Advertentie
Alfabet Bos

Alfabet Bos

Denk Spelletjes ? De inboorlingen willen Engels leren. Gooi ze zoveel mogelijk woorden toe voordat ze je in hun soep gooien!
Raiden X 21

Raiden X 21

Aktie Spelletjes ? Probeer alle vijanden te vernietigen en power-ups te pakken zodat je sterkere wapens krijgt.
Ontsnappen uit Muziekles

Ontsnappen uit Muziekles

Behendigheid Spelletjes ? Probeer te ontsnappen uit de muziekles. Klik op verschillende voorwerpen om een reactie te veroorzaken.
Lea Aankleden

Lea Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Kleed Lea leuk aan voordat ze de stad in gaat.
Red de soldaten

Red de soldaten

Denk Spelletjes ? Gebruik de bouwstenen om een straat van het ene naar het andere kamp te bouwen voor je tijd om is en breng de soldaten veilig over.
Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Avontuur Spelletjes ? Kies twee personages uit Fantastic Four: Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman of Human Torch. Probeer je al vechtend een weg door alle levels te banen en zo veel mogelijk punten te halen. Veel plezier met dit leuke Fantastic Four-vechtspel!
Prison Guard

Prison Guard

Behendigheid Spelletjes ? Deze gevangenbewaarder heeft het maar druk. Hij moet allerlei isoleercellen zien te bewaken waar zware criminelen zitten opgesloten. Deze hebben op de één of andere manier gereedschap hun cel in weten te smokkelen waarmee ze proberen te ontsnappen. Hij heeft er zijn handen vol aan om alle gevangenen in het gareel te houden met zijn knuppel. Ook lopen er allerlei ratten en muizen rond, die hij moet zien te verjagen door erbovenop te springen. Help hem om alles onder controle te houden, zodat hij in het weekend met een gerust hart naar huis kan!
Race over de roulettetafel

Race over de roulettetafel

Race Spelletjes ? Rijd met je miniautootje over een roulettetafel en probeer om binnen de lijnen van het parcours te blijven. Je kunt ervoor kiezen om tegen andere autootjes te racen ('championship') of om een tijdrit ('time trial') te rijden. Zorg dat je de snelste bent!
Hoge Heuvels Diepe Dalen

Hoge Heuvels Diepe Dalen

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een mannetje dat rondrent door een landschap vol gevaren en hindernissen. Gelukkig zijn er ook bonuspunten te scoren! Hou je groene 'gezondheidsbalk' goed in de gaten. Wanneer je grijze 'zweefbalk' groen wordt, kun je ook zwevend vooruitkomen. Wanneer je met vuur in contact komt, kost dit je aan de ene kant leven, maar aan de andere kant levert het je een gigantische bonus op. Aan jou de keuze! Olie is glad en bovendien licht ontvlambaar, kijk daar dus mee uit. Wanneer je de kans krijgt om een lichtblauw schild te pakken, doe dat dan: het maakt je even onoverwinnelijk. Als je een Superman-icoontje pakt, kun je eventjes vliegen, en als je een edelsteen pakt, wordt de score met een hogere factor vermenigvuldigd.
Buurmeisje opmaken

Buurmeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak haar het coolste meisje van de buurt.
Lief meisje opmaken 1

Lief meisje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Geef deze pop een mooie outfit.
Pimp de Zombie

Pimp de Zombie

Avontuur Spelletjes ? Kies je monster en pimp hem zoals jij wilt!
Lief meisje opmaken 4

Lief meisje opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Kies een nieuw kapsel en andere kleding voor dit meisje.
Knight Tactics

Knight Tactics

Avontuur Spelletjes ? Probeer om je vijand te verslaan in deze tactische game.
Bobeedia

Bobeedia

Aktie Spelletjes ? De mensheid is toe aan een nieuwe planeet, en de keuze is gevallen op Bobeedia. De planeet moet nog wel verkend worden: ik durf te wedden dat jij die taak wel op je wilt nemen! Op Bobeedia ga jij op zoek naar grondstoffen, bouw je robots en allerlei structuren waarmee je grondstoffen kunt winnen.
2013 Apocalyps

2013 Apocalyps

Avontuur Spelletjes ? Red de mensheid en zoek de weg door een wereld vol nuttige voorwerpen, vreemde schepsels en vijandige soldaten!
Parallele levels

