Advertentie
Idiote motorsprongen

Idiote motorsprongen

Race Spelletjes ? Motorstunters worden als helden gezien. Jij wilt ook een als held worden gezien. Probeer zo veel mogelijk meters te maken met 1 sprong. Telkens als je landt, stuiter je weer omhoog, maar je versliest wel snelheid. Als je landt op een auto en tegelijkertijd klikt met je muis, krijg je weer wat snelheid. Als je op meerdere auto's tegelijk landt en klikt krijg je nog meer snelheid. Het is ook goed om op een heliumtruck te landen, dan krijg je 3 raketten en kun je nog verder komen. Als je de spatiebalk ingedrukt houdt tijdens de sprong, maak je salto's en krijg je extra brandstof, dat houdt je weer langer in de lucht. Als je genoeg geld verdiend hebt, dan kun je in de winkel shoppen voor betere wielen, schokbrekers, enz. Laat zien dat jij ook een held kan zijn.
Kasteelkraker

Kasteelkraker

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen de bebaarde man zo goed je kunt. Succes!
Puppy verloren

Puppy verloren

Meisjes Spelletjes ? Het baasje is zijn puppy verloren. Help het baasje zijn puppy terug te vinden.
Halloween Opmaken

Halloween Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies het mooiste Halloween kostuum voor Bionka Konijn.
Skater Bart in de stad

Skater Bart in de stad

Sport Spelletjes ? Bart stapt op zijn skateboard en hoopt niet alleen zo snel mogelijk op zijn bestemming te komen: hij hoopt ook nog eens zo veel mogelijk snacks en snoep te verzamelen. Help jij hem hierbij?
Cake Maken 3

Cake Maken 3

Meisjes Spelletjes ? Maak de lekkerste taarten en snoepjes, jammer dat je ze niet kan opeten.
Raiden X 29

Raiden X 29

Aktie Spelletjes ? Schiet alle vijanden die je onderweg tegenkomt.
Lief meisje opmaken 12

Lief meisje opmaken 12

Meisjes Spelletjes ? Kies een mooie pyjama uit voor dit meisje zodat ze die aan kan trekken wanneer haar vriendinnen bij haar komen slapen.
Passen en meten

Passen en meten

Behendigheid Spelletjes ? Versleep de figuren en stapel ze op elkaar zodat ze binnen de zwarte stippellijnen passen.
Brash Benson

Brash Benson

Avontuur Spelletjes ? In deze Brash Benson-game moet je kisten maken waar je op kan gaan staan om sleutels te verzamelen. Hiermee kun je de deur naar een nieuw level openen. Pas op voor de vijanden en probeer bij de uitgang te komen voor je tijd op is!
Snelle puzzel

Snelle puzzel

Kids Spelletjes ? Verzamel de verschillende puzzelstukken en plaats ze op het plaatje in het midden. Doorloop zo alle levels in de beschikbare tijd.
Robo Leap

Robo Leap

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een robot en kunt van wiel naar wiel springen, je kleeft eraan vast. Tussen de wielen in zweven lekkere appels en daar moet je er zoveel mogelijk van eten binnen de tijd, als je alle appels op hebt, mag je naar het volgende level. De pijl geeft aan in welke richting je gaat, maar pas op voor de andere robots. Je kunt ze vernietigen door op je linker muisknop te klikken als ze over je wiel zweven, als je het niet doet kost het je punten als ze je raken.
Hemelse vleermuizen

Hemelse vleermuizen

Avontuur Spelletjes ? Dit is Peddler Man. Normaal is hij onverslaanbaar en heeft hij een heel arsenaal aan wapens, die hij allemaal tegelijk kan gebruiken. Nu is dat iets anders: al zijn wapens zijn gestolen, en uitgerekend nu krijgt hij de opdracht om een kolonie vleermuizen weg te jagen uit de hemel. Er zit niets anders op dan eerst zijn wapens weer terug te kopen van de dieven, en daarna richting hemel te trekken om de vleermuizen te verslaan. Zijn weg naar boven is niet zonder gevaren!
Trendy opmaken

Trendy opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje in de nieuwste mode.
Popmeisje opmaken 6

Popmeisje opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Geef deze pop mooie kleurrijke kleding.
Groene vechtersbaas

Groene vechtersbaas

Behendigheid Spelletjes ? Het groene bolletje wordt telkens belaagd door een gemeen, oranje wezentje. Aan jou de taak om hem ieder level heelhuids door te laten komen! Klik op de juiste plekken om obstakels te vermijden; je kunt deze ook gebruiken om je oranje vijand uit te schakelen.
Trollface zoekspel 3

Trollface zoekspel 3

Denk Spelletjes ? Ook in deze aflevering van het Trollface-zoekspel ga je allerlei opdrachten uitvoeren: bommen en mijnen ontwijken, een doosje juist niet tot ontploffing brengen, met een tank een brug over rijden, je kunt het zo gek niet bedenken. Maak de juiste keuze, anders moet je het level weer opnieuw spelen!
The Dark Man

The Dark Man

Behendigheid Spelletjes ? Deze geheimzinnige boogschutter wil appels van de hoofden van mensen schieten. Zou jij hem een handje kunnen helpen en ervoor zorgen dat niemand gewond raakt in dit leuke puzzelspel
Pengapop 9

