Advertentie
Wasted Colony

Wasted Colony

Avontuur Spelletjes ? Wil je een politicus zijn, een priester of juist een vechtersbaas? Alles kan in deze stad, waar je burgers naar een schuilplaats moet leiden. Overdag moet je hier de zaken draaiende houden, en 's nachts moet je vechten tegen zombies. Is dat geen zware verantwoordelijkheid? Meer gedetailleerde informatie vind je in het spel zelf.
Schilder over

Schilder over

Denk Spelletjes ? Niet alle platforms zijn wat ze lijken in dit leuke behendigheidsspel! In ieder level gaat het rode blokje op weg naar de sleutel: deze heeft hij namelijk nodig om door de deur te komen. Op sommige platforms mag hij maar één keer springen: daarna krijgen ze dezelfde kleur als hij en zakt hij er zo doorheen, naar de gevaarlijke, zwarte olie... Het blokje kan van kleur veranderen door op een emmer verf te gaan staan. Doe dit wel op het juiste moment, anders heeft hij er niets aan!
Tet a Tetris

Tet a Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij deze tetris aan twee kanten tegelijk bewegen... Kun jij de ideale plek voor allebei de stenen vinden?
Stuntvliegtuig 2

Stuntvliegtuig 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door alle ringen te vliegen zonder de ringen te raken of neer te storten. Als je door alle ringen bent heengevlogen ga je door naar de volgende level.
Chocolade Mania

Chocolade Mania

Behendigheid Spelletjes ? Maak de lekkerste chocoladegerechten met behulp van de verschillende ingrediënten.
Woody Redder in Nood

Woody Redder in Nood

Behendigheid Spelletjes ? Het is speelkwartier in Andy's kamer! Rex heeft Bo Peep in een toren opgesloten. Help Woody om naar Bo Peeps raam te slingeren om haar te redden en haar hart te veroveren... Je hebt hier 15 kansen voor. Om te winnen, moet het je meer dan 5 keer zijn gelukt om bij haar raam te komen. Pas op dat je het schaap niet bang maakt, want dat kost je punten. Zorg ervoor dat je niet te hoog zwaait, want dan zou je lasso wel eens kunnen breken!
Woonkamer Inrichten

Woonkamer Inrichten

Meisjes Spelletjes ? Dit is een leuk meisjesspel. Je kunt allerlei dingen uitzoeken . Doe je best om er een mooi plaatje van te maken.
Pipe Down

Pipe Down

Denk Spelletjes ? Probeer de pijp zo neer te zetten dat de bal erdoorheen kan rollen.
Glazen vis

Glazen vis

Avontuur Spelletjes ? Een boze tovenaar heeft alle vissen van Atlantis in glas veranderd en ze ontvoerd, op twee kleine visjes na die konden ontsnappen. Een van de twee wil Atlantis redden. Help hem om dit te bereiken, zwem voor je leven en pas op dat je niets raakt, want dan breekt je glazen lijfje!
Zomboy's avonturen

Zomboy's avonturen

Avontuur Spelletjes ? Zomboy wordt wakker in een vreemde wereld, en weet niet wie hij is, waar hij is of wat hij kan doen. Help hem op weg en zorg goed voor hem! Verzamel voorwerpen, die je ook met elkaar kunt combineren: een blikopener met een blikje hersenen bijvoorbeeld, waaruit je Zomboy een heerlijk ontbijt voor kunt schotelen! Zomboy gaat op weg, en komt onderweg allerlei personen tegen die zijn hulp nodig hebben. Tijdens de gesprekken kun je kiezen tussen verschillende vragen of antwoorden, dus jouw keuze bepaalt de wending van het spel. Een leuke point&click-game vol interactie!
Feestje opmaken 2

Feestje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat naar een feestje. Kies passende kleding voor haar.
Eenden in de kerker

Eenden in de kerker

Avontuur Spelletjes ? De eenden in dit grappige en platformspelletje kunnen niet vliegen, maar gelukkig kunnen ze hun magische ladders gebruiken om van het ene platform naar het andere te komen. Onder de grond gaan ze op zoek naar 50 edelstenen en zullen ze soms ook vijandige wezens tegenkomen. Als ze deze raken, worden ze namelijk weer naar de ingang gestuurd en zijn ze al hun edelstenen kwijt. Help jij de eenden om alle schatten te vinden die er maar te vinden zijn in de kerker? Je kunt dit spel alleen of met zijn tweeën spelen, op één toetsenbord.
Harry Kleuren

Harry Kleuren

Kids Spelletjes ? Kies een plaatje en kleur hem zo mooi mogelijk in.
Vuurgevecht onder water

Vuurgevecht onder water

Aktie Spelletjes ? Het gaat er gewelddadig aan toe in deze onderzeeër. Schiet van je af, anders word je zelf geraakt en kunnen ze je afvoeren! Je kunt kiezen tussen de 'campaign' en 'survival' modus en er zijn drie moeilijkheidsgraden. Voor iedere gedode soldaat verdien je munten, die je kunt besteden aan upgrades. Succes!
Valthirian Arc 2