Parallele levels

Behendigheid Spelletjes ? Een superleuk behendigheidsspelletje waarin je telkens twee levels tegelijk speelt, en wanneer je het level haalt, een niveau opschuift. Probeer om handig gebruik te maken van de positie van de blokjes. Zo kun je het ene blokje over de puntige spijkers heen loodsen terwijl je het andere blokje een plateau hoger laat springen. Zorg dat je alle sterren en sleutels pakt. Uiteraard wordt het steeds ingewikkelder en dus ook uitdagender!
Verklein

Verklein

Behendigheid Spelletjes ? Verklein het veld totdat het rood wordt zodat je naar de volgende level kan gaan. Als het veld rood is en je verkleint het nog meer krijg je bonus punten. Maar pas op dat de kubus de rand niet raakt die je aan het inkrimpen bent, want dan moet je opnieuw beginnen.
Sterrenlicht 2

Sterrenlicht 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle sterren te laten branden met behulp van 1 enkele ster. Dit krijg je voor elkaar door op de juiste ster te schieten.
Groen Laboratorium

Groen Laboratorium

Avontuur Spelletjes ? Loop door de verschillende levels en maak gebruik van de zwaartekrachtvelden om op de plaats van bestemming te komen!
Lerares Opmaken

Lerares Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze lerares leuk aan zodat ze voor de klas les kan gaan geven.
Handduel blokkade

Handduel blokkade

Denk Spelletjes ? Speel zo veel mogelijk rijen weg met Steen, Papier, Schaar voor je tijd om is!
Stone Breaker

Stone Breaker

Behendigheid Spelletjes ? Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
De elementen van Arkandia

De elementen van Arkandia

Aktie Spelletjes ? Je grote leermeester, de magische Magiër gaat op reis en laat het land aan jouw zorgen over. Hij heeft je veel dingen geleerd, maar je zult het in je eentje moeten rooien. Hij laat een spreukenboek achter, waar je de spreuken in kunt vinden als je ze niet meer weet. Maar hij wil ook dat je veel spullen verkoopt in jullie winkel, er moet ook winst gemaakt worden! Zorg dat je minimaal 3 elementen naast elkaar hebt en versla je tegenstanders. In de winkel kun je nieuwe en betere wapens en spreuken kopen, zodat je nóg meer geld kunt verdienen. Zet hem op en laat de meester zien dat je eigenlijk net zo goed bent als hij.
Dead Metal

Dead Metal

Aktie Spelletjes ? Stap in je gevechtsvliegtuig en vertrek richting ruimte! Daar wachten allerlei spannende avonturen en gevechten met alienvolkeren op je: Vascarri, Ballingen, Botizens, Octopussen, Robots, Eanova, ze lusten je allemaal rauw! Per level zie je staan wat je missie is, en wat je van je vijanden kunt verwachten. Succes!
Ballerina opmaken 2

Ballerina opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kies een mooie jurk uit voor deze ballerina.
Opmaken voor de zomer 1

Opmaken voor de zomer 1

Meisjes Spelletjes ? Kies mooie en luchtige zomerkleding voor dit meisje.
Superschildpad

Superschildpad

Aktie Spelletjes ? Het is een vijandige wereld waarin jij leeft, superschildpad. Op jouw weg kom je allerlei wezens tegen die je aan willen vallen, maar gelukkig ben je gewapend en kun je ze neerschieten voordat ze jou te grazen hebben kunnen nemen. Snelheid is normaal niet zo je sterkste kant, maar je doet je best en je redt jezelf prima, zo te zien!
Aliens Bordspel

Aliens Bordspel

Aktie Spelletjes ? Plaats je vechters op de goede plekken en versla de monsters!
Legermeisje Opmaken

Legermeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Welk uniform past het best bij dit meisje?
Kat en kaas

Kat en kaas

Denk Spelletjes ? In een huis vol muizen bewaakt een kat de kaas. Gelukkig slaapt de kat en laat hij de ronde kaas zo uit zijn pootjes glippen wanneer jij erop klikt. Zorg jij ervoor dat de kaas bij het muisje belandt? Probeer om alle gele sterren te raken, bijvoorbeeld met behulp van trampolines. De houten blokjes kun je weghalen maar ook weer terugzetten door erop te klikken.

Spelletjes - Menu Little Game