Pengapop 9

Behendigheid Spelletjes ? Speel alle ballen weg in deze pengapop voordat de ballen het gat bereiken. Je laat ballen verdwijnen door 3 of meer kleuren achter elkaar te krijgen.
Prinses Zeemeermin

Prinses Zeemeermin

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze zeemeermin mooi aan voor haar duik in de oceaan! Kan jij ervoor zorgen dat ze er prachtig uitziet voor alle vissen die ze tegenkomt?
Emmerbal 2

Emmerbal 2

Denk Spelletjes ? Schiet de ballen in de emmers met dezelfde kleur. Als je de munten raakt, krijg je extra punten.
Juwelenbel

Juwelenbel

Behendigheid Spelletjes ? Vang alle juwelen die in de zeepbellen zitten. Als er een op de grond valt, verlies je een leven. Je verliest ook tenminste een leven als je door een bom geraakt wordt. Voor de sterren krijg je bonuspunten. Veel plezier!
Blokken 4

Blokken 4

Denk Spelletjes ? Probeer twee of meer dezelfde blokjes te laten knappen door ze naast elkaar te zetten. Maak gebruik van oppakken en vallen.
Xross fire

Xross fire

Aktie Spelletjes ? Dertig levels waarin jij als soldaat zo veel mogelijk vijanden moet neerknallen met je wapen, dat in vier richtingen schiet. Er wordt een soort kettingreactie veroorzaakt, want de soldaten die jij neerschiet, schieten op hun beurt per ongeluk ook hun medesoldaten neer. Je snapt het al, hoe meer slachtoffers je maakt, hoe verder je komt.
Een warme zomerdag

Een warme zomerdag

Kids Spelletjes ? Dit is een leuke tekening van een warme zomerdag. Kleur jij hem mooi in?
Kristallencrisis

Kristallencrisis

Behendigheid Spelletjes ? Je rent door een verraderlijk labirint waarin je zo veel mogelijk kristallen moet verzamelen. Beklim ladders en spring op platformen om zo gelanceerd te worden. Gele platformen zijn veilig, blauwe platformen ook: deze werken als een soort transportband. Spijkerplatformen zijn gevaarlijk: ze doorboren je! Ook de paarse platformen zijn riskant, want ze storten in. De rode platformen kunnen nuttig zijn, maar ook verraderlijk: je zakt er namelijk doorheen.
Strijd om Emaeron

Strijd om Emaeron

Denk Spelletjes ? De koning van je volk is gedood in een gruwelijke strijd. Hij probeerde de laatste vrije stad van zijn koninkrijk Emaeron nog te verdedigen, maar deed dit tevergeefs... de duivelse schepsels die met duizenden tegelijk het land veroverden, waren hem en zijn troepen te sterk af en hij moest dit met de dood bekopen. Alleen barones Milena met haar soldaten heeft nog stand weten te houden. Vecht mee met haar soldaten om Emaeron stad voor stad weer te bevrijden van het kwaad! Bouw verdedigingswerken op strategische plaatsen om zo je vijanden tegen te houden.
Mijn favoriete kapsel 2

Mijn favoriete kapsel 2

Meisjes Spelletjes ? Dit is een nieuwe aflevering van 'Mijn Favoriete Kapsel', dus pak je schaar en shampoo en ga maar snel aan het werk! Ben jij ook zo dol op knippen en kappen? In dit spel ben je een superkapper die veel verschillende klanten in de salon ontvangt. Mannen en vrouwen, meisjes en jongens, je knipt en kapt ze allemaal zo mooi mogelijk. Op het voorbeeldplaatje zie je hoe het haar uiteindelijk moet worden. Je kunt natuurlijk een hoop experimenteren om dit kapsel te vinden, en dat is hartstikke leuk. Als je te veel haar wegknipt of het haar in de verkeerde kleur verft, is dat geen probleem: laat het haar gewoon even teruggroeien of kies een andere kleur uit. Als dat toch eens zou kunnen in een echte kapsalon... Stuur het spel ook naar al je vrienden op Facebook!
Verborgen grotten

Verborgen grotten

Meisjes Spelletjes ? Dit is het tweede deel van het spel waarin het roze vosje Windy de hoofdrol speelt. Ga met haar de grotten in en beleef de spannendste avonturen. Er zijn grotten met lava en modder. In de grotten groeien geluksbloemen maar er lopen ook akelige torren rond!
Sift Heads Assault 3

Sift Heads Assault 3

Aktie Spelletjes ? Hier is weer een spannende, uitdagende aflevering van Sift Heads Assault! Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.
Geheimzinnige Dief 3

Geheimzinnige Dief 3

Denk Spelletjes ? Probeer om met de dief de sleutel te stelen en weg te komen in deze doolhof deel 3
Zombiecrypte 3

Zombiecrypte 3

Aktie Spelletjes ? De derde aflevering van Zombiecrypte! Ronald en Gerald zijn in een crypte beland, en ze willen hier graag uit ontsnappen. Hiervoor moeten ze in ieder level de uitgang zien te bereiken. Het is hierbij nodig dat ze elkaar helpen, door bijvoorbeeld op knoppen te gaan staan om deuren te openen. Help jij ze naar de uitgang door alle springplanken en hendels slim te gebruiken?

Spelletjes - Menu Little Game