Advertentie
Baby Bal

Baby Bal

Denk Spelletjes ? Laat de bal naar de gekleurde basket stuiteren met behulp van driehoekjes.
Airhockey Labrador Edition

Airhockey Labrador Edition

Behendigheid Spelletjes ? Trakteer je tegenstander op een lesje Air Hockey.
Monsters in stukken

Monsters in stukken

Denk Spelletjes ? Met jouw magische monsterkanon schiet jij monsters aan stukken. De straal buigt af wanneer je een spiegel raakt, en ook kun je een soort magneten inzetten die de monsters naar zich toe trekken. Probeer om in ieder level alle sterren te raken!
Hoofdsteden Afrika

Hoofdsteden Afrika

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle steden in Afrika liggen?
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Zoek de Ninja

Zoek de Ninja

Denk Spelletjes ? Er zit telkens een ninja tussen de nonnen! Het is aan jouw om die ninja zo vlug mogelijk te vinden, hoe vlugger je de ninja vindt des te meer punten je krijgt!
Draaiende Driehoek

Draaiende Driehoek

Denk Spelletjes ? Draai de groep met drie figuren door erop te klikken, net zolang totdat er drie gelijke figuren op de punt van een driehoek staan. Dan verdwijnen ze namelijk en verandert de driehoek in goud. Let op de tijd, want die is beperkt!
Tropisch balletje balletje

Tropisch balletje balletje

Denk Spelletjes ? In deze tropische variant van het klassieke balletje-balletje-spel wisselen halve kokosnoten heel snel van plaats. Onder één van de drie zit een steentje verstopt, maar onder welke?
Piratenoorlog

Piratenoorlog

Denk Spelletjes ? De koningin van de Caraïben is ontvoerd door een stel piraten. Zorg dat de goudkleurige soldaten het piratenschip kunnen enteren en stop alle piraten in de lege vaten. Hoe meer piraten je gevangenzet, hoe meer stukken van de grote sleutel zichtbaar worden. Met deze sleutel kun je de deur openen waarachter de koningin gevangen wordt gehouden. Succes!
Puffs Skatewedstrijd

Puffs Skatewedstrijd

Race Spelletjes ? Help Puff de weg naar huis te vinden en verzamel de gouden botten.
Puzzel Pinbal

Puzzel Pinbal

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de bal naar het einde door de objecten op de goede plaats te slepen
Verdwaalde aliens

Verdwaalde aliens

Avontuur Spelletjes ? Help deze aliens om terug te komen naar hun planeet! Je kunt hiervoor wormgaten gebruiken, waarin ze worden opgezogen. Klik in de juiste volgorde op de juiste blokjes, die dan verdwijnen. Zo rollen of vallen de aliens in het wormgat en kun jij door naar de volgende uitdaging, die weer een tikkeltje lastiger is!
Cody's stripboeken

Cody's stripboeken

Behendigheid Spelletjes ? Cody is helemaal fan van stripboeken! Hij heeft een doos vol en hij is er ontzettend zuinig op. Maar wat gebeurt er op een nacht? Inbrekers nemen zijn kostbare verzameling mee! Hij rent erachteraan en vindt her en der nog een stripboek dat ze zijn verloren. Er liggen er vast veel meer, dus ren met Cody mee en pak ze allemaal! Zodra Cody al zijn boekjes heeft verzameld in een level, krijgt hij de vorm van een stripheld en kan hij de inbreker verslaan. Pas dan kan hij door naar het volgende level (via de deur).
Paddestoelen verzamelen

Paddestoelen verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle paddestoelen binnen de tijd. Hoe meer paddestoelen je pakt des de groter je wordt.
Vissen 6

Vissen 6

Behendigheid Spelletjes ? Waarom vissen op de oude manier. Pak wat dynamiet en wat hongerige katten en stop hun in een boot op een meer. Probeer dan zoveel mogelijk vis te vangen.
Parels

Parels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle parels van het veld te spelen. Je kan parels wegspelen door op een parel te klikken die grenst aan tenminste 2 andere parels van dezelfde kleur.
Knipoogje

Knipoogje

Denk Spelletjes ? Probeer de twee roze knipoogjes bij elkaar te brengen. Dit kun je doen door de anders gekleurde oogjes één voor één weg te klikken, totdat het bovenste roze knipoogje op het onderste roze knipoogje ligt. Probeer het in zo weinig mogelijk klikken te doen. Als je het erg goed doet, dan krijg je een ster op dat niveau. Als je het iets minder goed doet, krijg je geen ster, maar mag je toch naar het volgende niveau. Of je blijft proberen totdat je een ster krijgt, natuurlijk.
Krash op avontuur

