Advertentie
Bruidspaar aankleden 3

Bruidspaar aankleden 3

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit bruidspaar leuk aan voor de mooiste dag van hun leven.
Disc Golf

Disc Golf

Sport Spelletjes ? Gooi de disc in zo min mogelijk aantal keren in de mand.
Surfen 2

Surfen 2

Sport Spelletjes ? Ben je deze hoge golven de baas? Laat het zien in deze te gekke 3D game alleen te spelen op speeleiland.nl!!! Behaal de drie niveaus door zoveel mogelijk punten te halen. Succes!!
Tuin ontwerpen 2

Tuin ontwerpen 2

Meisjes Spelletjes ? Decoreer deze magische fruit-tuin zoals jij wilt.
Jongen Kleuren

Jongen Kleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur als een echte schilder deze kleurplaat in.
Towerinator

Towerinator

Behendigheid Spelletjes ? Bouw de grootste toren samen met Phineas en Ferb!
Zombie Aanval 3

Zombie Aanval 3

Aktie Spelletjes ? Speel in deze 3e level van Dead Frontier
Vikingcampagne

Vikingcampagne

Aktie Spelletjes ? Romeinen hebben alle Noordelijke Vikingstammen veroverd. Er zijn nog een paar rebellen over die zich niet over willen geven. Samen met de gevluchte Vikingen smeden zij een plan om de Romeinen te verslaan! In dit Verdedig je Kasteel-achtige spel ga jij de Vikings hiermee helpen.
Sushi Verzamelen

Sushi Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Probeer om alle sushie te verzamelen in deze platform game.
Tijgerliefde

Tijgerliefde

Meisjes Spelletjes ? Kijk twee tijgers! Maar je hoeft niet bang te zijn, hoor, deze tijgers bijten niet. Het is een heel lief stelletje. Zoek jij leuke kleding voor ze uit? Voor als ze gaan trouwen of als ze gaan optreden in het circus. Zoek er een leuke achtergrond bij en maak een foto van het mooiste plaatje.
Gravinaytor

Gravinaytor

Avontuur Spelletjes ? Je wordt wakker in een laboratorium en hebt geen flauw idee waar je bent. Gelukkig leidt een meisje je verder, en kun je op zoek gaan naar de uitgang. Maar hiervoor zul je wel het nodige moeten doen: raadsels oplossen, kogels ontwijken, over scherpe pinnen heen springen, hendels overhalen, enzovoorts. Er zijn meer dan 35 leuke levels dus je bent hier voorlopig nog wel even zoet mee!
FA18 Strike Force

FA18 Strike Force

Aktie Spelletjes ? Voldoe je missies als gevechtsvlieger.
Op naar de troon

Op naar de troon

Denk Spelletjes ? De koning van het land Kurestal is, na jaren koningschap, op zoek naar een troonopvolger. Het probleem is dat zijn zoons allemaal zijn omgekomen op het slagveld. Daarom besluit hij om een soort competitie te organiseren: de winnaar van deze competitie wordt de nieuwe koning! Om mee te kunnen doen aan de strijd, moet je eerst een leger om je heen verzamelen. Rekruteren doe je in het dorp, in het provinciestadje, in de grote stad, in het bos, in de bergen of in het kasteel. Leid je mannen goed op, want hoe beter ze in vorm zijn, hoe groter je kansen op de troon. Veel plezier met het spelen van dit turn-based strategiespel!
Terug in de tijd

Terug in de tijd

Denk Spelletjes ? Wat is er gebeurd? Hoe komt het dat het oude omaatje dood naast haar bed ligt? Probeer in dit leuke en originele point&click-spel uit te vinden wat er is gebeurd, wie de dader is en wat de aanleiding is! Klik op de voorwerpen waarvan je denkt dat ze iets met de moord te maken hebben, en kijk wat er gebeurt. Veel plezier!
Meisje Spiegel opmaken 4

Meisje Spiegel opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Kijk in de spiegel en kies mooie make-up en een nieuw kapsel.
Suikerklontjes 2

