Advertentie
Zombiemissie 2

Zombiemissie 2

Behendigheid Spelletjes 4,9 Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
Scherven

Scherven

Behendigheid Spelletjes 4,9 Deze nieuwe versie van het klassieke spel zul je vast helemaal te gek vinden. Grijp de houten peddel en probeer met de stuiterende bal zo snel mogelijk alle gekleurde blokken te verwoesten.
Tom en Jerry: muizendoolhof

Tom en Jerry: muizendoolhof

Behendigheid Spelletjes 4,9 Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?
Hill Riders: Off-road

Hill Riders: Off-road

Race Spelletjes 4,9 In dit 3D-racespel staan je een aantal lastige racebanen te wachten en de vraag is of jij ze kunt overleven? Vermijd greppels en verzamel onderweg munten. Je kunt tussen de bedrijven door ook upgrades kopen voor je bolide.
Tina's verkleedpartij

Tina's verkleedpartij

Meisjes Spelletjes 4,8 Tina organiseert een verkleedpartij en ze moet van alles doen voordat haar gasten komen. Kun jij een voedzame snack voor haar bereiden voordat ze aan de slag gaat in dit online aankleed- en ontwerpspel? Ze moet een taart bakken, een snelle make-over krijgen en nog veel meer.

Spelletjes - Menu Little Game