Valthirian Arc 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Valthirian Arc! Een uitgebreide versie waarin je je eigen school bouwt en bestuurt en de leiding hebt over een groep leerlingen die de strijd aangaan met vijandelijke 'Pyons'! Kruip in de huid van de leraren en hun studenten en zorg dat jullie academie de beste en grootste wordt! En onthoud: theorie is misschien belangrijk, maar van de praktijk leren de studenten veel meer!
Raiden X 25

Raiden X 25

Aktie Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vijanden neer te schieten voordat ze jou neerschieten.
Torenoorlog

Torenoorlog

Aktie Spelletjes ? Alle bommen en granaten! Verdedig de toren tegen de vijanden door militairen op de juiste plaats te zetten zodat ze zij de vijand tegen kunnen houden.
Bushidovechters

Bushidovechters

Aktie Spelletjes ? Een leuk spel dat lijkt op Tekken. Het is dus een vechtspel waarin je tegen anderen moet vechten.
Muziekmannetje

Muziekmannetje

Behendigheid Spelletjes ? Bij dit spel is het nuttig dat je het geluid aanzet. Dit poppetje heeft er even genoeg van om achter een beeldscherm te zitten, en gaat daarom een wandeling maken in de stad. Daar ziet het er al net zo troosteloos uit, maar gelukkig vrolijken de muzieknoten en de duifjes zijn wandeling op! Verzamel zo veel mogelijk muzieknoten en duiven!
Snel op de weg

Snel op de weg

Behendigheid Spelletjes ? Kies je auto en scheur over de snelweg. Dit is een autospelletje waarbij je reactievermogen op de proef wordt gesteld: je moet namelijk steeds van baan veranderen om de auto's die je achteropkomt, te omzeilen. Je mag een paar botsingen veroorzaken, maar daarna is het spel voorbij zodra je achterop een andere auto knalt!
Snaket

Snaket

Behendigheid Spelletjes ? Een grappige snake-game waarbij je zoveel mogelijk kippen moet eten.
Lamp aan

Lamp aan

Denk Spelletjes ? Zorg voor een rechtstreekse verbinding tussen het lampje en de batterij! Hiervoor moet je de blokjes met de draden net zo lang draaien tot alle onderdelen met elkaar in verbinding staan en de stoom erdoorheen kan lopen.
Raafman

Raafman

Avontuur Spelletjes ? Dit raafachtige mannetje is heel behendig. Hij kan tegen wanden op klimmen, maar moet oppassen voor vuur en scherpe pinnen. Help jij hem in ieder level naar de blauwe lichtbundel? Je kunt levels overslaan, maar dat kost je dan wel 100 'tijdspunten'.
Gevangen in de tempel

Gevangen in de tempel

Avontuur Spelletjes ? Professor Rio reist graag naar mysterieuze plekken. Deze keer is hij naar Zuidoost-Azië gereisd, op zoek naar een verborgen beschaving. Wanneer hij zich een weg door de bossen baant, komt hij opeens uit bij een enorme kamer gevuld met goud en diamanten. Hij kan de lokroep van de schat niet weerstaan en probeert een diamant te pakken, maar op dat moment merkt hij dat het een valstrik is. Is het te laat, of kan hij met jouw hulp ontsnappen uit deze oude tempel? Ieder level bevat nieuwe opdrachten voor je. Doe je best, verzamel de diamanten en ontwijk de gevaren in dit uitdagende spelletje vol spannende levels!
Kameleonvirus

Kameleonvirus

Denk Spelletjes ? Zorg dat jouw virus het hele veld verovert voor de tijd om is! Laat hem steeds veranderen van kleur, zodat hij alle cellen om hem heen verovert tot uiteindelijk alle cellen in het veld dezelfde kleur hebben. De eerste drie levels van het spel zijn makkelijk, de volgende zeven zijn gemiddeld en daarna begint het echte moeilijke werk!
Opmaken in de winkel 3

Opmaken in de winkel 3

Meisjes Spelletjes ? Vorm uit dit enorme assortiment een leuke look voor dit meisje!
Arkanoid 4

Arkanoid 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de bal alle blokjes weg te spelen in dit Arkanoid spel. Je kunt dit spel ook met zijn 2en spelen.
Schaduw Fabriek

Schaduw Fabriek

Race Spelletjes ? Probeer de exit te bereiken door met je wagen over de obstakels te rijden. Pas op dat je de auto niet beschadigt want anders zul je hem tegen betaling moeten laten repareren.
Chomp 3

Chomp 3

Behendigheid Spelletjes ? Teken lijnen rondom het gebied dat je wilt ontdekken. Objecten die je vangt in een getekend gebied kunnen je helpen of schaden tijdens je zoektocht. Je krijgt bonuspunten voor het vastzetten van een vijand in een omrand gebied, maar verliest een leven als een vijand je lijn raakt voordat je het gebied volledig hebt afgesloten.
Schoenen Ontwerpen

Schoenen Ontwerpen

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een uniek paar schoenen voor deze klant, zodat zij vol trots over straat kan lopen.

Spelletjes - Menu Little Game