Suikerklontjes 2

Behendigheid Spelletjes ? Spring zo hoog mogelijk via de suikerklontjes zonder naar beneden te vallen.
Lab des doods

Lab des doods

Aktie Spelletjes ? Je doel is simpel: dood alle vijanden. Je verdient extra veel geld als je dit met een kopschot doet. Ook kun je granaten, molotovcocktails of stralingsgeweren gebruiken.
Atomen 2

Atomen 2

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig nu nog meer atomen! Probeer elke keer een grotere kettingreactie te veroorzaken.
Basketbal 12

Basketbal 12

Sport Spelletjes ? Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket te gooien vanaf de aangegeven plek.
Koe en zombies

Koe en zombies

Aktie Spelletjes ? Oh jee, deze koe moet het in haar eentje opnemen tegen een hele groep vleesetende zombies die haar kant op komen! Gelukkig heeft ze een geweer, en kan ze ze voorgoed naar het hiernamaals schieten.
Sportief Opmaken

Sportief Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies jij een leuke, sportieve outfit uit voor dit meisje?
Smurfen in Brooklyn

Smurfen in Brooklyn

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in Brooklyn jongens, de wijk waar de wetten van de jungle gelden, en het recht van de sterkste! Het is hier beschieten of beschoten worden, dus zorg dat je de snelste bent!
Zombotron 2

Zombotron 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die ongeschonden door een grot vol domme zombies moet zien te komen, en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Wapens e.d. kun je kopen in het menu rechts onderaan. Tien uitdagende levels zijn er te spelen in dit spel: probeer ze stuk voor stuk uit te spelen!
Letters stapelen

Letters stapelen

Denk Spelletjes ? Letters stapelen, dat lijkt simpel maar probeer het eens en je zult zien dat het een hele uitdaging is! De letters moeten namelijk op één of meerdere kleine platformpjes worden geplaatst en moeten een tijd lang opgestapeld blijven staan. Hierbij moeten ze alle sterren raken: deze worden geel wanneer ze in contact staan met een letter. Hoe stabieler je toren, hoe groter de kans dus is dat je het level haalt. Je kunt de letters alle kanten op draaien, dus denk goed na over de volgorde waarin je de letters opstapelt, en over de manier waarop (op de kop, liggend... alles kan). Lukt het jou om alle levels te halen?
Quatro 3

Quatro 3

Denk Spelletjes ? Probeer om de meeste hokjes te maken door het plaatsen van muren.
Amy Opmaken

Amy Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies het leukste kapsel en de spannendste kleren uit voor Amy!
Giftige aarde 2

Giftige aarde 2

Aktie Spelletjes ? Toen je in Giftige aarde samen met andere overlevenden op zoek ging naar een schuilplaats, is iedereen verongelukt in een vrachtwachtenongeluk. Iedereen, behalve jij. Je zult weer op zoek moeten naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Kijk uit voor de monsterhagedissen!
Boze hagelwolk 3

Boze hagelwolk 3

Denk Spelletjes ? Speel dit tweede vervolg op 'Boze hagelwolk' en zorg dat de wrede hagelwolken de onschuldige vruchtjes niet beschadigen! Probeer een afdakje te bouwen waaronder de vruchten kunnen schuilen. Ook kun je bommetjes gebruiken om ze te verplaatsen naar een beschutte plek. Wees snel, want de wolk is er sneller dan je denkt!
Zeilschip Kleuren

Zeilschip Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur dit schip zo mooi mogelijk in.
Mustache Attack

Mustache Attack

Avontuur Spelletjes ? Bigotilyo is een aardappel. Met een mooi gezin en een mooie snor. Op een dag komt de duivel aardappel tevoorschijn. Hij haat mooie gezinnen. Dus hij ontvoert ze. Neem wraak met Bigotilyo en schiet iedereen aan flarden. Verzamel wapens en vecht voor je eer. Voor je snor!
Waterleiding Aanleggen 5

Waterleiding Aanleggen 5

Denk Spelletjes ? Probeer de pijpleiding aan elkaar te leggen zodat er water doorheen kan stromen.

Spelletjes - Menu Little Game