Advertentie
Raiden X 16

Raiden X 16

Aktie Spelletjes ? Vernietig zoveel mogelijk buitenaardse wezens zodat zij de aarde niet kunnen overnemen. Pak onderweg powerups op voor sterkere wapens.
Bloedige staatsgreep

Bloedige staatsgreep

Aktie Spelletjes ? In de Republiek Zambafa, voerde generaal Banzanfe in mei 2003 een bloedige staatsgreep uit op de verkozen president van Zambafa. Meer dan 10.000 onschuldige mensen vonden hierbij de dood, en de VN-troepen zijn een humanitaire actie gestart. Nu is hun hoop op jou gevestigd...
Eend vs Zwaartekracht

Eend vs Zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel speelt zich af op Paaseiland. Een eendje krijgt de opdracht om zo veel mogelijk gouden eieren te verzamelen en om deze terug te brengen naar het Moai-beeld dat hem hiertoe opdracht heeft gegeven. Door op X te drukken, kun je de zwaartekracht omdraaien. Door een sterretje aan te raken, kun je je ook zijwaarts verplaatsen. Kijk uit, want er liggen allerlei gevaren op de loer! Gebruik de X-toets dus op tijd om te wisselen tussen de verschillende zwaartekrachten.
Misleidende wereld

Misleidende wereld

Avontuur Spelletjes ? Niets is wat het lijkt in dit spelletje. Het begint al met de misleidende instructies. Denk maar niet dat deze in het spel zijn gezet om je te helpen: integendeel! Wel bevatten ze af en toe hints, dus lees ze goed. Het is dus de bedoeling dat je zelf uitzoekt hoe je moet bewegen en springen en wat je wel en niet kunt verzamelen en ontwijken. Succes met uitproberen!
Ninjaprofessor

Ninjaprofessor

Behendigheid Spelletjes ? Vijftien leuke levels waarin Ray Ardent, de Ninjaprofessor, allerlei vijanden moet verslaan, gevaren moet trotseren en krachten moet verzamelen. De draaiende werpsterren bevatten extra X6-kracht.
Aziatische prinses opmaken

Aziatische prinses opmaken

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat dit meisje eruit ziet als een prinses.
Jeep in de jungle

Jeep in de jungle

Aktie Spelletjes ? Een bloederig spelletje waarin jij in het oerwoud vijandige soldaten omver moet rijden en hierbij ook nog eens landmijnen en granaten moet ontmantelen door er met je jeep overheen te rijden. Probeer om zo veel mogelijk punten te behalen!
Knokkende zeelieden

Knokkende zeelieden

Avontuur Spelletjes ? Een stoere zeeman vindt op een dag een oproep tot hulp: er wordt iemand door piraten gevangengehouden in een vuurtoren! Help jij hem om die mysterieuze schone te bevrijden?
Vermijd en verzamel 2

Vermijd en verzamel 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle groene ballen en ontwijk de rode. Zorg dat je de randen van het venster niet raakt!
25 Steden VS

25 Steden VS

Denk Spelletjes ? Weet jij de namen van 25 steden in de Verenigde Staten?
Begeleid de klompen

Begeleid de klompen

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid deze klompen naar de eindstreep en verzamel de ringen onderweg. Kijk uit dat je geen muren, monsters of andere obstakels raakt.
Avoidster

Avoidster

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je alle projectielen die op je afkomen, ontwijkt. Om extra levens te winnen, moet je hartjes verzamelen.
Verstop Caesar 3

Verstop Caesar 3

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je Caesar verstopt. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Mulan Fire Away

Mulan Fire Away

Aktie Spelletjes ? Mulan oefent het schieten met pijl en boog. Kan jij haar helpen?
Knal maar raak

Knal maar raak

Avontuur Spelletjes ? Lekker ouderwets bolletjes kapotschieten, het blijft een leuk tijdverdrijf!
Bowlen Verdediging

Bowlen Verdediging

Behendigheid Spelletjes ? Gooi de ballen op het juiste moment om de aanvallers te raken.
Pimp mijn Slee

Pimp mijn Slee

Kerst Spelletjes ? Versier je eigen unieke slee en rijd ermee in een slalom-race.
Killer Escape 2

Killer Escape 2

Avontuur Spelletjes ? Je bent ontsnapt uit de handen van een psychopaat die al vele slachtoffers heeft gemaakt. In tegenstelling tot je voorgangers is het jou wel gelukt om hem te doden. Je bent er alleen nog niet: nu moet je uit het huis zien te ontsnappen waar hij je had opgesloten. Zouden er nog handlangers in het huis aanwezig zijn? In een soort operatiekamer vind je medicijnen waar je wat aan kunt hebben en ook is het belangrijk dat je bewijzen verzamelt voor de politie.
Hello Kitty Kleuren

Hello Kitty Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur hello kitty zo mooi mogelijk in.
Muziek Vangen

Muziek Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle groene figuren. Ontwijk de rode figuren en verzamel de gele en paarse voor extra punten.
Buitenaardse trial

Buitenaardse trial

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk om met je trialmotor over alle obstakels heen te rijden in deze buitenaardse stad!
Britney

Britney

Meisjes Spelletjes ? Maak deze beroemdheid mooi op. Zoek de mooiste kleuren en beste combinaties. Je maakt er vast iets moois van!
Beheers die bike

Beheers die bike

Sport Spelletjes ? Probeer om alle twaalf levels van deze game te voltooien op je mountainbike! Het parcours is heuvelachtig en steil, dus er wordt wel wat gevraagd van je skills voordat je bij de finish bent.
Onvolmaakt evenwicht

Onvolmaakt evenwicht

Denk Spelletjes ? Gooi zo veel mogelijk blokken uit het scherm als je kunt. Boven aan het veld is een gedeelte waarin je de blokken vindt die je kunt gebruiken. Soms moet je de blokken draaien om het beste resultaat te krijgen. Veel plezier!
Romanius

Romanius

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je je tegenstanders uitschakelt.
Dot Ville

Dot Ville

Avontuur Spelletjes ? Je moet de stad Dotville opbouwen. Je moet ervoor zorgen dat de bewoners blij worden. Maak boerderijen om ze eten te geven. Op de markt om geld te maken. Mijnen brengen je goudstoffen. En de smit maakt wapens.
Aliens Redden

Aliens Redden

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de bommen en red de aliens
Stad vol vijanden

Stad vol vijanden

Aktie Spelletjes ? Tyler is een huurmoordenaar die de ene opdracht na de andere aanneemt om geld te verdienen. Help jij deze scherpschutter om zijn opdrachten goed uit te voeren?
Lief meisje opmaken 2

Lief meisje opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Gebruik je muis om dit spel te kunnen spelen.
Lancelost

Lancelost

Avontuur Spelletjes ? Lancelot, Koning Arthur vraagt jou om hem te helpen bij een lastige klus. Zo'n verzoek kun jij, Ridder van de Ronde Tafel, toch niet weigeren? Ga op avontuur in een kasteel vol gevaren en probeer zo veel mogelijk munten te verzamelen om je wapenrusting te kunnen uitbreiden. Onderweg kom je tovenaars tegen, die je tijdelijk onschendbaar kunnen maken. Geleidelijk krijg je ook steeds meer skills die je kansen vergroten om je bestemming heelhuids te bereiken!
IQ Bic

IQ Bic

Denk Spelletjes ? Probeer om de blokken naar elkaar te brengen.
Maanmeisje Kleuren

Maanmeisje Kleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur dit plaatje met de maan en de sterren zo mooi mogelijk in.

Spelletjes - Menu Little Game