. Reis samen met Meester Movo van planeet naar planeet. Iedere nieuwe omgeving bevat weer een nieuwe uitdaging en puzzel. Los deze op met alles wat je in de voorgaande levels hebt geleerd! Onderweg kom je allerlei ingrediënten en recepten tegen voor toverdranken die je nodig zult hebben om het gevecht met met monster X'o'chthu aan te gaan.
Bananen Verzamelen 2

Bananen Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Snowboarden 17

Snowboarden 17

Sport Spelletjes ? Haal de vetste stunts uit met je snowboard en probeer zoveel mogelijk punten te halen om naar de volgende level te mogen.
Lief meisje opmaken 15

Lief meisje opmaken 15

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan voor een dagje uit naar het strand.
Tropisch junglegeroffel

Tropisch junglegeroffel

Behendigheid Spelletjes ? Schiet met je kanon kleurkogels tussen de kogels die langsrollen. Je moet er drie of meer van een kleur op een rij hebben om ze weg te kunnen spelen. Veel plezier!

Spelletjes - Menu Little Game