Krash op avontuur

Avontuur Spelletjes ? Krash is met zijn vliegtuigje ergens neergestort. Wat nu? Hij gaat op zoek naar onderdelen om zijn vliegtuig te reparareren. Gevaarlijke spinnen dwarsbomen zijn plannen, maar als Krash erbovenop springt, krijgt hij punten, dus ze zijn toch wel ergens goed voor! Pas je ook op voor de ravijnen? Verzamel muntjes, appels en andere bonussen onderweg en zorg dat Krash zijn bestemming bereikt!
Zoek de playknop 6

Zoek de playknop 6

Denk Spelletjes ? De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je in ieder level de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Gran Truckismo

Gran Truckismo

Race Spelletjes ? Stuur je monstertruck over het parcours en probeer zo veel mogelijk munten en nitro's te pakken!
Modemeisje Opmaken 6

Modemeisje Opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Welke kleren staan haar het best?
Sokoboom 2

Sokoboom 2

Denk Spelletjes ? Speel het vervolg op Sokoboom! Duw de kisten naar hun plek en de uitgang zal verschijnen in dit Sokoban-achtige spel! Dat lijkt eenvoudig en dat is het in het begin ook, maar na een paar levels begint de echte uitdaging! Je bewegingen worden geteld: probeer je doel dus in zo min mogelijk bewegingen te bereiken.
Stuiterbal

Stuiterbal

Denk Spelletjes ? Begeleid de bal naar de exit met behulp van de speciale blokken. Probeer zo min mogelijk blokken te gebruiken.
Magische Hemel 2

Magische Hemel 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit spel je magische krachten te gebruiken en de poppetjes om te toveren tot sneeuwballen.
Knightfall 2

Knightfall 2

Denk Spelletjes ? Knight is weer terug in Knightfall 2! Help hem om het kwaad weer te bestrijden in deze verhalende puzzel-RPG. Je belandt in een wereld vol monsters, schatten en avontuur! Sinds onze held de duivel heeft verslagen en het meisje heeft veroverd, is hij een beetje in een sleur terechtgekomen. Maar een verveelde prinses dwingt hem om zijn rustige plek te verlaten, en dat is niet het enige kwaad dat op hem wacht... Ook in dit spel is er weer een hele wereld te ontdekken, een hele verzameling gemeneriken te verslaan en een scala aan voorwerpen te verzamelen en te gebruiken. Veel plezier tijdens dit boeiende avontuur!
Superster Serie 2

Superster Serie 2

Meisjes Spelletjes ? Wat een mooi plaatje van deze jonge actrice. Haar naam is Emma Watson en deze Britse actrice is in Parijs geboren. We kennen haar natuurlijk allemaal uit de Harry Potter-films, waarin ze de rol van Hermelien Griffel speelt. Ze begon hiermee toen ze nog maar 9 jaar oud was. Tot nu toe heeft ze in zes delen van de Harry Potter-film serie gespeeld. De komende jaren komen er nog twee delen bij. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Emma!
Tuinmeisje

Tuinmeisje

Meisjes Spelletjes ? Dit mooie meisje vindt de tuin helemaal het einde. Zoek leuke kleding voor haar uit en maak een prachtige tuin met heel veel bloemen. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende tuinen. Aan het einde van het spel kun je een foto maken van je mooiste creatie.
Stuiter naar huis 2

Stuiter naar huis 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat deze rode bal landt in de holle boomstronk, zodat je doorgaat naar het volgende level. Plaats boomstammen onder de openingen, zodat de bal niet in de afgrond valt. Let op: de boomstammen verdwijnen na 2 seconden, dus plaats ze niet te vroeg!
Stoute Ezel 2

Stoute Ezel 2

Denk Spelletjes ? Maak alle stenen schoon maar vermijd de stenen met poep erop.
Monsterlegioen

Monsterlegioen

Aktie Spelletjes ? Monsterlegioen is een leuk oorlogsspel waarin jij je eigen leger samenstelt met behulp van een soort kaartensysteem. Om de 15 seconden mag je een 'power card' pakken, waarmee je een nieuwe soldaat kunt inzetten. Trek met je leger ten strijde tegen allerlei vijandige soldaten en monsters, om aan het eind het gemene Beest te verslaan. Gebruik verschillende tactieken tijdens het gevecht, om je kansen op een overwinning te vergroten. Zorg dat je alle munten pakt, voor upgrades. Succes!
Stop de GMO's! 2

Stop de GMO's! 2

Aktie Spelletjes ? Het ondergrondse vervolg op Stop de GMO's! De genetisch gemodificeerde organismen zijn met velen, en ze vallen je weer aan! Schiet en sla deze gemene groenten letterlijk tot moes, zodat jij weer veilig bent!

Spelletjes - Menu Little Game